2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrrr. Nasılsınız ? Kahvaltımı yapıcam birazdan.Sonrada pazara çıkmayı düşünüyorum. opuyorumnanaktan

hakkınızda hayırlısı inş.

Kızlar 10dk'lığına eve gitmem gerekti. Şimdi gördüm yazdıklarınızı. Yeni gelenler hoşgeldiler...

ben geldim azcık iş yaptım fazla yapamadım bıraktım hemen ayaklarım şişiyor dolanınca sıcaktan sanırım

çok şükür iyiyiz canım.sen nasıslın?stresten ole garıp ruyalar goruyrmkı ama hemen unutuyorum gordugm ruyayı:)

merhabalar biz iyiyiyz sen nasılsın şekerim ya bilinçaltına atmamak lazım valla bende bazen doğum riyaları görüyom ama benimkilr hep fırt diye çıkıyo hiç acı macı yok:)sempatiksalakcinni

merhaba canım nasılsın
ben kendimi bildim bileli hep rüyalar görürüm ama çoğunu hatırlamam
genelde karışık ve anlamsızdır rüyalarım:kedi:
hep kaybolurum evimi ararım :) yada işe geç kalacağımdrı kıyafet seçemem :)
daha doğumla ilgili hiç görmedim kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

Teşekkür ederim arkadaşlar, ben de iyi olmaya çalışıyorum ama artık zor dönemlere geçtim gibi. Karnım öyle bi geriliyor ki ortadan ikiye bölünecekmişim gibi hissediyorum. Bebeğin hareketleri de daha can yakıcı olmaya başladı. Sıcaklar da bir yandan.. neyse ki buna şükür. En azından çalışmıyorum, en azından kaynana dırdırı ile uğraşmıyorum. Sizleri okudukça halimde şükredecek birşeyler bulabiliyor ve kendimi sıradan şeylere kasmamayaa çalışıyorum. Ve her bi sıkıntınızı okuduğumda da dularım peşiniz sıra koşuyor ;" allahım yardımcınız olsun " diye.

Eveet, yarından itibaren ızmir'de yağmur varmış. Ta ki cumaya kadar. Pek öyle bir hava yok dışarıda ama haydi hayırlısı.

hım evet bildiğim kadarıyla dra gidicekti defne burda ama sanırım geçmişin derinliklerinden çıkmadı henüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…