2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

Günaydın laluuz... :)

günaydın laluz
kimsenin sesi çıkmıyor pzt kendini belli ediyor hemen

evet yaa okadar büyük bir ağırlık hissediyorum ki üzerimde gözlerim kapandı kapanacak... bazen yazılanları gördüğüm halde kaçırıyorum.... hiç sevmiyorum şu pazartesileriiiiii alsanaalsanasmile

Yeni haftada pazar gününe kadar ıstanbul, Marmara, Karadeniz, ıç Anadolu sağanak yağmur alacak, bazı kentlere çok şiddetli yağış düşecek. Hava sıcaklığı 10 derece düşecek. ıstanbul'a dolu yağdı.

ıstanbul: Yağmur bu gece bazı ilçelerde kısa süreli olarak yeniden başlıyor, yarın özelilkle öğleden sonra gökgürültülü sağanaklar var, bu yağışlar ara ara güneş çıksada bir hafta devam edecek. Sıcaklık yarın 25 derece Çarşamba günü 23 derece.

Ankara: Yarın akşam bazı ilçelerde yağmur başlayacak, Çarşamba günü kuvvetli sağanak var. Sıcaklık yarın 30, Çarşamba günü 24 derece.

ızmir: Yağmur yarın akşam başlıyor hava çok nemli, Salı akşamı ve Çarşamba günü kuvvetli sağanak var sıcaklık yarın 33 derece.

Marmara: Balkanlar’dan gelecek yağmurdan en fazla etkilenecek bölge. Bu akşam Edirne- Çanakkale, Balıkesir arasında sağanaklar başlıyor. Zaman zaman güneş çıksa da yağmurların bir hafta devam etmesi bekliyor. Bu iki gün Balıkesir'den, Bursa ve Sakarya'ya kadar çok kuvvetli ani sağanaklar ve dolu yağışları olacak, sıcaklık 22-25 dereceye iniyor.

Egeliler Çarşamba günkü yağışlara dikkat: Yarın akşam ızmir, Manisa Kütahya arasında sağanak yağmur başlıyor. Çarşamba günü tüm bölgede özellikle iç kesimlerinde kuvvetli yağmur ve yer yer dolu yağışları olacak. Sıcaklıkda 3-4 derece düşecek.

Ntv'nin haber sitesi...

merhaba güzel anneler geçmişi okudum geldimm benimde yarın doktor kont var bakalım meleğim ne kadar olmuş sizlerde iyisiniz anlaşılan kocaman öpüyorum hepinizi :))

merhaba güzel anneler geçmişi okudum geldimm benimde yarın doktor kont var bakalım meleğim ne kadar olmuş sizlerde iyisiniz anlaşılan kocaman öpüyorum hepinizi :))

Nurcancım, şekercim hoşgeldin kuşum. Benim daha bir haftam var bebikimi görmek için mafoldumben . Yarın güzel haberlerle gel inşallah.

Ya kızlar ya, burnu benim gibi çok kanayan var mı?? Hep kanardı aslında. Dün gece burnum yine kanamaya başladı, ama ne kanama; oluk oluk... Hani burun kırılır ya, aynen öyle... Kocamın ödü patladı. Sonda yapıyoruz kıpkırmızı oluyor, pamuklar peçeteler. Çok özür dilerim sümkürüyorum, mendiller batıyor. Ne yaparsam kanamayı daha hızlı durdururum? Bilen yok mu? bilmiyorumkismile

ay kızlar ben çok şişmeye başladım ya nolcak bu halim bilmiyorum .Bir söylemesi ayıp şeyimin kemikleri acayip acıyor.Özellikle sabahları bacağımı kaldıramıyorum ya doktora nasıl söylesemki yarın randevum var.yatakta dönemiyorum allah yardımcımız olsun....

benimde yarın kontrolüm
hepimiz için hayırlısı inşallah güzel haberlerle döneriz
hoşgeldin canım nasılsın

Günaydın şekerim, hoşgeldin nasılsın??

ay laluz yazacakken lazuz yazmışım kusura bakma cnm:)

günaydın laluz
kimsenin sesi çıkmıyor pzt kendini belli ediyor hemen

Günaydın kızlar

benimde burnum kanıyor ama öyle seninki gibi değil en iyi durdurma yöntemi serinde oturup hafif sıkmak sanırım ama tabi çok kanayınca bi faydası olur mu bilmiyorum
sorma laluz bende şişiyorum sıcaklardan bide gece bakıyorum ayaklarım yataktan aşağı sallanıyor sıcaktan salmışım ayakları tabi sonra şişi inmiyor öyle sallayarak yatınca gerçi uyuyamıyorum saat başı uyanıyorum kızım şimdiden hazırlıyo sanırım

canım hoşgeldin
benimde öle heryerim şişiyor
ve dediğin gibi alt tarafımda çok ağrım var
ama sölücem doktora artık nasıl derim bilmemde:kedi:

teşekkür ederim pisicimmm valla kontroller sıklaştı bakalım bu hafta doğumu konuşur diye umuyorum doktorum olmadı 2 hafta sonra çağırır yine bu arada çatı muayenesi konusu var hatınlar kaçıncı haftada bakarlar acaba allattan bilen varmı geçmiş olsun pisicim benimde kanıyor burnum ama öyle oluk oluk değil çok az rahatsız etmiyor yani beni:)))

Buna üzülme bence, çatın genişliyor. Vücudun doğuma hazırlanıyor. Bende de şiddetli acılar oluyor. İnşallah son dakikada birşey çıkmazsa normal doğum yapacağım. Şişme meselesine gelince, yüzüm de şişmeye başladı mafoldumben Çok çikin oldum ben...

bende yok ama geçmiş olsun canım önemli değildir inş.

benim lakabım belli oturan boğa develer gibi oldum ya önce kıçımı kaldırıyorum yerden sonra kendim kalkıyorum cok komik ama başka türlü kalkamıyorum yatakta dönmek mi en büyük eziyet yüz üstü yatmayı özledim ((((((((((((((((((((

pisimm ne çirkini yaaa kendini o pisikolojiye sokma sen bir annesin boşver bebeiş doğduktan sonra herşey yoluna girer sen merak etme canım benimmma.s.

selam kızlar ben geldim:)
artık evimden yazıyorum size..sayfayı sabah açtım ama gelemedim bir türlü pc nin başına.evi toplama kahvaltı falan derken bu saat oldu.of of of 9 gündür evden ayrıyım
çok çok kirlenmemiş dağılmamış(kocişim sağolsun)ama yine de her yer toz tabii.
süpürge falan açmıyorum ben artık akşama yapıcaz kocişim gelince.bugün bi banyoyu wc yi yıkar çamaşırları hallederim artık o da yeter zaten.
Tatil bitti tekirdağdan döndüm.tam olarak 9 gündür evimden
ayrıydım.Canım hiiiiç ama hiç sıkılmadı sadece kocişimi çok özledim.sonunda kavuştukŞeniz.ama ben böyle hiç ayrı kalamıyorum yaa çok zor vallahi.gün saydım
ona kavuşmak için...günlerimde çok güzel geçti aslında hergünüm ayrı planlı.her
akşam bir gezmek tabi yürümek yok aslında yürümem lazım ama yürüyemiyorum maalesef.ev gezmelerine gittim bol bol...eee siz neler yaptınız doğuran yok demi?

didem geldi mi doktordan acaba?

bende kalkamıyorum önce sola sonra biraz dinlen yavaşça kalk geçen hafta hopluyordum yataktan kasıklarıma bir giriyordu ağrı şimdi akıllandım yavaşladım :)) bende yüz üstü yatmayı özledim hatta gece eşime baktım öyle yüz üztü yatmış mis gibi sere serpe benim her bi tarafımda bi yastık sol yana bacaklar yapışıyor sıcaktan neyse az kaldı bebeğime değer

benimde kanıyor burnum ama öle şakır şakır değil geceleri kanıyor genzimde birikiyor topak topak lavaboya bi gidiyorum tıkanmış ağzım burnum az kaldı biraz daha sıkıcaz dişimizi ama istersen bi kulak burun bogaza görün artık bebişler büyüdü bişe verir ilaç fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…