benimde burnum kanıyor ama öyle seninki gibi değil en iyi durdurma yöntemi serinde oturup hafif sıkmak sanırım ama tabi çok kanayınca bi faydası olur mu bilmiyorum
sorma laluz bende şişiyorum sıcaklardan bide gece bakıyorum ayaklarım yataktan aşağı sallanıyor sıcaktan salmışım ayakları tabi sonra şişi inmiyor öyle sallayarak yatınca gerçi uyuyamıyorum saat başı uyanıyorum kızım şimdiden hazırlıyo sanırım
teşekkür ederim pisicimmm valla kontroller sıklaştı bakalım bu hafta doğumu konuşur diye umuyorum doktorum olmadı 2 hafta sonra çağırır yine bu arada çatı muayenesi konusu var hatınlar kaçıncı haftada bakarlar acaba allattan bilen varmı geçmiş olsun pisicim benimde kanıyor burnum ama öyle oluk oluk değil çok az rahatsız etmiyor yani beni:)))
selam kızlar ben geldim:)
artık evimden yazıyorum size..sayfayı sabah açtım ama gelemedim bir türlü pc nin başına.evi toplama kahvaltı falan derken bu saat oldu.of of of 9 gündür evden ayrıyım
çok çok kirlenmemiş dağılmamış(kocişim sağolsun)ama yine de her yer toz tabii.
süpürge falan açmıyorum ben artık akşama yapıcaz kocişim gelince.bugün bi banyoyu wc yi yıkar çamaşırları hallederim artık o da yeter zaten.
Tatil bitti tekirdağdan döndüm.tam olarak 9 gündür evimden
ayrıydım.Canım hiiiiç ama hiç sıkılmadı sadece kocişimi çok özledim.sonunda kavuştukŞeniz.ama ben böyle hiç ayrı kalamıyorum yaa çok zor vallahi.gün saydım
ona kavuşmak için...günlerimde çok güzel geçti aslında hergünüm ayrı planlı.her
akşam bir gezmek tabi yürümek yok aslında yürümem lazım ama yürüyemiyorum maalesef.ev gezmelerine gittim bol bol...eee siz neler yaptınız doğuran yok demi?
didem geldi mi doktordan acaba?
bu arada benim göbiş bir atak yaptı ki sormayın acayip şiştim felaket
yani 1 haftada 2 katına çıktı valla.Buradayken kg alamıyordum bir türlü
t.dağda 1 haftada 1.5 kg almışım.ama ev işiyle hiiiiç alakam olmadı yan
gelip yattım bütün gün:)))))
şimdi baktım çatı muayenesi 36- 38 arası yapılıyormuş sanırım bu arada yani iğrenç ama bütün el sokularak yapılıyormuş ben onu yaşadığım için yani drum doğumdan önce gittiğimde adet gecikmesi sebebiyle öyle bakmıştı iğrenç bi şey acımıyor ama insan ister istemez huzursuz oluyor
ay didemi merak ettim yaaa.
masalını görmüştür şimdi o kimbilir ne kadar oldu sıpacık?
asspirin hoşbuldum cnm.kavuştum rahatladım vallahi.
ama şu dikkatimi çekti birde ben buradayken ağlama krizlerim olurdu ara ara.
orada 1 kere bile olmadı aksine çok neşeliydim süper bi enerji vardı üstümde:)))
bana doktorum 37 de çatı muayenesi yapacağını söledi. inş çok can acıtıcı değildir.napalım bebeklerimiz için gerekliyse katlanıcaz demi.teşekkür ederim pisicimmm valla kontroller sıklaştı bakalım bu hafta doğumu konuşur diye umuyorum doktorum olmadı 2 hafta sonra çağırır yine bu arada çatı muayenesi konusu var hatınlar kaçıncı haftada bakarlar acaba allattan bilen varmı geçmiş olsun pisicim benimde kanıyor burnum ama öyle oluk oluk değil çok az rahatsız etmiyor yani beni:)))
bana doktorum 37 de çatı muayenesi yapacağını söledi. inş çok can acıtıcı değildir.napalım bebeklerimiz için gerekliyse katlanıcaz demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?