2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de az kanardı. Dün alışverişe gittiğimizde aynada bakıyordum kendime (ayna hastalığım var ne yazık ki). A bi baktım pıhtılaşmış kan. Kocama dedim "burnum kanamış galiba". Sildik geçti. Gecesinde banyoya gidiyordum, koridorda birşey aktı burnumdan kendi kendime 1sn "nezle olmuşum" derken elim gayri ihtiyari burnuma gitti, ucuna dokundum sadece, elim kan içinde kaldı. Kocam da şaşkına döndü akannehir . Burnum kırılmış gibi kanadı 10-15dk. Bi 10dk daha kanasa ecz. vs giderdik. Sık sık kanar burnum ama hiç bu kadar şiddetli olmamıştı. Bir de sıkma yöntemini deneyeyim.
İki gecedir yorgunluktan mışıl mışıl uyuyorum. Gece 1-2 kez kalkıyorum, bir de bizim ev burası kadar sıcak değil...

34 hafta, 2 hafta sonra bir daha sonra haftadabir... Vışşş doğum yaklaşıyor yaw akannehir
Çatı muayenesini hiç bilmiyorum, bence sen 36'ya kadar bekle.

hoşgeldin şekerim evine kocana kavuştun ama doğum öncesi iyi olmuştur kafanı dağıtmıştırsın ben hapis hayatı yaşıyorum ama akşamları çıkıyoruz allahtan

bu arada benim göbiş bir atak yaptı ki sormayın acayip şiştim felaket
yani 1 haftada 2 katına çıktı valla.Buradayken kg alamıyordum bir türlü
t.dağda 1 haftada 1.5 kg almışım.ama ev işiyle hiiiiç alakam olmadı yan
gelip yattım bütün gün:)))))

Hoşgeldin pisicim. Ben de görünüyor da niye konuşmuyor diyorum. Evine hoşgeldin. Allah kocişlerimizden ayırmasın.
Didem daha gelmedi. Görmedim 10 buçuktan beri buradayım...

şimdi baktım çatı muayenesi 36- 38 arası yapılıyormuş sanırım bu arada yani iğrenç ama bütün el sokularak yapılıyormuş ben onu yaşadığım için yani drum doğumdan önce gittiğimde adet gecikmesi sebebiyle öyle bakmıştı iğrenç bi şey acımıyor ama insan ister istemez huzursuz oluyor

O da birşey mi? Sen yine geceleri çıkıyorsun. Ben 3 hafta evden adım atmadım (bakkal dahil), 4. hafta dündü, Allah'tan alışverişe gittik. Yoksa aklımı kaçırırdım.

hoş geldin çiğdemcim yok hada doğuran merak etme tatilinin iyi geçmesine çok sevindim canım

ay didemi merak ettim yaaa.
masalını görmüştür şimdi o kimbilir ne kadar oldu sıpacık?
asspirin hoşbuldum cnm.kavuştum rahatladım vallahi.
ama şu dikkatimi çekti birde ben buradayken ağlama krizlerim olurdu ara ara.
orada 1 kere bile olmadı aksine çok neşeliydim süper bi enerji vardı üstümde:)))

hımm anladığım kadarıyla çatı muayenesi için erken daha iyi aslında korktuğumdan değilde ne bileyim insan yinede tedirgin oluyor :)))

pisipisim nurcanım hoşbuldum canlar.
özledim hepinizi..oradanda girdim ara ara ama böyle olmuyor..
ay çok komik yaa.bir de her gittiğim yerde bi özel muamele:)))
herkesi bi yedirme telaşında bi uzan falan herkes bi üstüme
düştü ki sormayın.bahsettiklerim akraba falan değil hee.
arkadaşlarımı gördüm çoğu evli.bir de çok eski komşularımıza
gittim.ama herkes bi özlemişki valla bizde öyle akraba falan yok
çok fazla eş-dost ama hepsi de candan:)))

bebeğin nasıldı peki tekirdağdayken yine çok çok hareketlimiydi yani ağlama krizi olmadı dedin diye soruyorum

Deşarj olmuşsun işte, ne güzel.

Benim bebek pisi acıktı. Doyurayım pisimi geleyim.

bu arada ayaklarım mahvoldu gezmememe yürümememe
rğmen ayaklarım resmen tulum gibi şiştiler ayakkabı terlik
babet hiiiç bişey olmuyor yanıyor acıyor ayaklarım fil ayağı gibi
oldu 35-36 giyiyiorum normalde ama şimdi baktıkça şoka giriyorm.
böyle ayak olur mu diye...

aspirincim doruk felaketti yine artık tekme olayı olmuyor balık gibi kıvrılıyor çıkıntı
yapıor.bir de o an hareketsiz bile olsa kim elini koyduysa hooop bi şov yapıveriyor
yavrum herkese maşallah dedirttim.sabahları 7 oldu mu uyandırıyor mutlaka gece de
de birkaç defa uyandım hep tabiki deliksiz bir uyku yok artık tabii.ama burada yazdığım o bir kaç gün varya o zamanlar mahvetmişti beni.öyle canımı yakmaları yok artık ama ben şuna bağlıyorum.göbek
deliğimin hemen sağında yusyuvarlak bişey çıkartıkyor sanırım o poposu.e poposu olduğuna göre
sırtı göbişime dayalı o yüzden daha rahatım diye düşünüyorum en azından eller falan arkama doğru ne
yapıorsa artık içerde:))o zamanlarda sanırım yüzü dönüktü ve beni gece gündüz hep mahvetmişti.
şu anda da kıpır kıpır hiiç merak ettirmiyor kendini valla.hıçkırıkları ayyynnneeenn devam etti sabah ve birde akşam 11 sularında hep hıçkırık tuttu yine buradaki gibi.yalnız yolculuk yaparken arabadayken
yani bi sessizleşiyor heralde sallandıkça uyuyor yavrum.onun dışında hep ama hep hareketliydi yine...

bana doktorum 37 de çatı muayenesi yapacağını söledi. inş çok can acıtıcı değildir.napalım bebeklerimiz için gerekliyse katlanıcaz demi.

bana doktorum 37 de çatı muayenesi yapacağını söledi. inş çok can acıtıcı değildir.napalım bebeklerimiz için gerekliyse katlanıcaz demi.

evet canım gerekliki yapıyorlar çatındarsa niye boşu boşuna sancı çekesinki değilmi allah yar ve yardımcımız olsun canım ne diyeyim :)

maşallah doruğa neyse o zor zamanları bitmiş en azından valla ben kızımın neresi neresinde anlayamıyorum artık ama ellerinide hissediyorum böyle gıdıklıyo gibi elleri hareket ettikçe çok tatlı çok kuvvetli tekmeler yok sadece sığmaya çalışıyormuş gibi bi hali var dönüp duruyor arada indiriyor ama benimde geçen haftaki gibi pata küte değil daha sakin ama en hoşuma giden konuşunca tepki vermesi ay artık anlıyorlar tanıyorlar sesimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…