2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sakın burnunu sıkma yapacağın şey düz bir şekilde oturup ensene soğuk su ile ovmak olacak ve sakın kanı durdurmayk için tampon falan da yapma çok zararlı bol bol yüzünü ve enseni soğuk suyla yıka başını arkaya doğru değil öne doğru tut.

ben diyom valla şeyim ağırıyo diye o da merak etme normal diyo

oyyyyyyyy hoş geldin kuzucummmm.. nasıl geçti tatilin iidir umarım kocişine de kavuştun allah büyük ayrılıklar vermesinn

bende özellikle yazları yüzükoyun yatmayı çok severim ama yatamıyom

oh oh maşallahhh löp löp et olsun

yok daha nelereyvahedigeldismileohaoldumsmile

bana doktorum 37 de çatı muayenesi yapacağını söledi. inş çok can acıtıcı değildir.napalım bebeklerimiz için gerekliyse katlanıcaz demi.

37 sinde mi başlıyo

ay birde gerinmesi yok mu allahım yaaa en baris şekilde anladığım
gerinmesi birde.hala çapraz benmkisi tam dönük değil.sol kasığımla sağ kaburgam
arasında bir geriniyor ki sorma.bir de zıplaması var anlık oluyor hart diye böyle artık
seyrek yapıyor onu.bir sıçrayış saniyede...
yavrum geçen sabah uyandım ben ay uy gerinmeye çalışıyorum hafiften sırtım
falan ağrımış bir baktım o da geriniyo tatlı oğluşum benim:))))

ya bi de canım şunu farkettim ben ayakları falan tamamen göğüslerimin altında.
epeyce yukarı çıktı sizde de var mı böyle hissettiğiniz bişi.son 1 haftada daha da
uzadı sanki...

valla ayakları bazen göbeğimin üstünde bazende sağ tarafımda şimdiye kadar ayaklarını hiç sol tarafa götürmedi sevmiyor sanırım solu ama başı elleri falan aşağıda sağda mesela şimdi elleriyle didikliyo sanki :)))

bu arada sabah ekmek almaya gittim bizim yan tarafta komşu tanışmıyoruz kadın bahçedeki salıncağa yatmış kucağında da oğlu yatıyor yani 1 yaşında falan ben annesiyle oyun oynuyo sandım bariz sokak önü görünüyor meğer kadın açmış göğsünü emziriyor ay iğrenç ya bide uzanmış salıncağa e ben gördüysem ordan geçen adamlarda görmüştür insanlar ne kadar rahat ya

Biz geldik oğluşumla. Sağol pınarcım yaw, sizin işiniz hayat kurtarmak. Aynı kanama bir daha olursa uygularım tavsiyeni.

Kız pisi, senin de şişmiş ya paticiklerin. Havadan şişmiştir o. Benimki sıcaklarda şişiyor, serin olunca iniyor. Yüzüm şişti, burnum (fındık burnum) kocaman oldu. Ellerim öyle şişti ki, parmaklarımı kapatırken acıyor eklemlerim. Dün akşam üzeri birşeyler istedim kocamdan. Ped med işte. Kocam da tek alamayacağı için beraber markete gittik. Şimdi ayaklarım öyle şiş ki, terliğin ayarı en sonda. Öyle de zor giriyor ayaklarım. Neyse, yolun yarısında, mucizevi bir şekilde ayaklarım inmez mi kaydirigubbakcemile3 , bir adım atmamla terliğin ayağımdan fırlaması bir oldu kaydirigubbakcemile3 . Benim koca da ilk şokuna girmiş bulundu, ayağım kendi kendine inince. Sonra da akşam şoka girdi, kanama yüzünden.

Benimkinin de sola alerjisi var, yatırmıyor sola, nedense... Sola döner dönmez, çırpınıyor, debeleniyor yatakla karnım arasına ellerini sokuyor.
Dışarıda memeler mi akannehir

Son düzenleme:
evet ya dışarda memeler yani ne biliyim ben kayınvalidemin annemin yanında açamam diyorum kadın ohhh uzanmış salıncağa açmış çocuk emziriyo çocukta belki 1 yaşını geçkin hem emiyor hem bi şeler sölüyor bıcır ne bilsin gerçi zavallım büyüyüp delikanlı olduğunda bilse ne kızar annesine :)))))

akannehir

e yuhhh yanii akannehir

nette araştırdık biraz bebek ayaklara giden damarlara baskı yaptığından şişermiş ayaklar benim 3 gün önce hafif şişmişti ben de önemsemedim.sonra düğüne gittik şu pentinin diz altı çoraplarından var ya onlardan giydim pantolon altına.dizime kadar
çekmedimde sıkmasın diye bileklerimden az yukarıda bıraktım.düğünden bir geldim
ne görüym ayaklarım davul gibi.akannehirçorap yerlerim nasıl olmuş kıpkırmızı ben de diyorum muhetemelen kan akısı yavaşladığndan öyle oldu.ama c.tesiden beri geçmedi
gitti sanırım doğuma kadar sürecek..

Bana da sağlık ocağındaki hemşire bunu söylemişti. Tuzludan oluyor sanıyorduk, dolaşım bozukluğuymuş. Ayaklarını uzat yukarı doğru demişti. Çok utanıyorum, uzatamıyorum belim ağrıyor; k.pederim zorla uzattırıyor, tabure yastık getiriyor bana . O gelmeden hızlı hızlı hazırlanıyorum, ayaklarımı uzatıyorum. O elleşmesin diye. Allah razı olsun ondan. Benimkiler havalar soğuyunca geçiyor. Yarın hemen heryarde yağmur varmış. Burada 10dereceye kadar düşecekmiş, İstanbulda da öyle. Bak bakalım, havadan fark edecek mi?

KIZLAR LÜTFEN GÜLMEYİN BANA AMA BİŞİ ANLATICAM SİZE...
özlemcim (soho) şimdi ben rüyamda burada senle konuşuyorum.kaydirigubbakcemile3
geçen gün beğinin kilosu hakkında bişiler yazmışsın ya az falan diye.
inşallah karıştırmıyorumdur özlemcim sen yazmıştın demi?kaydirigubbakcemile3neyse
karıştırıyorsam da rüyam da öyle gördüm işte.ben doktordan gelmişim.
bebişimin gramı düşükmüş baya dr.um demişki baya zayıf doğacak bu bebek.akannehir
ben de ağlıorm falan buraya yazıyorum.böyle böyle filan diye sen de bana diyosun ki.
üzülme çiğdemcim bana da dr.öyle demişti ama ben şunu şunu yedim 1 haftada
işte bu kadar kg almış(ayrıntıları hiç hatırlamıyorum)kaydirigubbakcemile3sen de ye falan diyorsun bana.
ben de üzüntüden falan işte kalkıp gidiyorum alışverişe.
ama ne alıyorum ne yiyorum orasını hiç bilmiyorum.bir de senin yazdıklarının
hiçbirini hatırlayamıyorum acaba mucizevi bir tarifmiydi:uhm:

bu sabah gördüm bu ruyayı ama çok güldüm kendime sanal alem den rüya görüyorum.
ne komik demi yaa :roflol:

bızde geldık herkeze cok guzel bır hafta dılıyorum....

Hoşgeldin kuşum, nasılsın iyi misin? Kocişinle hasret giderebildin mi??

işte size tersine çıkacak bir rüya örneği kaydirigubbakcemile2

bizimkinin mesleği kesin makinalarla ilgili olacak.babası da dayısı da acayip meraklı öyle işlere...
hava ne zaman serinleyecek ki bizim burada???
aaaaa bu arada akşam ne felaket bir dolu yağdı yaaa istanbul içinde nerlerde vardı bilmiorm ama bizim burada sanırım saat 6 gibi falandı akşamüstü ceviz büyüklüğünde
belki de daha buyuk hızlı ama ne hızlı bişeklde dolu yağdı görmeliydiniz.çatı deliniyor sandım hatta su oluklarından biri delinmiş bizim yukarıdan çok hızlıydı ey güzell allahım dedim tabi tırstımda bir yandan.daha önce gördüm dolu yağdığını ama böylesini ilk defa görüyorm...akannehir

bızde geldık herkeze cok guzel bır hafta dılıyorum....

hoşgeldin şeymaaamŞeniz

slm kızlar
fırsat olmadı nete girmedim cumartesinden beri annemelrdeyim
cuma günü babam fenalaşmış 112 yle acile götürülmüş benim haberim yok
tam annemere geldik komşu soruyo anneme nasıl oldu evde mi hastanede mi deyince şok oldum düşüp bayılacaktım resmen
kalp spazmı sanırım bi de yüksek tansiyon çıkmış
dün tekrar fenalaştı acile gittiler yine hafta sonu olunca pek bişey de yapılmıyor off
bakalım bugün kardiyolojiye gidebilirler halen kendini kötü hissediyor
Allahım ya inş bişey yoktur korkuyorum valla
cumartesi gece sancılarım tuttu benimde nerdeyse 5 dk da bir belime kasıklarıma vurdu ama kan falan gelmedi
yarım saat sonrada geçti
babam hasta evde araba yok Allah yardım etti valla
kendi evimde olsaydım soluğu hastanede almıştım sanırım stres falan tetikledi
bugün randevu aldım akşam gideceğim dr.a bakalım ne diyecek acayip sancım var kasıklarımda 5 dk.yol yürüyemiyorum
zeynebim dün yataktan düştü nasıl korktum anlatamam
bu sabahda düştü yine ağzını sehbanın köşesine vurmuş ağzını öyle kan görünce aklım çıktı resmen
ne oluyo bize anlamadım sadaka vericem valla,
neyse kötü haber tellalı oldum ama kiminle konuşucam sizlerle konuşup açılmak istedim biraz
geçmişi okumaya vaktim yok pc kardeşimin odasında
gececi şimdi yattı daha uyandırmak istemiyorum
umarım herkesler iyidir öpüyorum hepinizi

İSTANBUL İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Ahan daburadan bakabilirsin kuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…