Nurcancım, şekercim hoşgeldin kuşum. Benim daha bir haftam var bebikimi görmek için mafoldumben . Yarın güzel haberlerle gel inşallah.
Ya kızlar ya, burnu benim gibi çok kanayan var mı?? Hep kanardı aslında. Dün gece burnum yine kanamaya başladı, ama ne kanama; oluk oluk... Hani burun kırılır ya, aynen öyle... Kocamın ödü patladı. Sonda yapıyoruz kıpkırmızı oluyor, pamuklar peçeteler. Çok özür dilerim sümkürüyorum, mendiller batıyor. Ne yaparsam kanamayı daha hızlı durdururum? Bilen yok mu? bilmiyorumkismile
sakın burnunu sıkma yapacağın şey düz bir şekilde oturup ensene soğuk su ile ovmak olacak ve sakın kanı durdurmayk için tampon falan da yapma çok zararlı bol bol yüzünü ve enseni soğuk suyla yıka başını arkaya doğru değil öne doğru tut.
ay kızlar ben çok şişmeye başladım ya nolcak bu halim bilmiyorum .Bir söylemesi ayıp şeyimin kemikleri acayip acıyor.Özellikle sabahları bacağımı kaldıramıyorum ya doktora nasıl söylesemki yarın randevum var.yatakta dönemiyorum allah yardımcımız olsun....
ben diyom valla şeyim ağırıyo diye o da merak etme normal diyo
selam kızlar ben geldim:)
artık evimden yazıyorum size..sayfayı sabah açtım ama gelemedim bir türlü pc nin başına.evi toplama kahvaltı falan derken bu saat oldu.of of of 9 gündür evden ayrıyım
çok çok kirlenmemiş dağılmamış(kocişim sağolsun)ama yine de her yer toz tabii.
süpürge falan açmıyorum ben artık akşama yapıcaz kocişim gelince.bugün bi banyoyu wc yi yıkar çamaşırları hallederim artık o da yeter zaten.
Tatil bitti tekirdağdan döndüm.tam olarak 9 gündür evimden
ayrıydım.Canım hiiiiç ama hiç sıkılmadı sadece kocişimi çok özledim.sonunda kavuştukŞeniz.ama ben böyle hiç ayrı kalamıyorum yaa çok zor vallahi.gün saydım
ona kavuşmak için...günlerimde çok güzel geçti aslında hergünüm ayrı planlı.her
akşam bir gezmek tabi yürümek yok aslında yürümem lazım ama yürüyemiyorum maalesef.ev gezmelerine gittim bol bol...eee siz neler yaptınız doğuran yok demi?
didem geldi mi doktordan acaba?
oyyyyyyyy hoş geldin kuzucummmm.. nasıl geçti tatilin iidir umarım kocişine de kavuştun allah büyük ayrılıklar vermesinn
bende kalkamıyorum önce sola sonra biraz dinlen yavaşça kalk geçen hafta hopluyordum yataktan kasıklarıma bir giriyordu ağrı şimdi akıllandım yavaşladım :)) bende yüz üstü yatmayı özledim hatta gece eşime baktım öyle yüz üztü yatmış mis gibi sere serpe benim her bi tarafımda bi yastık sol yana bacaklar yapışıyor sıcaktan neyse az kaldı bebeğime değer
bende özellikle yazları yüzükoyun yatmayı çok severim ama yatamıyom
bu arada benim göbiş bir atak yaptı ki sormayın acayip şiştim felaket
yani 1 haftada 2 katına çıktı valla.Buradayken kg alamıyordum bir türlü
t.dağda 1 haftada 1.5 kg almışım.ama ev işiyle hiiiiç alakam olmadı yan
gelip yattım bütün gün:)))))
oh oh maşallahhh löp löp et olsun
şimdi baktım çatı muayenesi 36- 38 arası yapılıyormuş sanırım bu arada yani iğrenç ama bütün el sokularak yapılıyormuş ben onu yaşadığım için yani drum doğumdan önce gittiğimde adet gecikmesi sebebiyle öyle bakmıştı iğrenç bi şey acımıyor ama insan ister istemez huzursuz oluyor
yok daha nelereyvahedigeldismileohaoldumsmile
bana doktorum 37 de çatı muayenesi yapacağını söledi. inş çok can acıtıcı değildir.napalım bebeklerimiz için gerekliyse katlanıcaz demi.
37 sinde mi başlıyo