2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hosbulduk kızlar.... hehe gıdermemmı datlısım aklinialirimsmile nası ozlemısım yaaa 1 ay degıp gecme zormus... Allah bıdaha gostermesın ayrılık ıns...]

Ay tatlım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm baban için. Allah acil şifalar versin. İnşallah sen de iyisindir. Ay nazar var galiba üzerinizde. Arka arkaya geliyor felaketler. Allah'ım gözü olanların gözü çıksın inşallah... Bir sadaka verin, ya da kan dökün durumunuz müsaitse.

hosbulduk kızlar.... hehe gıdermemmı datlısım aklinialirimsmile nası ozlemısım yaaa 1 ay degıp gecme zormus... Allah bıdaha gostermesın ayrılık ıns...]

Amin kuşum, aşka doyulur mu hiç?? Biz de başbaşa 2. balayını yaşıyoruz resmen :asigim: :jeyyar: (bilmem anlatabildim mi?)

haydeeeeakannehirgeçmiş olsun canım hepinizze babana da tatlı kızına da.
sen sakin ol yalnız canım ilk önce kendine sonra kuzuarında dikkat et.babanla ilgilenen
mutlaka olur allahım aciill şifalar versin tez zamanda iyileşsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

bendim canım bendimm ... ve hala daha aynı psikoloji içerisindeyim :) inş. haftaya böyle şeyler söyleyebilirim size... yedim de kg aldıda falan... yine zayıf diyecek diye aklım çıkıyor... Didem de gelmedii... Masal nasıl? kaç kg oldu acaba?

oh oh çiğdem ist.içi düşüyor yarından itibaren hadi bakalım şu balon
olmuş ayaklarımda iner inşallah bir an önce.bir de nasıl yanıyorlar anlatamam.
soğuk suya tutmak istiyorum sürekli...

Özlemcimm çok geçmiş olsun... Allah çok daha beterlerinden saklasın... bişeyi yoktur inş. babanın.. çok geçmiş olsun tekrardan...

Amin kuşum, aşka doyulur mu hiç?? Biz de başbaşa 2. balayını yaşıyoruz resmen :asigim: :jeyyar: (bilmem anlatabildim mi?)

hehe ayy tatlım ya sorma ınsanın en buyuk destekcısıymıs eşi... gece sancılandım karnım nası agrıdı hemen kalktı karnımı ovaladı... kım yapar bunu baska...

şeymaaa kavuştun mu kocişineee.
ay ben de kavuştum yaa ne zor demi yaa?

evettttt... Allah kımseyı ayırmasın tatlım cok zor...

bugun bızım evlılık yıldonumumuz.... ayy yaaa 1 yıl gectı valla...:):)

babanada kızınada sanada geçmiş olsun cnm.çok üzüldüm.sen dikkat et sakin olmaya çalış.olur böle şeyler arada. inş babanda ii olur.sıcaklarda bazen tetikliyor bu tarz spazmları.allah yardımcınız olsun cnm.tekrar çok geçmiş olsun.

oh oh çiğdem ist.içi düşüyor yarından itibaren hadi bakalım şu balon
olmuş ayaklarımda iner inşallah bir an önce.bir de nasıl yanıyorlar anlatamam.
soğuk suya tutmak istiyorum sürekli...

Seni çok iyi anlıyorum. Nasıl zonkluyor ayaklarım anlatamam. Bak dikkatli ol, çarpma ayaklarını. Acısı çekilir gibi değil. Oturur ağlarsın benim gibi Allah muhafaza...

bende kocama en yakın zamanda kavuşmak istiyorum :))) yanımda ama cok uzak (((((((((((((((((((((((((((((

Ay vallahi haklısın yerden göğe kadar. Dün benim yerinden santim kıpraşmayan kocam kaç gündür evimizde bana yardım ediyor. Helak olduk tüm haftasonu.
Ay canımmm, Allah bir ömür ayırmasın, nice yıllara kuşumm :asigim:

merhaba kızlarr offf ya sabahtan berı işim bıtmedı sıze bıle yazamadım eee bırazdanda yemek yapmaya baslarım zaten olcak aksam eskısı gıbı değılım artık iyıce ağırlastım

canım inşallah en yakın zamanda bir atak yapar ipekçik...
yalnız ben şuna inanıyorum yorulmamak fazla iş yapmamak
bebeğin kilosu için olumlu etki yaratıyor olabilir.çünkü t.dağdayken
1 haftadır hiiiiç yormadım kendimi ne bir iş ne sıkıntı
ama göbişim inanılmaz derecede büyüdü
e tabi bebişte buyuyor muhtemelen bakalım 2 hafta var daha benim de ama
bilemiyorum tabii.senin kaç haftalık kaç gramdı ki canım?
Bir de dr. normal aralıkta mı dedi yoksa zayıf falan mı dedi.benim dr.bişey demedi
ama ben pimpiriklendim.tam 30 haftaıktı 1600 gr.dı haftada 200 gr alırlarmış normaldebu hftalarda ben 2000 i geçmiştir diye tahmin ediyorum şu an...
bir de geçen gün nette okuyordum cevizin faydalarını bir anneye dr.u bebeğinin
gramı düşük zayıf doğabilir demiş..sonra cevizi tavsiye etmiş.2 hafta boyunca yemiş
falan cevizi 2 hafta sonra remen atak yapmış bebiş.dr u da şaşırmış falan.bir
anne yazmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…