Hoşgeldin, sağol sen nasılsın??
Hoşgeldin canım... sana da iyi haftalar olsun inş.
canım inşallah en yakın zamanda bir atak yapar ipekçik...
yalnız ben şuna inanıyorum yorulmamak fazla iş yapmamak
bebeğin kilosu için olumlu etki yaratıyor olabilir.çünkü t.dağdayken
1 haftadır hiiiiç yormadım kendimi ne bir iş ne sıkıntı
ama göbişim inanılmaz derecede büyüdü
e tabi bebişte buyuyor muhtemelen bakalım 2 hafta var daha benim de ama
bilemiyorum tabii.senin kaç haftalık kaç gramdı ki canım?
Bir de dr. normal aralıkta mı dedi yoksa zayıf falan mı dedi.benim dr.bişey demedi
ama ben pimpiriklendim.tam 30 haftaıktı 1600 gr.dı haftada 200 gr alırlarmış normaldebu hftalarda ben 2000 i geçmiştir diye tahmin ediyorum şu an...
bir de geçen gün nette okuyordum cevizin faydalarını bir anneye dr.u bebeğinin
gramı düşük zayıf doğabilir demiş..sonra cevizi tavsiye etmiş.2 hafta boyunca yemiş
falan cevizi 2 hafta sonra remen atak yapmış bebiş.dr u da şaşırmış falan.bir
anne yazmıştı...
çok geçmiş olsun beyaz allah acil şifalar versin canım babana
hoş geldin siercim :))
keşke ben de bütün gün yatabilsemişe gelmek ayrı olay zaten... burda oturmak ap apayrı bir olay... 32. haftada 1750gr dı... dr biraz zayıf kalmış... daha iyi beslenmelisin dedi... neler yemem gerektiğini falan söledi.. valla 10 gündür dediği herşeyi yapıyorum.. bir de tek ceviz yemiyorum o da dilimi çok fena acıtıyor... onun yerine bol bol fındık yiyorum kuru kayısı yiyorum kuru incir yiyorum ne bileyim işte öle bu seferde zayıf derse ne yaparım bilmiyorum sanırım hiç düşünmeden işten ayrılırım....
keşke ben de bütün gün yatabilsemişe gelmek ayrı olay zaten... burda oturmak ap apayrı bir olay... 32. haftada 1750gr dı... dr biraz zayıf kalmış... daha iyi beslenmelisin dedi... neler yemem gerektiğini falan söledi.. valla 10 gündür dediği herşeyi yapıyorum.. bir de tek ceviz yemiyorum o da dilimi çok fena acıtıyor... onun yerine bol bol fındık yiyorum kuru kayısı yiyorum kuru incir yiyorum ne bileyim işte öle bu seferde zayıf derse ne yaparım bilmiyorum sanırım hiç düşünmeden işten ayrılırım....
yok cnaım yanımda ama sadece yanımda kardeş kardeş uyuyoruz azıcık bakıyım ne yapıyo uyuyomu diyorum uyuyo uyuyo dokunma diyo[ı]hiiii nerde, gitti mi? Nayıır, nolamazzz ohaoldumsmile[/ı]
hoşbuldum :))
bende iyiyim şükürler olsun..boya işimiz bitti çok şükür..şimdi temizlik yaptırcam ama kadında çarşamba veya perşembeye gelebiliyo..beklicez sanırım artık(ama neyseki oğlumun odası çok güzel oldu teyzeleri tam istediğim gibi oldu yani..mavi-bej yaptırdım çok cüselll olduuu :))
ayy canım yaa.olmadı iznini kullanırsın ne yapıcaksın herşey bebişler için.
Ama normal aralıkta değil mi aslında sizin gramı?ben de kendi kendimi
pimpiriklendiriyorum..kuru kayısı incir başka ne ye dedi doktorun???
slm kızlar
fırsat olmadı nete girmedim cumartesinden beri annemelrdeyim
cuma günü babam fenalaşmış 112 yle acile götürülmüş benim haberim yok
tam annemere geldik komşu soruyo anneme nasıl oldu evde mi hastanede mi deyince şok oldum düşüp bayılacaktım resmen
kalp spazmı sanırım bi de yüksek tansiyon çıkmış
dün tekrar fenalaştı acile gittiler yine hafta sonu olunca pek bişey de yapılmıyor off
bakalım bugün kardiyolojiye gidebilirler halen kendini kötü hissediyor
Allahım ya inş bişey yoktur korkuyorum valla
cumartesi gece sancılarım tuttu benimde nerdeyse 5 dk da bir belime kasıklarıma vurdu ama kan falan gelmedi
yarım saat sonrada geçti
babam hasta evde araba yok Allah yardım etti valla
kendi evimde olsaydım soluğu hastanede almıştım sanırım stres falan tetikledi
bugün randevu aldım akşam gideceğim dr.a bakalım ne diyecek acayip sancım var kasıklarımda 5 dk.yol yürüyemiyorum
zeynebim dün yataktan düştü nasıl korktum anlatamam
bu sabahda düştü yine ağzını sehbanın köşesine vurmuş ağzını öyle kan görünce aklım çıktı resmen
ne oluyo bize anlamadım sadaka vericem valla,
neyse kötü haber tellalı oldum ama kiminle konuşucam sizlerle konuşup açılmak istedim biraz
geçmişi okumaya vaktim yok pc kardeşimin odasında
gececi şimdi yattı daha uyandırmak istemiyorum
umarım herkesler iyidir öpüyorum hepinizi
Merhabalar kızlar herkese iyi ve güzel haftalar
Nasılsınız?
oh oh çiğdem ist.içi düşüyor yarından itibaren hadi bakalım şu balon
olmuş ayaklarımda iner inşallah bir an önce.bir de nasıl yanıyorlar anlatamam.
soğuk suya tutmak istiyorum sürekli...
ay didem nerde kaldı??????
p.tesi öğleden sonra gelirim diyodu...gelmedi hala....
Az kaldı cnm izinlerimize..sabret..banada çok çok zor geliyo işe gelmek..bebiş içinde üzülme sen.onlar özellikle son ayda son haftalarda çok hızlı kilo alıyolarmış.önemli olan sağlıklı olması..sen dengeli ve sağlıklı beslenirsen alır bence daha annesii.daha çok var çünkü..
:mymeka:
Hoşbuldum tatlım :)) nasılsın??
Az kaldı cnm izinlerimize..sabret..banada çok çok zor geliyo işe gelmek..bebiş içinde üzülme sen.onlar özellikle son ayda son haftalarda çok hızlı kilo alıyolarmış.önemli olan sağlıklı olması..sen dengeli ve sağlıklı beslenirsen alır bence daha annesii.daha çok var çünkü..
canım benımde tam 32 haftalıkken 1750 dedı... ama benım doktorum haftasına gore normal.. ole toplu bı bebek degıl ama normal haftasına gore dedı... bıde sunu unutmamak gerekıyo... kızlar bebek cok kılolu olmaması lazım normal dogum dusununler ıcın... cunku 3.5 kgdan sonra doktorlar normal dogumu onermıyolarççç bebege veya anneyı kotu etkıloyomus.. mesela bebegın kafasında egrılık falan fılan.. o yuzden ben ole cok tombul bı bebek dogurmak ıstemıyorum.. 3 kg olsada yeter ben onu dogunca guzelce besler kılo aldırırım ıns...
ayy canım yaa.olmadı iznini kullanırsın ne yapıcaksın herşey bebişler için.
ama normal aralıkta değil mi aslında sizin gramı?ben de kendi kendimi
pimpiriklendiriyorum..kuru kayısı incir başka ne ye dedi doktorun???
canım benımde tam 32 haftalıkken 1750 dedı... ama benım doktorum haftasına gore normal.. ole toplu bı bebek degıl ama normal haftasına gore dedı... bıde sunu unutmamak gerekıyo... kızlar bebek cok kılolu olmaması lazım normal dogum dusununler ıcın... cunku 3.5 kgdan sonra doktorlar normal dogumu onermıyolarççç bebege veya anneyı kotu etkıloyomus.. mesela bebegın kafasında egrılık falan fılan.. o yuzden ben ole cok tombul bı bebek dogurmak ıstemıyorum.. 3 kg olsada yeter ben onu dogunca guzelce besler kılo aldırırım ıns...
selam kıslaaar..bizde geldik..hızınızıa yetişilmiyor vallahi :))
bayez babana da yavruna da çok geçmiş olsun canım...
kıslar yaa üç gündür görümcem misafir ayy allah razı olsun işlerimi felan yaptı camlar perdeler...amaaaaa üç çocuğu var ve artık çıldırcam üçü de küçük bi dk oturmuyolar temizlik hak getire yani bi taraftan içine ediyolar halılarımı felan yıkattım ama iki yeri sildik iki günde....bu akşma giderler inş. niyet iyi olabilir de yarardan çok zaraaları var şu an bana çok stres oldum..
oof of
güle güle kullansın inş.
yok cnaım yanımda ama sadece yanımda kardeş kardeş uyuyoruz azıcık bakıyım ne yapıyo uyuyomu diyorum uyuyo uyuyo dokunma diyouyanırsa kötü hissediyormus kendisini beyfendi
evet çok şükür az kaldı ama ben sanırım dayanamicam 37 ye kadar... bu haftadan sonra 2 hafta daha gelebilsem yeter.. yıllık iznimden kullanırım artık ne yapayım... ama bu seferde derse ki zayıf ki elimden geleni yapıyorum.. büyük konuşmak istemem ama önümüzdeki hafta çıkmayı bile düşünebilirim...
elimden geleni yapıyorum çünkü... hafta içi hafta sonu yediğimin içtiğimin haddi hesabı yok...
sanırım bizimki toplu bi bebek olsun istiyor anlamadım ki ben bu işi... ki ;Çiğdemin de dediği gibi +- 200 gr gibi yanılma payı var usg lerin ona rağmen moral bozmak için sanki özellikle biraz zayıf kalmış daha iyi beslen dedi...
internete göre normal aralıklarda... hatta Seyma gibi bir çok anneye de dr ları bu haftalarda bu kg suna normal demiş bana neden öyle dedi anlamadım...
kuru incir kayısı bol bol fındık ceviz balık baklagillerden tüket özellikle yeşil mercimek çok tüketmeye çalış dedi... kırmızı et yemelisin dedi... ben şimdi dediklerini yiyorum bir de extralarım oluyor yine de kg almazsa ne yaparım bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?