2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun beyaz allah acil şifalar versin canım babana
hoş geldin siercim :))

Hoşgeldin, sağol sen nasılsın??

Hoşgeldin canım... sana da iyi haftalar olsun inş.

Hoşbuldum :))
Bende iyiyim şükürler olsun..boya işimiz bitti çok şükür..şimdi temizlik yaptırcam ama kadında çarşamba veya perşembeye gelebiliyo..beklicez sanırım artık (ama neyseki oğlumun odası çok güzel oldu teyzeleri tam istediğim gibi oldu yani..mavi-bej yaptırdım çok cüselll olduuu :))

keşke ben de bütün gün yatabilsem işe gelmek ayrı olay zaten... burda oturmak ap apayrı bir olay... 32. haftada 1750gr dı... dr biraz zayıf kalmış... daha iyi beslenmelisin dedi... neler yemem gerektiğini falan söledi.. valla 10 gündür dediği herşeyi yapıyorum.. bir de tek ceviz yemiyorum o da dilimi çok fena acıtıyor... onun yerine bol bol fındık yiyorum kuru kayısı yiyorum kuru incir yiyorum ne bileyim işte öle bu seferde zayıf derse ne yaparım bilmiyorum sanırım hiç düşünmeden işten ayrılırım....

ya bi de farklı farklı usg lerde bakıyorsa dr.lar bebişin gramında
mutlaka anormallik çıkıyor ben normal kontrolüme gitmiştim doruk
850 gr.dı tam 7 gün sonra gittim acile dr.1118 gr dedi.yani imkansız
o haftalarda 1 haftada 268 gr almış olması.şimdiki haftalarda alabilirler
tabikide.ama o haftada 25+4 te 850 gr olupta 26+4 de 1118 gr olması
saçma geldi yani acile gidersem ya da farklı usg de bakarsa dr gramına
öyle karşılaştırmayacağım.mutlaka oynama oluyor ki zaten dr.da demişti...

Az kaldı cnm izinlerimize..sabret..banada çok çok zor geliyo işe gelmek..bebiş içinde üzülme sen.onlar özellikle son ayda son haftalarda çok hızlı kilo alıyolarmış.önemli olan sağlıklı olması..sen dengeli ve sağlıklı beslenirsen alır bence daha annesii.daha çok var çünkü..

canım benımde tam 32 haftalıkken 1750 dedı... ama benım doktorum haftasına gore normal.. ole toplu bı bebek degıl ama normal haftasına gore dedı... bıde sunu unutmamak gerekıyo... kızlar bebek cok kılolu olmaması lazım normal dogum dusununler ıcın... cunku 3.5 kgdan sonra doktorlar normal dogumu onermıyolarççç bebege veya anneyı kotu etkıloyomus.. mesela bebegın kafasında egrılık falan fılan.. o yuzden ben ole cok tombul bı bebek dogurmak ıstemıyorum.. 3 kg olsada yeter ben onu dogunca guzelce besler kılo aldırırım ıns...

ayy canım yaa.olmadı iznini kullanırsın ne yapıcaksın herşey bebişler için.
ama normal aralıkta değil mi aslında sizin gramı?ben de kendi kendimi
pimpiriklendiriyorum..kuru kayısı incir başka ne ye dedi doktorun???

selam kıslaaar..bizde geldik..hızınızıa yetişilmiyor vallahi :))

bayez babana da yavruna da çok geçmiş olsun canım...

kıslar yaa üç gündür görümcem misafir ayy allah razı olsun işlerimi felan yaptı camlar perdeler...amaaaaa üç çocuğu var ve artık çıldırcam üçü de küçük bi dk oturmuyolar temizlik hak getire yani bi taraftan içine ediyolar halılarımı felan yıkattım ama iki yeri sildik iki günde....bu akşma giderler inş. niyet iyi olabilir de yarardan çok zaraaları var şu an bana çok stres oldum..

oof of

[ı]hiiii nerde, gitti mi? Nayıır, nolamazzz ohaoldumsmile[/ı]
yok cnaım yanımda ama sadece yanımda kardeş kardeş uyuyoruz azıcık bakıyım ne yapıyo uyuyomu diyorum uyuyo uyuyo dokunma diyo uyanırsa kötü hissediyormus kendisini beyfendi

güle güle kullansın inş.

AY CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN bilirim o baba acısını benim babamn da kalp hastası hemnde kronik bu sıcaklarda dışarı çıkmamaya özen göstersin sende kendine dikkat et allah acil şifalar versin.

Merhabalar kızlar herkese iyi ve güzel haftalar
Nasılsınız?

hoş geldin cnm

oh oh çiğdem ist.içi düşüyor yarından itibaren hadi bakalım şu balon
olmuş ayaklarımda iner inşallah bir an önce.bir de nasıl yanıyorlar anlatamam.
soğuk suya tutmak istiyorum sürekli...

tut valla cnm ben öle uzaktan bakıyom iş yerinde o soğuk sulara

ay didem nerde kaldı??????
p.tesi öğleden sonra gelirim diyodu...gelmedi hala....

evet cnm nerde kaldı ki acep

ay biran önce izne çıkmak istiyorum yaaa

evet çok şükür az kaldı ama ben sanırım dayanamicam 37 ye kadar... bu haftadan sonra 2 hafta daha gelebilsem yeter.. yıllık iznimden kullanırım artık ne yapayım... ama bu seferde derse ki zayıf ki elimden geleni yapıyorum.. büyük konuşmak istemem ama önümüzdeki hafta çıkmayı bile düşünebilirim...
elimden geleni yapıyorum çünkü... hafta içi hafta sonu yediğimin içtiğimin haddi hesabı yok...

sanırım bizimki toplu bi bebek olsun istiyor anlamadım ki ben bu işi... ki ;Çiğdemin de dediği gibi +- 200 gr gibi yanılma payı var usg lerin ona rağmen moral bozmak için sanki özellikle biraz zayıf kalmış daha iyi beslen dedi...

internete göre normal aralıklarda... hatta Seyma gibi bir çok anneye de dr ları bu haftalarda bu kg suna normal demiş bana neden öyle dedi anlamadım...
kuru incir kayısı bol bol fındık ceviz balık baklagillerden tüket özellikle yeşil mercimek çok tüketmeye çalış dedi... kırmızı et yemelisin dedi... ben şimdi dediklerini yiyorum bir de extralarım oluyor yine de kg almazsa ne yaparım bilmiyorum...

Valla cnm doğru söylüyosun..bizim oğlanda kilo konusunda iyi gidiyor maşallah..dr böle giderse 4 ü görürsün sen diyoo..normal doğumu düşündüğüm için çok zor olur iri bebekte..o yüzden herşeyin normali yani bebişin kilosununda normali iyi aslında..böle giderse ben zor normal yaparım zaten..perşembe randevumuz var bakalım oğlum nasıl ne durumda..yani dediğin gibi çok kilolu olursada bu sefe normal doğum riskin artıyo..hayırlısı artık hakkımızda..

Ayy cnm seni çok iyi anlıyorum..göürmcen iyi niyetle gelmiş ama 3 çocukta evde zordur tabii..neyse artık gidince rahat edersin biraz..bende bazen k.validemin yaptığı işi filan beğenmiyom birazd dağınık iş yapar çünkü.bende o gidince arkasını topluyom düzeltiyom sanki daha çok yoruluyom ozaman.valla aslında en iyisi insanın kendisinin yapması işini ama yapamıyozki işte bu durumdada..o yüzden gözümüzü yumcaz bazen cnm napalım..

güle güle kullansın inş.

Saol canısı yerimseniben

tatlım nettende arastır ıstersen hangı sıteden bakaran bak haftasıyla uyumlu kılosu ha ama toplu bı bebek degıl bızımkısı... saglıklı olsunda yeter tatlım ya...

Ben bunu bilir bunu söylerim: Gözümle şahidim; akrabamızın gelini 68'le hamile kaldı, 92'yle doğurdu. Bebek kaç kilo doğdu dersiniz? 2800gr. Bazen bebek büyümüyor, sen ne yersen ye. O bebeğe bağlı biraz, anneye değil. Kasma kendini Özlemcim. Sen ye, küçük doğarsa anne sütüyle tostoparlak olur hiiiç merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…