hoş geldin cnm
ay biran önce izne çıkmak istiyorum yaaa
iii sierim ne olsun evde takılıyoruz oğluşumla bu gün pek keyfi yok herhalde az kıpraştı içeride dün biraz gezip yordum onu bu gün dinleniyor anlaşılan :)))
siercim karşılaştırmak gibi olmasın ama seninki kaçıncı haftada kaç gramdı cnm en son?
Ben bunu bilir bunu söylerim: Gözümle şahidim; akrabamızın gelini 68'le hamile kaldı, 92'yle doğurdu. Bebek kaç kilo doğdu dersiniz? 2800gr. Bazen bebek büyümüyor, sen ne yersen ye. O bebeğe bağlı biraz, anneye değil. Kasma kendini Özlemcim. Sen ye, küçük doğarsa anne sütüyle tostoparlak olur hiiiç merak etme.
çiğdemcim ben de çok araştırdım baktım.o sizin akrabanızın gelini diyosun ya
çok kg aldı ama bebişi 2800 gr.o durum gayet istisna durumlardan canımcım genelde
anne nin kilo alması bebeğinin kilo almasıyla doğru orantılı.yani geneli böyle.
haaa çok az kg alıp tosun gibi bebek doğuranlarda var onlar da istisna canım.
nette çok baktım okudum bu böyle yanii.
tatlım nettende arastır ıstersen hangı sıteden bakaran bak haftasıyla uyumlu kılosu ha ama toplu bı bebek degıl bızımkısı... saglıklı olsunda yeter tatlım ya...
Ben bunu bilir bunu söylerim: Gözümle şahidim; akrabamızın gelini 68'le hamile kaldı, 92'yle doğurdu. Bebek kaç kilo doğdu dersiniz? 2800gr. Bazen bebek büyümüyor, sen ne yersen ye. O bebeğe bağlı biraz, anneye değil. Kasma kendini Özlemcim. Sen ye, küçük doğarsa anne sütüyle tostoparlak olur hiiiç merak etme.
kızlar bence bebeğin kilosundan çok sağlığı önemli.sağlıklı olsunlarda kilo kolay.stres yapıncada kilo almazlar belki rahat olun.
bana göre de öle canım... soruyorlar kg sunu bir de anlamıyorlar... aaaa çok zayıf amaa... bir de malum kişiler biz tombik bebek isteriz iyi beslen demiyorlar mı? deli oluyorum deliiiiiii... ne diyeceğimi şaşırıyorum valla
siercim benimde bazen çok hıçkırıyor bazende hıçkırmıyor bu aralar normalmiş ama nefes alma taktiği uyguluyorlarmış anne karnında :)
kasmicam bundan sonra canım.. bakalım cumartesi bir kontrole gideyimde.. yediklerim yaramamışsa artık kasmam dediğin gibi.. aslında ben de eşim de zayıf bebekler değilmişiz ama ne bileyim neden böyle oluyor... ben de yaklaşık 10 kg aldım... az da almadım yanii..
valla sier zorla işe gelip gidiyom işte bu haftadan soıonra izin alacam rapor yani
valla sier zorla işe gelip gidiyom işte bu haftadan soıonra izin alacam rapor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?