2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoş geldin cnm
ay biran önce izne çıkmak istiyorum yaaa

Hoşbuldum pınar ım sende hoşgeldin nasıl nasıl gidiyor?

iii sierim ne olsun evde takılıyoruz oğluşumla bu gün pek keyfi yok herhalde az kıpraştı içeride dün biraz gezip yordum onu bu gün dinleniyor anlaşılan :)))

Bazen bebişlere belli olmuyo cnm arada mola veriyolar sanırım :)) geçen bizim oğlan bi hıçkırmaya başladı durmak bilmedi..eşimde elinle karnımda hissetti süreklii..bi de endişelendi amma çok uzun sürüyo hıçkırması diye.:)) dur oğlum yeter artık filan diyo..tabi dinleyen yok..paso hıçkırdı valla o gün..

çiğdemcim ben de çok araştırdım baktım.o sizin akrabanızın gelini diyosun ya
çok kg aldı ama bebişi 2800 gr.o durum gayet istisna durumlardan canımcım genelde
anne nin kilo alması bebeğinin kilo almasıyla doğru orantılı.yani geneli böyle.
haaa çok az kg alıp tosun gibi bebek doğuranlarda var onlar da istisna canım.
nette çok baktım okudum bu böyle yanii.

siercim karşılaştırmak gibi olmasın ama seninki kaçıncı haftada kaç gramdı cnm en son?

Cnm ben en son 29.haftamda gittim dr o zaman 1500 gr demişti..

Bencede bazı bebek ne kadarda yese anne, pek fazla almaz..ne kilo alan hamileler var ama bebiş çok kilolu olmuyo,nede az kilo alana hamişler oluyo bebekleri tosun gibi doğuyo..yani kiloya çokta takılmayın bence onların sağlığı önemli..bide kilosu düşük doğan bebekler doğduktan sonra daha hızlı kilo alıp gelişirlermiş..ayrıca kız bebekler içinde genelde düşük kilolu olur derler hep..yani endişe etmeyin bence arkadaşlar..

Ben de onu diyorum ya pisim "bazen" ibaresiyle. Yani o konuda pek kasılmamak lazım. İstisnalar kaideyi bozmaz ama istisnalar vardır sonuçta.

tatlım nettende arastır ıstersen hangı sıteden bakaran bak haftasıyla uyumlu kılosu ha ama toplu bı bebek degıl bızımkısı... saglıklı olsunda yeter tatlım ya...

bana göre de öle canım... soruyorlar kg sunu bir de anlamıyorlar... aaaa çok zayıf amaa... bir de malum kişiler biz tombik bebek isteriz iyi beslen demiyorlar mı? deli oluyorum deliiiiiii... ne diyeceğimi şaşırıyorum valla

siercim benimde bazen çok hıçkırıyor bazende hıçkırmıyor bu aralar normalmiş ama nefes alma taktiği uyguluyorlarmış anne karnında :)

kasmicam bundan sonra canım.. bakalım cumartesi bir kontrole gideyimde.. yediklerim yaramamışsa artık kasmam dediğin gibi.. aslında ben de eşim de zayıf bebekler değilmişiz ama ne bileyim neden böyle oluyor... ben de yaklaşık 10 kg aldım... az da almadım yanii..

mirmirmirmir üff ne uyku bastırdı. Haftasonunun yorgunluğu çıkıyor anlaşılan.

kızlar bence bebeğin kilosundan çok sağlığı önemli.sağlıklı olsunlarda kilo kolay.stres yapıncada kilo almazlar belki rahat olun.

özlemcim takma dan kafana gayet güzel bir şekilde beslen ama ben ce senin bebeğin en az 3000 gr olacak ben eminim buna.diyeceksinki doktordan daha mı iyi bileceksin.hayır ama benim arkadşımın
yengesinin bebeği işte ozamanlar 7 aylık falandı sanırım hiç gelişmiyor demiş dr.çok yavaş gelişiyor.
çok zayıf doğacak demiş.tam gününde doğdu 2000 gr ama senin bebişin daha 32 haftalıkken 1750 gr olmuş bile bence 3000 i geçicek görüceksin bak.bir de o arkadaşımın yengesi acayip kg aldı ama
uyuyarak saat 1 den önce kalkmazdı uykudan 2 öğün yemek sağlıksız beslenme falan kendi şişti
durdu ama bebişi minicik kaldı.sen yedikten onra elinden geleni yaptıktan sonra gayet normal bi şekilde gelişecek.doktorunda halt etmiş yani birkaç hafta daha beklese ya bunu söylemek için..bence çok erken daha zayıf demek için..

Sen boşver o malum kişileri cnm onlar zaten herzaman kilo dan yana oluyolar eski insanlar öle seviyo işte..tombiği filan bıraksınlar da sağlıklı eli ayağı düzgün olmasına dua etsinler o kişiler ya allah allahh..sanki senin elinde olan bişey bu..sen gerekeni yapıyosun zaten..o yüzden cnm o tatlı canını hiç sıkma sen..kafanı takıpta bebişinide üzme stres yapma cnm gerçekten değmezz..

siercim benimde bazen çok hıçkırıyor bazende hıçkırmıyor bu aralar normalmiş ama nefes alma taktiği uyguluyorlarmış anne karnında :)

Evet cnm öle rutin bişey değil bu hıçkırmalar..taktikte yapmayı bilirlermişşşş yerim ben onların taktiğiniii

selam herkese :)
bence bu kilo olayini sorun etmemek lazim,dogum yapmis herkese sorun doktorun dediginden ya eksik ya da fazla cikmistir...

ben de 2800 felan dogmusum ama gayet de saglikliyim Allah a sukur :)

Kafanı rahat tut lokumum. Doktor ye mi diyor ye, belki de stres yapıyorsun, bebek de etkileniyor almıyor kilo. Yemen lazımsa ye, alırsa alır, almazsa havayla şişirecek haliniz yok. Doğunca alır kilo. Hem daha çok var doğuma farkı kapatır belki de. Ben 12. kilomu aldım, bebek 2 hafta önce 2230gr'dı. Bakalım benimki ne olacak? Çok şişman olursa, korktuğum başıma gelir kesin. İçini rahat tut, stres yapma; bak nasıl farkı kapatıyor? Hem zayıf değil ki bebeğin. 32. haftada 1702gr sınırı var. Seninki sınırı geçmiş işte. Doktorun cins biraz (kusura bakma amaaa).

valla sier zorla işe gelip gidiyom işte bu haftadan soıonra izin alacam rapor yani

Doğum sonrasına aktarma yapmıcan yani cnm..Valla banada çok zor geliyo allahtan işim rahat pek bişey yaptığım yok masamda oturuyom bütün gün..fazla yazı filanda olmuyo allahtan bu aralar.zaten bende iyice saldım çayıra mevlam kayıra sürekli sabahları geç geliyorum akşamları erken çıkıyomm..başkanımız şube müdürümüzde saolsunlar bişey demiyolar zaten..deselerde cadolozluğumu kullanırım vallaa..bananeeee..lülülülülülü

ya kızlar ben uyandığımda ellerim hep uyuşmuş oluyor bunun bir sebebi varmıdır tamam üstüne yattım desem hepmi olur doktora sorayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…