ya kızlar ben uyandığımda ellerim hep uyuşmuş oluyor bunun bir sebebi varmıdır tamam üstüne yattım desem hepmi olur doktora sorayım diyorum
ya kızlar ben uyandığımda ellerim hep uyuşmuş oluyor bunun bir sebebi varmıdır tamam üstüne yattım desem hepmi olur doktora sorayım diyorum
ay bu didem nerede kaldı yaaa
fikrini değiştirip öğleden sonra işe mi gelmedi acaba?
yoksa allah korusun doktor kontrolünde bişey mi çıktı?
yok siercim ben 32. haftada çalışabilr raporumu aldım. şimdi başka dr gidip mesela belim ağrıyo fıtık varmış diye başka bi hastalıktan dolayı rapor alıcam
işler çok yoğun yoksa hepsini bana kitleyecekler o stresle de ben kesin erken doğururum. diğer izni atytım zaten doğumdan sonrasınane yazıkkı benim müdürüm o kadar anlayışlı değikl
Ağzını hayra aç kızz, nasıl söz o. Gelmemiştir işe.
Bişisi yoktur değil mi?? bilmiyorumkismile
Kızlar aranızda "huzursuz bacak sendromu" yaşayan var mı?
Hımm anladım cnm e al ozaman tabiiki..çok yoğunsan ne gerenk var bu sıcaklarda hiç çekilmez hamişliğin üztüne valla..
Beeeeeeeeeeennnnnnnnn!!! Benim önceden vardı ama hamilelikte ilk aylarda arada coşuyodu şimdilerde pek bişey yokk..ay o çok iğrenç bişey yaa nefret ediyorum bacaklarımdaki o histen..
merhaba güzel anneler bende bu kilo konusunda fazla takılmama taraftarıyım şöyleki 29 uncu haftamda 3 gün peşpeşe ultrasona girdim ki biri ayrıntılı ultrasondu çıkan rakamlar 1200-1300-1400 yani ya bu bebekler çok hızlı kilo alıyorlar yada cihazdan cihaza oldukça farkediyor siz yediğniz şeylerin sağlıklı olduğundan eminseniz bence gerisini ve milletin dediklerini dert etmeyin çevremdeki çoğu kişinin dediği ister az kilolu ister çok kilolu doğsun doğumdan sonra hepsi ayarlanıyor yanı zayıf olanda cok çabuk toparlıyormus kendini /B]
ay ne biliym kızlar yaaa baya merak ettim yani üstüne basa basa öğleden
sonra gelicem çiğdoşşş demişti bana beklemiyeyim diye...
özlemcim takma dan kafana gayet güzel bir şekilde beslen ama ben ce senin bebeğin en az 3000 gr olacak ben eminim buna.diyeceksinki doktordan daha mı iyi bileceksin.hayır ama benim arkadşımın
yengesinin bebeği işte ozamanlar 7 aylık falandı sanırım hiç gelişmiyor demiş dr.çok yavaş gelişiyor.
çok zayıf doğacak demiş.tam gününde doğdu 2000 gr ama senin bebişin daha 32 haftalıkken 1750 gr olmuş bile bence 3000 i geçicek görüceksin bak.bir de o arkadaşımın yengesi acayip kg aldı ama
uyuyarak saat 1 den önce kalkmazdı uykudan 2 öğün yemek sağlıksız beslenme falan kendi şişti
durdu ama bebişi minicik kaldı.sen yedikten onra elinden geleni yaptıktan sonra gayet normal bi şekilde gelişecek.doktorunda halt etmiş yani birkaç hafta daha beklese ya bunu söylemek için..bence çok erken daha zayıf demek için..
Sen boşver o malum kişileri cnmonlar zaten herzaman kilo dan yana oluyolar eski insanlar öle seviyo işte..tombiği filan bıraksınlar da sağlıklı eli ayağı düzgün olmasına dua etsinler o kişiler ya allah allahh..sanki senin elinde olan bişey bu..sen gerekeni yapıyosun zaten..o yüzden cnm o tatlı canını hiç sıkma sen..kafanı takıpta bebişinide üzme stres yapma cnm gerçekten değmezz..
Evet cnm öle rutin bişey değil bu hıçkırmalar..taktikte yapmayı bilirlermişşşş yerim ben onların taktiğiniii
Kafanı rahat tut lokumum. Doktor ye mi diyor ye, belki de stres yapıyorsun, bebek de etkileniyor almıyor kilo. Yemen lazımsa ye, alırsa alır, almazsa havayla şişirecek haliniz yok. Doğunca alır kilo. Hem daha çok var doğuma farkı kapatır belki de. Ben 12. kilomu aldım, bebek 2 hafta önce 2230gr'dı. Bakalım benimki ne olacak? Çok şişman olursa, korktuğum başıma gelir kesin. İçini rahat tut, stres yapma; bak nasıl farkı kapatıyor? Hem zayıf değil ki bebeğin. 32. haftada 1702gr sınırı var. Seninki sınırı geçmiş işte. Doktorun cins biraz (kusura bakma amaaa).
Ben 2dk kıpraşamıyorum, siz bir de çalışıyorsunuz. Zor vallahi...
Ya benim sadece sağ bacağımda var. Sola yatamıyorum bebek tekmeliyor, sağa yatamıyorum bacağım kendi kendine hareket ediyor. Kalkıp gezecek bir gün, bir kalkacağım "aha bacakım kaçmış". Son 2 haftada oldu bu bende. Doktora sorsam anlar mı ki? Uyku uyuyamıyorum sürekli vıcır vıcır böcükler gıdıklıyor sanki :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?