2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay bu didem nerede kaldı yaaa
fikrini değiştirip öğleden sonra işe mi gelmedi acaba?
yoksa allah korusun doktor kontrolünde bişey mi çıktı?

yok siercim ben 32. haftada çalışabilr raporumu aldım. şimdi başka dr gidip mesela belim ağrıyo fıtık varmış diye başka bi hastalıktan dolayı rapor alıcam
işler çok yoğun yoksa hepsini bana kitleyecekler o stresle de ben kesin erken doğururum. diğer izni atytım zaten doğumdan sonrasına ne yazıkkı benim müdürüm o kadar anlayışlı değikl

merhaba güzel anneler bende bu kilo konusunda fazla takılmama taraftarıyım şöyleki 29 uncu haftamda 3 gün peşpeşe ultrasona girdim ki biri ayrıntılı ultrasondu çıkan rakamlar 1200-1300-1400 yani ya bu bebekler çok hızlı kilo alıyorlar yada cihazdan cihaza oldukça farkediyor siz yediğniz şeylerin sağlıklı olduğundan eminseniz bence gerisini ve milletin dediklerini dert etmeyin çevremdeki çoğu kişinin dediği ister az kilolu ister çok kilolu doğsun doğumdan sonra hepsi ayarlanıyor yanı zayıf olanda cok çabuk toparlıyormus kendini /B]

ya kızlar ben uyandığımda ellerim hep uyuşmuş oluyor bunun bir sebebi varmıdır tamam üstüne yattım desem hepmi olur doktora sorayım diyorum

Cnm uyuşmaların olabileceğini normal olduğunu biliyorum ama uykudan kalkınca olmasını pek bilemiyorum.ben pek yaşamadığım için sen yinede sor dr una cnm..ama normal diye düşünüyorum ben..

ay bu didem nerede kaldı yaaa
fikrini değiştirip öğleden sonra işe mi gelmedi acaba?
yoksa allah korusun doktor kontrolünde bişey mi çıktı?

Ağzını hayra aç kızz, nasıl söz o. Gelmemiştir işe.
Bişisi yoktur değil mi?? bilmiyorumkismile

Kızlar aranızda "huzursuz bacak sendromu" yaşayan var mı?

Hımm anladım cnm e al ozaman tabiiki..çok yoğunsan ne gerenk var bu sıcaklarda hiç çekilmez hamişliğin üztüne valla..

Ağzını hayra aç kızz, nasıl söz o. Gelmemiştir işe.
Bişisi yoktur değil mi?? bilmiyorumkismile

Kızlar aranızda "huzursuz bacak sendromu" yaşayan var mı?

Beeeeeeeeeeennnnnnnnn!!! Benim önceden vardı ama hamilelikte ilk aylarda arada coşuyodu şimdilerde pek bişey yokk..ay o çok iğrenç bişey yaa nefret ediyorum bacaklarımdaki o histen..

Ya benim sadece sağ bacağımda var. Sola yatamıyorum bebek tekmeliyor, sağa yatamıyorum bacağım kendi kendine hareket ediyor. Kalkıp gezecek bir gün, bir kalkacağım "aha bacakım kaçmış". Son 2 haftada oldu bu bende. Doktora sorsam anlar mı ki? Uyku uyuyamıyorum sürekli vıcır vıcır böcükler gıdıklıyor sanki :1shok:

ay ne biliym kızlar yaaa baya merak ettim yani üstüne basa basa öğleden
sonra gelicem çiğdoşşş demişti bana beklemiyeyim diye...

haklısın cnm takılmamalıyız ama işte ben de 3000 den az olsun istemiyorm.
allah korusun inşallah olmazlar ama sarılık falan olacaklar çoğunlukla oluyor çünkü çabuk atlatsın dirençsiz olmasın yavrum diyorum.

yalnız şu usg den usg ye farkeder kilosu demişsin ona katılıyorum mutlaka değişiyor.
doktorda demişti bana cihazlar farklı olunca gramı da farklı az ya da çok çıkabilir demişti.

ay ne biliym kızlar yaaa baya merak ettim yani üstüne basa basa öğleden
sonra gelicem çiğdoşşş demişti bana beklemiyeyim diye...

Eve gitmiştir, sanmam bir sorun olsun. Yarın gelince yeriz başının etini. Ben de merak ediyorum ama beklemekten başka yapacak birşey yok şimdilik.

dimi ama Çiğdem yaa yok yere insanın canını sıkıyor... inş. dediğin gibi olur zaten öle çok kilolu istemiom ben de 3 ü geçsin yeter ki sanırım o nu da geçebilir daha vaktimiz var Allahın izni ile :)))

canım laf olsun torba dolsun onların işi... hiçbişey düşünmeden konuşuyorlar...

tutuyorum bundan sonra tatlım hııh :)) sağlıklı olsunda gerisi boş dediğin gibi...

Ben 2dk kıpraşamıyorum, siz bir de çalışıyorsunuz. Zor vallahi...

sorma yaa.. Allahtan bu hafta tekim ehehe yupppiiiiii hihoyyyt bol bol sizinle olabiliriimm :)) her iki müdürüm de yok

:roflol:kaydirigubbakcemile3 pıSıCıK ÇOK ALEMSıN YAVV ÇOK GÜLDÜRDÜN BENı..AMA SENı ÇOK ıYı ANLIYORUM.BENDE BıKAÇ SENEDıR VAR CNM.HAMıLELıKTE ARTIYOMUŞ BU DURUM DıYE OKUMUŞTUM SANKı.AMA BENDE ıLK AYLARDA OLUYODU ŞıMDı ARA VERDı :)) SOLUNA NıYE YATMIYONKı CNM BENıM BEBıŞTE SOLA YATINCA ACAYıP VURUYODU BENDE SAĞIMA DÖNÜYODUM DR A SÖLEDıM BEBıŞ RAHATSIZMI OLUYO ACABA SÜREKLı HAREKET EDıYO SOLUMA YATINCA DıYE,O DA GÜLDÜ YOK BıŞEY OLMAZ SEN YAT DEMıŞTı BENDE HAREKET ETSEDE YATIYOM ARTIK..AMA TABı ARADA YORULUNCA SAĞIMADA DÖNÜYORUM TABııKı..BENıM EŞıM BıLE RAHATSIZ OLUYODU BACAĞIMDAN Bı ARA.SÜREKLı ATTIRIYOMUŞUM ONA VURUYOMUŞUM BıZıMKı ZATEN TıLKı UYKUSUNDA UYUDUĞU ıÇıN HEMEN KALKIYOMUŞ SABAHA ŞıKAYET EDERDı BENı.YANı BENıM HUZURSUZ BACAĞIM ONUDA HUZURSUZ EDıYORDU..BEN EŞıME MASAJ YAPTIRINCA RAHATLIYODUM CNM SENDE DENE O BıRAZ RAHATLATIYO ÇÜNKÜ..

selam kızlar nasılsınız bakalım
biz iyiyiz kızımla cumartesi gittik gördük kızımızı maşallah çok iyiydi
1.717gr olmuş boyuda 42 cm
kilosunu hiç bu kadar beklemiyodum çok sevindim
daha dönmemişti kızım
bizden haberler bu kadar umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…