ben alışverişimi yaptım neyse ki ama çanta manta hak getire. tüm aldıklarım ve mevcutlar torbalarda oğlumun dolabında duruyor. yınaıp ütülenecekler ve yerleşecekler. çanta hazırlamak yarım saatlik iş. ona takmıyorum da, şu yıkayıp ütüleme işi gözümde büyüyor.
kıskanc anne senıdelikafadulden ama bende senın gıbıyım ılk ben gormelıyım oğlusumu:sm_cool:
selam kızlar
bende kontrolden geliyorum
Allah a şükür bi sıkıntımız yok kan şurubuma devam, bide kramplarım ve kabızlığım için magnezyum verdi dr.
ancaaak doktorum ayrılıyormuş halbuki ben çok sevmiştim doğumu falan nasıldır bilmiyorum ama güleryüzlülüğü yetiyodu şimdilik , alışmıştım başka birine devrediyo, 20 gün sonra gel dedi
kızlar bebişin boy ve kilosu ve haftası için hangi değerlere bakıyosunuz, bi sürü farklı değer var
ben Çiğdoşla kendime aynı taçtan aldım. :) sonra gidip bi de pembesini aldım kendime. bayanssulusmile
ayyy evet ben gözümde büyütmeyip nasılsa olur diyordum ama yanılmışım... meğer ne çok giysisi varmış... yıka yıka bitmedi ufacık şeyler için 3 makine çamaşır attım... yok beyazlılar yok renkliler yok battaniyeler yastıklar derken... şimdide ütüleme işi var oofff bigün başına oturup hiç kalkmamam lazım benim bizimkilerle birlikte bir günümü alır artık ütü işi...
Sohocum normal olursa doğumun inşallah, kanama fazla oluyor canım anatomik ped alırsan(büyük pedler)çok iyi oluyor.birde normal doğumda pijama pek giyilmiyor canım doğumdan sonra sürekli altdan muayne ettikleri için
Ay özlemcim kendin uğraşma git tokacıların hepsinde vardır ama dediğim gibi benimki bildiğin taç öyle kurdele filan değil ben de gecelik bulamadım daha 1 tane pijama tyakımı aldım 1 tane de evde vardı onu koyucam 1 de gecelik alıyım diyorum 2 pijama 1 gecelik yeter di mi?
canım gözün aydıınn.... :))) boy için FL ye bakman gerekiyor ama kilosu için ya ayrıca bir yerde yazıyordur gr olarak ya da AC nin karşısında yazıyordur...
heh bir de bunu merak ediyordum lohusa tacı illa ki kırmızı olacak diye bişi yok demiyaa benim geceliklerim pembe kırmızı bir garip durur gibi geldii :)) ayy ben de doğum bitti yakışıp yakışmamalara takıyorum :)) ben de en iyisi 2 tane alayım bir pembe bir kırmızı :)))
bu arada Didemcim yastık kılıfı bulabildin mi? alıcam diyordun...
özleeem sen oda bakıyordun ipek bebeğe aldınız mı kız???
ay ben de taç aradım kendime ne kadar bulamadım bir türlü...
sonra bir baktım hediye paketimden çıktı nasıl sevindim anlatamam..
didemciğime çok teşekkür ederim.
bir tane de diyorum mavi kurdeleli bişiy mi alsam acaba kendime.
lohus tacı dediğin kırmızı olur diye düşünüyorum.mavi de geceliğim
falan o yüzden belki bulursam bitane de mavi alıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?