2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy evet ben gözümde büyütmeyip nasılsa olur diyordum ama yanılmışım... meğer ne çok giysisi varmış... yıka yıka bitmedi ufacık şeyler için 3 makine çamaşır attım... yok beyazlılar yok renkliler yok battaniyeler yastıklar derken... şimdide ütüleme işi var oofff bigün başına oturup hiç kalkmamam lazım benim bizimkilerle birlikte bir günümü alır artık ütü işi...

Sohocum normal olursa doğumun inşallah, kanama fazla oluyor canım anatomik ped alırsan(büyük pedler)çok iyi oluyor.birde normal doğumda pijama pek giyilmiyor canım doğumdan sonra sürekli altdan muayne ettikleri için

Ay özlemcim kendin uğraşma git tokacıların hepsinde vardır ama dediğim gibi benimki bildiğin taç öyle kurdele filan değil ben de gecelik bulamadım daha 1 tane pijama tyakımı aldım 1 tane de evde vardı onu koyucam 1 de gecelik alıyım diyorum 2 pijama 1 gecelik yeter di mi?

Benim de annem 1 makina yorganlarını yoıkamış 1 makina da örgüleri yıkamış diğerleri daha yıkanmadı haftaya yıkayıp ütüleyip getiricez bize

canım gözün aydıınn.... :))) boy için FL ye bakman gerekiyor ama kilosu için ya ayrıca bir yerde yazıyordur gr olarak ya da AC nin karşısında yazıyordur...

ben Çiğdoşla kendime aynı taçtan aldım. :) sonra gidip bi de pembesini aldım kendime. bayanssulusmile

heh bir de bunu merak ediyordum lohusa tacı illa ki kırmızı olacak diye bişi yok demi yaa benim geceliklerim pembe kırmızı bir garip durur gibi geldii :)) ayy ben de doğum bitti yakışıp yakışmamalara takıyorum :)) ben de en iyisi 2 tane alayım bir pembe bir kırmızı :)))

bu arada Didemcim yastık kılıfı bulabildin mi? alıcam diyordun...

ay ben herşeyi yıkadım ütüledim hazır çantalarda diğerleride
ama dolapların kokusu çıkmıyorki yerleştireyim.misafir odası allahlık
oldu yani.herşey heryerde..bir çıksa şu odanın kokusu herşeyim düzene
girecek ağırdan ağırdan temizlikte yapıcam...

ben artık bu hafta sonu da yapamam eşim evde değil. oğlum ütü yapmamı hiç istemiyo. haftaya baba oğul dışarı çıkarlar ben de oturur ütülerim artık.

kızlar arada sıze bakıyorum arada ev işlerini yapıyorum bı supurup sıleyım sağlık ocağınada gıtmedım 13 de gıtmem lazımdı aradılar bugun işlerim bıterse gıtcem eee gelıncede yemek yapcam sonrada teyzemız gelıoooooo aslında yapma ben yapcam ddedı ama zaten ablacım cok yoruluyor calısırken kıyamıyorum ben yavas yavas yaparım zaten yenı yapmıstım grs yıne bol muhabbetler sıze

ay kızlar ben o yastık kılıflarından tekirdağda sora sora hall oldum yaaa.
herkes yok öyle tek satılmıyor diyor.ben bulamadım yani.didoba didemin
annesi bakacaktı galiba istanbuldan???

olmadı bebeğinkilerden keser kullanırım ehehehe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bilmem ki canım... burdaki arkadaşlar olması gerekenler listesine pijamayı da eklemişti ben de aldım... olsun hastane de giyemezsem evde giyerim bol bol zararı olmaz :))

dimi yaa hatta 2 tane alayım değiştirir değiştirir takarım... ayy ben bu doğum olayını çok hafife alıyormuşum gibi geliyor acı kısmını hiç düşünmüyorum sadece ne olacağını düşünüp duruyorum :)))

canım bak pijama giyilmiyormuş... sen istersen onu 2 gecelik bir pijama yap... ben de evdekilerden bir gecelik daha uydurayım...

yastık kılıfı buldum canım english home'da. krem rengi kenarında güpür var. bi de bi çeyizci var orda buldum. artık birini alıcam. geçen hafta "al al al saç saç saç" para mara kalmadı. ufak tefek eksiklerim var onları almak için çıkınca alıcam birini

ay ben de taç aradım kendime ne kadar bulamadım bir türlü...
sonra bir baktım hediye paketimden çıktı nasıl sevindim anlatamam..
didemciğime çok teşekkür ederim.

bir tane de diyorum mavi kurdeleli bişiy mi alsam acaba kendime.
lohus tacı dediğin kırmızı olur diye düşünüyorum.mavi de geceliğim
falan o yüzden belki bulursam bitane de mavi alıcam...

Ben çıkıyorum kızlar.Biraz ortalığı toprlayayım.bde fırsat bulabilirsem ciciler bölümüne oğluşumun ciclerini koyucam kendinize iyi bakın görüşürüz.

özleeem sen oda bakıyordun ipek bebeğe aldınız mı kız???

yok canım almadık odaya karar verdimde gidip alan yok... kocam öteledikçe öteliyor bakalım ne kadar öteleyecek... bende artık ısrar etmiyorum sinirlerim bozuluyor... ama muhakakki alınacak ben yalnız eşimin kalbini kırmak istemiyorum bunun için kavga etmek istemiyorum şu zamanda yoksa gider taksitle alırım bir güzel kendim öderim parasını da... ya da hiç olmadı doğum iznim bitmeye yakın alırım doğum paramla peşin öderim... tek isteğim onun da biraz hevesli olması.. o yüzden bekliyoruz... daha şimdiden boşaltığımız yerlere sığmıyor bebeğin eşyaları.. yarın öbür gün hediye getiren olacak vs ozamanı bekliyorum daha ne yapacak diye...

ben sana aldığımdan bi tane de pembe aldım. geceliğim pijamam pembe. değiştire değiştire takarım dedim. Allah sağlıkla göstersin o günleri. bu sefer pek bi özenti oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…