2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah tadıyla geçer her günün. ben 19 temmuzda ayrılıyorum izne. yasal sürem kasımda bitiyor ben 1 ya da 1,5 ay ücretsiz izin alıcam en azından kızım 5 aylık olsun istiyorum.

İşallah sağlıkla doğarlar da huzurlu günler yaşarız 5aylık olana kadar yanında kalıcak olman süper bence tatlım tadını çıkart kızının oğlunda zehir etmişler bu sefer izin verme:lepi:

günaydın canım... ben çantanın içine konulacak herşeyi hazırladım.. yıkadım ettim bir tek ütülenip yerleştirilmesi kaldı... heee bir de lohusa tacımı daha alamadım onu alıcam :)))

Benim de alındı ama daha ne yıkandı ne masalın odası yerleşti ne çanta göya 35. haftadayım artık haftaya evdeyim hazırlarız işallah annemle:)

günaydın canım... ben çantanın içine konulacak herşeyi hazırladım.. yıkadım ettim bir tek ütülenip yerleştirilmesi kaldı... heee bir de lohusa tacımı daha alamadım onu alıcam :)))

Sohocum neler koydun çantana benim 11 yıl aradan sonra unuttuğum şeyler olabilir belki ay bu sıcaktada nasıl ütü yapıcam bilmiyorum.

Ben daha doğum çantamı hazırlamadım ya.Birazdan kızımla beraber onu hazırlicaz.Şaka maka fala bi zaman kalmadı.Sizler ne yaptınız hazırladınız mı çantalarınızı

hoşgeldin canım..
en erken ben hazırladım sanırımkaydirigubbakcemile3herşey tam olarak yerleştirdim.
yıkanıp ütülendi..

Herşeye açık olmak lazım Çiğdemcim bu yüzden :)) ben normal istiyorum evet ama o gün geldiğinde ne uygun olursa onu kabul edicem mecbur... hee baktım açılma yok bekletiyorlar suni sancı verecek falan olurlarsa işte ozaman direkt beni sezryana alın derim... çünkü duyduklarım kadarı ile açılma yoksa çoğu kişide suni sancıda işe yaramıyor boşa sancı çektiğinle kalıyorsun hem de extrasından.... iki acıyı birden yaşamaya gerek yok..

Dideem sen lohusa tacını aldın mı?? yaa toxicdaisy Pelin in aldığı çok güzeldi gelsede sorsam ona nereden almış... havuzlu hana gidicem önümüzdeki hafta yine oradan alsıysa alayım ben de....

Ay o lohusa tacından bende alıcam ya.Kızımın doğumunda hiç düşünememiştim.22 yaşında anne olunca bunda odasını bile balonlarla ve süslemelerle hazırlamayı düşünüyoruz.

o sunni sancı benim kabusum yaaa..inşallah gerek kalmaz ama dediğin doğru açılma yoksa sunni sancı bence de pek işe yaramaz.sonra bir de demezler mi 3-5 saat sancıyı
çektikten sonra sen doğuramayacaksın hadi seni sezeryana alalımeyvahedigeldismileayy
ayy en kötüsüde bu olsa gerek hiç istemiyorum yaa baştan belli olsun sezeryan olacağı.
ya da çatır çatır normal doğurayım.

e ama sen sezeryanı nasıl istiyorsun genel anesteziyle sezeryan pek yapılmıyor artık.
çünkü ben babannemle 4 gün kadın doğum bölümünde yattım.genel anestezili sezeryan görmedim hiç.her sabah öğleye kadar önceden kararaştırılmış sezeryan geliyordu.
hepside epidural mi spinalmi neyle yapıorlarsa işte öyle yapılıordu.genel anestezili hiç
görmedim.
sen nasıl isteyeceksin sezeryana dönerse iş?
ben her halukarda epidural istiyorum.hem bayılmaktan daha çok korkuyorum hem de
bebeğimi benden önce kimse almasınkucağına ilk ben alıym istiyorum...

Sohocum neler koydun çantana benim 11 yıl aradan sonra unuttuğum şeyler olabilir belki ay bu sıcaktada nasıl ütü yapıcam bilmiyorum.

canım aslında daha çantaya yerleştiremedim... ama koymayı düşündüklerim şöle : bebeğin hastane çıkış takımı + bir de benzer bir takım daha... göğüs pedleri... geceliğim ve pijama takımım... benim için ped.. bu belki farklı bişi de olabilir... arkadaşlar çok kanama geldiğini söylemişti daha büyük bişi de alabilirim... sonra bebek için bez... terlik, diş macunu, fırçası... havlu... lohusa tacım :)) birde bizim hastanede kuaför olmaycağı için saç düzleştiricimi alabilirim yanıma bilmiyorum halim kalacak mı saç yapmaya ama yada sancılarım normal şekilde olursa evde yapıp giderim henüz karar veremedim... bikaç tane de makyaj malzemesii... ben didoba didemin dediklerine çok katılıyorum... resimlere baktığımda güzel şeyler görmek istiyorum ben... :)) işte böle

öZLEMCım benim bahşehir pazarında tokacaım var ondan aldım bildiğin taç düşün kalın kırmızı üstünde kocaman fiyongu var 5tlye aldım:)

Çiğdoş kız zaten korkuyorum ben şimdiden sezeryandan filan ama bir an önce de o günler gelsin kuzuma kavuşıyım diyorum

selam kızlar
bende kontrolden geliyorum
Allah a şükür bi sıkıntımız yok kan şurubuma devam, bide kramplarım ve kabızlığım için magnezyum verdi dr.
ancaaak doktorum ayrılıyormuş halbuki ben çok sevmiştim doğumu falan nasıldır bilmiyorum ama güleryüzlülüğü yetiyodu şimdilik , alışmıştım başka birine devrediyo, 20 gün sonra gel dedi
kızlar bebişin boy ve kilosu ve haftası için hangi değerlere bakıyosunuz, bi sürü farklı değer var

ona da o gün can havli ile karar veririm artık hiç düşünmedim :))) ama sanırım ozaman mecburen hiç bişey düşünmeden ok derim epidurale... kız ben aslında epidurale karşı değilim... neden rahat olmasın yanii... ama ne bileyim olmasada olur diyorum kendi kendime... ama çokta kafama takmıyorum bana göre herşey o gün belli olacak... hiçte merak etmiyorum nedense...

ben alışverişimi yaptım neyse ki ama çanta manta hak getire. tüm aldıklarım ve mevcutlar torbalarda oğlumun dolabında duruyor. yınaıp ütülenecekler ve yerleşecekler. çanta hazırlamak yarım saatlik iş. ona takmıyorum da, şu yıkayıp ütüleme işi gözümde büyüyor.

kıskanc anne senıdelikafadulden ama bende senın gıbıyım ılk ben gormelıyım oğlusumu:sm_cool:

anladım cnm aslında evet ne kadar konuşsak boşşş
herşey o gün belli olacak...akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…