yastık kılıfı buldum canım english home'da. krem rengi kenarında güpür var. bi de bi çeyizci var orda buldum. artık birini alıcam. geçen hafta "al al al saç saç saç" para mara kalmadı. ufak tefek eksiklerim var onları almak için çıkınca alıcam birini
ay ben de taç aradım kendime ne kadar bulamadım bir türlü...
sonra bir baktım hediye paketimden çıktı nasıl sevindim anlatamam..
didemciğime çok teşekkür ederim.
bir tane de diyorum mavi kurdeleli bişiy mi alsam acaba kendime.
lohus tacı dediğin kırmızı olur diye düşünüyorum.mavi de geceliğim
falan o yüzden belki bulursam bitane de mavi alıcam...
herkeze merhaba bende geldım... sıkıldım cok sıcak bugunde ya...
oohhh yemek saati gelmiş. gidip doyuralım kendimizi. yemek yiyeceklere afiyet olsun.
Hoşgeldin Şeymacımmm :)) ayy Allah kolaylık versin sana... bir de orası Antalya... kimbilir nasıldır...
şeymaa hoşgeldin bitanem ne oldu geçen akşam kız niye çıktın hemen kociş ne yaptı?
ben de ne düşündüm biliomusun hani evlilik yıldönümümüz diodun ya yazarken birden kayboldun
ortadan ben de dedim kocişi bunu halısahaya gidiorm diye kandırdı sonrada bi sürprizle çıktı
ortaya????
özlemcim eşine söyle bence tatlı dille o eşyalar ortada kalacak de.
ay aman dağınıklık ne kadar zor yaaa.odayı almakla iş bitmiyor.kokusu
var bi de onun daha nekadar sürecek bilmiyorum kokusu.
tamam bebişi hemen yatırmayacağım ama eşyalarına sinecek diye korkuyorum..
Yedik geldik çatlıycam hala masamda meyve yiyorum
hosbulduk kızlar...
yok be cıgdem tam yazıyodum ya kocısım geldı o sırada kapadım bende... ama adam odun ya pıskın pıskın saat 10bucuktan sonra gel dısarı cıkalım dıyo... bende ıyıce sınırlendım tabı gıydım bicamalrımı oturdum konusmadım 1 gun... dun barıstık... dedım yaptıgın cok ayıptı ınsan bukadarda odun olmaz dedım...
işin garıbı ne tatlım bılıyomsuun oglen geldı yanıma uzandı dedıkı ıyıkı senınle evlenmısım gecen yıl bugun ıyıkı gırdın hayatıma dedı ben sana bukadar alısabılcegımı hıc dusunmuyodum dedı.. sonra ıste bu kıza bısey olsa ben naparım dıye dusundum dedı ben sana bısey olsa bıdaha evlenemem yapamam dedı o yuzden benden once gıtmek yok falan dedı... sana dogumda bısey olcak dıye odum kopuyo cok korkuyorum dedı... bende duygusalım ya hamıleyız basladım aglamaya oda agladı falan ama ne ıcım parcalanıyo... aksam oldu... ben halısahaya gıdıyorum dedı sok oldum kaldım bole oglen bana bu lafları soleyen o degılmıs gıbı... anneme de dedım senın bu oglun odun dıye... kustum konusmadım suratına bıle bakmadım da dun yıne gonlumu aldı oduncum... barıstım yıne... sevmesem varya...
:roflol::roflol::roflol:allahım yaaa :roflol:hep aynı bunlar hee valla ben de t.dağa gittim
geldim biraz değişime uğramış bizimki de ne oluyosa (gerçi ben diodum ben evdeyken hiç arkadaşlarınla görüşmüyosun falan diye ama)geldim p.tesi akşamı maç oynamaya gitti
akşam işte ev işi yaptık bu akşam da aşağıda kardeşi falan arkadaşlarıya takılacaklarmış
iyi dedim dedim ama içimden noluyo dedim normalde aylarca evden çıkıp 1 arkadaşıyla görüşmezken dedim noluyo fazla mı bşladım acaba?bakalım zaman ne göstericek e ben tekirdağdayken de her akşam biyerde takıldı arkadaşlarıyla bilemiyorum artık.
ama yok ben bunların sevgisinden eminim de sevgisinden emin olduğum kadar odunlıklarından da eminim.geçen çantaya koyuyorum doğum şeylerini herşeyi hazırdı da
aşkım diyorum sunu da koyayım mı acaba lazım olur mu falan hiiiç duymuyor bile beni genelde akşamları öyleyiz 1 şeyi 3 defa falan söylüyorum en sonunda yüksek sesle ozaman duyuyor hiiç ilgilendiği yok valla odunluk son safhada umrunda değil hiçbişi..
diyroum ki ben doğurucam ondan sonra inanıcan sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?