Bende dÜn cantama koyacaklarımı ÜtÜledİm valla ÜtÜlecek olan varsa allah sabır versİn cok gıcık kÜÇÜk kÜÇÜk hepsİ delİrİyo İnsan bİr yerden sonra
aa hakikaten ne olacak öğretmen evinde yapılsa düğün...
kızım otelde isterdi kısmını anlamadım orada düğün salonları
yokmu ki otellerde mi yapıorlar hep düğünleri onlar kız seninki de
otelde mi oldu?
2-3 haftada çok be canım okadar bile çok yani bence düğünden sonra
düşünecek bişeyi kalmayacak kadının tamamen size gelrse hiç şaşırma
torunumu özlüyorum diyip....
Yok biran önce evlensin bende gezip tozıyım modunda hayatta gelmez rahat edemiyor bende 2 senede 2 kez geldi evimize kalmaya düşün artık toplam 20 gün. Benimki düğün salonunda olmadı spor kulübü tarzı biryerde yemekli içkili oldu ama eşimle biz yaptık çalışarak yani kimsenin laf söyleme hakkı yoktu biz karar verdik. Nisan altınlarımı bile bozdum düğün için ben ama onun kızı hiç 1 şeye karışmıyor çalışmıyor ailesinin durumu yok çocuğun ailesinin durumu iyi diye benim düğünüm gibi düğün istiyor sanırım daha ne öğretmen evinde yemekli olucakmış işte ...Hem canım benimki ist.daydı onun antalyada olacak
hoşbuldum defne.derincik hoşgeldin şu 5 tane kalpnasıl oluyor mesaj sayısıyla mı?
kaç mesajda oluyor?
dur bakem benim kaç mesajım varmış?
senin kaç?
off kızlar ben bizim odamıza halı bulamadım hala yaaa.
t.dağda da baktım yok yok didem seninkinin markası ne kuşum?
çiçekli böcekli çocuk halısı ne güzel sizinki bana hep
tuhaf tuhaf modeller çıkardılar yaaa...
Sselam kızlarrrrrrrrrr, biz geldik. Kızımızı gördük , herşeyi çok iyi dedi doktor.opuyorumnanaktan 1 kilo almışım 20 günde. 500 gramını kızımız kendine almış.500 gramda ben kendime almışım.kaydirigubbakcemile3 Kilosu 1741 gr. olmuş. 20 gün önce 1206 gramdı. Göbişi ni ölçtü, 32+6 çıktı, kilo almış ,kilo alması iyi dedi. Ölçümlerin ortalaması 32+1 çıktı. Boyu da 41,5 çıktı.Yanaklarını gördük , tombiş gibi duruyodu.Burnunu da gördük, doktor piramit gibi ,çok güzel bi burnu var, şekli çok güzel dedi. :roflol: :roflol: 64 kilo olmuşum, oo çok kilo almışım dedim, doktorda hayır gayet iyi kilon dedi. kaydirigubbakcemile3 20 gün önce 63 tüm. sancıları sordumi yalancı doğum sancısıdır dedi. Şimdilik aklıma gelenler bu kadarrr. Geçmişi okuyup geliyorummm. opuyorumnanaktan
fikfik kim kııı???CADIARZUakannehirakannehirsenin 7373 maşşaallahh:1shok:
sen o fikfik diyen arkadaşlarla mı konuşuodun okadar oldu?
canım sen nası bı model ıstıyosun halı ıcın???
ya ben böyle ayıcıklı mayıcıklı ya da balıklı falan mavili beyazlı bişi
istiyorum ama yok yok.hep böyle çizgi film karakterleri var iğrençler
yaaa...
masallah bebişine canım...
fikfik kim kııı???CADIARZU
ben üye olalı çok oldu ondan o kadar fazladır defnem..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?