2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben konusucam da ne konuşacağımı bilmiorum.kaydirigubbakcemile3
boş konuşmaktansa susmak en iyisikaydirigubbakcemile3
bu arada bulaşıklarımı yıkadım geldim ayakta duramıyorumm

şöyle anlayan bilen biri olsada karnımdaki çıkıntıların
doruğumun neresi olduğunu söylese çok merak ediyorum..
yalnız küçük yuvarlak bi sivrilik oluo bazen orası dirseğidir
heralde diorum...

Bende dÜn cantama koyacaklarımı ÜtÜledım valla ÜtÜlecek olan varsa allah sabır versın cok gıcık kÜÇÜk kÜÇÜk hepsı delırıyo ınsan bır yerden sonra

Bende dÜn cantama koyacaklarımı ÜtÜledİm valla ÜtÜlecek olan varsa allah sabır versİn cok gıcık kÜÇÜk kÜÇÜk hepsİ delİrİyo İnsan bİr yerden sonra

ben nedense ütü yapmaya bayılıyorum kimse sevmez normalde.
bebişiminkileri ütülerken de zevkten 4 köşe oldum vallahikaydirigubbakcemile3nasıl
hoşuma gitti anlatmam..

ama şimdi 2 gündür beni bekleyen ütüm var ayakta duramadığımdan nasıl
yapacağımı kara kara düşünüyorum..:uhm:

Yok kız sinir etmez mi ama kocişin hatrına artık bir şey demiycem bu hafta karar verdim o benim her dediğimi yapıyor ben de annesine laf etmiycem dün çok güldüm görümcemin kayınvalidesi aramış kaynanamı düğünü öğretmen evinde yapıcaz demiş kaynanam da paniklemiş kızım otelde isterdi napıcam ben diye eşimi aramış çok güldüm.Nesi varmış öğretmen evinin hala beğenmiyorlar hiç 1 şeyi sanki kendileri asil lortlarda...

Bana da soruyor mevlut ne zaman olucak diye ramazandan çnce okuturum dedim çok sevindi tabi erken dönmesi lazım düğün hazırlıkları için ama ben daha çok sevindim az kalıcak yani 2-3 hafta kalır döner herhalde

aa hakikaten ne olacak öğretmen evinde yapılsa düğün...
kızım otelde isterdi kısmını anlamadım orada düğün salonları
yokmu ki otellerde mi yapıorlar hep düğünleri onlar kız seninki de
otelde mi oldu?

2-3 haftada çok be canım okadar bile çok yani bence düğünden sonra
düşünecek bişeyi kalmayacak kadının tamamen size gelrse hiç şaşırma
torunumu özlüyorum diyip....

bizde kahvaltı ettik ortalıı topladım biraz geldim...
ayaklarımda şişlik oluyo benimde.
hiç halim olmuyo bu aralar!

derincik hoşgeldin şu 5 tane kalpnasıl oluyor mesaj sayısıyla mı?
kaç mesajda oluyor?
dur bakem benim kaç mesajım varmış?
senin kaç?

Yok biran önce evlensin bende gezip tozıyım modunda hayatta gelmez rahat edemiyor bende 2 senede 2 kez geldi evimize kalmaya düşün artık toplam 20 gün. Benimki düğün salonunda olmadı spor kulübü tarzı biryerde yemekli içkili oldu ama eşimle biz yaptık çalışarak yani kimsenin laf söyleme hakkı yoktu biz karar verdik. Nisan altınlarımı bile bozdum düğün için ben ama onun kızı hiç 1 şeye karışmıyor çalışmıyor ailesinin durumu yok çocuğun ailesinin durumu iyi diye benim düğünüm gibi düğün istiyor sanırım daha ne öğretmen evinde yemekli olucakmış işte ...Hem canım benimki ist.daydı onun antalyada olacak

e daha ne işte kız nişanlı mı şimdi?
düğün ne zaman olacak?

off kızlar ben bizim odamıza halı bulamadım hala yaaa.
t.dağda da baktım yok yok didem seninkinin markası ne kuşum?
çiçekli böcekli çocuk halısı ne güzel sizinki bana hep
tuhaf tuhaf modeller çıkardılar yaaa...

derincik hoşgeldin şu 5 tane kalpnasıl oluyor mesaj sayısıyla mı?
kaç mesajda oluyor?
dur bakem benim kaç mesajım varmış?
senin kaç?
hoşbuldum defne.
o kalpler aldıın puanlarla oluyoo sanırım.olumunekankayizsmile
ben daha kıdemliyim sizden dimekkii..kaydirigubbakcemile3
sana da puan verem dur...

Sselam kızlarrrrrrrrrr, biz geldik. Kızımızı gördük , herşeyi çok iyi dedi doktor.opuyorumnanaktan 1 kilo almışım 20 günde. 500 gramını kızımız kendine almış.500 gramda ben kendime almışım.kaydirigubbakcemile3 Kilosu 1741 gr. olmuş. 20 gün önce 1206 gramdı. Göbişi ni ölçtü, 32+6 çıktı, kilo almış ,kilo alması iyi dedi. Ölçümlerin ortalaması 32+1 çıktı. Boyu da 41,5 çıktı.Yanaklarını gördük , tombiş gibi duruyodu.Burnunu da gördük, doktor piramit gibi ,çok güzel bi burnu var, şekli çok güzel dedi. :roflol: :roflol: 64 kilo olmuşum, oo çok kilo almışım dedim, doktorda hayır gayet iyi kilon dedi. kaydirigubbakcemile3 20 gün önce 63 tüm. sancıları sordumi yalancı doğum sancısıdır dedi. Şimdilik aklıma gelenler bu kadarrr. Geçmişi okuyup geliyorummm. opuyorumnanaktan

canım sen nası bı model ıstıyosun halı ıcın???

masallah bebişine canım...

fikfik kim kııı???CADIARZU
ben üye olalı çok oldu ondan o kadar fazladır defnem..a.s

üfff karıştırdım tamamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…