Kızlar insan kaynakları ile konuştum cuma çıkıyorum bir daha 22aralık haftası dönüyorum nasıl?
derincim yaaa sende mi?
ben böyle normal doğumdan dönenleri gördükçe daha çok
tırsmaya başlıyorum..eyvahedigeldismile
hani epidural normal istiyordun doktorun biraz sezeryan taraftarı mı ki?
benim doktor eğer sezeryan istiyorum dersen epidural normali öneriyorum
demişti...
ay normal doğum yapmak isteyen kaç kişi kaldı ki?
Sağol Özlemcim, valla ayaklarım yerden kesilmiş durumda,zaten her muayene öncesi heyecan tavan yapıyo! Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. :Saruboceq:
Sen nasılsın bebem?
Sağol canım benim, iumarım herkes güzel haberlerle döner,bugün kontrole gidecekler vardı. Öpüyom seni de, kuzun nasıl bakim? :1hug:
didoba dideeem hoşgeldin cnm nasılsın?
ben been beenn :)) ben hala normal doğum yapmak istiyorum :)))
saol canım biz de iyiyiz şimdilik çok şükür :)) sabrederekten gün sayıyoruz kızımla :))
Çok güzel canım. Özendim sana. hiç işe gelmek istemiyorum ben de. sabahları çok zor kalkıyorum.
kızlar çok komik yaa kucağımda tepsi vardı demin kahvaltı ediyordum
aa bi baktım tepsi kendikendine yürüyor kaydirigubbakcemile3
benim yavru ittiriyormuş meğersem ne komik yaaakaydirigubbakcemile3
didoba dideeem hoşgeldin cnm nasılsın?
çok iyi şekercim hayırlısı olsun kış ortasında dönüceksin..
masala annen bakacak değil mi?
cnm epiduralden nie korkuyorsun bravo valla doğumdan korkmayıp epiduralden korkmakbilmiyorumkismilebi bakıver
Dogum | Epidural
seni biliorm özlemcim bilmezmiyim.sen sadece normal istiyorsun anestezisiz.
valla ben senden cesaret alıyorum sakın dönme heekaydirigubbakcemile3
özlem sen benden 4 gün öndesin bakalım önce hangimizin sancılar tutacak???
Ya 6 ay çalışmıycam düşünsenize oh ohhhhhhh
ya igneyi yanlis yerime felan vururlar diye korkuyroum :)
Ben daha doğum çantamı hazırlamadım ya.Birazdan kızımla beraber onu hazırlicaz.Şaka maka fala bi zaman kalmadı.Sizler ne yaptınız hazırladınız mı çantalarınızı
canımcım ondan ben de korkuyyorum işte sırf bu yüzden hastanenin başanestezistine yaptırıcam epidurali ama adamla konuştum dedim sakat kalma ihtimali falan korka korka söyledim adam bi kızdı ki sorma yaa dünyada milyonlarca insana yapılmış bişey bu(bacak kalça fıtık ameliyatlarıda dahil) sadee
2 yada 3 kişye olan bişey bunun ihtimali çok zayıf dedi.gerçekten iyi bir anestezi uzmanı seçersek herşey miiss gibi olur hem en sağlıklısını hem de ağrısız bi doğum yapmış oluruz.
Tabi herkesin kendi fikri canım.bu da benim fikrim ben güvenilir bir anestezi uzmanı
bulduktan sonra bu fikre iyice aklım yattı..bir de epidural mecburi olacak bi kanun çıktı
falan diye bişiler yazıordu nette.zaten bazı ülkelerde her normal doğuma epidural yapıorlar..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben de diyebilirim hee ama yok yaavv beno gün olacakları görmeden dönmicem canım merak etme senböyle deyip deyip ilk sancıda beni sezryana alın dermişim ehehe ayy gülerim valla halime :))
içimden bir ses ben 40 a kadar beklicem ve stresten doğuramayacağımı söylüyor... 40 a kadar beklemek istemiyorum ben yaa mafoldumben... canım bende bu şans varken sen doğurup büyütürsün ben hala doğurmayı beklerim :))
her tıbbi müdahalede komplikasyon riski var sonuçta ben ilkind epidural oldum. hç pişman değilim. şimdi normal doğum için diretiyorum.normal de olsa sez. mecbur da kalsam yine epidural isitiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?