2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

akannehirakannehirsenin 7373 maşşaallahh:1shok:
sen o fikfik diyen arkadaşlarla mı konuşuodun okadar oldu?

biz de yemeğimizi yedik geldik doymadık ama neyse akşam olmaz artık...

çiğdem kız çok güldürdün beni o fikfik diyen arkadaşlarla mı konuşuyordun demişsin yaa :roflol: :roflol:

canım maşallah kızınaa... ayy ben de seninle aynı tarihte gittim benim bebeğimde 1750 gr çıktıı bu dr neden bana zayıf dedi yaa...Allah Allah ölçmeyi mi beceremedi ne yaptıı...

dideem aldığın yasttık kılıflarının fotoğrafı var mı canım?

Yastık kılıflarını almadım daha canım.buldum sadece. malum alışveriş yaptık paralarımı harcadım. bi yastık kılıfına 75 TL deince bu ay beklesin dedim. bir de bi tane gelinlik malzemeleri satan dükkan var burda. o süslü taşılı güpürün nerdeyse aynısı satılıyordu yarım metresi 20 TL istedi. dedim acaba diktirsem mi ?

diktirebileceğin bir yer kimse varsa diktirmen daha iyi olur bence canım... yuhh 75 tl ye tam set alırsın :S

hoşgeldin canım...
maşallah bebişine...
ben de dün oğluşu gördüm sanırım ablasıyla benzeyecekler.gamyoncuiremsu

:roflol::roflol::roflol:ay aman karıştırdım bide beee kim konuşuyodu
şu fikfiklerle :roflol:

75 tl mi????
bence güpürden alsan daha mantıklı aynısı diyosun terziye ver diktir ne kadar tutacak ki?
arkasınada saten koydurursun aynı renkten ooo mis gibi olur...

ben geldimmm dün doktordaydık kızım 30+5 1680 gr 42 cm çok sevindim ama yüzünü azcık görebildik büyüdüğü için dr ancak ölçebiliyor çok nadir yakalıyor yüzünü kıpır kıpır durmadı dün hiç bugünde gayet sakin dünün acısını çıkarıyor konuşunca karnımı sevince tepiniyor onun dışında uyuyor dün yoruldu sanırım:)) sonra dr tansiyon ölçtü 15-9 çıktı dedim evde düşük çıkıyor sonra dergi falan verdi biraz oku dinlen dedi dışarı çıkardı ay 5 dk sonra tansiyon hop düştü drda bundan sonra buraya geldiğinde bitkisel bi sakinleştirici var onu verelim dedi doğumda da diyazem vericek bide en sooon aşamada doğum haneye alıcakmış beni hep odamda olucakmışım :)

Doktor bana normal dedi, kilo almış gayet iyi dedi.Senin doktorda problem var galiba. kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım...
maşallah bebişine...
ben de dün oğluşu gördüm sanırım ablasıyla benzeyecekler.gamyoncuiremsu

Hoşbulduk canım. opuyorumnanaktan Ay bizim daha ilk ya ,kime ,neye benziycek bilmiyoruz. Ama çoooooook merak ediyorum. kaydirigubbakcemile3

cicekcik konuşuyordu şekerim :))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

fıstıgım dun eşimle gezerken gordum bıtane halı 2mısnzınde cok hosuna gıttı balıklı mavi-krem bı halıydı cok tatlıydı...

AY MAŞALLAH COK SEVİNDİM

diktirebileceğin bir yer kimse varsa diktirmen daha iyi olur bence canım... yuhh 75 tl ye tam set alırsın :S

75 COK PAHALI DEĞİL Mİ BİR YASTIK KILIFINA

Teşekkürler kızlarrrr. Kafası aşağıdaymış bizim kızın.Yani normal pozisyonda dedi. opuyorumnanaktan

MAŞALLAHHHHHHHH

HADİ HAYIRLISI

fıstıgım dun eşimle gezerken gordum bıtane halı 2mısnzınde cok hosuna gıttı balıklı mavi-krem bı halıydı cok tatlıydı...

markası neydi canım?hatırlıyor musun?

ay şu aydedeli halının deseni çok güzel ama kız bebek için sanki yaaa...oradaki melek
kız ya ondan...

markası neydi canım?hatırlıyor musun?

ay şu aydedeli halının deseni çok güzel ama kız bebek için sanki yaaa...oradaki melek
kız ya ondan...

canım aksamdı vıtrınden baktık sadece ama bugun carsıya cıkıcaz olmazsa bı sorarım sneın ıcın markasını fıyatını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…