akannehirakannehirsenin 7373 maşşaallahh:1shok:
sen o fikfik diyen arkadaşlarla mı konuşuodun okadar oldu?
Sselam kızlarrrrrrrrrr, biz geldik. Kızımızı gördük , herşeyi çok iyi dedi doktor.opuyorumnanaktan 1 kilo almışım 20 günde. 500 gramını kızımız kendine almış.500 gramda ben kendime almışım.kaydirigubbakcemile3 Kilosu 1741 gr. olmuş. 20 gün önce 1206 gramdı. Göbişi ni ölçtü, 32+6 çıktı, kilo almış ,kilo alması iyi dedi. Ölçümlerin ortalaması 32+1 çıktı. Boyu da 41,5 çıktı.Yanaklarını gördük , tombiş gibi duruyodu.Burnunu da gördük, doktor piramit gibi ,çok güzel bi burnu var, şekli çok güzel dedi. :roflol: :roflol: 64 kilo olmuşum, oo çok kilo almışım dedim, doktorda hayır gayet iyi kilon dedi. kaydirigubbakcemile3 20 gün önce 63 tüm. sancıları sordumi yalancı doğum sancısıdır dedi. Şimdilik aklıma gelenler bu kadarrr. Geçmişi okuyup geliyorummm. opuyorumnanaktan
dideem aldığın yasttık kılıflarının fotoğrafı var mı canım?
Yastık kılıflarını almadım daha canım.buldum sadece. malum alışveriş yaptık paralarımı harcadım. bi yastık kılıfına 75 TL deince bu ay beklesin dedim. bir de bi tane gelinlik malzemeleri satan dükkan var burda. o süslü taşılı güpürün nerdeyse aynısı satılıyordu yarım metresi 20 TL istedi. dedim acaba diktirsem mi ?
hoşgeldin canım...Sselam kızlarrrrrrrrrr, biz geldik. Kızımızı gördük , herşeyi çok iyi dedi doktor.opuyorumnanaktan 1 kilo almışım 20 günde. 500 gramını kızımız kendine almış.500 gramda ben kendime almışım.kaydirigubbakcemile3 Kilosu 1741 gr. olmuş. 20 gün önce 1206 gramdı. Göbişi ni ölçtü, 32+6 çıktı, kilo almış ,kilo alması iyi dedi. Ölçümlerin ortalaması 32+1 çıktı. Boyu da 41,5 çıktı.Yanaklarını gördük , tombiş gibi duruyodu.Burnunu da gördük, doktor piramit gibi ,çok güzel bi burnu var, şekli çok güzel dedi. :roflol: :roflol: 64 kilo olmuşum, oo çok kilo almışım dedim, doktorda hayır gayet iyi kilon dedi. kaydirigubbakcemile3 20 gün önce 63 tüm. sancıları sordumi yalancı doğum sancısıdır dedi. Şimdilik aklıma gelenler bu kadarrr. Geçmişi okuyup geliyorummm. opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:ay aman karıştırdım bide beee kim konuşuyodubiz de yemeğimizi yedik geldik doymadık ama neyseakşam olmaz artık...
çiğdem kız çok güldürdün beni o fikfik diyen arkadaşlarla mı konuşuyordun demişsin yaa :roflol: :roflol:
canım maşallah kızınaa... ayy ben de seninle aynı tarihte gittim benim bebeğimde 1750 gr çıktıı bu dr neden bana zayıf dedi yaa...Allah Allah ölçmeyi mi beceremedi ne yaptıı...
Yastık kılıflarını almadım daha canım.buldum sadece. malum alışveriş yaptık paralarımı harcadım. bi yastık kılıfına 75 TL deince bu ay beklesin dedim. bir de bi tane gelinlik malzemeleri satan dükkan var burda. o süslü taşılı güpürün nerdeyse aynısı satılıyordu yarım metresi 20 TL istedi. dedim acaba diktirsem mi ?
canım sen nası bı model ıstıyosun halı ıcın???
masallah bebişine canım...
damla hoşgeldin..maşallah bebişe...
çiğdem aydedeli perili buldum bıdene mavı beyaz
biz de yemeğimizi yedik geldik doymadık ama neyseakşam olmaz artık...
çiğdem kız çok güldürdün beni o fikfik diyen arkadaşlarla mı konuşuyordun demişsin yaa :roflol: :roflol:
canım maşallah kızınaa... ayy ben de seninle aynı tarihte gittim benim bebeğimde 1750 gr çıktıı bu dr neden bana zayıf dedi yaa...Allah Allah ölçmeyi mi beceremedi ne yaptıı...
hoşgeldin canım...
maşallah bebişine...
ben de dün oğluşu gördüm sanırım ablasıyla benzeyecekler.gamyoncuiremsu
diktirebileceğin bir yer kimse varsa diktirmen daha iyi olur bence canım... yuhh 75 tl ye tam set alırsın :S
:roflol::roflol::roflol:ay aman karıştırdım bide beee kim konuşuyodu
şu fikfiklerle :roflol:
75 tl mi????
bence güpürden alsan daha mantıklı aynısı diyosun terziye ver diktir ne kadar tutacak ki?
arkasınada saten koydurursun aynı renkten ooo mis gibi olur...
Sselam kızlarrrrrrrrrr, biz geldik. Kızımızı gördük , herşeyi çok iyi dedi doktor.opuyorumnanaktan 1 kilo almışım 20 günde. 500 gramını kızımız kendine almış.500 gramda ben kendime almışım.kaydirigubbakcemile3 Kilosu 1741 gr. olmuş. 20 gün önce 1206 gramdı. Göbişi ni ölçtü, 32+6 çıktı, kilo almış ,kilo alması iyi dedi. Ölçümlerin ortalaması 32+1 çıktı. Boyu da 41,5 çıktı.Yanaklarını gördük , tombiş gibi duruyodu.Burnunu da gördük, doktor piramit gibi ,çok güzel bi burnu var, şekli çok güzel dedi. :roflol: :roflol: 64 kilo olmuşum, oo çok kilo almışım dedim, doktorda hayır gayet iyi kilon dedi. kaydirigubbakcemile3 20 gün önce 63 tüm. sancıları sordumi yalancı doğum sancısıdır dedi. Şimdilik aklıma gelenler bu kadarrr. Geçmişi okuyup geliyorummm. opuyorumnanaktan
diktirebileceğin bir yer kimse varsa diktirmen daha iyi olur bence canım... yuhh 75 tl ye tam set alırsın :S
Teşekkürler kızlarrrr. Kafası aşağıdaymış bizim kızın.Yani normal pozisyonda dedi. opuyorumnanaktan
ben geldimmm dün doktordaydık kızım 30+5 1680 gr 42 cm çok sevindim ama yüzünü azcık görebildik büyüdüğü için dr ancak ölçebiliyor çok nadir yakalıyor yüzünü kıpır kıpır durmadı dün hiç bugünde gayet sakin dünün acısını çıkarıyor konuşunca karnımı sevince tepiniyor onun dışında uyuyor dün yoruldu sanırım:)) sonra dr tansiyon ölçtü 15-9 çıktı dedim evde düşük çıkıyor sonra dergi falan verdi biraz oku dinlen dedi dışarı çıkardı ay 5 dk sonra tansiyon hop düştü drda bundan sonra buraya geldiğinde bitkisel bi sakinleştirici var onu verelim dedi doğumda da diyazem vericek bide en sooon aşamada doğum haneye alıcakmış beni hep odamda olucakmışım :)
fıstıgım dun eşimle gezerken gordum bıtane halı 2mısnzınde cok hosuna gıttı balıklı mavi-krem bı halıydı cok tatlıydı...
cicekcik konuşuyordu şekerim :))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
markası neydi canım?hatırlıyor musun?
ay şu aydedeli halının deseni çok güzel ama kız bebek için sanki yaaa...oradaki melek
kız ya ondan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?