2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şeyma sor bakalım off yaa cidden doğrudüzgün bebek odası için halı tasarımı
yok yaaa hiçbirini beğenmiyorum bennnn halı tasarımına mı el atsam ne yapsam..
çok zevkliyimdir bu konularda heee:))))
ay birkaçtane halı buldum bayıldım biliyonuz ama....işte...

noldu begendıklerıne tatlım???

meraba kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı ama moralim bozuldu oğluşum 3 hafta önce 1600gr dı bugün 1900gr olmuş yani haftada 100 gr almış dr normal dedi ama yinede üzüldüm çünkü benim doğum sezeryan olacak 6 haftam kaldı her hafta 100 gr alsa ikibuçuk kilo falan doğar mafoldumben

merhaba güzel anneler geçmişi okudum geldim herkesler iyi anlaşılan
damlacım maşallah bebişine hayatım bu arada gurbetimin bebişinede maşallah
ayy ne güzel valla hepsi iyi meleklerimizin allahım hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin
doruk bu gün bebişleri görmeye gidecekti doktor 2 haftaya alır gibime geliyor ikizleri allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah :)))

Sebilay canım gayet normal 100 değil en az 200alır artık haftada

ay inşallah canım ya bundan sonra daha dikkat edeceğim beslenmeme :icecream: bide boya badana işlerimiz vardı çok yoruldum belki ondandır.Kızıma hamileyken o bu haftalarda 2200gr dı tam 40 haftalıkken doğdu 3340gr bakalım oğluşum 3 kilo olsada yeter.

canım moralini hiç bozma haftaları arttıkça bebeişler annelerinden daha fazla kilo alırlar çünkü derilerinin altındaki yağ tabakası artıyor boşuna kendinide cennet kokulunuda sitrese sokma hayatım

püffffffffkaydirigubbakcemile3saçmaladım kaydirigubbakcemile3
ay özlem ben seni çok merak ediyorum canım yaaa bi face almadın kendine...

kız ne yapiim evde pc başına oturamıom zaten burdada yasak... alsamda boşa yanii.. :)) merak etme ben sana fotoğrafımı yollarım sen bana hotmail adresini vermiştin onu kullanıyor musun? ona göndereyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…