aaa bu çok güzelll...yani şimdiye kadar gördüüm bizim odaya en fazla uyabilecek halı..
(800 tl lik olanlar hariç tabi:)))) ama bu da çok şeker fiyatı nekadar acaba?
yaa benim de kafam karıştı. az önce linkini gönderdiğim sitede 2 tane yastık kılıfı 22 lira. eeee ben güpürü alıcam yarım metresi 20 lira bi de kumaşı dikimi. bunlardan birini alıp azıcık daha süslesem ne olcak ki? zaten hastaneden sonra bi daha kullanmam. fikir verin hadi. Yastk klf yastk klflar
kılıflar bunlar. ilk 2 sıradakinden biri olabilir mi?
Ama ben kızımın cıcılerını ve odasının resmını koydum perdesı ve halısı eksık tamamlanınca yıne cekıcem bu arada halısna arkadaŞıma tŞk edeırm cÜnkÜ o olamasa beceremeyecektım :)gerÇı yıne beceremedım o koydu fotları ama olsun
yaa benim de kafam karıştı. az önce linkini gönderdiğim sitede 2 tane yastık kılıfı 22 lira. eeee ben güpürü alıcam yarım metresi 20 lira bi de kumaşı dikimi. bunlardan birini alıp azıcık daha süslesem ne olcak ki? zaten hastaneden sonra bi daha kullanmam. fikir verin hadi. Yastk klf yastk klflar
kılıflar bunlar. ilk 2 sıradakinden biri olabilir mi?
Ama ben kızımın cİcİlerİnİ ve odasının resmİnİ koydum perdesİ ve halısı eksİk tamamlanınca yİne cekİcem bu arada halİsna arkadaŞıma tŞk edeİrm cÜnkÜ o olamasa beceremeyecektİm :)gerÇİ yİne beceremedİm o koydu fotları ama olsun
kız ne yapiim evde pc başına oturamıom zaten burdada yasak... alsamda boşa yanii.. :)) merak etme ben sana fotoğrafımı yollarım sen bana hotmail adresini vermiştin onu kullanıyor musun? ona göndereyim..
mail adresimi kullanmıyorum biri derse ki aç diye o zaman açıyorum.peee önceden msn olmadan yapamazdık.sen orada albüm falan açtıysan bakar görürüm.öyle birşey mi yaptın?
aaa bu çok güzelll...yani şimdiye kadar gördüüm bizim odaya en fazla uyabilecek halı..
(800 tl lik olanlar hariç tabi:)))) ama bu da çok şeker fiyatı nekadar acaba?
o tulum küçük tavşan gibi elleri filanda izleri var kipadan aldım 20 liraya almıştım indirim vardı ama kışın ortasında 30-35 gibi bişiydi bulursam alırım ben sana
Ya sinirliyim diyorum doğrurucam şimdi besle besle doyuramadım bunları akıl verin bana hiç 1 şey demedim eşime tamam yolluyorum dedim yolladım ama sinir oluyorum kendi kızı yesin içsin diye tövbe yarabbim
mail adresimi kullanmıyorum biri derse ki aç diye o zaman açıyorum.peee önceden msn olmadan yapamazdık.sen orada albüm falan açtıysan bakar görürüm.öyle birşey mi yaptın?