2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar biz geldik oğluşum bugün başka türlü hareketler yapıyor ters duruyordu acaba düzeldimiiiboshayallersmile

anladığım kadarıyla hastanede kullanıcan canım sartmı ki ? kılıf almak süslü olsun die mi adetten mi ben pek anlamadım

bebeğimmm odanız çok güzel olmuş maşallah... kızın güle güle sağlıkla uyusun büyüsün içinde... kıyafetleriniz ayakkabılarınız da çok güzel hepsine bayıldım :)) özellikle elbiseler mikemmelll :)))

Herkese merhabalarrr :))
Herkescikler iyidir umarım geçmişi pek okuyamadım..
Beni sorarsanız evin boyası temizliği yerleşmesi bitti çok şükürrrr...ben hiç bişey yapmadığım halde ortalıkta gezinirken çok yorulmuşum vallaha dün yattığım yeri beğendim çünküü..neyseki bitti işler.cuma günüde izmirden bizimkiler geliyor.babam ilk defa görcek canlı canlı beni göbeğemle..ay sanki biraz utanırım gibime geliyo niyekiii!!!

Didoba cım yastık kılıflarına baktın ilk 2 si çok güzel bence..neden yaptırmayı düşünüyosunki gerçekten çok pahalı iki kılıf için.dediğin gibi sonradanda çok kullanılmıyo işte bu tip şeyler..bence hazırlardan al cnm..bende evde bi nevresim takımım vardı çok kullanmadığım..kenarları fistolu güpürlü filan.hemde mavi renklerinde :))bende senden sonra hastaneye o yastık kılıflarımı götürmeye karar verdim..tam istediğim gibi uygun oluyolar yanii..bide bişey sorcam hastaneye kendimiz için nevresim götürmeye gerek varmı cnm.yani yatak çarşafı gibi..
Bide gecelikler için dediğin yerlerede baktım evet hepside uygun fiyatlı yerler saol..ben ya krem ya da mavi alayım diyorum..buarada 1 tane gecelik 1 tane pijama yeterli olurmu cnm hastane için?

benim gördüğümün güpürünün üstünde minicik taşlar ve inciler vardı. ben de üzerlerine işlerim diye düşündüm. o yüzden dedim. ama dediğin gibi böyle de güzel.

hoşuna giderse yani yapmak zor gelmzse işleyebilirsin canım.
ama birde incik boncukçuya gitmen gerekecek...

o tulum küçük tavşan gibi elleri filanda izleri var kipadan aldım 20 liraya almıştım indirim vardı ama kışın ortasında 30-35 gibi bişiydi bulursam alırım ben sana
:)çok saol canım.. bakıcam inş bulurum.. neyse onu giyebilmesi,içine girebilmesi için daha zamanı var..:) ama çok güzel:)

Ya sinirliyim diyorum doğrurucam şimdi besle besle doyuramadım bunları akıl verin bana hiç 1 şey demedim eşime tamam yolluyorum dedim yolladım ama sinir oluyorum kendi kızı yesin içsin diye tövbe yarabbim
kıs ALLAH koruusn bunlar doğumdan sonrada senin sütünü keser bu yaptıklarıyla.. ne olur sıkıntı etme kendine.. hıncını onlardan al.. ve söylemek istediğin ne varsa da söyle kalmasın içinde.. olan senin sinirlerine ve masala oluyor!

Düşünmez o düşünmez bencil kızına çeyiz alsın gezsin tozsun sonra parası yetmesin ya miktar çok ufak burada 2 kişi yemeğe çıksan verirsin lğks bir yerde ama düşüncesizlik beni deli ediyor bu ne yüzsüzlük ya anlamıyorum daha şunu bunu alıcağına bizden ne koparsam kar diyor

teşkkür ederim

[ı]süslü olsun diye canım :)))[/ı]

süsümüz olmazsa olmazzzz

anladığım kadarıyla hastanede kullanıcan canım sartmı ki ? kılıf almak süslü olsun die mi adetten mi ben pek anlamadım

Yok canım adetten değil. ben bi arkadaşımın doğum foto.larında gördüm. arkadaşlara anlatmıştım. ben ilk doğumumda apar topar olduğu için pek hazırlık yapamamıştım. bu arkadaşın foto.larını görünce çok hoşuma gitti. ben doğumdan sonra giydim önden düğmeli bi pijama. çok özenli değildim. şimdi daha şık gecelik ve pijama aldım. bi de bunun gibi bir yastık kılıfı alırsam. hafif makyajı da unutmuycam inşallah.fotolarda çok şık olur diye düşündüm.

Halissa tatlım bunlar lkesin en fazla düğün zamanı keserler sütümü benim daha neler istiycekler kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…