Ya sinirliyim diyorum doğrurucam şimdi besle besle doyuramadım bunları akıl verin bana hiç 1 şey demedim eşime tamam yolluyorum dedim yolladım ama sinir oluyorum kendi kızı yesin içsin diye tövbe yarabbim
bebeğimm hepsi çok güzel güle kullanın bi sürü elbisesi var kızının maşallah çok tatlılar
dideem çok güzeller bence de niye süsleyeceksin ki?
yok canım açmadımdasana mail atardım görerdin... buraya özele atayım ozaman... birazdan gönderiyorum...
Sinir krizi geçiricem çocuğpum rıskını elaleme yolluyorum Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
yaa benim de kafam karıştı. az önce linkini gönderdiğim sitede 2 tane yastık kılıfı 22 lira. eeee ben güpürü alıcam yarım metresi 20 lira bi de kumaşı dikimi. bunlardan birini alıp azıcık daha süslesem ne olcak ki? zaten hastaneden sonra bi daha kullanmam. fikir verin hadi.
Yastk klf yastk klflar
kılıflar bunlar. ilk 2 sıradakinden biri olabilir mi?
gönder gönder ben de sana gönderiym mi?
hemide koca göbeklilerden:)))
benim gördüğümün güpürünün üstünde minicik taşlar ve inciler vardı. ben de üzerlerine işlerim diye düşündüm. o yüzden dedim. ama dediğin gibi böyle de güzel.
:)çok saol canım.. bakıcam inş bulurum.. neyse onu giyebilmesi,içine girebilmesi için daha zamanı var..:) ama çok güzel:)o tulum küçük tavşan gibi elleri filanda izleri var kipadan aldım 20 liraya almıştım indirim vardı ama kışın ortasında 30-35 gibi bişiydi bulursam alırım ben sana
kıs ALLAH koruusn bunlar doğumdan sonrada senin sütünü keser bu yaptıklarıyla.. ne olur sıkıntı etme kendine.. hıncını onlardan al.. ve söylemek istediğin ne varsa da söyle kalmasın içinde.. olan senin sinirlerine ve masala oluyor!Ya sinirliyim diyorum doğrurucam şimdi besle besle doyuramadım bunları akıl verin bana hiç 1 şey demedim eşime tamam yolluyorum dedim yolladım ama sinir oluyorum kendi kızı yesin içsin diye tövbe yarabbim
eveeetttt opuyorumnanaktan bir de nasıl yapıldığını söyler misin canım herhangi bişey göremedim resim eklenebilecek
anladığım kadarıyla hastanede kullanıcan canım sartmı ki ? kılıf almak süslü olsun die mi adetten miben pek anlamadım
[ı]bebeğimmm odanız çok güzel olmuş maşallah... Kızın güle güle sağlıkla uyusun büyüsün içinde... Kıyafetleriniz ayakkabılarınız da çok güzel hepsine bayıldım :)) özellikle elbiseler mikemmelll :))) [/ı]
[ı]süslü olsun diye canım :)))[/ı]
anladığım kadarıyla hastanede kullanıcan canım sartmı ki ? kılıf almak süslü olsun die mi adetten miben pek anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?