süslü olsun diye canım :)))
Herkese merhabalarrr :))
Herkescikler iyidir umarım geçmişi pek okuyamadım..
Beni sorarsanız evin boyası temizliği yerleşmesi bitti çok şükürrrr...ben hiç bişey yapmadığım halde ortalıkta gezinirken çok yorulmuşum vallaha dün yattığım yeri beğendim çünküü..neyseki bitti işler.cuma günüde izmirden bizimkiler geliyor.babam ilk defa görcek canlı canlı beni göbeğemle..ay sanki biraz utanırım gibime geliyo niyekiii!!!
Didoba cım yastık kılıflarına baktın ilk 2 si çok güzel bence..neden yaptırmayı düşünüyosunki gerçekten çok pahalı iki kılıf için.dediğin gibi sonradanda çok kullanılmıyo işte bu tip şeyler..bence hazırlardan al cnm..bende evde bi nevresim takımım vardı çok kullanmadığım..kenarları fistolu güpürlü filan.hemde mavi renklerinde :))bende senden sonra hastaneye o yastık kılıflarımı götürmeye karar verdim..tam istediğim gibi uygun oluyolar yanii..bide bişey sorcam hastaneye kendimiz için nevresim götürmeye gerek varmı cnm.yani yatak çarşafı gibi..
Bide gecelikler için dediğin yerlerede baktım evet hepside uygun fiyatlı yerler saol..ben ya krem ya da mavi alayım diyorum..buarada 1 tane gecelik 1 tane pijama yeterli olurmu cnm hastane için?
bebegımmmmmm harika olmuş bebeğinin odası bayıldım sağlıkla yatırmak nasip etsin rabbim inş.tatlım
ben çarşaf götürmüycem kirleniyor çünkü. Hadi kan neyse de batikon falan oluyor.
Dün ben de kızılaydaki nü'ye uğradım.izmir caddesinden necatibey'e giderken. çok şık bir lohusa pijama takımı vardı. %50 indirimle 24,50'ye aldım.(cepa da ve ankamall'de de var)
kare yaka dantel işlemeli hamile pijama takımı | kadın » hamile kıyafetleri » hamile pijamaları | bohçacı
model bunun aynısı. Ama çiçiklerini mavi düşün (minik taşlarla çiçek yapmışlar) yakasında danteli yok. Altı da mavi. Pembesinin bana göre bedeni kalmamıştı. Bu da mavi olsun dedim. 2 tane pembe takım almıştım zaten. Fiyatı çok uygun geldi. Geceliği de vardı bu arada.
daha tam olarak uyku setini halısını perdesi filan yok ama teşekkür edeirm
güle güle kullan
Ben çarşaf götüemyücem kirleniyor çünkü. hadi kan neyse de batikon falan oluyor.
dün ben de kızılaydaki nü'ye uğradım.izmir caddesinden necatibey'e giderken. çok şık bir lohusa pijama takımı vardı. %50 indirimle 24,50'ye aldım.(cepa da ve ankamall'de de var)
Kare Yaka Dantel İşlemeli Hamile Pijama Takımı | KADIN » Hamile Kıyafetleri » Hamile Pijamaları | Bohçacı
model bunun aynısı. ama çiçiklerini mavi düşün (Minik taşlarla çiçek yapmışlar) yakasında danteli yok. altı da mavi. pembesinin bana göre bedeni kalmamıştı. bu da mavi olsun dedim. 2 tane pembe takım almıştım zaten. fiyatı çok uygun geldi. geceliği de vardı bu arada.
yastık kılıfı alıcaz falan demişsiniz. çeyizinizden dantelli takımınız falan yokmu kızlar.yada delik işi.onları kullanın neden bidaha para veriyosunuzki
yastık kılıfı alıcaz falan demişsiniz. çeyizinizden dantelli takımınız falan yokmu kızlar.yada delik işi.onları kullanın neden bidaha para veriyosunuzki
biz ağustos anneleri pek bi süslü doğum yapıcaz. inşallah ağız tadıyla sağlıkla olur herşey
bisss geldiiiik özlemle kaynattık birass:)))
çok saol canım. Bebeğin de güle güle kullansın eşyalarını. Ben işyerinden foto.ları göremiyorum. Akşam bakıcam artık evden. Eminim çok güzel olmuştur.
bebeğim resimlerinizi gördüm hepsi gerçekten çok güzel..allah güle güle kullanmanızı nasip etsin güzel kızınla inşallah :)))
biz ağustos anneleri pek bi süslü doğum yapıcaz. Inşallah ağız tadıyla sağlıkla olur herşey
[ı]inş. Didemcim inş. Valla tek bişey moral bozarsa gözüm yastık kılıfı falan görmez benim.. He bunun için yalnız ve çok sağlıklı bir doğum yapmam gerekiyor ama neyse öyle umayım öyle olsun :))) [/ı]
AY MAŞALLAH COK SEVİNDİM
HADİ HAYIRLISI
püffffffffkaydirigubbakcemile3saçmaladım kaydirigubbakcemile3
ay özlem ben seni çok merak ediyorum canım yaaa bi face almadın kendine...
meraba kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı ama moralim bozuldu oğluşum 3 hafta önce 1600gr dı bugün 1900gr olmuş yani haftada 100 gr almış dr normal dedi ama yinede üzüldüm çünkü benim doğum sezeryan olacak 6 haftam kaldı her hafta 100 gr alsa ikibuçuk kilo falan doğar mafoldumben
merhaba güzel anneler geçmişi okudum geldim herkesler iyi anlaşılan
damlacım maşallah bebişine hayatım bu arada gurbetimin bebişinede maşallah
ayy ne güzel valla hepsi iyi meleklerimizin allahım hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin
doruk bu gün bebişleri görmeye gidecekti doktor 2 haftaya alır gibime geliyor ikizleri allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah :)))
Ama ben kızımın cİcİlerİnİ ve odasının resmİnİ koydum perdesİ ve halısı eksİk tamamlanınca yİne cekİcem bu arada halİsna arkadaŞıma tŞk edeİrm cÜnkÜ o olamasa beceremeyecektİm :)gerÇİ yİne beceremedİm o koydu fotları ama olsun
Ya sinirliyim diyorum doğrurucam şimdi besle besle doyuramadım bunları akıl verin bana hiç 1 şey demedim eşime tamam yolluyorum dedim yolladım ama sinir oluyorum kendi kızı yesin içsin diye tövbe yarabbim
üfff acayip bir yağmur var bizim burada...
Aynen ceyizimde pikolanmış bi kez dahi kullanılmamıs süslü yastık kılıfım var benim gözümde hemen o canlandı onu koyucam cantaya....hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?