2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çarşaf götürmüycem kirleniyor çünkü. hadi kan neyse de batikon falan oluyor.

dün ben de kızılaydaki nü'ye uğradım.izmir caddesinden necatibey'e giderken. çok şık bir lohusa pijama takımı vardı. %50 indirimle 24,50'ye aldım.(cepa da ve ankamall'de de var)

Kare Yaka Dantel ışlemeli Hamile Pijama Takımı | KADIN » Hamile Kıyafetleri » Hamile Pijamaları | Bohçacı

model bunun aynısı. ama çiçiklerini mavi düşün (Minik taşlarla çiçek yapmışlar) yakasında danteli yok. altı da mavi. pembesinin bana göre bedeni kalmamıştı. bu da mavi olsun dedim. 2 tane pembe takım almıştım zaten. fiyatı çok uygun geldi. geceliği de vardı bu arada.

Son düzenleme:
bebegımmmmmm harika olmuş bebeğinin odası bayıldım sağlıkla yatırmak nasip etsin rabbim inş.tatlım

daha tam olarak uyku setini halısını perdesi filan yok ama teşekkür edeirm

güle güle kullan

Tamam çarşaf bende götürmeyeyim gerek yok..Fiyatı çok iyiymiş pijamanın bende bakayım..ben şimdilik normal penyeden bi pijama takımı almıştım taa nisan da..o zaman daha yazlıklar filan yoktu.ama normal öle çok süslü püslü şık değil..daha sade..geceliğimde daha yok dadeiğim gibi.olmazsa şık ve güzel tiplerden 1 gecelik 1 pijama takımı daha alayım ozaman.zaten almam gerekiyordu eksik yani henüz.ama almışken güzel bişey olsun bende severim zaten süslü şeyleri..bi de şu fotoğraf konusu olunca güzel olmak lazım.e eve geldiğimizdede giyeriz gelen giden içinde üstümüzde güzel düzgün şeyler olur hem..

yastık kılıfı alıcaz falan demişsiniz. çeyizinizden dantelli takımınız falan yokmu kızlar.yada delik işi.onları kullanın neden bidaha para veriyosunuzki

Bebeğim resimlerinizi gördüm hepsi gerçekten çok güzel..allah güle güle kullanmanızı nasip etsin güzel kızınla inşallah :)))

yastık kılıfı alıcaz falan demişsiniz. çeyizinizden dantelli takımınız falan yokmu kızlar.yada delik işi.onları kullanın neden bidaha para veriyosunuzki

benim kanaviçe pike takımım var. ama onu eve sericem. hem de foto.da kanaviçe çok hoş durmaz gibi. delik iş zaten yok. süslü bi kılıf alıcam ben de

Aynen ceyizimde pikolanmış bi kez dahi kullanılmamıs süslü yastık kılıfım var benim gözümde hemen o canlandı onu koyucam cantaya....hihoyyyt

Benim annemin çeyizinden yaztık kılıfları varmış dantelli filan hiç kullanılmamış ben onları götürücem

biz ağustos anneleri pek bi süslü doğum yapıcaz. inşallah ağız tadıyla sağlıkla olur herşey

inş. Didemcim inş. valla tek bişey moral bozarsa gözüm yastık kılıfı falan görmez benim.. he bunun için yalnız ve çok sağlıklı bir doğum yapmam gerekiyor ama neyse öyle umayım öyle olsun :)))

çok saol canım. Bebeğin de güle güle kullansın eşyalarını. Ben işyerinden foto.ları göremiyorum. Akşam bakıcam artık evden. Eminim çok güzel olmuştur.

teşekkür ederim

bebeğim resimlerinizi gördüm hepsi gerçekten çok güzel..allah güle güle kullanmanızı nasip etsin güzel kızınla inşallah :)))

teşekkür ederim

biz ağustos anneleri pek bi süslü doğum yapıcaz. Inşallah ağız tadıyla sağlıkla olur herşey

galiba

inş.

bebeğimm çok güzel kızının cicileri ve odası.allah güle güle sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inş. benim oğlumunda odası yarın gelecek inş ozaman paylaşıcam.cicileri daha anneannesinde.onlarıda daha sonra koyucam.ne güzel şeyler bunlar yaaa.allahım herkese nasip etsin bu duyguları.

AY MAŞALLAH COK SEVİNDİM

HADİ HAYIRLISI

Teşekkür ederim canımmmmmm.Sen en son ne zaman gitmiştin ? Kaç kiloydu seninki ?

püffffffffkaydirigubbakcemile3saçmaladım kaydirigubbakcemile3
ay özlem ben seni çok merak ediyorum canım yaaa bi face almadın kendine...

Valla bugün aklımdan geçirdim. Çoğu kişiyi gördüm de Özlem'i görmedim hiç .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bugün doktor bana 32. haftadan sonra daha çok kilo almaya başlar dedi.O yüzden hiç üzülme.

Teşekkür ederim canımmm.opuyorumnanaktan

Şimdi baktım canımmmm.opuyorumnanaktan Hepsi çoooook harika. Güle güle giysin minik kuzucukkk. :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

Ya sinirliyim diyorum doğrurucam şimdi besle besle doyuramadım bunları akıl verin bana hiç 1 şey demedim eşime tamam yolluyorum dedim yolladım ama sinir oluyorum kendi kızı yesin içsin diye tövbe yarabbim

Ne kadar düşüncesizler, senin şu zamanlar paraya ihtiyacın olucak,onların sana vermesi gerekirken onlar senden istiyo. klava:

üfff acayip bir yağmur var bizim burada...

Burda da hava kapalı, yağmur bi yağıyo, bi duruyo.Gök gürlemesi hiç durmadı zaten. sempatiksalakcinni

Aynen ceyizimde pikolanmış bi kez dahi kullanılmamıs süslü yastık kılıfım var benim gözümde hemen o canlandı onu koyucam cantaya....hihoyyyt

YANİİİİİİ.para harcayacak daha önemli şeyler var kızlar.evdekilerden bakın değerlendirin.Ama varsa tabi.Yoksa bişey diyemem de.Çokta böyle hazırlanmak istemiyorum ben.zira geçende doğuma giderken kasın arabada doğuruvermişte konu komşunun getirdiği çarşaflara sarmışlar bebeği.herşeyin hayırlısını istemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…