2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay damla valla bütün anneler güzel olurda özlem olmaz mı hiç?
kızlar özlem de fıstık gibi maşallah valla hafiften sarışın...

hallisnacık bizim sayfadaki fotolar niye öyle duruyor ciciler bölümündeki..
sağa doğru uzayıp gitmiş diğer sayfalar ne güzel.en başta ben paylaşmısım fotoları ben den mi
kaynaklanıyor acep???

ay damla valla bütün anneler güzel olurda özlem olmaz mı hiç?
kızlar özlem de fıstık gibi maşallah valla hafiften sarışın...

sizin kadar olamasamda... :kedi: :kedi: keşke sizler kadar zayıf da kalabilsem.. ama ben evlenmeden önce bile sizin kilonuza asla erişemedim bundan sonra da erişemem heralde :)) :2:

Ya valla benim moralim bozuldu düzelmiyor da ya kızlar ben napıcam şu kadınla ne olur akıl verin ya

kelin merhemi olsa durumu didemcim. benimki 4 gündür bende yarın gidiyor. doğumdan 2 hafta önce gelecekmiş. ramazan bıyu da bizde. off off. 4 gündür ne ağzımın tadı var ne huzurum.

Bebeğim şimdi bakabildim cicilere cidden tek kelimeyle bayıldım güle güle iyi günlerde kullansın prensesin annem süpriz yapmış yıkamış bugün kızımın tüm cicilerini haftaya biz de yerleştireceğim inşallah

dideeem salla gitsin bak ne diycem dün 2 tane
gecelik aldım ben eşimle arabayla geçiyorduk
dur dur dedim bayıldım geceliğe çok tatlı bi yeşil..
bi tane de pembeli foto çektm demin size göstermek için
öylesine aldım ama doğuma falan değil doğum için aldm
zaten bitane dur paylaşıym bakiyym beğenicekmisiniz?
emzirmek için çok çok uygun değil.aslında yukardan da emzirilebilinir...

ben gecen hafta gitmiştim 1900 gibi birşeydi ama doktor hep yalnıs hesaplıyo son adetten ben ondan iki hafta önce hamile kaldım onun için benimki hep 2-2,5 hafta önden gidiyo cicilerimiz için yorumuna tşk ederiz

inş. Hepimizin bebekleri huzurlu mutlu büyüsünler inş.

hayırlısı olsun tabiki ama azıcıkta süslü olsun :))

bebeğimm kızının herşeyi çok güzel maşşallah bayıldım elibiselerine hele...

tşk ederim

ya valla benim moralim bozuldu düzelmiyor da ya kızlar ben napıcam şu kadınla ne olur akıl verin ya

wwalla allahtan sabır diliyorum senin için ne yaparsan yap kendini yırtsan faydsa yok kadın arsız

kelin merhemi olsa durumu didemcim. benimki 4 gündür bende yarın gidiyor. doğumdan 2 hafta önce gelecekmiş. ramazan bıyu da bizde. off off. 4 gündür ne ağzımın tadı var ne huzurum.

Bizimki doğum olacağı hafta 1-2 gün önce gelip ramazana kalmadan gidicek herhalde benimki gelmiyorda maddi olarak sömürüyor off Allah'ım seninki bşka dert benimki başka dert valla ne yapsam olmuyor. Artık ekime kadar ne yaparsa yapsın sonra kızı evlenince istemez herhalde bizden tabi düğün zamanı da 10milyarlık eder kesin bizi bakalım hayırlısı

İyi yapmışsın al ne beğenirsen benim gibi aman boşver deyip almazsan elalem yiyor paralarını

Ya valla benim moralim bozuldu düzelmiyor da ya kızlar ben napıcam şu kadınla ne olur akıl verin ya

Aynı konudan bende muzdaribim canım onlara hiiç birsey sökmüyor umurlarında olmuyor rahat insanlar gamsızlar cünkü senin eksiğin varmıs cocun olcakmıs para lazımmış taksit ödemişin onane ki bizimkiler de öleler malesef atsan atılmıyo satsan satılmıyo bi,se desen arada kalıyosun iyisi mi canını sıkmıcak görmesden geliceksin eşine söle sadece ben öle yaptım onlarla ilgili bişe duymak istemiyorum sen verirmisin alırmısın ne yparsan yap bana yansıtma diye:teytey:

ya o yastık kılıfı olayını ben de evden halledebilirim aslında pike takımım var
onları eve sericem kırmızı var bitane yatak örtüm hiç kullanmadım daha kırmızı üzeri tüllü
azıcık çok mu abartılı olur acaba ama çok güzel...

Canım bizde bütün hesap kitabı ben yaparım ondan mecbur söylüyor bana tüm şifreler bende yani ama emin ol şuan duymasam daha mutlu olurdum ama ben Allah'a havale ediyorum ve beni arayıp hiç 1 şey için tek bir teşekkür etmediği için hakkımı helal etmiyorum sonuçta ben de çalışıyorum benim de hakkım var

eve bende pike takımı düşündüm hatta benimkiler eskidiği için aldım bebeğin yatağı odamda olduğu için pembe ağırlıklı birde peluş pembe halı aldım odam cıvıl cıvıl oldu :))) birtek avizem kaldı pembe avizede ayarladık mı cok şık olucak inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…