ay damla valla bütün anneler güzel olurda özlem olmaz mı hiç?
kızlar özlem de fıstık gibi maşallah valla hafiften sarışın...
Ya valla benim moralim bozuldu düzelmiyor da ya kızlar ben napıcam şu kadınla ne olur akıl verin ya
ben gecen hafta gitmiştim 1900 gibi birşeydi ama doktor hep yalnıs hesaplıyo son adetten ben ondan iki hafta önce hamile kaldım onun için benimki hep 2-2,5 hafta önden gidiyo cicilerimiz için yorumuna tşk ederizteşekkür ederim canımmmmmm.sen en son ne zaman gitmiştin ? Kaç kiloydu seninki ?
Valla bugün aklımdan geçirdim. çoğu kişiyi gördüm de özlem'i görmedim hiç .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bugün doktor bana 32. Haftadan sonra daha çok kilo almaya başlar dedi.o yüzden hiç üzülme.
Teşekkür ederim canımmm.opuyorumnanaktan
şimdi baktım canımmmm.opuyorumnanaktan hepsi çoooook harika. Güle güle giysin minik kuzucukkk. :ecrin_bebek: Opuyorumnanaktan
ne kadar düşüncesizler, senin şu zamanlar paraya ihtiyacın olucak,onların sana vermesi gerekirken onlar senden istiyo.klava:
Burda da hava kapalı, yağmur bi yağıyo, bi duruyo.gök gürlemesi hiç durmadı zaten. Sempatiksalakcinni
bebeğimm çok güzel kızının cicileri ve odası.allah güle güle sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inş. Benim oğlumunda odası yarın gelecek inş ozaman paylaşıcam.cicileri daha anneannesinde.onlarıda daha sonra koyucam.ne güzel şeyler bunlar yaaa.allahım herkese nasip etsin bu duyguları.
yaniiiiii.para harcayacak daha önemli şeyler var kızlar.evdekilerden bakın değerlendirin.ama varsa tabi.yoksa bişey diyemem de.çokta böyle hazırlanmak istemiyorum ben.zira geçende doğuma giderken kasın arabada doğuruvermişte konu komşunun getirdiği çarşaflara sarmışlar bebeği.herşeyin hayırlısını istemeli
bebeğimm kızının herşeyi çok güzel maşşallah bayıldım elibiselerine hele...
ya valla benim moralim bozuldu düzelmiyor da ya kızlar ben napıcam şu kadınla ne olur akıl verin ya
kelin merhemi olsa durumu didemcim. benimki 4 gündür bende yarın gidiyor. doğumdan 2 hafta önce gelecekmiş. ramazan bıyu da bizde. off off. 4 gündür ne ağzımın tadı var ne huzurum.
dideeem salla gitsin bak ne diycem dün 2 tane
gecelik aldım ben eşimle arabayla geçiyorduk
dur dur dedim bayıldım geceliğe çok tatlı bi yeşil..
bi tane de pembeli foto çektm demin size göstermek için
öylesine aldım ama doğuma falan değil doğum için aldm
zaten bitane dur paylaşıym bakiyym beğenicekmisiniz?
emzirmek için çok çok uygun değil.aslında yukardan da emzirilebilinir...
Ya valla benim moralim bozuldu düzelmiyor da ya kızlar ben napıcam şu kadınla ne olur akıl verin ya
nasıl sizce kızlar ben pahalıdır diye düşündüm ama değilmiş
sizce ne kadar?
nasıl sizce kızlar ben pahalıdır diye düşündüm ama değilmiş
sizce ne kadar?
Aynı konudan bende muzdaribim canım onlara hiiç birsey sökmüyor umurlarında olmuyor rahat insanlar gamsızlar cünkü senin eksiğin varmıs cocun olcakmıs para lazımmış taksit ödemişin onane ki bizimkiler de öleler malesef atsan atılmıyo satsan satılmıyo bi,se desen arada kalıyosun iyisi mi canını sıkmıcak görmesden geliceksin eşine söle sadece ben öle yaptım onlarla ilgili bişe duymak istemiyorum sen verirmisin alırmısın ne yparsan yap bana yansıtma diye:teytey:
İyi yapmışsın al ne beğenirsen benim gibi aman boşver deyip almazsan elalem yiyor paralarını
ya o yastık kılıfı olayını ben de evden halledebilirim aslında pike takımım var
onları eve sericem kırmızı var bitane yatak örtüm hiç kullanmadım daha kırmızı üzeri tüllü
azıcık çok mu abartılı olur acaba ama çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?