sağolun kızlaar..
didobacım başka bi you varsa gönderiym sana merak ettiysen...
ya didem kocan ne diyor bu duruma hemen gönderelim mi diyor?
sana demiyor mu hiç didem ne yapsak yaa göndersek mi falan sormyor mu hiç???
Canım bizde bütün hesap kitabı ben yaparım ondan mecbur söylüyor bana tüm şifreler bende yani ama emin ol şuan duymasam daha mutlu olurdum ama ben Allah'a havale ediyorum ve beni arayıp hiç 1 şey için tek bir teşekkür etmediği için hakkımı helal etmiyorum sonuçta ben de çalışıyorum benim de hakkım var
bebeğimmm ordaki ayakkabılar bebiş için hep değil mi?
kaç yaşında giyecek cnm onları?buyuk gibi geldiler bana...
ben gecelik almadım 2 tane pijama aldım birde nişan alışverişinde krem rengi 8-9 parça setim var ama saten olurmu ??
bizimde kuruyemiş dükkanımız var eşimle beraberiz burda birlikte calısıyoruz beraber gezmeye dahi ancak gece cıkabiliyoruz,bundan 2 ay öncesine kadar beraber yasıyoduk zorla ayrıldım ama hala yakamı kurtaramadım ev esyası aldım bebek esyası var eksikler bir türlü bitmek bilmedi ve onlar hala ellerini cekmediler birgün de sormadılar bişeye ihtiyacınız var mı illa maddi deil manevi hamileyim ev tasıdım düzdüm hiç bi yardımlarını görmedim herseyimi eşimle yaptığım için ağır geliyo onlara yedirmeyi sindiremiyorum bende senin gibi ama göz görmeyince gönül katlanıyor iştebazenakannehir
eve bende pike takımı düşündüm hatta benimkiler eskidiği için aldım bebeğin yatağı odamda olduğu için pembe ağırlıklı birde peluş pembe halı aldım odam cıvıl cıvıl oldu :))) birtek avizem kaldı pembe avizede ayarladık mı cok şık olucak inş...
Ya ben hiç 1 şey istemedim bugüne kadar gelin alışverişini bile düğünden sonra fazlasıyla ödedik kayınvalideme şimdi ama artık bebeğim olacak istemesin ya artık yeter kızı da biraz eksikli borçlu evlensin bizim yığınla borcumuz vardı evlenirken daha kınayı dışarıda yapacakmış onu diyor eşim de hayır diyemez ki ben bilirim çok yufka yüreklidir. Bazen diyorum yetşm kız Allah yaptıkça razı gelir daha çok verir diye ama bazen dayanamıyorum benim yaşımda asalak gibi yaşıyor ben hamiş hamiş çalışıyorum o evladımın rıskını yiyor
Ya ben hiç 1 şey istemedim bugüne kadar gelin alışverişini bile düğünden sonra fazlasıyla ödedik kayınvalideme şimdi ama artık bebeğim olacak istemesin ya artık yeter kızı da biraz eksikli borçlu evlensin bizim yığınla borcumuz vardı evlenirken daha kınayı dışarıda yapacakmış onu diyor eşim de hayır diyemez ki ben bilirim çok yufka yüreklidir. Bazen diyorum yetşm kız Allah yaptıkça razı gelir daha çok verir diye ama bazen dayanamıyorum benim yaşımda asalak gibi yaşıyor ben hamiş hamiş çalışıyorum o evladımın rıskını yiyor
didem gönderiorm hepsini dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?