2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben gecelik almadım 2 tane pijama aldım birde nişan alışverişinde krem rengi 8-9 parça setim var ama saten olurmu ??

ya didem kocan ne diyor bu duruma hemen gönderelim mi diyor?
sana demiyor mu hiç didem ne yapsak yaa göndersek mi falan sormyor mu hiç???

Tel.da annem para istedi didem dedi eee gönder dedim ben de sinirli sinirli hangi hesaptan yollıyım sen yollasana internetten dedi. Yollamama şansı yokki hayır diyemez benim eşim kimseye 2milyar istese borç alır yollar...

bizimde kuruyemiş dükkanımız var eşimle beraberiz burda birlikte calısıyoruz beraber gezmeye dahi ancak gece cıkabiliyoruz,bundan 2 ay öncesine kadar beraber yasıyoduk zorla ayrıldım ama hala yakamı kurtaramadım ev esyası aldım bebek esyası var eksikler bir türlü bitmek bilmedi ve onlar hala ellerini cekmediler birgün de sormadılar bişeye ihtiyacınız var mı illa maddi deil manevi hamileyim ev tasıdım düzdüm hiç bi yardımlarını görmedim herseyimi eşimle yaptığım için ağır geliyo onlara yedirmeyi sindiremiyorum bende senin gibi ama göz görmeyince gönül katlanıyor işte bazenakannehir

Ben yatak odamın dolabını değiştirmek istiyorum şimdi gerek yok diye değiştirmiyorum ama hanımefendilere her istedikleri yapılıyor ya valla sakinleşemiyorum arayıp 2 laf söylesem eşime rahatlıycam o zaman da o üzülecek

bebeğimmm ordaki ayakkabılar bebiş için hep değil mi?
kaç yaşında giyecek cnm onları?buyuk gibi geldiler bana...

en üst sırayı bu sene giyer ikinci sıra da seneye ondan sonrası 2 sene sonra filan cok hoşuma gitti onun için almıştı 22-23-24 numaralı

Ya ben hiç 1 şey istemedim bugüne kadar gelin alışverişini bile düğünden sonra fazlasıyla ödedik kayınvalideme şimdi ama artık bebeğim olacak istemesin ya artık yeter kızı da biraz eksikli borçlu evlensin bizim yığınla borcumuz vardı evlenirken daha kınayı dışarıda yapacakmış onu diyor eşim de hayır diyemez ki ben bilirim çok yufka yüreklidir. Bazen diyorum yetşm kız Allah yaptıkça razı gelir daha çok verir diye ama bazen dayanamıyorum benim yaşımda asalak gibi yaşıyor ben hamiş hamiş çalışıyorum o evladımın rıskını yiyor

bak benim pike takımımın yastıkları bunlar..
eve serilecek olanlar üst pikesi falan çok güzel çok şık.
hastaneye de diyorum kırmızı olan takımın yastıklarını mı götürsem hem kırmızı
kırmızı daha canlı çıkar fotolarda???

Çığdemcim resimdekiler çok çok şık bence evde onları kullan dediğin gibi hastane için kırmızı süper olur bence hem loğusa rengi kırmızıdır

bence bu konuyu kocanla ciddi ciddi konuşş.
göndermek istemiyorum ben de.ne senin parandan ne de benim paramdan göndermek istemiyorum de.senin annen istese verir mi kocan?ama verir desene 40 yılda 1 istemiş...

aslında para vermek değil koyan insana... sen burda 3 5 günün hesabını yapıp hala çalışıyorken sabredip... onların hazırdan isteyip öyle yaşaması... yoksa dediğin Allah daha çok verir canım sen üzülme... ne yapacaksın Aysunun dediği gibi atsan atılmıyor satsan satılmıyor... senin annen uğraşıyor didiniyor yardım ediyor da yine bişey istemiyor onlar uzaktan bakıp dediklerini yaptırıyorlar... böyle olmak lazım aslında gamsızz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…