evet canım yaa baya var:))
eve çıkışımı 4 gözle bekliyorum
çünkü herşeyimizi yıkıcaz annemle hazırlıcaz derken bi sürü işimiz var:)
aslında 32.haftam önümüzdeki hafta dolacak ama ben biraz daha çalışıyım diyorum
çünkü biliyorum evde de zaman geçiremicem hep kurucam kafamda bişiler burda öle yada böle geçiyor vakit:)
aslında doğru düşünmüşsün ben evdeyim uzun zamandır başka problemlerim oldu iş yeride bizim işlerde çok kötü ondan evde durabilme fırsatım oldu resmi iznimi yeni aldım ama formaliteden zaten ve evde sıkıntıdan çatlamak üzereyim bi sürü iş yaptım sonrada kanamam oldu şimdi hiç birşey yapmıyorum daha fena vakit hiç geçmiyor iş yapabilsem yine iyi olucaktı da hayırlısı yani o yıka ütüle işleri kolay gibim ama bit bit bebişlerimizin kıyaftetleri çin işknecesi gibim kaydirigubbakcemile3 allah kolaylık versin onları yaptım valla bende bittim ama kaydirigubbakcemile3
iş yerinde daha iyi geçebilir vakit eğer yorucu değilse işlerin
çok sağol tatlım...hepimiz hayırlısı ile alalım kuzucukları kucağımıza inşallah..
Biz kuzumla çok iyiyiz, az kaldı ya.. Heyecan basıyo yaklaştıkçazemuszemus
Sağol canımcım bizde iyiyiz çok şükür! İşler yoğun,ama sakin sakin yapıyom işte bu kez delikafadulden
Ben de senin gibi düşünüyorum. Hatta doğuma kadar çalışma taraftarıyım! Haftasonu evde daha bir bunalıyorum sanki. Çok şükür ki işim rahat sayılır. İş arkadaşlarım ve müdürüm de çok anlayışlılar. Belki de o yüzden izin alma ihtiyacı hissetmedim hiç. Bir de kendimi bildim bileli hep çalıştım ben, sadece 1 kere kaza nedeniyle 10 gün rapor almak zorunda kalmıştım da 4 gün sonra duvarlar üstüme üstüme gelmeye başlamıştı. Doğumdan sonra kuzum oyalar da, doğum öncesi pek evde durabileceğimi sanmıyorum.
Ay şu oda süslemesi gerdi beni bir yandan kdvnin son günü
Bİzde dÜn kızımın kÜnyesİnİ aldık ananesİ kızıma cok gÜzel bİleklİk yaptırdı Üzerİnde de İdİl yazıyo
canım ya işyerinde rahatım şöle masa başı işim müşteriler geliyor ben arıyorum vs.
ama sabah erken kalkmak falan sorun bide 18:30 a kadar beklemek kaydirigubbakcemile3
az kaldı işte sabır diyorum zaten 20 temmuzda yıllık iznime ayrılcam yine 10 gün dönüşümde 4 ağustos falan oluyor tam doluyor 37.hafta inşallah:) işte böle
izne ayrılınca da yavaş yavaş yıkarım bıdığımın kıyafetlerini :)
dün babanesi almış yatağını çok sevindim bizde hafta sonu annemle alışverişe çıkıcaz annem eksik kalan herşeyini alıcak bide o yatağın takımı alt değiştirme ünitesi var onuda aldıkmı tamamdır :)
bakalım hayırlısı
[/I][/B]
Bİzde dÜn kızımın kÜnyesİnİ aldık ananesİ kızıma cok gÜzel bİleklİk yaptırdı Üzerİnde de İdİl yazıyo
Allahım sana cok ŞÜkÜr bİrtek melek kızım kaldı eksİk aldıklarımızı eskİtmeyİ nasİp etsİn allah bİr avazda hepİmİzİ kurtarsın
merhaba güzel anneler bugün sabahtan benimde kontrolum vardı kelebek prensesimi görmeye gittik
maşallah teyzeleri 2200 gr (43 cm doktor boy konusunda bilginin verilmesinin yanlış olduğunu söylüyor lakin ben fl den hesapladım) olmuş kelebekim doktor 4 kilo üzeri doğar dedi böyle beslenmeye devam ederse dedi ama çatımda dar olduğu için direk sezercik olacak zaten tahmini doğum tarihini sordum ne vakit olur dedim erkenden gelmeye kalkmazsa 2 3 4 ağustostan birinde doğum gerçekleşir dedi bakalım iki hafta sonra bir dahaki kontrolümüz
dün gece hiç uyuyamadım iki saat bile çok fena doktorum normal dedi ama allah kolaylık versin hepimize
Merhabalar..bugün benim de kontrol günümdü ancak gelebildim. Çünkü öğleden sonra hastaneden çıkınca bebeğe alış verişe çıktık..odası..anakucağı..oto koltuğu vs.
Kontrolümüz gayet iyiydi..nst ve tahlil sonuçlarım iyi çıktı. Sadece B vitamini eksikliğim varmış, ilaç kullanmam gerekmiş. Bebeğin kilosu 2200 çıktı. Bana da doktor tahmini 3500 gibi doğar dedi. Doğumun nasıl olacağına yönelik konuştuk biraz..artık konuşma zamanı dedi. sanırım normal olacak. Onun için bol bol çömelme egzersizleri yap yürüyemiyorsan dahi dedi. Ayrıca çatı muayenesinin çok gereksiz olduğunu ve yapmayacağını söyledi. Çünkü yanıltıcı oluyormuş. En dar denilen çat bile doğum eylemine girdiğinde kendiliğinden açılma yapabiliyormuş. Doğuma vucudun vereceği tepkiyi önceden bilemezsin dedi. Yapmam gereken tek şey, normal istiyorsam eğer kendimi o fikre alıştırmak olmalıymış. Ayrıca kızımı ilk defa bu kadar net gördüm. Tombul tombul yanaklar..ağzını sürekli açıyor kapıyor..öpücük atıyor gibi yapıyor..hattaa kocaman esnedi de. Saçları filan da çıkmış maşşallah epey..işte öyle bizim kontrol sonuçlarımız.
günaydın kıslarr
hepinize sıkıntısız ve mutlu bir gün dilerim:)
nasılsınız
günaydın kızlar....
dün bizde dr umuzdaydık. bebişlerim çok şükür iyilermiş. biri 2270gr diğeri 2417 gr çıkdı.. nst ye girmek istemedim çok sıra vardı :) 7 temmuz için gün verdi kızlar ya içim bi tuaf oldu... 14 günüm var yani...oda bebişler bekleyebilirse.....
valla bence de gereksiz ama annem tutturdu hem uğraşamayız o gün odayla filan diyor yok tül as yok balon şişir diye yoksa kapı süsü aldım ben geriye tülle kapıyı süsleyip balon şişirme kalıyor ben yaptırıcam karışma dedi valla napıcam billmiyorum
çok sağol canım benim olumunekankayizsmile aminn diyorum sağlıklı bebişlereeee cokacimcoookHerkese Günaydınlar Kızlaarr :)))
canım maşallah bebeğine... Sonuna kadar sağlıcakla devam etsin inş. Allah bize de göstersin tombik tombik bebekler :)))
]
Allahım sana cok ŞÜkÜr bİrtek melek kızım kaldı eksİk aldıklarımızı eskİtmeyİ nasİp etsİn allah bİr avazda hepİmİzİ kurtarsın
bizde kahvaltımızı edip gelelim ananemizle...
herşeyi düşünmüşün şekerim oohhhh kaydirigubbakcemile3 inşallahda böyle planladığımız gibim devam eder
ah anneler ahh onlar olmasa vallaa sağolsunlar benimkide habire alıyor bişeyler ama benim kuzumunda eksikleir var hala abidik gubidik ama var yani park yatağı ve pusetlen anakucağını dedesi alacak diye bekliyoruz ona görede park yatağın içine nevresim neyim gerek onlar oldumu bitti gitti de bakalım işte
iyi günlerde kullansın inşallahhhh
aminnnnn
Herkese Günaydınlar Kızlaarr :)))
canım maşallah bebeğine... Sonuna kadar sağlıcakla devam etsin inş. Allah bize de göstersin tombik tombik bebekler :)))
maşallah maşallahh :)) ne güzel böyle bugünlerde herkes sık gidiyor dr a daha güzel haberler alıyoruz sık sık :))
bakalım bizim dr ne düşünüyor çatı muayenesi hakkında.. ben daha hiç doğumla ilgili bişey konuşmadım kendisi ile... nedense konuşmakta istemiyorum :)
günaydınn tatlımmm... sana da mutlu günler olsun inş...
günaydın Dorukcum... Maşallahh... daha ne istiyorsun bence gayet tombik yavruların... inş. küvezede girmeyeceklerdir... normalde ikiz bebeklerin bu kadar kg alabildiklerini bile bilmiyordum ben :))) çok sevindimmm
kızlar günaydın...
ay ne sıkıcı bi gün bugün yaa
ağlamak geliyo içimden(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?