2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de senin gibi düşünüyorum. Hatta doğuma kadar çalışma taraftarıyım! Haftasonu evde daha bir bunalıyorum sanki. Çok şükür ki işim rahat sayılır. İş arkadaşlarım ve müdürüm de çok anlayışlılar. Belki de o yüzden izin alma ihtiyacı hissetmedim hiç. Bir de kendimi bildim bileli hep çalıştım ben, sadece 1 kere kaza nedeniyle 10 gün rapor almak zorunda kalmıştım da 4 gün sonra duvarlar üstüme üstüme gelmeye başlamıştı. Doğumdan sonra kuzum oyalar da, doğum öncesi pek evde durabileceğimi sanmıyorum.

canım ya işyerinde rahatım şöle masa başı işim müşteriler geliyor ben arıyorum vs.
ama sabah erken kalkmak falan sorun bide 18:30 a kadar beklemek kaydirigubbakcemile3
az kaldı işte sabır diyorum zaten 20 temmuzda yıllık iznime ayrılcam yine 10 gün dönüşümde 4 ağustos falan oluyor tam doluyor 37.hafta inşallah:) işte böle
izne ayrılınca da yavaş yavaş yıkarım bıdığımın kıyafetlerini :)
dün babanesi almış yatağını çok sevindim bizde hafta sonu annemle alışverişe çıkıcaz annem eksik kalan herşeyini alıcak bide o yatağın takımı alt değiştirme ünitesi var onuda aldıkmı tamamdır :)
bakalım hayırlısı

çok sağol tatlım...hepimiz hayırlısı ile alalım kuzucukları kucağımıza inşallah..

amin canım Şeniz

Biz kuzumla çok iyiyiz, az kaldı ya.. Heyecan basıyo yaklaştıkçazemuszemus

Sağol canımcım bizde iyiyiz çok şükür! İşler yoğun,ama sakin sakin yapıyom işte bu kez delikafadulden

evet canım yoğun ama ben artık yavaş yavaş sallama moduna geçiyorumkaydirigubbakcemile2

evet canım ya daha önce tecrübeli arkadaşlarım dediler ayrılma bekle son zamanı evde vakit geçmiyor her gün bi yerin ağrımaya başlıyor falan diye:))
bide dediğin gibi bende yıllardır çalışıyorum alışkınız evde ancak kızımla vakit geçirebilirim:)
son 3 hafta falan ayrılacağımızdan sıkıntı yok:) o da son hazırlıklarla falan geçer inşallah sonrasında da hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza alırızopuyorumnanaktan

Bızde dÜn kızımın kÜnyesını aldık ananesı kızıma cok gÜzel bıleklık yaptırdı Üzerınde de ıdıl yazıyo

Allahım sana cok ŞÜkÜr bırtek melek kızım kaldı eksık aldıklarımızı eskıtmeyı nasıp etsın allah bır avazda hepımızı kurtarsın

Oda sÜsleme ıŞıde ınternette daha bıle pahalı yerler var ıstersen bır bak ama bence gerek yok ben yaptırmıcam yanı

Ay şu oda süslemesi gerdi beni bir yandan kdvnin son günü

didemcim valla bana çok gereksiz gelio ne yalan sölim benim gittiğim hastanede kapı süslüyolar zaten bi oda kalıyo oda ne bilim boşa masraf yani 3-4 balon bi kaç parça tül 175 lira çok yani... tabi fikir sizin..

herşeyi düşünmüşün şekerim oohhhh kaydirigubbakcemile3 inşallahda böyle planladığımız gibim devam eder
ah anneler ahh onlar olmasa vallaa sağolsunlar benimkide habire alıyor bişeyler ama benim kuzumunda eksikleir var hala abidik gubidik ama var yani park yatağı ve pusetlen anakucağını dedesi alacak diye bekliyoruz ona görede park yatağın içine nevresim neyim gerek onlar oldumu bitti gitti de bakalım işte

Bİzde dÜn kızımın kÜnyesİnİ aldık ananesİ kızıma cok gÜzel bİleklİk yaptırdı Üzerİnde de İdİl yazıyo

iyi günlerde kullansın inşallahhhh

Allahım sana cok ŞÜkÜr bİrtek melek kızım kaldı eksİk aldıklarımızı eskİtmeyİ nasİp etsİn allah bİr avazda hepİmİzİ kurtarsın

aminnnnn

Valla bence de gereksiz ama annem tutturdu hem uğraşamayız o gün odayla filan diyor yok tül as yok balon şişir diye yoksa kapı süsü aldım ben geriye tülle kapıyı süsleyip balon şişirme kalıyor ben yaptırıcam karışma dedi valla napıcam billmiyorum

ya didemcim yaptırmak istiyorsa yaptırsın kadının içinde kalmasın bir bakın yine daha uyguna bulabilirseniz ne ala ama yoksa dersin annene sen arandın diyee:))

Herkese Günaydınlar Kızlaarr :)))

canım maşallah bebeğine... Sonuna kadar sağlıcakla devam etsin inş. Allah bize de göstersin tombik tombik bebekler :)))

maşallah maşallahh :)) ne güzel böyle bugünlerde herkes sık gidiyor dr a daha güzel haberler alıyoruz sık sık :))
bakalım bizim dr ne düşünüyor çatı muayenesi hakkında.. ben daha hiç doğumla ilgili bişey konuşmadım kendisi ile... nedense konuşmakta istemiyorum :)

günaydın kıslarr
hepinize sıkıntısız ve mutlu bir gün dilerim:)
nasılsınız

günaydınn tatlımmm... sana da mutlu günler olsun inş...

günaydın Dorukcum... Maşallahh... daha ne istiyorsun bence gayet tombik yavruların... inş. küvezede girmeyeceklerdir... normalde ikiz bebeklerin bu kadar kg alabildiklerini bile bilmiyordum ben :))) çok sevindimmm

istersen hevesini kırma onlar olmasa biz hiçbirşeyi doğru düzgün yapamayız iyiki başımızdalar varsa maddi durumu bırak yapsın hevesi kalmasın

Bİzde dÜn kızımın kÜnyesİnİ aldık ananesİ kızıma cok gÜzel bİleklİk yaptırdı Üzerİnde de İdİl yazıyo

ayy ne güzel güle güle kullansın melek kızınbayanssulusmile

Allahım sana cok ŞÜkÜr bİrtek melek kızım kaldı eksİk aldıklarımızı eskİtmeyİ nasİp etsİn allah bİr avazda hepİmİzİ kurtarsın

amin canım Şeniz

bizde kahvaltımızı edip gelelim ananemizle...

afiyet olsun yarasın canım

inşallah canım Allah ım yardımcımız olsun
hepsini halledelim inşallahŞeniz

günaydın çiçeğim nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…