Merhabalar..bugün benim de kontrol günümdü ancak gelebildim. Çünkü öğleden sonra hastaneden çıkınca bebeğe alış verişe çıktık..odası..anakucağı..oto koltuğu vs.
Kontrolümüz gayet iyiydi..nst ve tatlil sonuçlarım iyi çıktı. Sadece B vitamini eksikliğim varmış, ilaç kullanmam gerekmiş. Bebeğin kilosu 2200 çıktı. Bana da doktor tahmini 3500 gibi doğar dedi. Doğumun nasıl olacağına yönelik konuştuk biraz..artık konuşma zamanı dedi. sanırım normal olacak. Onun için bol bol çömelme egzersizleri yap yürüyemiyorsan dahi dedi. Ayrıca çatı muayenesinin çok gereksiz olduğunu ve yapmayacağını söyle. Çünkü yanıltıcı oluyormuş. En dar denilen çat bile doğum eylemine girdiğinde kendiliğinden açılma yapıyormuş. Doğuma vucudun vereceği tepkiyi önceden bilemezsin dedi. Yapmam gereken tek şey, normal istiyorsam eğer kendimi o fikre alıştırmak olmalıymış. Ayrıca kızımı ilk defa bu kadar net gördüm. Tombul tombul yanaklar..ağzını sürekli açıyor kapıyor..öpücük atıyor gibi yapıyor..hattaa kocaman esnedi de. Saçları filan da çıkmış maşşallah epey..işte öyle bizim kontrol sonuçlarımız.
bendede var aynı şikayetler.oğlumun poposu sağda benim.zannedersem onunla kaynaklı.organlar sıkışıyor artık.yer dararldıkaydirigubbakcemile3hoşbuldm canım nbr
Uff sağ gögüs altı ve aynı hizada yine sırtım çok fena bıçak saplanıo sanki kemiklerm batıoama sadece o bölgede yaşıorm bu ağrıyı nie acaba
çiçekcik maşallah bebeğine. bu arada çatı darlığı normalde anlaşılabilir bi şey mi yani soruyu ters sordum yani mesela kimimizin adeti çok ağır ağrılı falan geçiyor bunun çatı darlığı yada genişliğyle uzaktan yakından bi alakası var mı?
Merhabalar..bugün benim de kontrol günümdü ancak gelebildim. Çünkü öğleden sonra hastaneden çıkınca bebeğe alış verişe çıktık..odası..anakucağı..oto koltuğu vs.
Kontrolümüz gayet iyiydi..nst ve tahlil sonuçlarım iyi çıktı. Sadece B vitamini eksikliğim varmış, ilaç kullanmam gerekmiş. Bebeğin kilosu 2200 çıktı. Bana da doktor tahmini 3500 gibi doğar dedi. Doğumun nasıl olacağına yönelik konuştuk biraz..artık konuşma zamanı dedi. sanırım normal olacak. Onun için bol bol çömelme egzersizleri yap yürüyemiyorsan dahi dedi. Ayrıca çatı muayenesinin çok gereksiz olduğunu ve yapmayacağını söyledi. Çünkü yanıltıcı oluyormuş. En dar denilen çat bile doğum eylemine girdiğinde kendiliğinden açılma yapabiliyormuş. Doğuma vucudun vereceği tepkiyi önceden bilemezsin dedi. Yapmam gereken tek şey, normal istiyorsam eğer kendimi o fikre alıştırmak olmalıymış. Ayrıca kızımı ilk defa bu kadar net gördüm. Tombul tombul yanaklar..ağzını sürekli açıyor kapıyor..öpücük atıyor gibi yapıyor..hattaa kocaman esnedi de. Saçları filan da çıkmış maşşallah epey..işte öyle bizim kontrol sonuçlarımız.
Çok güzellll.Ben de gelicem senin mevlüte . sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Maşallahhhhh, senin prenses kocaman olmuş.Demek 4 kilo üzeri doğabilir dedi. tombiş tombiş yerim onu bennn. :ecrin_bebek: Ben normal doğum istiyorum, o yüzden 3 kilo olsa yeter diye düşünüyorum. Çatı kontrolünü ne zaman oldun ? Benim doktor daha bahsetmedi. 2 hafta sonraya çağırdı ama. Normalde benim sata göre 31+2 . ama ultrasonda en son 32+1 çıktı. Neredeyse bir hafta önde. hihoyyyt
Geçmiş olsun canımmm.Benimde ilk haftalar kanamam olmuştu, düşük tehlikesi vardı .Neyseki şimdi geçti. :Saruboceq: Çatı muayenesi olasım da hiç yok
kaydirigubbakcemile3
bu arada göbek deliğim üç santim dışarda :))
geçmişe takıldı sanırım herkes
QUOTE]
maşallah allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bizde bütün eksiklerimizi bitirdik dün taşıma koltugu ile çantamızıda aldık bir tek dönence kaldı onuda alıp almama konusunda kararsızım(
günaydın güzel anneler
günaydın canım hoşgeldin nasılsın ?
iyiiym bebeğim sağol canım uykusuz bir gecenin ardından çay keyfi yapıyorum şekercim sen nasılsın
GÜNAYDIN CANLAR,NASILSINIZ BAKİM? sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?