2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben varım sıkılıyorum eşime gelmeden önce ne getir desem onu düşünüyorum canım bi şey istiyo gibi ama ne olduğunu bulamadım :))

ay valla sırtım falan çok ağrıyor nasıl uyuyıcam bu gece bilmem yine otururum sabaha kadar gerçi oturamıyorumda dolanıyorum öyle deli gibi

Merhabalar..bugün benim de kontrol günümdü ancak gelebildim. Çünkü öğleden sonra hastaneden çıkınca bebeğe alış verişe çıktık..odası..anakucağı..oto koltuğu vs.

Kontrolümüz gayet iyiydi..nst ve tahlil sonuçlarım iyi çıktı. Sadece B vitamini eksikliğim varmış, ilaç kullanmam gerekmiş. Bebeğin kilosu 2200 çıktı. Bana da doktor tahmini 3500 gibi doğar dedi. Doğumun nasıl olacağına yönelik konuştuk biraz..artık konuşma zamanı dedi. sanırım normal olacak. Onun için bol bol çömelme egzersizleri yap yürüyemiyorsan dahi dedi. Ayrıca çatı muayenesinin çok gereksiz olduğunu ve yapmayacağını söyledi. Çünkü yanıltıcı oluyormuş. En dar denilen çat bile doğum eylemine girdiğinde kendiliğinden açılma yapabiliyormuş. Doğuma vucudun vereceği tepkiyi önceden bilemezsin dedi. Yapmam gereken tek şey, normal istiyorsam eğer kendimi o fikre alıştırmak olmalıymış. Ayrıca kızımı ilk defa bu kadar net gördüm. Tombul tombul yanaklar..ağzını sürekli açıyor kapıyor..öpücük atıyor gibi yapıyor..hattaa kocaman esnedi de. Saçları filan da çıkmış maşşallah epey..işte öyle bizim kontrol sonuçlarımız.

Son düzenleme:

maşallah kızına canım. allah bir avazda kurtarsın inş. sağlıklı doğsun da kilo o kadar önemli değil. günün az kalmış nasıl heyecanlısındır kimbilir opuyorumnanaktan

hoşbuldm canım nbr

Uff sağ gögüs altı ve aynı hizada yine sırtım çok fena bıçak saplanıo sanki kemiklerm batıo ama sadece o bölgede yaşıorm bu ağrıyı nie acaba
bendede var aynı şikayetler.oğlumun poposu sağda benim.zannedersem onunla kaynaklı.organlar sıkışıyor artık.yer dararldıkaydirigubbakcemile3

Selam. GuZel. Anneler yıne esımıN. Telden. GırıYoruum. Henuz bılg. AlMaDık. Bugun. OGlumun. ButuN. EkSıkleeRınI. AldıK. BıR. Tek oğlum. EkSık vaktinde. Gelsin. Cümlesi otuZ. HAzırAN. Kontrol günümüz. HıckırıklArını. HısseDıyorım. YemekteN. SonrA. Bir. De. Rahim. Kemıklerım. AgRıYoR doktor. Çatı. ACılmASI dedi. NormAlmıS. HAttA. IyI. Dedi. Herkes. Optuk

tatlım valla muayene etmeden anlaşılmıyor diye biliyorum regli dönemlerindeki ağrılı sancılı olması yada olmaması hormonel yapımızla ilgili sanırım ben reglilerde çok ağrı yaşayan biri değilimdir mesela son yıllarda myomlarım oldu ettide ağrılı olmaya başladı yaşta ilerleyince tabi bir daha başka oluyor haliylen yani muayeneden kaçış yok eyvahedigeldismile

maşallah bebişine canım
bizde dün kontorldeyken ağzını açtı kapadı eşim aaa esnedi dedi doktorumuz esnemez bebek hava yok orda dedi su yutarken yakaladınız dedi yani esneme hareketi aslında su yuttunu gösteriyormuş bebişlerinn bilmiyorumkismile

Çok güzellll.Ben de gelicem senin mevlüte . sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

inşallah canım birimiz önce doğuralımda ikimiz aynı zamanda doğurursak gelemeyiz :)))

sus kız nazar değecek maşallah benim güzel kızıma duyma anneni sen kızım cok cok beslen annenin etini kemiğini kurut :))))

Geçmiş olsun canımmm.Benimde ilk haftalar kanamam olmuştu, düşük tehlikesi vardı .Neyseki şimdi geçti. :Saruboceq: Çatı muayenesi olasım da hiç yok
kaydirigubbakcemile3

bende keşke öyle olmadan fırtlatsak bebişleri :)))

bu arada göbek deliğim üç santim dışarda :))
geçmişe takıldı sanırım herkes

benimde öyle hatta baya zamandan beri öyle hatta gecen kocam duştan cıkmış onunkini görünce tuhaf geldi sanki benim göbeğim normalde onunki değişik gibi başkalarının ayaklarına bakınca da aynı şey oluyo normal olan benim :)))))

iyiiym bebeğim sağol canım uykusuz bir gecenin ardından çay keyfi yapıyorum şekercim sen nasılsın

çok şükür kızımda bende iyiyimde kocama sinirleniyorum birazcık akşam balığa gitti simdi arıyorum tel. açmıyo cıldırıcam işe geç kalıyo ama acsın o tel. hayatı boyunca duymadıgı sözler için hazırlıyorum kendimi :)

GÜNAYDIN CANLAR,NASILSINIZ BAKİM? sositososito

iyiyiz sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…