günaydın kızlar....
dün bizde dr umuzdaydık. bebişlerim çok şükür iyilermiş. biri 2270gr diğeri 2417 gr çıkdı.. nst ye girmek istemedim çok sıra vardı :) 7 temmuz için gün verdi kızlar ya içim bi tuaf oldu... 14 günüm var yani...oda bebişler bekleyebilirse.....
maşallah kızına canım. allah bir avazda kurtarsın inş. sağlıklı doğsun da kilo o kadar önemli değil. günün az kalmış nasıl heyecanlısındır kimbilir opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN CANLAR,NASILSINIZ BAKİM? sositososito
çok şükür kızımda bende iyiyimde kocama sinirleniyorum birazcık akşam balığa gitti simdi arıyorum tel. açmıyo cıldırıcam işe geç kalıyo ama acsın o tel. hayatı boyunca duymadıgı sözler için hazırlıyorum kendimi :)
iyiyiz sen nasılsın
günaydın kıslarr
hepinize sıkıntısız ve mutlu bir gün dilerim:)
nasılsınız
günaydın kızlar....
dün bizde dr umuzdaydık. bebişlerim çok şükür iyilermiş. biri 2270gr diğeri 2417 gr çıkdı.. nst ye girmek istemedim çok sıra vardı :) 7 temmuz için gün verdi kızlar ya içim bi tuaf oldu... 14 günüm var yani...oda bebişler bekleyebilirse.....
günaydın kızlar....
Günaydın herkese kızlar,
Annem tutturdu hastane odasını süsletecekmiş bizim hastanede broşür var 175tl diyor daha uygun arıyorum bilgisi olan var mı
Hem de ne heycan..aslında ağırlıklı olarakta korku kaplıyım diyebilirim. kaydirigubbakcemile
Ayrıca yorum yapan arkadaşlarım güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. Buaralar dilimden düşmeyen duam; allah hepimizi tek avazda kurtarsın inşallah.
günaydın canım iyiyiz çok şükür mesaiye gelir gibi geldim yine buraya kaydirigubbakcemile3
sende iyisindir inşallah
ah be canım erkek milleti iştee topuda aynı aşağı yukarı hazırla valla kendini oda hazırlasın alsanaalsanasmile
günaydın canım bizde kızımızlan yuvarlanıyoruz işte topaç iki bayan olaraktan kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın
:)))
bende iyiyim canım
işten ayrılmama son 25 gün:)) şafak sayıyorum:)) o umutla geliyorum işe:))
GÜNAYDIN CANLAR,NASILSINIZ BAKİM? sositososito
günaydın kızlar....
Günaydın herkese kızlar,
Annem tutturdu hastane odasını süsletecekmiş bizim hastanede broşür var 175tl diyor daha uygun arıyorum bilgisi olan var mı
ay canım yaa bayağıda varmış biran önce kazasız belasız geçsin şu günlerimizde başka bir şey istemiyorum valla
Maşallah canım kocaman olmuşlar çok sevindim doğuma da az kaldı:)
evet canım yaa baya var:))
eve çıkışımı 4 gözle bekliyorum
çünkü herşeyimizi yıkıcaz annemle hazırlıcaz derken bi sürü işimiz var:)
aslında 32.haftam önümüzdeki hafta dolacak ama ben biraz daha çalışıyım diyorum
çünkü biliyorum evde de zaman geçiremicem hep kurucam kafamda bişiler burda öle yada böle geçiyor vakit:)
Ayhh..çok heycan verici. allah yardımcın olsun canım.
sağol canım amabenimkiler sizinkiler gibi kocaman doğamaacaklar en fazla 200 grdaha alırlar....
günaydın canım biz iyiyis kısımla :)) sadece çok sıcak hava onun dışında sıkıntımız yok şimdilik
sen nasılsın canım
günaydın canım ayy 14 gün mü:)
çok heycanlı yaa
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan
günaydınnnnopuyorumnanaktan
çok şükür kızımda bende iyiyimde kocama sinirleniyorum birazcık akşam balığa gitti simdi arıyorum tel. açmıyo cıldırıcam işe geç kalıyo ama acsın o tel. hayatı boyunca duymadıgı sözler için hazırlıyorum kendimi :)
iyiyiz sen nasılsın
günaydın canım iyiyiz çok şükür mesaiye gelir gibi geldim yine buraya kaydirigubbakcemile3
sende iyisindir inşallah
ah be canım erkek milleti iştee topuda aynı aşağı yukarı hazırla valla kendini oda hazırlasın alsanaalsanasmile
günaydın canım bizde kızımızlan yuvarlanıyoruz işte topaç iki bayan olaraktan kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın
günaydın canım biz iyiyis kısımla :)) sadece çok sıcak hava onun dışında sıkıntımız yok şimdilik
sen nasılsın canım
tatlım sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil sen doğunca meleklerin bir güzel beslersin onları hiç merak etme bende 2,5 kilo doğmuşum tek bebek olduğum halde sağlıkları yerinde olsun canım
öyle ama yinede korkuyorum çok küçükler daha küveze girmezler inşallah ciğerleri gelişmişdir kuzularımın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?