- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
kızlar günaydın...
ay ne sıkıcı bi gün bugün yaa
ağlamak geliyo içimden(
kızlar günaydın...
ağlamak geliyo içimden(
kızlar günaydın...
ağlamak geliyo içimden(
günaydın çiçeğim nasılsın
Günaydın kızlar. Herkesin canı sıkkın anlaşılan? Benimki de öyle nedense...
Dün doktora gittik, doktorum değişti maalesef. Bebek iyi gibi. Yani 5 gün filan ileriden gidiyordu. Ama ağırlığı hoşuma gitmedi. 1,5 haftada 100 gr almış. Sıcaklardan birşeyler yiyemiyordum, zorlayıp yiyeceğim. Haftaya salı günü doktorumuz çağırdı. Dünden NST'ye bağlandım. Bundan sonra da bağlanacakmışım.
Bu sabah da ufak tefek bir şeyler atıştırdım. Halının pamukçukları geçmemiş, toz olmuş her yer. Temizlik yaptım. Daha yeni geldim. Gidip birşeyler tıkınayım. K.validem yumurtaları sayıyor, yemediğimi görürse kıyameti koparır. Haydiyin gelirim şimdi...
Yaa böyle söylemeyin ama kötü elektrik alıyorum ben..hemen etkileniyorum..sizin moda geçiş yapacak gibi oluyorum.. Hadi herkes iyi olsun bakim. Kötü olmakta neymiş.lmaz:
HERKESCİKLERE güzel anneciklere günaydın kızlar ya bu aralar yanımdaki elemana iş öğretmekten kk da sadece açık kalıp okuma yapabiliyroum fazla yorum yapamıyorum benimde işler yoğun maalesef dr gidfen annişerin bebikleri maşşalh hepinizin bebeklerine hepsinin de kilosu boyu fln yerinde. allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin dorukcum aramızda ilk doğuran sen olacaksın demi ikizlerin de maşşallah kocaman olmuş valla hiç korkma derim küveze fln da girmezler inşallah.
GÜNAYDIN CANIMCIM,NASILSINIZ KUZUNLA? ÖPÜYORUM SİZİ ŞenizHerkese Günaydınlar Kızlaarr :)))
GÜNAYDIN CANIM BENİM,HAVA KAPALI İSTANBULDA BUGÜN, O YÜZDENDİR.. RAHATLA BİRAZ. :ecrin_bebek:kızlar günaydın...
ağlamak geliyo içimden(
GÜNAYDIN CANCAN; AYNEN KUZU YA, GELEN ELEMANA İŞ GÖSTERİYORUM Bİ YANDAN KENDİ İŞLERİM...OFFF AMA SAKİN OLMAYA ÇALIŞIYORUM...HATTA SALLAMAMAYA kaydirigubbakcemile3HERKESCİKLERE güzel anneciklere günaydın kızlar ya bu aralar yanımdaki elemana iş öğretmekten kk da sadece açık kalıp okuma yapabiliyroum fazla yorum yapamıyorum benimde işler yoğun maalesef dr gidfen annişerin bebikleri maşşalh hepinizin bebeklerine hepsinin de kilosu boyu fln yerinde. allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin dorukcum aramızda ilk doğuran sen olacaksın demi ikizlerin de maşşallah kocaman olmuş valla hiç korkma derim küveze fln da girmezler inşallah.
Günaydın kızlar. Herkesin canı sıkkın anlaşılan? Benimki de öyle nedense...
Dün doktora gittik, doktorum değişti maalesef. Bebek iyi gibi. Yani 5 gün filan ileriden gidiyordu. Ama ağırlığı hoşuma gitmedi. 1,5 haftada 100 gr almış. Sıcaklardan birşeyler yiyemiyordum, zorlayıp yiyeceğim. Haftaya salı günü doktorumuz çağırdı. Dünden NST'ye bağlandım. Bundan sonra da bağlanacakmışım.
Bu sabah da ufak tefek bir şeyler atıştırdım. Halının pamukçukları geçmemiş, toz olmuş her yer. Temizlik yaptım. Daha yeni geldim. Gidip birşeyler tıkınayım. K.validem yumurtaları sayıyor, yemediğimi görürse kıyameti koparır. Haydiyin gelirim şimdi...
evet canım ya daha önce tecrübeli arkadaşlarım dediler ayrılma bekle son zamanı evde vakit geçmiyor her gün bi yerin ağrımaya başlıyor falan diye:))
bide dediğin gibi bende yıllardır çalışıyorum alışkınız evde ancak kızımla vakit geçirebilirim:)
son 3 hafta falan ayrılacağımızdan sıkıntı yok:) o da son hazırlıklarla falan geçer inşallah sonrasında da hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza alırızopuyorumnanaktan
Ya geçen gün ne oldu yaaa.... Geçen pazar özenip bözenip aldığımız LCD'mizi kurmaya geldiler. Kurdular da. Salı akşamı dünya kupasını izlerken, zınk diye kapandı; kapanış o kapanış. Dün kocam servisi aradı, gelip aldılar. Cumaya tamir olurmuş, yetiştirecekler -inşallah- . Yani bizim 2500lira verip aldığımız tv 2,5 gün dayanmadı. Hem de aynı firmadan aldığımız bozuk 2. ürün. Daha önce de çeyizim için aldığım çamaşır mak. da kırık çıktı kutusundan. Dışarıdan da belli olmuyor, köpükleri herşeyi sağlam. Servis kurmaya geldi, bir açtılar makina kırık. 2'de 2 oldu resmen. Daha da o firmanın ürününü kapıdan içeri sokmam, bana "beyaz eşya alacağını" söyleyen kişiye de kesinlikle tavsiye etmem. Ay çok sinirliyim....klava:
biz lcd ikiharfli birmarka arya ondan aldık birazcıkpahalı ama maşallahı var 1 sene doldu hemde hd olarak kullanıyoruz görüntüsü cok iyi hatat evde iki tv olamsına ragmen evde ikimizde büyük tv izlmek istiyoruz :)))) simdi de kim o tv izlicek kavgası vşutarafagittişutarafagittişutarafagittiar
Ay çoğu işim bitti buradayım
Tamam canım sağolasın..ben de artık daha sık uğramaya çalışırım..amann amannnnn inşallah herkesin bebeği zamanında ve sağlıkla gelir kucağına..
devereux'u hatırlıyorum gerçekten çokkkkk üzüldüm..allah sabırlar versin gerçekten çok zor..
Defnecim merhaba.İtalyadana mesaj yazan kişi benim.yeni üye oldugum için özelden mesaj yollayamıyorum.O yüzden buraya yazdım.Pınara da bir türlü denk gelemiyorum.Görürsen beni söylersen çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?