2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canımcım valla benim ilk kez başıma geliyo,napcağımı şaşırdım!! Ayyyy...bilmiyorumkismile ilk zamanlar doktorum demişti ki; miden bulanırsa uyanınca çubuk kraker filan ye!! Bizim bisküvi makinası var şirkette, çubuk kraker aldım.. Bakalım etki edicek mi?

Geçmiş olsun canım... Tuzlu bir şeyler iç, tuzlu ayran bastırır, yanında da tuzlu kraker vs ye. İyi gelir.

Canımcım çok sağol, kraker aldım bakalım, umarım iyi gelir ya...

Bana krakerinde bi etkisi olmamıştı . kaydirigubbakcemile3 İnşallah sana olur canım. Bir de geçen midem bulandığında doktor gaviskon şurubundan içmemi önermişti.Mideni rahatlatır dedi.Yanındaysa iç istersen.

Sakın tatlı yeme, sıcak birşeyler içme. Daha da azdırır.
İçmek deyince aklıma geldi, 6 gündür içim dışım -nefret ettiğim halde- süt oldu. İnşallah bebeğime yaramıştır. 1 hafta 1 haftadır değil mi? Yarından umutluyum...

İyiyim bende, evet işte olmak sıkıcıdır.Ben hamile olmadan öncede sıkılırdım .kaydirigubbakcemile3 Ama seviyodum işimi.

Ne var kız show da?

Bebekler ve hamilelerin beslenmesi ile ilgili birşey anlatıyordu Mehmet Öz. Az yersek, bebek doğar doğmaz yemeye proglamlanıyormuş. Şimdi ne yersek, ileride onun tadını arıyormuş bebek sempatiksalakcinni

ben geldim.. yine...
nasılsınız bakalım? havalar çok bunalttı beni su içmekden midem patlayacak :)

Bebekler ve hamilelerin beslenmesi ile ilgili birşey anlatıyordu Mehmet Öz. Az yersek, bebek doğar doğmaz yemeye proglamlanıyormuş. Şimdi ne yersek, ileride onun tadını arıyormuş bebek sempatiksalakcinni

Açtım ama yetişemedim. kaydirigubbakcemile3

işte aslında günümüz doldu ama 37.yi beklemek istedim bakalım ayın 20.sini iple çekiyom:))

Olsun , bebeğinle ilgilenmek için daha çok vaktin olur.opuyorumnanaktan

ben geldim.. yine...

Burda bi yağmur başladı ki sormayın . Bİrde bu ay uğurböcekleri doluyo balkonuma milyonlarca, kaydirigubbakcemile3 çamaşırlarda asılıydı ,aldım çamaşırlığı içeriye.Üstü uğurböceği dolmuş.Topladım hepsini, dışarı yolladım. kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin bu arada.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben geldim.. yine...

Hoşgeldin canım, İzmir yeniden başladı ısınmaya... Pişeceğiz iyi mi?? Yarın da kontrolüm var, hayırlısı bakalım... Sen nasılsın kuşum??

burcu sen nasılsın canım ? Opuyorumnanaktan funda sen de aşağıda kalma yukarı çık. Kaydirigubbakcemile3

geçmişi okudum kız azıcık hafta sonu doktora gittim kızım dönmüş göğsümün altındaki ağrınmın sebebi kızımın kıçı oradaymış onun için baskı yapıyormuş 2035 gr cık olmuş eger son güne kadar bekler 3500-3750 doğar dedi normal doğurabilirmişim

ben işteyim benim yerime de izle sonra anlatırsın

kız sen istanbulun neresindensin?kaydirigubbakcemile3 şarkı sözü gibi oldu kaydirigubbakcemile3
burda neden yokm yağmur yağmuru geçdim bi esmio bile yahu.... hoşbulduk bu aradakaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım, İzmir yeniden başladı ısınmaya... Pişeceğiz iyi mi?? Yarın da kontrolüm var, hayırlısı bakalım... Sen nasılsın kuşum??

hoşbuldum canım.....
valla nası olim tetikde bekliyorum doğum yaklaştıkça beni hem heyecan hem stres basıo...delikafadulden

kızlarrrrr tw8 i açınnnnnn

yağmur mu yağıyo burda bişiy yok :))

hoşgeldin canım, ay yağmur ve gök gürültüsü ne fena başladı dimi ?kaydirigubbakcemile3

kız sen istanbulun neresindensin?kaydirigubbakcemile3 şarkı sözü gibi oldu kaydirigubbakcemile3
burda neden yokm yağmur yağmuru geçdim bi esmio bile yahu.... hoşbulduk bu aradakaydirigubbakcemile3

Silivrideyim ben canım, burdan size doğru gelebilir yağmur.Bende şimdiden haber veriyorum size, çamaşırları toplayın.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Genelde burda yağınca ,İstanbulun diğer yerlerine de gidiyo yağmur .Annemleri aradım,onlarda burası çok sıcak, güneş var çok dedi. Bende dedim yağmur gelebilir dikkat edin. kaydirigubbakcemile3

Canımcım,hamişlik boyunca mide bulantım olmadığı için, doktor şurup filan da vermedi haliyle. Kraker biraz kesti gibi ama bakalım kuzu ya.. ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…