Ben kusmadan bulantı geçmiyodu canım. Doktor ilaç falan vermişti ama bi işe yaramadı.Sonra daha etkilisini verdi.Onu da ben kullanmadım. Bi elini yüzünü yıka bakalım,düşünmemeye çalış. Benimde hala ara sıra devam ediyo bulantılar. İlk zamanlar o bulantı yüzünden 4 kilo vermiştim ben.bilmiyorumkismile
Geçmiş olsun canım... Tuzlu bir şeyler iç, tuzlu ayran bastırır, yanında da tuzlu kraker vs ye. İyi gelir.
Canımcım valla benim ilk kez başıma geliyo,napcağımı şaşırdım!! Ayyyy...bilmiyorumkismile ilk zamanlar doktorum demişti ki; miden bulanırsa uyanınca çubuk kraker filan ye!! Bizim bisküvi makinası var şirkette, çubuk kraker aldım.. Bakalım etki edicek mi?
Canımcım çok sağol, kraker aldım bakalım, umarım iyi gelir ya...
Canımcım valla benim ilk kez başıma geliyo,napcağımı şaşırdım!! Ayyyy...bilmiyorumkismile ilk zamanlar doktorum demişti ki; miden bulanırsa uyanınca çubuk kraker filan ye!! Bizim bisküvi makinası var şirkette, çubuk kraker aldım.. Bakalım etki edicek mi?
Canımcım çok sağol, kraker aldım bakalım, umarım iyi gelir ya...
Burcu sen nasılsın canım ? opuyorumnanaktan Funda sen de aşağıda kalma yukarı çık. kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım bende
işlerden sıkıldım artık
yavaş yavaşta sallamaya başladım:)
sen de ne var ne yok
Evde olanlar lüften show tv yi açın...
İyiyim bende, evet işte olmak sıkıcıdır.Ben hamile olmadan öncede sıkılırdım .kaydirigubbakcemile3 Ama seviyodum işimi.
Ne var kız show da?
İyiyim bende, evet işte olmak sıkıcıdır.Ben hamile olmadan öncede sıkılırdım .kaydirigubbakcemile3 Ama seviyodum işimi.
Ne var kız show da?
Bebekler ve hamilelerin beslenmesi ile ilgili birşey anlatıyordu Mehmet Öz. Az yersek, bebek doğar doğmaz yemeye proglamlanıyormuş. Şimdi ne yersek, ileride onun tadını arıyormuş bebek sempatiksalakcinni
işte aslında günümüz doldu ama 37.yi beklemek istedim bakalım ayın 20.sini iple çekiyom:))
ben geldim.. yine...
nasılsınız bakalım? havalar çok bunalttı beni su içmekden midem patlayacak :)
ben geldim.. yine...
nasılsınız bakalım? havalar çok bunalttı beni su içmekden midem patlayacak :)
Açtım ama yetişemedim. kaydirigubbakcemile3
burcu sen nasılsın canım ? Opuyorumnanaktan funda sen de aşağıda kalma yukarı çık. Kaydirigubbakcemile3
[ı]bebekler ve hamilelerin beslenmesi ile ilgili birşey anlatıyordu mehmet öz. Az yersek, bebek doğar doğmaz yemeye proglamlanıyormuş. şimdi ne yersek, ileride onun tadını arıyormuş bebek sempatiksalakcinni[/ı]
Açtım ama yetişemedim. kaydirigubbakcemile3
Olsun , bebeğinle ilgilenmek için daha çok vaktin olur.opuyorumnanaktan
Burda bi yağmur başladı ki sormayın . Bİrde bu ay uğurböcekleri doluyo balkonuma milyonlarca, kaydirigubbakcemile3 çamaşırlarda asılıydı ,aldım çamaşırlığı içeriye.Üstü uğurböceği dolmuş.Topladım hepsini, dışarı yolladım. kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin bu arada.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım, İzmir yeniden başladı ısınmaya... Pişeceğiz iyi mi?? Yarın da kontrolüm var, hayırlısı bakalım... Sen nasılsın kuşum??
açtım ama yetişemedim. Kaydirigubbakcemile3
olsun , bebeğinle ilgilenmek için daha çok vaktin olur.opuyorumnanaktan
burda bi yağmur başladı ki sormayın . Birde bu ay uğurböcekleri doluyo balkonuma milyonlarca, kaydirigubbakcemile3 çamaşırlarda asılıydı ,aldım çamaşırlığı içeriye.üstü uğurböceği dolmuş.topladım hepsini, dışarı yolladım. Kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin bu arada.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canım.....
valla nası olim tetikde bekliyorum doğum yaklaştıkça beni hem heyecan hem stres basıo...delikafadulden
kızlarrrrr tw8 i açınnnnnn
geçmişi okudum kız azıcık hafta sonu doktora gittim kızım dönmüş göğsümün altındaki ağrınmın sebebi kızımın kıçı oradaymış onun için baskı yapıyormuş 2035 gr cık olmuş eger son güne kadar bekler 3500-3750 doğar dedi normal doğurabilirmişim
ben işteyim benim yerime de izle sonra anlatırsın
kız sen istanbulun neresindensin?kaydirigubbakcemile3 şarkı sözü gibi oldu kaydirigubbakcemile3
burda neden yokm yağmur yağmuru geçdim bi esmio bile yahu.... hoşbulduk bu aradakaydirigubbakcemile3
Bana krakerinde bi etkisi olmamıştı . kaydirigubbakcemile3 İnşallah sana olur canım. Bir de geçen midem bulandığında doktor gaviskon şurubundan içmemi önermişti.Mideni rahatlatır dedi.Yanındaysa iç istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?