2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende sana çok uzak değilim büyükçekmecedeyim ama bulut bile yok... yağ yağmur yağ es rüzgar es...kaydirigubbakcemile3

merhabalarrr...nasılsınız annişler? Ya ben bugün hem çok halsizim. Hem de iki gündür benim zıpır bu zamana kadar hiç yapmadığı harekertleri yapıyor ve nerdeyse sürekli. UYkumu bile etkiliyor. Karnım çürümüş gibi ağrıyor, hareketlerden olsa gerek heralde di mi?

Kızlar ben çıkıyorum. Kendinize iyi bakın...

Aaa nereye , daha erkendi canımmm. opuyorumnanaktan

bende sana çok uzak değilim büyükçekmecedeyim ama bulut bile yok... yağ yağmur yağ es rüzgar es...kaydirigubbakcemile3

Ben birazdan size yollıycam burdan yağmuru. kaydirigubbakcemile3 Online kamerlardan izleyebiliyosun ya ilçeleri, ordan bi açıp bakarsan görürsün yağmuru.Ama adres neydi o kameralı sitelerin unuttum. kaydirigubbakcemile3

nasıl yok kız ? Vardır orda da, yakın orası. Aaaaaaaaaa sadece benim eve mi yağıyo yani yağmur ? :roflol: :roflol: :roflol: çok fena kız burası.
daha bir damla bile yağmadı :))) ama annemle konustum cok kötü diyo

bende sana çok uzak değilim büyükçekmecedeyim ama bulut bile yok... Yağ yağmur yağ es rüzgar es...kaydirigubbakcemile3

benimde iş yerim cok yakın yani 10dk filan ama daha buraya bile yağmadı

Selam canım, hoşgeldin. İyiyiz sen nasılsın? Geçmiş olsun canım. Bebeğin hareketlerindendir, yerleri daraldı ya. opuyorumnanaktan

Canımcım,hamişlik boyunca mide bulantım olmadığı için, doktor şurup filan da vermedi haliyle. Kraker biraz kesti gibi ama bakalım kuzu ya.. ohaoldumsmile

Aaa buarada bana da sonradan sonraya bi bulantı geldi, neyin nesi anlamıyorum. Son günlerde bişey yerken ya da yedkten sonra, ya da açken bi bulantı var huzursuz edici. Geçmiyor da. Hamileliğimin ilk günlerine döndüm gibi hissediyorum. :sinifsinif:

ühühühü ben yaklaşık 5-6 hafta önce buralarda bağırınıp duruyordu canım çok acıyooor
diye hele br ara göbişimin sol tarafı aynen senin dediğin gibi çürümüş gibi acıyordu.ben de
aynen böyle anlatıyordum bir ara da 3 gece falan hiç ama hiç durmadı oğlum şimdi sizi
okuyorum bu günlerde şeyma falan da aynı şeyi söylüyor...aman allahım ne fena birşey değil mi yaaa?ben de diyordum ki o zamanlar bir tek bana mı oluyor bu yaaa kimse pek
böyle bişi yazmıyor buraya falan diyordum ama şimdilerde bakıyorum herkes yazmaya başladı..e tabi ben yazmıyorum artık milletin kafasını şişiriyorum diyekaydirigubbakcemile3
geceleri bile buradaydım bir ara damla bilirkaydirigubbakcemile3

ben geldim.. yine...
nasılsınız bakalım? havalar çok bunalttı beni su içmekden midem patlayacak :)
,

hoşgeldin canım
nasılsınız

inşallah canım

selam canım nasılsın
benimde aynı şekilde karnımın içi acıyor yaaa:sinifsinif:

meralcik hoşgeldin...
kızlar bulantı demeyn bana hamileliğimin ilk aylarında oldu tamam da...
e demin yaşadığım neyin nesiydi anlayamadım çoook uzun süredir
öyle bişi olmuyordu bana..kahvaltı ettim temizlikçiye gidym dedim.kapıdan
çıktım 2 dk.sonra kusabilmek için yer aramaya başladım ayy birde ayıptır
söylemesi ben öyle hızlı hapşurursam öksürürsem tutamam da çişimi.:roflol:
dedim burada sokak ortasında kusarsam yemin ederim altıma işerim dedim.:roflol:
geri dönücektm baktm yavaş yavaş geçti

herkeze cok guzel gecen bır hafta dılıyorum nasılsınız bacılar:):)

ya kızlar bısey sorcam dun camasırların arasına kırmızı renkte bı tısort karısmıs ve tum beyazların rengı pembe olmus... beyazları gerı rengıne nası cevırebılırım????

şşşşşşş DAMLAAAA FUNDAAAA kötükedihüso
kızlar yağmur filan göndermeyin bakayım bu tarafa daha 4 makina
çamaşır yıkıycam tüllerim falan aaaa sakın sakınklava:

şeymacım hoşgeldin.
eğer hepsi beyazsa yani aralarında küçücük renkli biş yoksa..
domestos a bas su kaynat dök üstüne dursun öyle 1 saat kadar
sonra bakarsın çıktı çıktı başka türlü çıkmaz tahminimce...

hoşbulduk çiğdemcim
aman allah ne bu bulantılar yaa
demek çişini tutamıycan diye korktun hee kaydirigubbakcemile3

hehehe:roflol:valla bugünlerde en buyuk korkum bu..
evde kaçırıyorum hapşurunca filan napıymmm önceden yoktu
öyle bişi ama hamilelikte oluyor çamaşırlarımı görseniz siz benim
hepsi benim çamaşırımkaydirigubbakcemile3

Hiç azalma, düzelme filan olmuyor mu peki canım? Doğana kadar böyle gitmeyecek heralde diiiii miiiiiiii? yasakkelime

kızlar ben bişey farkettim.şimdi sabahları kalkınca açken oğlum hıçkırıyor.
bir de akşamları yatmadan hemen önce acıkmış oluyorum bir de ozaman
hıçkırıyor..hani biz açken onlarda su yutmuyor yaa o da açlık hissedip
o yüzden mi hıçkırıyor acaba??çünkü ben ne zaman acıksam o zaman
hıçkırırım.bir de hıçkırığım bir başladımı yarım saatten önce durmaz.
kızkardeşimin de öyle..e doruğunda saat tutuyorum en aşşa 20 dk.yarım
saati falan geçiyor öyle kesiliyor kesin bu bize benziyorkaydirigubbakcemile3bir de
çok merak ediyorum doğduktan sonra da aynen böyle devam edicek mi hıçkırıkları?
çünkü şimdi hiç şaşmaz günde 2 defa mutlaka hıçkırır..

benim bebeğimde son zamanlarda çok hareketli maşallah
aman bende hep hareket etsin istiyorum zaten :asigim:
çok hoşuma gidiyo karnımın deli gibi oynaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…