- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
yağmur mu yağıyo burda bişiy yok :))
hoşgeldin canım, ay yağmur ve gök gürültüsü ne fena başladı dimi ?kaydirigubbakcemile3
Silivrideyim ben canım, burdan size doğru gelebilir yağmur.Bende şimdiden haber veriyorum size, çamaşırları toplayın.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Genelde burda yağınca ,İstanbulun diğer yerlerine de gidiyo yağmur .Annemleri aradım,onlarda burası çok sıcak, güneş var çok dedi. Bende dedim yağmur gelebilir dikkat edin. kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben çıkıyorum. Kendinize iyi bakın...
bende sana çok uzak değilim büyükçekmecedeyim ama bulut bile yok... yağ yağmur yağ es rüzgar es...kaydirigubbakcemile3
daha bir damla bile yağmadı :))) ama annemle konustum cok kötü diyonasıl yok kız ? Vardır orda da, yakın orası. Aaaaaaaaaa sadece benim eve mi yağıyo yani yağmur ? :roflol: :roflol: :roflol: çok fena kız burası.
bende sana çok uzak değilim büyükçekmecedeyim ama bulut bile yok... Yağ yağmur yağ es rüzgar es...kaydirigubbakcemile3
merhabalarrr...nasılsınız annişler? Ya ben bugün hem çok halsizim. Hem de iki gündür benim zıpır bu zamana kadar hiç yapmadığı harekertleri yapıyor ve nerdeyse sürekli. UYkumu bile etkiliyor. Karnım çürümüş gibi ağrıyor, hareketlerden olsa gerek heralde di mi?
Canımcım,hamişlik boyunca mide bulantım olmadığı için, doktor şurup filan da vermedi haliyle. Kraker biraz kesti gibi ama bakalım kuzu ya.. ohaoldumsmile
merhabalarrr...nasılsınız annişler? Ya ben bugün hem çok halsizim. Hem de iki gündür benim zıpır bu zamana kadar hiç yapmadığı harekertleri yapıyor ve nerdeyse sürekli. UYkumu bile etkiliyor. Karnım çürümüş gibi ağrıyor, hareketlerden olsa gerek heralde di mi?
,ben geldim.. yine...
nasılsınız bakalım? havalar çok bunalttı beni su içmekden midem patlayacak :)
Açtım ama yetişemedim. kaydirigubbakcemile3
Olsun , bebeğinle ilgilenmek için daha çok vaktin olur.opuyorumnanaktan
Burda bi yağmur başladı ki sormayın . Bİrde bu ay uğurböcekleri doluyo balkonuma milyonlarca, kaydirigubbakcemile3 çamaşırlarda asılıydı ,aldım çamaşırlığı içeriye.Üstü uğurböceği dolmuş.Topladım hepsini, dışarı yolladım. kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin bu arada.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk çiğdemcim
aman allah ne bu bulantılar yaa
demek çişini tutamıycan diye korktun hee kaydirigubbakcemile3
ühühühü ben yaklaşık 5-6 hafta önce buralarda bağırınıp duruyordu canım çok acıyooor
diye hele br ara göbişimin sol tarafı aynen senin dediğin gibi çürümüş gibi acıyordu.ben de
aynen böyle anlatıyordum bir ara da 3 gece falan hiç ama hiç durmadı oğlum şimdi sizi
okuyorum bu günlerde şeyma falan da aynı şeyi söylüyor...aman allahım ne fena birşey değil mi yaaa?ben de diyordum ki o zamanlar bir tek bana mı oluyor bu yaaa kimse pek
böyle bişi yazmıyor buraya falan diyordum ama şimdilerde bakıyorum herkes yazmaya başladı..e tabi ben yazmıyorum artık milletin kafasını şişiriyorum diyekaydirigubbakcemile3
geceleri bile buradaydım bir ara damla bilirkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?