- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
daha bir damla bile yağmadı :))) ama annemle konustum cok kötü diyonasıl yok kız ? Vardır orda da, yakın orası. Aaaaaaaaaa sadece benim eve mi yağıyo yani yağmur ? :roflol: :roflol: :roflol: çok fena kız burası.
bende sana çok uzak değilim büyükçekmecedeyim ama bulut bile yok... Yağ yağmur yağ es rüzgar es...kaydirigubbakcemile3
Hiç azalma, düzelme filan olmuyor mu peki canım? Doğana kadar böyle gitmeyecek heralde diiiii miiiiiiii? yasakkelime
kızlar ben bişey farkettim.şimdi sabahları kalkınca açken oğlum hıçkırıyor.
bir de akşamları yatmadan hemen önce acıkmış oluyorum bir de ozaman
hıçkırıyor..hani biz açken onlarda su yutmuyor yaa o da açlık hissedip
o yüzden mi hıçkırıyor acaba??çünkü ben ne zaman acıksam o zaman
hıçkırırım.bir de hıçkırığım bir başladımı yarım saatten önce durmaz.
kızkardeşimin de öyle..e doruğunda saat tutuyorum en aşşa 20 dk.yarım
saati falan geçiyor öyle kesiliyor kesin bu bize benziyorkaydirigubbakcemile3bir de
çok merak ediyorum doğduktan sonra da aynen böyle devam edicek mi hıçkırıkları?
çünkü şimdi hiç şaşmaz günde 2 defa mutlaka hıçkırır..
Aaa bizde de tam tersi; ben genel de hıçkırırsam yemekten sonra olur bu ve benim kızım da ne zaman ben yemek yesem, yedikten 5 dk. sonra filan hıçkırmaya başlıyor. Yaklaşık bi 10 dk. sürüyor hıçkırması ve günde 3-4 sefer olduğu oluyor bunun. Doğduktan sonra da hıçkırıyorlar ama genelde emdikten sonra oluyor sanırım..emmeyi biraz fazla kaçırınca. Ve ben hıçkıran bebeklere çok üzülüyorum, çünkü kendim bile hıçkırıktan hiçç hoşlanmam;sinir bir durum. İnşallah benim kızım çok hıçkıran ve çok kusan bir bebek olmaz..inşallah.
oluyor cnm arada bir değişiyor ben şeye bağlıyorum.mesela benim o 3
gün boyunca karnıma doğru yüzü dönüktü eller ve ayaklar full çalışıyordu
ozaman o yüzden okadar çok cnm yanıyordu.ama benim tahminimce sonra
sırtını döndü karnıma yine çok hareketli poposu falan çıkıyor mesela dirsekler
arada da ayaklar (2 tane çünkü aynı boyutta da oradan biliyorum.)ama okadar
canım yanmıyor ağlatacak derecedeydi düşün.şimdi çok kötü değil çok şükür.
ama hiç hiçdurmuyor yine kıpır kıpır...inşallah seninki de bir an önce durulur yavrucakkaydirigubbakcemile3
Ben yaĞmuru gÖndermİyorum kİ :)) yoksa benİmde camasırlarım var balkonda :))) ıslanmıŞtır kesİn
Ben normalde sakinliği ve yalnızlığı çok seven bir insanım. Elimden geldiğince pek kalabalık ortamlara girmem; fakat şurda son 2-3 gündür kalabalık ortamda bulunmak durumunda kaldım. Ses, gürültü filan fazlaydı. Ve kızım da 2-3 gündür çıldırmış gibi hareket ediyor. Eşim de, kızımızın strese girdiğini, kalabalığa alışık olmadığını söylüyor. Ondan heralde diyor. Sonuna da annesinin kızı işte diye ekliyor; ben de hemen strese girdiğim için.
canım suda kaynat bence.bende yeni aldıklarımı öle yapıcam.kaynayınca mikrop falan kalmaz.Kızlar; kuzenimin bebesi büyüdü artık biberon kullanmıyor. Biberonları bana verdi 3-4 tane... Onlar için biberon başlık alicam. Biberon temizliği nasıl yapılır? Bilgisi olan var mı? Yeni aldıklarım için; Chicco dan buharlı sterılızator almıştım onda sterilize edicem. Ama kullanılmış olanlar nasıl temizlenir?? :sm_confused::sm_confused:
Kızlar; kuzenimin bebesi büyüdü artık biberon kullanmıyor. Biberonları bana verdi 3-4 tane... Onlar için biberon başlık alicam. Biberon temizliği nasıl yapılır? Bilgisi olan var mı? Yeni aldıklarım için; Chicco dan buharlı sterılızator almıştım onda sterilize edicem. Ama kullanılmış olanlar nasıl temizlenir?? :sm_confused::sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?