2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl yok kız ? Vardır orda da, yakın orası. Aaaaaaaaaa sadece benim eve mi yağıyo yani yağmur ? :roflol: :roflol: :roflol: çok fena kız burası.
daha bir damla bile yağmadı :))) ama annemle konustum cok kötü diyo

bende sana çok uzak değilim büyükçekmecedeyim ama bulut bile yok... Yağ yağmur yağ es rüzgar es...kaydirigubbakcemile3

benimde iş yerim cok yakın yani 10dk filan ama daha buraya bile yağmadı

Hiç azalma, düzelme filan olmuyor mu peki canım? Doğana kadar böyle gitmeyecek heralde diiiii miiiiiiii? yasakkelime

oluyor cnm arada bir değişiyor ben şeye bağlıyorum.mesela benim o 3
gün boyunca karnıma doğru yüzü dönüktü eller ve ayaklar full çalışıyordu
ozaman o yüzden okadar çok cnm yanıyordu.ama benim tahminimce sonra
sırtını döndü karnıma yine çok hareketli poposu falan çıkıyor mesela dirsekler
arada da ayaklar (2 tane çünkü aynı boyutta da oradan biliyorum.)ama okadar
canım yanmıyor ağlatacak derecedeydi düşün.şimdi çok kötü değil çok şükür.
ama hiç hiçdurmuyor yine kıpır kıpır...inşallah seninki de bir an önce durulur yavrucakkaydirigubbakcemile3

Aaa bizde de tam tersi; ben genel de hıçkırırsam yemekten sonra olur bu ve benim kızım da ne zaman ben yemek yesem, yedikten 5 dk. sonra filan hıçkırmaya başlıyor. Yaklaşık bi 10 dk. sürüyor hıçkırması ve günde 3-4 sefer olduğu oluyor bunun. Doğduktan sonra da hıçkırıyorlar ama genelde emdikten sonra oluyor sanırım..emmeyi biraz fazla kaçırınca. Ve ben hıçkıran bebeklere çok üzülüyorum, çünkü kendim bile hıçkırıktan hiçç hoşlanmam;sinir bir durum. İnşallah benim kızım çok hıçkıran ve çok kusan bir bebek olmaz..inşallah.

aaa hakikaten çok ilginç ben ne zaman acıksam o zaman hıçkırık tutuyor..kaydirigubbakcemile3

Ben yaĞmuru gÖndermıyorum kı :)) yoksa benımde camasırlarım var balkonda :))) ıslanmıŞtır kesın

Ben normalde sakinliği ve yalnızlığı çok seven bir insanım. Elimden geldiğince pek kalabalık ortamlara girmem; fakat şurda son 2-3 gündür kalabalık ortamda bulunmak durumunda kaldım. Ses, gürültü filan fazlaydı. Ve kızım da 2-3 gündür çıldırmış gibi hareket ediyor. Eşim de, kızımızın strese girdiğini, kalabalığa alışık olmadığını söylüyor. Ondan heralde diyor. Sonuna da annesinin kızı işte diye ekliyor; ben de hemen strese girdiğim için.

Ben yaĞmuru gÖndermİyorum kİ :)) yoksa benİmde camasırlarım var balkonda :))) ıslanmıŞtır kesİn

Şimdi havadurumu haberlerine denk geldim de; istanbul'u epey yağışlı gösteriyor zaten. Keşkee bu taraflara yollama imkanınız olsaydıııı...ne güzelll olurduuuu. Üfleyince gelecek kadar da yakın değiliz kiii.

Neyse kızlarr ben kaçtımmmm..Bugün normalde benim haftalık temizlik günüm. Kadın gelir birazdan. O gelmeden ortalıktaki fazlalık şeyleri kaldırayım ben. Arada uğramaya çalışırım yine de.

olabilir canım annesine benzeyecek tabiii kime benzeyecek..
benim k.kardeşim anlatıyor geçenlerde. 1 arkadaşı var onun çalıştığı yerde.
abla yaa diyodu kız okadar sakin okadar sakin ki konuşurken bile tane tane
ve gayet alçak sesle konuşur duyamazsın sesini diye anlatırdı.sonra bi oğlu oldu
kızın şimdi diyo ki çalışırken getiriyor bazen oğlunu aynnnıı annesi gibi diyor...
sakin mi sakin biçocuk yeni konuşmaya başlamış o da aynı annesi gibi tek tek mıymıy
konusuyor diyo.bir de aşı vurdurmuş oğluna hastanede ağlaması bile çok ilginççç
gayet yavaş ağlıyor diyor.e yani demek istediğim benzeyecekler canımcım bize
ya da babaarına...zemuszemus

herkese iyi haftalar:)
uzun zamandır giremiyorum,sayfam açık ama çok takip edemedim,yoğunum bu aralar..
herkesi doğum heyecanı sarmış durumda.Hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah..

ya funda çamaşır yıkıyorm nası kurutucam onları sonra ben...
burası çok güneşli ama sanki gidip gidip gelior arada güneş...

Kızlar; kuzenimin bebesi büyüdü artık biberon kullanmıyor. Biberonları bana verdi 3-4 tane... Onlar için biberon başlık alicam. Biberon temizliği nasıl yapılır? Bilgisi olan var mı? Yeni aldıklarım için; Chicco dan buharlı sterılızator almıştım onda sterilize edicem. Ama kullanılmış olanlar nasıl temizlenir?? :sm_confused::sm_confused:

canım suda kaynat bence.bende yeni aldıklarımı öle yapıcam.kaynayınca mikrop falan kalmaz.

cnm bildiğim kadarıyla kaynatman gerekicek onları

herkese ii günler kızlar.ben yarın kontrole gidiyoruuuummmmdelikafadulden delikafadulden çok mutluyum.oğluşumu görücem kısmetse.inş 2 haftada kilo almıştır.zaten önde gidiyor ama olsun ben tombik bebek seviyorum.bir de ben hiç nst ye bağlanmadım artık bağlar mı acaba?:bbo:

ee gurbetçim kullanılmış olanlar öyle temizleniyor işte sadece ilk kullanımda
sterilize etmeyeceksin ki her kullanımdan sonra sterilize edilecek o biberonlar.
başlıklarını al hepsini beraber sterilize et.Biz mikrodolga sterilizatörü aldık.
mikroda sterilize edicez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…