cnm bildiğim kadarıyla kaynatman gerekicek onları
canım suda kaynat bence.bende yeni aldıklarımı öle yapıcam.kaynayınca mikrop falan kalmaz.
herkese ii günler kızlar.ben yarın kontrole gidiyoruuuummmmdelikafadulden delikafadulden çok mutluyum.oğluşumu görücem kısmetse.inş 2 haftada kilo almıştır.zaten önde gidiyor ama olsun ben tombik bebek seviyorum.bir de ben hiç nst ye bağlanmadım artık bağlar mı acaba?:bbo:
ee gurbetçim kullanılmış olanlar öyle temizleniyor işte sadece ilk kullanımda
sterilize etmeyeceksin ki her kullanımdan sonra sterilize edilecek o biberonlar.
başlıklarını al hepsini beraber sterilize et.Biz mikrodolga sterilizatörü aldık.
mikroda sterilize edicez...
herkese ii günler kızlar.ben yarın kontrole gidiyoruuuummmmdelikafadulden delikafadulden çok mutluyum.oğluşumu görücem kısmetse.inş 2 haftada kilo almıştır.zaten önde gidiyor ama olsun ben tombik bebek seviyorum.bir de ben hiç nst ye bağlanmadım artık bağlar mı acaba?:bbo:
birde kızlar şunu merak ediyorum.bebeğin gelişimi önde gidince doğumda erkenmi oluyor.internette araştırdım ama yeterli bilgi yok.şimdi benimki 2 hft önde gelişim gösteriyor uzun zamandır.doğum tarihide acaba 2 hft erken mi olacak?
aslında normal düşünüyorumda bazende acaba mı diyorum.yani normale adapte olmaya çalışıyorum.hayırlısı bakalım.zaten 37 de çatıma bakacakmış dr.:bbo::bbo: o zaman doğum kilosuda netleşmiş olur bakıcaz bakalıminşallah güzel haberlerle gelirsin,benim daha oğluşumu görmeme 1 hafta var..eğer normal düşünüyorsan tombiş bebekle zormuş tatalım.benimkide kilo olarak haftasına göre önden gidiyor,doktorumuz böyle giderse normal zor dedi bakalım:)(benim de işime gelio açıkcası korkuyorum çünkü normal doğumdan)nst ye bende hiç girmedim ama bu hafta alır herhalde 34.haftamdayım..
aslında normal düşünüyorumda bazende acaba mı diyorum.yani normale adapte olmaya çalışıyorum.hayırlısı bakalım.zaten 37 de çatıma bakacakmış dr.:bbo::bbo: o zaman doğum kilosuda netleşmiş olur bakıcaz bakalım
ölemiymiş ii sevindim.gerçi yarın sorucaktım dr a ama merak işte kaydirigubbakcemile3benimkide 2 hafta önden gidiyor,doktorum bunun doğum zamanıyla bir alakasının olmadığını söyledi
Çisemcim her kullanımdan sonra sterilize edicem elbet ama, ondan önce bi temizleme durumu oluyomu onu merak ettim, bi de bu aldığım sterılızator içine kendine özel solüsyon yada tabletleri oluyomuş, onu duydun mu hiç? alkisalkisalkis
merhaba. benden başka kimse yok galibakaydirigubbakcemile2herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?