2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bildiğim kadarıyla kaynatman gerekicek onları

canım suda kaynat bence.bende yeni aldıklarımı öle yapıcam.kaynayınca mikrop falan kalmaz.

Kuzuşlar peki kaynar suda mı bekleticem, yoksa kaynayan suya mı koyucam bilmiyorumkismile

Canımcım inşallah güzel haberlerle gelirsin,:Saruboceq: ben de henüz Nst ye bağlanmadım, 6 temmuz gidicem ama büyük ihtimalle bağlarlar ozaman.. Bakalım :1rolleyes:

evet istersen ilkinde kaynat onları için rahat etsin sonra kullandıkça sterilizatöre
koyarsın..kaynatma şekli bütün biberonların kağıdında yazıyor.yeni aldığın varsa
kağıdına bir bak sanırım kaynamış su dökülüyor üzerine.saatlerce kaynatmıyorsunda
o şekilde bekletiliyor diye biliyorum...

meryem hayırlı haberlerle gel inşallah.
ben de perşembe görücem yavrumu 2 aydır göremedim diyebilirim.
geçen gittiğimizde yüzünü saklamıştı sıpa...

Çisemcim her kullanımdan sonra sterilize edicem elbet ama, ondan önce bi temizleme durumu oluyomu onu merak ettim, bi de bu aldığım sterılızator içine kendine özel solüsyon yada tabletleri oluyomuş, onu duydun mu hiç? alkisalkisalkis

inşallah güzel haberlerle gelirsin,benim daha oğluşumu görmeme 1 hafta var..eğer normal düşünüyorsan tombiş bebekle zormuş tatalım.benimkide kilo olarak haftasına göre önden gidiyor,doktorumuz böyle giderse normal zor dedi bakalım:)(benim de işime gelio açıkcası korkuyorum çünkü normal doğumdan)nst ye bende hiç girmedim ama bu hafta alır herhalde 34.haftamdayım..

birde kızlar şunu merak ediyorum.bebeğin gelişimi önde gidince doğumda erkenmi oluyor.internette araştırdım ama yeterli bilgi yok.şimdi benimki 2 hft önde gelişim gösteriyor uzun zamandır.doğum tarihide acaba 2 hft erken mi olacak?

benimkide 2 hafta önden gidiyor,doktorum bunun doğum zamanıyla bir alakasının olmadığını söyledi

aslında normal düşünüyorumda bazende acaba mı diyorum.yani normale adapte olmaya çalışıyorum.hayırlısı bakalım.zaten 37 de çatıma bakacakmış dr.:bbo::bbo: o zaman doğum kilosuda netleşmiş olur bakıcaz bakalım

bende 2 hafta öncesine kadar normal diyordum ama zaman yaklaştıkça cesaretim kırılıyor sanki..bilmiyorum hayırlısı olsun hepimiz için.

ilk kullanımda kaynatınız diye bişi
görmedim ben ama tabi ilk belki kaynatılsa öyle daha iyi olabilir..belki ben de
öyle yaparım..Sterilizatörü hiç incelemedim canımcım.eşim inceledi kullanımını filan okudu o daha iyi bilir...
belki sizin buharlılarda öyle tablet filan vardır bilemiyorum..mikrodalga sterilizatörlerinde
var mı bilemiyorum...

slm kızlar..
geçmişi okudum biraz geldim şimdi.
ne güzel bisürü kişi evde.izne çıkanlar çoğalmış benim hala 5 haftam var:gitme:
gün sayıyorum resmen evde olmak için ama saymakla geçmiyor..
işe gelmek artık işkence haline dönüştü resmenmafoldumben

kızlar hastane çantanızı hazırladınmı? ben daha hazırlamadım.erken miiiiii geç miiiii?

bebek odasına avize alan varmı?hafta sonu biraz baktık ama içime sinen bir model bulamadım hiç..nette araştırdım biraz ordada bişey yok:umursamaz:

ne sıkıcı bir gün havada bunaltıcı bi yağmur yağsada rahatlasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…