2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gülayla ben maskodan takımla birlikte aldım...çok şeker bizimki...
ama 70 e filan geldi bizim avizemiz.normalde 120 falan sanırım...
istersen fotosunu sana özelden gönderiym...

kızlar cumartesi oğlumu gördüm 1800 gram olmuş bızdığım 40 cm de boyu.ama cok canım sıkkın.doktorumuz artık gittigim hastanede calışmayacakmış.cumartesi son günüydü.cep telini verdi ister gittiğim hastane kesinleşince oraya gelin ister burda başka doktorla devam edin dedi.gittiği hastane biraz pahalı olabilirmiş.off napcam ben ya kaldım böyle mafoldumben

hasteneye güveniyorsan hastaneden başka iyi bir dr.araştır bak bakalım forumlarda falan
doktorlar hakkında çok yorumlar oluyor bir araştır...
ya da yine kendi doktoruna sor buraya devam etsem kimi tavsiye edersiniz diye bir sor...

aaa ankaradanmıssın sen gülaycım...

aaaa bisürü kişi yazmış sayfa yenilenmemişşşbilmiyorumkismilebende küscektim nerdeysee
evet canım ankaradayım..bugün saçmasapan bir hava var burda sıcakmı serinmi yağmurlumu belli değil..haftasonuda böyleydi zaten..kapalı havalarda içim sıkılıyor..off bugün ne sıkıcı bir insanım ya herşeyden şikayet ediyorumm:kedi:

doktoruma cok alıştım zaten doktoru secmiştim canım hastaneyi değil.ama hastanenin fiyatları da iyiydi.kaldım arada ya.cumartesi başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen

bebek odasına avize alan varmı?hafta sonu biraz baktık ama içime sinen bir model bulamadım hiç..nette araştırdım biraz ordada bişey yok:umursamaz:

tatlım haftasonu bende baktım ama bende bulamadım düzgün bişiler..
hatta çanta için de saatlerce dolandım en sonunda panora'da bebeğim mağazasından buldum idare edebilecek bişiy.

gülayla ben maskodan takımla birlikte aldım...çok şeker bizimki...
ama 70 e filan geldi bizim avizemiz.normalde 120 falan sanırım...
istersen fotosunu sana özelden gönderiym...

ankarada masko yok sanırım canım ya..şimdi sitesinde bakıyorum biraz inceleyim bakiimm.çok saol..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…