tatlım haftasonu bende baktım ama bende bulamadım düzgün bişiler..
hatta çanta için de saatlerce dolandım en sonunda panora'da bebeğim mağazasından buldum idare edebilecek bişiy.
mesada nasıl doğum fiyatları
ben çantadada karar veremedim canım ya..heryerde aynı çantalardan var..ben sırt çantası istiyorum ama hiç çeşit yok doğru düzgün...zaman yaklaştıkça karar vermek dahada zor oluyor..tüm hafta sonu gezdim çanta avize halı için ama hiçbirini bulamadımmmmmafoldumben
doktoruma cok alıştım zaten doktoru secmiştim canım hastaneyi değil.ama hastanenin fiyatları da iyiydi.kaldım arada ya.cumartesi başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen
ben çantadada karar veremedim canım ya..heryerde aynı çantalardan var..ben sırt çantası istiyorum ama hiç çeşit yok doğru düzgün...zaman yaklaştıkça karar vermek dahada zor oluyor..tüm hafta sonu gezdim çanta avize halı için ama hiçbirini bulamadımmmmmafoldumben
ahahah bende gezmediğim yer kalmadı,panora,ankamall,cepa,özel can,e bebek..yok yani hiç bişiy..hatta ben daha gecelik sabahlık takımı bile bulamadım..baktıklarım ya çok ağır böyle kadınsı şeyler yada saçma sapan modeller.bu gidişle evdekileri götürcem..
biraz pahalı..yani benim özel sağlık sigortam olmasa orda yapamazdım...doğum poliçem olduğundan normal yaparsam (ki şu anda bebek ters olduğundan zor görünüyor) ücretsiz sezeryan olursa yaklaşık 1000 lira fark ödeyeceğim..
merhaba kızlar, ben de geçmişi okuyordum. bi de yeni olunca kim nede ne dedi, ne kadarlık hamile falan derken aklım karıştı:) izine ayrılanlar olmuş, hoş geldiniz diyorum...
kızlar bn de hafta sonu doktora gittim 32+4 haftalık hamileyim ve kızım 2200 olmuş nette araştırdım da bu haftalarda 1700- 2000 gr arasında olurmuş 32 haftalık olan var mı aranızda sizin bebeişleriniz kaç kg?
bu arada sabahtan beri burda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor, gök gürültüsü falan... Tekirdağ Çorludayım ben. ve burdan İstanbula gidiyor genelde. eczaneye çıkacaktım ama mümkünatı yok, çok feci yağıyor
canım ben gecelik ve pijamalarımı kızılayda pijama dünyasından aldım..hem fiyatları makul hemde çok şık spor gecelikler pijamalar var..bakmadıysan bide oraya bak istersen.
ben de pijama dünyasından aldım cumartesi günü bir gecelik sabahlık takımı bir de pijama sabahlık takımı aldım
ben keçiören hastanesine gidiyordum doktorum balgat tarafında bir hastaneye gececekmiş ama neresi tam belli değil daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?