2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım haftasonu bende baktım ama bende bulamadım düzgün bişiler..
hatta çanta için de saatlerce dolandım en sonunda panora'da bebeğim mağazasından buldum idare edebilecek bişiy.

ben çantadada karar veremedim canım ya..heryerde aynı çantalardan var..ben sırt çantası istiyorum ama hiç çeşit yok doğru düzgün...zaman yaklaştıkça karar vermek dahada zor oluyor..tüm hafta sonu gezdim çanta avize halı için ama hiçbirini bulamadımmmmmafoldumben

bende çanta alıcam bi türlü karar veremiyorum.bugünde halı ve perde için gidicem.bakalım inş düzgün bişiler bulurum.

ahahah bende gezmediğim yer kalmadı,panora,ankamall,cepa,özel can,e bebek..yok yani hiç bişiy..hatta ben daha gecelik sabahlık takımı bile bulamadım..baktıklarım ya çok ağır böyle kadınsı şeyler yada saçma sapan modeller.bu gidişle evdekileri götürcem..

merhaba kızlar, ben de geçmişi okuyordum. bi de yeni olunca kim nede ne dedi, ne kadarlık hamile falan derken aklım karıştı:) izine ayrılanlar olmuş, hoş geldiniz diyorum...

kızlar bn de hafta sonu doktora gittim 32+4 haftalık hamileyim ve kızım 2200 olmuş nette araştırdım da bu haftalarda 1700- 2000 gr arasında olurmuş 32 haftalık olan var mı aranızda sizin bebeişleriniz kaç kg?

bu arada sabahtan beri burda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor, gök gürültüsü falan... Tekirdağ Çorludayım ben. ve burdan ıstanbula gidiyor genelde. eczaneye çıkacaktım ama mümkünatı yok, çok feci yağıyor

ben çok pimpirikli olduğumdan ankarada girip çıkmadığım hastane doktor kalmadıkaydirigubbakcemile3 en sonunda mesaya karar verdim 6. aydakaydirigubbakcemile3

ben keçiören hastanesine gidiyordum doktorum balgat tarafında bir hastaneye gececekmiş ama neresi tam belli değil daha

canım ben gecelik ve pijamalarımı kızılayda pijama dünyasından aldım..hem fiyatları makul hemde çok şık spor gecelikler pijamalar var..bakmadıysan bide oraya bak istersen.

mesa hastanesinde sağlık sigortan var ise doktorunda mesa hastanesinin kadrolu doktoru ise epidural sezeryan 4355 buna 2 gece kalış ve bebeğin ilk bakımı dahil,epidural normal olursa yine doktor kadrolu ise 3990 tl.
sen neden bu kadar fark ödüyorsun canım?

benim 31+6 da 2240 gr dı.bakalım yarın ne kadar olmuş görücez.mşlh senin bebişinede.

Öldüm yorgunluktan çoğu yerleşti sayılır ama annem durmuyor şimdi masalın odasını süpürüyor iyiyim merak etmeyin bir bakıyım dedim çok öpüyorum sizi

ben de pijama dünyasından aldım cumartesi günü bir gecelik sabahlık takımı bir de pijama sabahlık takımı aldım

ben keçiören hastanesine gidiyordum doktorum balgat tarafında bir hastaneye gececekmiş ama neresi tam belli değil daha

bende gitmiştim oraya nurten hanıma..nedenini tam hatırlamıyorum ama içime sinmemişti orasıda..balgat tarafındada akropol hastaesi var doktorun oraya giderse oranın fiyatları keçiörenle hemen hemen aynı..çok fark yok yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…