bakmadım canım ama bugün gidicem,kocabeyoğlundamı bu dediğin yer?
güle güle kullan canım..
Öldüm yorgunluktan çoğu yerleşti sayılır ama annem durmuyor şimdi masalın odasını süpürüyor iyiyim merak etmeyin bir bakıyım dedim çok öpüyorum sizi
akropolü biliyorum.evet orası olursa hemen hemen aynı ama balgat tarafında başka varmı bilimiyorum o tarafları
akropolü biliyorum.evet orası olursa hemen hemen aynı ama balgat tarafında başka varmı bilimiyorum o tarafları
meryem oda takımı aldınız mı?ona göre bi halı mı bakıyorsun ben de kafayı yedim
halılara hiç güzel modeller yokkmaalesef var olanlardaçokçok pahalı.
evet aldık.denizci takımı.ama ona özel halılarda biraz pahalı.bakıcam bugün bakalım.inş düzgün bişiler vardır.meryem oda takımı aldınız mı?ona göre bi halı mı bakıyorsun ben de kafayı yedim
halılara hiç güzel modeller yokkmaalesef var olanlardaçokçok pahalı.
evt tatlım kocabeyoğlunda alt katta..inşallah zevkine göre güzel bişeyler bulursunn:dance:
Öldüm yorgunluktan çoğu yerleşti sayılır ama annem durmuyor şimdi masalın odasını süpürüyor iyiyim merak etmeyin bir bakıyım dedim çok öpüyorum sizi
kermit kız adın ne senin çorluda nerede oturuyorsun ben t.dağlıym bilion mu?
100.yıl hastanesi var ama oranın fiyatları biraz farklı sanırım..inşallah çok pahalı bir yere geçmezde sende bırakmazsın doktorunuu:Saruboceq:
mesa hastanesinde sağlık sigortan var ise doktorunda mesa hastanesinin kadrolu doktoru ise epidural sezeryan 4355 buna 2 gece kalış ve bebeğin ilk bakımı dahil,epidural normal olursa yine doktor kadrolu ise 3990 tl.
sen neden bu kadar fark ödüyorsun canım?
aaa tekirdağlı mısın? ayyy altın bulmuş gibi sevindim:) ben balıkesir, bandırmalıyım canım. adım zerrin :) eskişehirde ünv. okudum mezun oldum orda çalışmaya başladım eşimle iş yerinde tanıştık, evlendik eşim çorluda iş bulunca buraya taşındık. kasımdan beri burdayız. buraya taşınınca da hamile kaldım anlıcan çalışmadan evde kaldım... yalnızım, kimse yok ne komşu ne arkadaşbi de üstüne hamileleik psikolojisi... off ne çok dertliymişim ben de yaaaaaaa....
canım cok saol şimdi onlara da bakarım benbalgat tarafında ufuk üniversitesi var,yüzüncüyıl hastanesi de orada canım.akrapoldede benim yakın arkadaşım doğum yaptı,ben beğendim iyi bir hastane..
benim 31+6 da 2240 gr dı.bakalım yarın ne kadar olmuş görücez.mşlh senin bebişinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?