ben denizciden geçtin bari balıklı yunuslu bişi bulsam.yok meryemcim yok yok yok denizci halısıda yok canımcım.
şu lanet disney halılarından örümcek adamlardan barby bebeklilerden
başka bişi yokkkkk...
aa sen nezaman geldin de gittin kız telle konusuyodum bakamadım ben de...
bitti mi hepsi didoşş foto çeksene be kuşum bakiym nasıl ne nereye yerleştirmişsinniz
özelden gönderirsin olur mu?haaa bide dolap içi örtüsü yaptırdınız mı siz şimdi ben de
ölçü alıcam bugün bakalım...
özel sağlık sigortamın içinde doğum poliçemde var canım hastaneyle sigortanın yaptığı anlaşma gereği fiyatlar öyle..senin sağlık sigortası dediğin sgk olmasın?
ama mesanın sgk ile anlaşması yok özel sağlık sigortalarının hepsiylede anlaşması yok..belki senin sorduğun sağlık sigortası mesayı kapsamıyordur ..
ben denizciden geçtin bari balıklı yunuslu bişi bulsam.
CANIM Ben tekirdağ merkezdenim ama 2 yl önce ist.a evlendim.ailem arkadaşlarım
herkes orada çorluda şifa hast.sinin oradada teyzem oturuyor.
bende hatırlamıyorum kii kaydirigubbakcemile3 bu arada sendemi denizci oda aldın.resmi var mı?ay meryem geçen bis senle halı muhabbeti etmedik dimi.
iyice kafam karıştı ben de burada herkesin kafasını yedim halı halı diye...
ben denizciden geçtin bari balıklı yunuslu bişi bulsam.
ya düzgünler var özel ama 400 den başlıyo.okadarda veremem.ben en fazla 200 e kadar düşünüyorum.bana 1.5 metre kare yeter heralde. ne bilim yaaaa kafam çorbaaaaboshayallersmileaynen canımcım ben de diyorum balıklı yunuslu falan olsa stickerlarımız var bizimde..
ama yok düz mavi bişi bakıcam o da yok en kötü ihtimalle düz mavi shaggy lerden bakıcam.keçmetrekare lazım sana bir de ne kadar verebilirsin halıya tuzlu olanlardan bulayım hemen sana ben ama çok tuzlukaydirigubbakcemile3içine sineceğine adım gibi eminimkaydirigubbakcemile3
canım benim de özel sağlık sigortam var,mesa hastanesinde doğumumu yapıcam,doğum limitim de 6 milyar.ama bu 6 milyarın içinde rutin kontrollerimde dahil.geçenlerde mesaya gittim hem doğum odalarına görmek hem suit oda farkını öğrenmek için.orda muhasebe departmanına sordum onlar bunu söyledi.limitimin yetip yetmiceni teyit etmiş oldum bende.bu arada ben Anadolu sigorta acentesiyim,dolayısıyla sigortanla ilgili sormak istediğin bişiy varsa da sorabilirsin canım:)
canım benim sigortam allianz..limitim ayakta tedavi ve yatarak tedavi diye farklı..ben pek anlamıyorum bu işlerden genelde kociş takip ediyorkaydirigubbakcemile3bir sıkıntı olursa danışırım sana çok saolopuyorumnanaktan
gülaycım hani şu grilerden oluyor ya altı böyle çok ince elyaf gibi.gri sarı simli falan oluyor.
ay hç bilmiyorum o kumaşın ismini annem bana çeyizde yaptırmıştı gardolabımın çekmecelerin
içine falan çok şık ve temiz duruyor gerçi ben toplayıp anneme geri verdim ama bebek odası için
olur kıyafetleri boyayla temas etsin istemiyorum ondan.anlatabildim mi canım?
olur cnm at özelden merak ettim.ben daha resim ekleyemiyprum.mesaj sayım yetmiyooooyok meryemcim denizci değil ama stickerlerım balıklı falan duvara yapıştırıcam bizimki beyaz ve açık mavi bir takım fotosunu atayım istersen sana özelden...
ya düzgünler var özel ama 400 den başlıyo.okadarda veremem.ben en fazla 200 e kadar düşünüyorum.bana 1.5 metre kare yeter heralde. ne bilim yaaaa kafam çorbaaaaboshayallersmile
Po052 kodu sİtesİnden bakabİlİrsİn koyunlunun denİzcİ cocuk halısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?