2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay meryem geçen bis senle halı muhabbeti etmedik dimi.
iyice kafam karıştı ben de burada herkesin kafasını yedim halı halı diye...

dolap içi örtüsü nee:uhm:

canım benim de özel sağlık sigortam var,mesa hastanesinde doğumumu yapıcam,doğum limitim de 6 milyar.ama bu 6 milyarın içinde rutin kontrollerimde dahil.geçenlerde mesaya gittim hem doğum odalarına görmek hem suit oda farkını öğrenmek için.orda muhasebe departmanına sordum onlar bunu söyledi.limitimin yetip yetmiceni teyit etmiş oldum bende.bu arada ben Anadolu sigorta acentesiyim,dolayısıyla sigortanla ilgili sormak istediğin bişiy varsa da sorabilirsin canım:)

ben denizciden geçtin bari balıklı yunuslu bişi bulsam.

aynen canımcım ben de diyorum balıklı yunuslu falan olsa stickerlarımız var bizimde..
ama yok düz mavi bişi bakıcam o da yok en kötü ihtimalle düz mavi shaggy lerden bakıcam.keçmetrekare lazım sana bir de ne kadar verebilirsin halıya tuzlu olanlardan bulayım hemen sana ben ama çok tuzlukaydirigubbakcemile3içine sineceğine adım gibi eminimkaydirigubbakcemile3

ay meryem geçen bis senle halı muhabbeti etmedik dimi.
iyice kafam karıştı ben de burada herkesin kafasını yedim halı halı diye...
bende hatırlamıyorum kii kaydirigubbakcemile3 bu arada sendemi denizci oda aldın.resmi var mı?

gülaycım hani şu grilerden oluyor ya altı böyle çok ince elyaf gibi.gri sarı simli falan oluyor.
ay hç bilmiyorum o kumaşın ismini annem bana çeyizde yaptırmıştı gardolabımın çekmecelerin
içine falan çok şık ve temiz duruyor gerçi ben toplayıp anneme geri verdim ama bebek odası için
olur kıyafetleri boyayla temas etsin istemiyorum ondan.anlatabildim mi canım?

ya düzgünler var özel ama 400 den başlıyo.okadarda veremem.ben en fazla 200 e kadar düşünüyorum.bana 1.5 metre kare yeter heralde. ne bilim yaaaa kafam çorbaaaaboshayallersmile

yok meryemcim denizci değil ama stickerlerım balıklı falan duvara yapıştırıcam bizimki beyaz ve açık mavi bir takım fotosunu atayım istersen sana özelden...

canım benim sigortam allianz..limitim ayakta tedavi ve yatarak tedavi diye farklı..ben pek anlamıyorum bu işlerden genelde kociş takip ediyorkaydirigubbakcemile3bir sıkıntı olursa danışırım sana çok saolopuyorumnanaktan

zerrincim t.dağa bilem yolum düşemiyor maaesef 7 ay da sedece 2 defa gidebildim
düşün artık yine de teşekkür ederim....

hımm rakip firma:)tamam canım bişiy olursa sorarsınkaydirigubbakcemile3

hımmm anladım tatlımm..ben pek anlamıyorum bu işlerden annem halleder bi gelseydi artık gün saymaktan sıkıldım:umursamaz:

yok meryemcim denizci değil ama stickerlerım balıklı falan duvara yapıştırıcam bizimki beyaz ve açık mavi bir takım fotosunu atayım istersen sana özelden...
olur cnm at özelden merak ettim.ben daha resim ekleyemiyprum.mesaj sayım yetmiyoooo

ya düzgünler var özel ama 400 den başlıyo.okadarda veremem.ben en fazla 200 e kadar düşünüyorum.bana 1.5 metre kare yeter heralde. ne bilim yaaaa kafam çorbaaaaboshayallersmile

evet canımcm o yüzden sordum işte ne kadar vereblirsin diye üff yaaa halı konusu açılınca canım sıkılıyor benimde....ne kadar zormuş bu sektör hiç çalışmıyor bebek halısı konusunda valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…