evet canımcm o yüzden sordum işte ne kadar vereblirsin diye üff yaaa halı konusu açılınca canım sıkılıyor benimde....ne kadar zormuş bu sektör hiç çalışmıyor bebek halısı konusunda valla....
ilk kullanımda kaynatınız diye bişi
görmedim ben ama tabi ilk belki kaynatılsa öyle daha iyi olabilir..belki ben de
öyle yaparım..Sterilizatörü hiç incelemedim canımcım.eşim inceledi kullanımını filan okudu o daha iyi bilir...
belki sizin buharlılarda öyle tablet filan vardır bilemiyorum..mikrodalga sterilizatörlerinde
var mı bilemiyorum...
ÇİĞDEM SEN DE BAK ORAYA :icecream:evet canımcm o yüzden sordum işte ne kadar vereblirsin diye üff yaaa halı konusu açılınca canım sıkılıyor benimde....ne kadar zormuş bu sektör hiç çalışmıyor bebek halısı konusunda valla....
ben de pijama dünyasından aldım cumartesi günü bir gecelik sabahlık takımı bir de pijama sabahlık takımı aldım[/QUbu pijama dünyası tam olarak ne tarafta.ben bi tane pijama ve sabahlık takımı aldım ama bir de gecelik almak istiyorum.sizce ikincisini de mi pijama alayım yoksa gecelik mi alayım
en iyisi halı tasarımclığına başlayalım biz kaydirigubbakcemile3
en iyisi halı tasarımclığına başlayalım biz kaydirigubbakcemile3
ben de pijama dünyasından aldım cumartesi günü bir gecelik sabahlık takımı bir de pijama sabahlık takımı aldım[/QUbu pijama dünyası tam olarak ne tarafta.ben bi tane pijama ve sabahlık takımı aldım ama bir de gecelik almak istiyorum.sizce ikincisini de mi pijama alayım yoksa gecelik mi alayım
ben normal doğum düşündüğümden 2 adet pijama almıştım ama son haftalarda sezreyanda olabilir fikri oluştuğundan 2 tanede gecelik aldım..
kızılay'da kocabeyoğlu pasajının alt katındaymış.genelde gecelik diyorlar bence gecelik al canım.
KOCABEYOĞLU PASAJI ALT KATTA BEN BİR PİJAMA BİR GECELİK ALDIM SABAHLIKLARIYLA BİRLİKTE.GECELİK PENGUENLİ COK ŞİRİN BEN COK BEĞENDİM
ya bendemi yaptırsam örtü odanın dolaplarına?
ben almadım inş da gerek kalmaz.bir de bişiy sorcam kızlar?göğüs pompası aldınız mu,elektrikli olanlardan..aventin kini sordum 420 tl dediler çok pahalı değil mi?
bir de bişiy sorcam kızlar?göğüs pompası aldınız mu,elektrikli olanlardan..aventin kini sordum 420 tl dediler çok pahalı değil mi?
ya bendemi yaptırsam örtü odanın dolaplarına?
walla benim kafama yattı..anem gelsin hemen yaptıracam..çiğdemin yazdıklarını kopyaladım zaten:roflolrdan anlar annem ne yapacağını:dance:
ben normal doğum düşündüğümden 2 adet pijama almıştım ama son haftalarda sezreyanda olabilir fikri oluştuğundan 2 tanede gecelik aldım..
aa canım tam tersi olmuyor mu ben sezeryanda pijamanın rahatsızlık vermediğini
(dikiş baya aşşağıda kasıkta kaldığı için)
ama normal doğumda sürekli alttan muayene yapıldığı için geceliğin şart olduğunu duydum da....
benim daha 2-3 gün önce geldi oda.çok kokmuyorda biraz boş kalsın diye düşündüm.herşey hazır olunca yerleştirmesi kolay olur.püfff kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zaten ne duyarsak biz buradan duyuyoruz ben de aynı öyle bişey duydummu hemen aaa bende mi
yaptırsam hahaha hep aynyız heppp.
dolaplar kokuyor mu canım boya falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?