2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hahaha kaydirigubbakcemile3gülay inanmıyorum ayyy koptumm ben de direk kopyalıyorum bazı mesajları hahahakaydirigubbakcemile3

bi de de ki annene uçlarına fisto falan da dikiliyormuş de hayy allahım yaakaydirigubbakcemile3
aaaa bak bak bunlardan işte grisini yapmıştı annem bana.resmi kopyala annene gösterirsin canım...

defne25 çok hoş cnm güle güle kulllanın.adıda doruk mu? bende hamza doruk koyucam kısmetse.ne kadara aldınn odayı?

evet meryemcim adı dha 3.ayında belliydi canım..
doruk ismine bayılıyorum ya sen niye bizim en baş sayfadaki listede yoksun..
buarada herşeyi içinde 2300 e aldık canım odayı tavan ve şifonyer abajurunu gördün mü
canım?

evet çok güzel hepsi bayıldım.hangi sayfada yokum anlamadım?

kızlar bısı sorcam... bole gece yattımda wcdeyken bıde bole karnımdan tık tık tık sesler gelıyo bebekten bunun neden oldugunu bılıyomusunuz????

meryem sen yine de iyice bi sil mobilyayı canım bizimkiler çok kokuyor yaa
herkes çok kokmuyor diyor didemle aynı yerden bizim mobilyalar felaket kokuyor.
1 ay olacak hala çıkmadı kokusu yalnız yumuşatıcıyla falan sildim biraz geçti sanki...

şeymaaaa damla aynısını soruyordu geçen haftalarda berrakada var ya.
ben hiç duymadım öle bi ses ama kk da öle bir konu bile açılmış
sonunda anneler bebeğin kemiklerinden gelen bir ses olduğunu düşünüyorlardı.
ben okumuştm damla gelince bi sor bak.çünkü doğduktan sonrada aynı ses oluyormuş hani kolumuzun bir yeri eya ayağımızn hep çıt çıt eder yaa aynen öyle...

meryem ilk sayfada incelemedin mi hiç?hani mesajların ilk sayfası sağ alttan bak ilk sayfa
yazıyor oraya tıkla göreceksin hepmizi bilgilerr var listede sen yoksun orada.hallisna başkana bilgilerini mesaj atarsan ekler listeye seni de...

ne sesi kızlar.bendede oluyo.oğlumdanmıymış o.çıt diye hareket edince oluyo bazen.anaaaaaaa.:dance: yerim yaaa.

ben de medela pilli elektrikli alcam 150 falan herkes onu öneriyor

Herkese merhabalar iyi haftalar..
Bende medela elektrikli pilli olanından aldım cnm..evet herkes onu çok övüyor..çalışan bayanlar olarak zaten lazım olacak izinler bitince..hatta dün parçalarını kaynar suda yıkadım kuruttum hazır hale geldi..hastane çantama koycam çünkü..eğer sütle ilgili bi sorun yaşarsam sağarım :)) sende güle güle kullan inşallah memnun kalırız..vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…