2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kıs kıyamam ya kemıgımı... ama bole kalp atısı gıbı tatlım ya duzenlı atıyo...

kızlar ben çıkıyorum kayınvalidemle halı falan bakmaya gidicez.öptüm sizi ve de bebiklerinizi.görüşürüz.

merhaba kızlar biz gelldiik :) Burada hep hava kapalı şimşekler çakıyor,gök gürlüyor yağmur yağıyor (

e şeymaa hıçkırık ozaman allah allah hep aynı yerden hareketlerinden daha az hissedilir
biş demi?bana gece gündüz en az ikikere oluyor günde sanki kalp var aşşağıda bi dekafası
aşağıda ya hıçkırdıkça vuruyor artık benim 1 haftadır falan dışarıdan giysimin üzerinden baris belli
oluyor hıçkırdığı sıçrıyor böyle tık tık kalp gibi bişi oluyor karnımın altında öyle mi seninde?

o benim dediğim çıt sesi oluyormuş damlanında anlattığı...

peeliiiiin hoşgeldin kız girmez oldun günlerdir yavvv...
pisim hoşgeldin sen de ben gibi bi gidiosun bi geliosun...
ceydaaaa çok güzel o takım kızın mı olacak senin???????

:çok üzgünüm::çok üzgünümelin ben o senin verdiğin yastık linkini gene sildim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:hani vardı yaa altın yastığı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

meryem güle güleeee mavi balıklı veya düz sade bişi bulursan bana da haber ver ayıcıklı falan da olabilir markasını söylersin canım bana da okey???

teşekkürler canım ben de şimdi mi alsam izinin bitmesine mi yakın alsam kestiremedim yavs

hoşgeldiinn,burdada öyle..ohh ne güzel hep böyle olsakaydirigubbakcemile3

peeliiiiin hoşgeldin kız girmez oldun günlerdir yavvv...
pisim hoşgeldin sen de ben gibi bi gidiosun bi geliosun...
ceydaaaa çok güzel o takım kızın mı olacak senin???????

Hoşbulduk :)
Malum ay sonu pek takılamıyorum kota yüzünden.
Bu aradada mutfaımı temizledim bi yandan çantamı hazırlayıp bebek şekerlerimi yapıyorum yavaş yavaş kafama göre yapıyorum bişiler işte.
Bugün de acaba bebişin eşyalrını artık yıkasam mı diye düşünüyorum.Babamızın usta çağırıp badana yaptırmaya niyeti yok.İstediim renk boyayı da bir türlü bulup gettittiremediler.
Yıkayayım da bari kirlenmesin diye kaldırırım başka yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…