teşekkürler canım ben de şimdi mi alsam izinin bitmesine mi yakın alsam kestiremedim yavs
evet canım ondan
güle güle uyusun kuzunkaydirigubbakcemile3 çok şeker bi model..aynısından aldı arkadaşım perdesiyle ve halısylada tamamladıktan sonra çok şeker oluyor canım.
Ben kullananların söylediğine göre şimdiden aldım..çünkü doğum olur olmaz bissürü problemler oluyor emzirme ve sütle ilgili.. e bide zaten eninde sonunda lazım en iyisi al elinin altında olsun bence..
tekrar yolladım canım..:çok üzgünüm::çok üzgünümelin ben o senin verdiğin yastık linkini gene sildim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:hani vardı yaa altın yastığı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oğlum olacak erkeğe gitmezmi ya o takım aldım ama artık :uhm:
Eniştem... Teyzemin kocası, çok hasta. Alzheimer hastası. Son safhaymış, hiçbir şeyi hatırlamıyormuş. Bırak insanları hatırlamayı, kelimeleri hatırlayamıyormuş. Derdini anlatamıyor haliyle. Çok canım sıkkın...
çook geçmiş olsun,Allah acil şifa versin canım..kaç yaşında enişten?
Sezeryan olup gecelik ya da pijama giyende var.arkadaşlar tam bi tane gecelik bir pijama diye karar verdim sonra tekrar aklım karıştı.şimdi normal mi yoksa sezeryan mı olduğuna göre değişiyorsa kararımız demek ki gecelik ya da pijamadan birini giyemicez.yanlış mı anlamışım yoksa,?
Eniştem... Teyzemin kocası, çok hasta. Alzheimer hastası. Son safhaymış, hiçbir şeyi hatırlamıyormuş. Bırak insanları hatırlamayı, kelimeleri hatırlayamıyormuş. Derdini anlatamıyor haliyle. Çok canım sıkkın...
Şifası yok ne yazık ki, beyin hücreleri öldü mü yerine yenisi gelmiyor maalesef. Yine de teşekkür ederim iyi dileklerin için. 67 yaşında eniştem.
slm kızlar
umarım hepiniz iysinizdir ve daha doğuran yoktur
ben 4 gün grip ve faranjitten yattım, onun dışında iyyim, sizi çok özledim,
ancak bugün kendime gelebildim, gittim bebişin odasına duvar kağıdı beğendim, ama daha çok iş var, ancak başlıyorum
hepinizi çok çok öpüyorummm
Eksik bişi yok gibi.Emzik biberon felan??.Gerçi ben ne emzik alıcam ne biberon.battaniye verilir heralde çünkü battaniyeye sarıp o tekerlekli şeylerde etiriyolar...Kızlar buarada ben dün bebeğim için hastane çantasını hazırladım..Bi bakın bakayım eksik gedik filan varmı?
Ben 3 Takım 5 li hastane çıkışlarından koydum.yani zıbın takımı.doğum sonrası bebeğe ilk giydirilecek olan takımı şöyle ; alt zıbın patikli,üst zıbın,iç zıbın,şapka,eldiven şeklinde..bi de 1 tane bez koydum..Bununla birlikte battaniye vermek gerekirmi sizce?yani doğum sonrası hemen battaniyeye sararlarmı yoksa bezini takıp,takımlarını mı giydirip getirirler?gerçi battaniyeleride hazır çantada..
Buarada ben her takımı kilitli buzdolabı poşetleri oluyo ya onlara koydum..hem şeffaf olup görme açısından kolay olur hemde ayrı poşetlerde dağınıklık olmaz diye..
Bezlerinide yine aynı poşetlere ayrı koydum..15 tane koydum..
Ayrıca; pişik kremini, çay bardağı ve çay kaşığı, 1 tane canbebenin hazır olan alt açmalarından, kirli torbası, 2 adet yedek çorap (gerçi zıbın takımları hep patikli ama ben yinede koydum), 3 adet askılı çıtçıtlı badi (ama hastaneler göbek bağı olduğu için çıtçıtlı badi yerine iç zıbını kullanıyolarmış.ben yinede ne olur ne olmaz diye 3 tane koydum), 5 tane ağız bezi, 3 tane minik ter havlusu, 2 tane önlük, 2 tane penye battaniye, 1 paket uni baby nin ıslak pamuğu.
Sizce herşey tamammıdır yoksa eksik fazla olan bişey ler varmı? ne diyosunuz?
Şifası yok ne yazık ki, beyin hücreleri öldü mü yerine yenisi gelmiyor maalesef. Yine de teşekkür ederim iyi dileklerin için. 67 yaşında eniştem.
slm kızlar
umarım hepiniz iysinizdir ve daha doğuran yoktur
ben 4 gün grip ve faranjitten yattım, onun dışında iyyim, sizi çok özledim,
ancak bugün kendime gelebildim, gittim bebişin odasına duvar kağıdı beğendim, ama daha çok iş var, ancak başlıyorum
hepinizi çok çok öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?