2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler canım ben de şimdi mi alsam izinin bitmesine mi yakın alsam kestiremedim yavs

Ben kullananların söylediğine göre şimdiden aldım..çünkü doğum olur olmaz bissürü problemler oluyor emzirme ve sütle ilgili.. e bide zaten eninde sonunda lazım en iyisi al elinin altında olsun bence..

Eniştem... Teyzemin kocası, çok hasta. Alzheimer hastası. Son safhaymış, hiçbir şeyi hatırlamıyormuş. Bırak insanları hatırlamayı, kelimeleri hatırlayamıyormuş. Derdini anlatamıyor haliyle. Çok canım sıkkın...

Ben kullananların söylediğine göre şimdiden aldım..çünkü doğum olur olmaz bissürü problemler oluyor emzirme ve sütle ilgili.. e bide zaten eninde sonunda lazım en iyisi al elinin altında olsun bence..

canım sen nereden aldın ve kaça aldın?bende bugunlerde alıcam,avent için 420 demişlerdi iyi ki almamışım.bir de söğütözündeki özel can da güya fiyatlar uygun oluyor aynı göğüs pompasını dün 320'ye sordum..ohaoldumsmile

arkadaşlar tam bi tane gecelik bir pijama diye karar verdim sonra tekrar aklım karıştı.şimdi normal mi yoksa sezeryan mı olduğuna göre değişiyorsa kararımız demek ki gecelik ya da pijamadan birini giyemicez.yanlış mı anlamışım yoksa,?

Kızlar buarada ben dün bebeğim için hastane çantasını hazırladım..Bi bakın bakayım eksik gedik filan varmı?

Ben 3 Takım 5 li hastane çıkışlarından koydum.yani zıbın takımı.doğum sonrası bebeğe ilk giydirilecek olan takımı şöyle ; alt zıbın patikli,üst zıbın,iç zıbın,şapka,eldiven şeklinde..bi de 1 tane bez koydum..Bununla birlikte battaniye vermek gerekirmi sizce?yani doğum sonrası hemen battaniyeye sararlarmı yoksa bezini takıp,takımlarını mı giydirip getirirler?gerçi battaniyeleride hazır çantada..

Buarada ben her takımı kilitli buzdolabı poşetleri oluyo ya onlara koydum..hem şeffaf olup görme açısından kolay olur hemde ayrı poşetlerde dağınıklık olmaz diye..

Bezlerinide yine aynı poşetlere ayrı koydum..15 tane koydum..

Ayrıca; pişik kremini, çay bardağı ve çay kaşığı, 1 tane canbebenin hazır olan alt açmalarından, kirli torbası, 2 adet yedek çorap (gerçi zıbın takımları hep patikli ama ben yinede koydum), 3 adet askılı çıtçıtlı badi (ama hastaneler göbek bağı olduğu için çıtçıtlı badi yerine iç zıbını kullanıyolarmış.ben yinede ne olur ne olmaz diye 3 tane koydum), 5 tane ağız bezi, 3 tane minik ter havlusu, 2 tane önlük, 2 tane penye battaniye, 1 paket uni baby nin ıslak pamuğu.

Sizce herşey tamammıdır yoksa eksik fazla olan bişey ler varmı? ne diyosunuz?

Sezeryan olup gecelik ya da pijama giyende var.
Normal olup gecelik ya da pijama giyende var.Ben kısakollu 1 pijama takımı aldım emzirme pijaması belide ayarlanıyor hamileyken de giyilebiliyor.1 gecelik aldım japone kollu önden düğmeleri var penye ve 1 sabahlık ince pamuklu truvakar kol.1 tanede annem verdi uzun kollu geniş rahat bişi uzun biraz,onu ne olur ne olmaz diye koyucam normal olursa beki onla yaparım doumu ya da kanlanır felan diye yedek dursun.Bu kadar yeter heralde walla hangisiyle rahat edersem onu giyicem. :)

allah şifalar versin pisicim eniştene de yakınlarına da allah yardım etsin...:Saruboceq:

en iyisi 2 pijama 2 gecelik götürmek hastaneye.çünkü biz karar versekte son an da herşey değişeblr
normal doğum deriz sezeryana dönüverir..

slm kızlar
umarım hepiniz iysinizdir ve daha doğuran yoktur
ben 4 gün grip ve faranjitten yattım, onun dışında iyyim, sizi çok özledim,
ancak bugün kendime gelebildim, gittim bebişin odasına duvar kağıdı beğendim, ama daha çok iş var, ancak başlıyorum
hepinizi çok çok öpüyorummm

Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun. İyi bak kendine...

Eksik bişi yok gibi.Emzik biberon felan??.Gerçi ben ne emzik alıcam ne biberon.battaniye verilir heralde çünkü battaniyeye sarıp o tekerlekli şeylerde etiriyolar...
Bu arada bebiş ihtiyaç listesinden bakabilirsin hastane çantası bölümünden.ben ona bakıpta kendime göre hazırlıyorum...

Şifası yok ne yazık ki, beyin hücreleri öldü mü yerine yenisi gelmiyor maalesef. Yine de teşekkür ederim iyi dileklerin için. 67 yaşında eniştem.

Allah şifalar versin.Geçmiş olsun canım...

hoşgeldin canım,geçmiş olsun dikkat et kendine..

serpil hoşgeldin cnm...
duvar kağıdı mı yapıcaksın odaya canımcım?fotoğrafını çekersin demi?
takımı daha almadınız sanırım...
neyse canım tekrar geçmiş olsun öpüyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…