anladıım canım,ne denir ki Allah kimseye şifası olmayan dert vermesin ve çok çektirmesin
Ne demek canım.Birebir aynısını değil ama çok benziyordu ortasındaki süsü değişikti fealn ama çok dandirik yapılmış gibi geldi 15 de etmezdi.pelincim çok teşekkürlerŞeniz
ama sen bunu yakından gördün mü bu yastığın aynsını?
Hoşbulduk :)
Malum ay sonu pek takılamıyorum kota yüzünden.
Bu aradada mutfaımı temizledim bi yandan çantamı hazırlayıp bebek şekerlerimi yapıyorum yavaş yavaş kafama göre yapıyorum bişiler işte.
Bugün de acaba bebişin eşyalrını artık yıkasam mı diye düşünüyorum.Babamızın usta çağırıp badana yaptırmaya niyeti yok.İstediim renk boyayı da bir türlü bulup gettittiremediler.
Yıkayayım da bari kirlenmesin diye kaldırırım başka yere
Eniştem... Teyzemin kocası, çok hasta. Alzheimer hastası. Son safhaymış, hiçbir şeyi hatırlamıyormuş. Bırak insanları hatırlamayı, kelimeleri hatırlayamıyormuş. Derdini anlatamıyor haliyle. Çok canım sıkkın...
canım sen nereden aldın ve kaça aldın?bende bugunlerde alıcam,avent için 420 demişlerdi iyi ki almamışım.bir de söğütözündeki özel can da güya fiyatlar uygun oluyor aynı göğüs pompasını dün 320'ye sordum..ohaoldumsmile
serpil hoşgeldin cnm...
duvar kağıdı mı yapıcaksın odaya canımcım?fotoğrafını çekersin demi?
takımı daha almadınız sanırım...
neyse canım tekrar geçmiş olsun öpüyorum seni...
Ben yapmayı düşünüyordum ama vazgeçtim.Şikayetvar.com daki şikayetleri okumanı tavsiye ederim....kızlar bebefıxten alısverıs yapan var mı??
ay pelin link açılmıyorrr
Ben yapmayı düşünüyordum ama vazgeçtim.Şikayetvar.com daki şikayetleri okumanı tavsiye ederim....
Geçmiş olsun canım.Franjit çok kötü bişi annem ve teyzemde var,çok dikkat etmek gerekiyor yemek içmeye.slm kızlar
umarım hepiniz iysinizdir ve daha doğuran yoktur
ben 4 gün grip ve faranjitten yattım, onun dışında iyyim, sizi çok özledim,
ancak bugün kendime gelebildim, gittim bebişin odasına duvar kağıdı beğendim, ama daha çok iş var, ancak başlıyorum
hepinizi çok çok öpüyorummm
Hastane çantamı hazırladım kıyafet yönünden katladım koydum sadece çıkarıp ütülemek kaldı,şimdi ütülemedim çünkü kırışıcaklar ne de olsa daha 1 ay gibi bi zaman var tabi zamanında gelirse.Ana kucağı,battaniyelerini felanda yıkadım sadece geri kalan evde normal kullanacaımız eşyalar var her taraf toz toprak olacak diye yıkamıyordum ama dediğin gibi yıkayayım omladı bi battaniyeye sararım kaldırırıım en son ütülemek kalsın.Zaten oğluşumun gardolabı vs olmayacaı için 5 çekmeceli şifonyerine koyucam sadece eşyalarını günlük kullanacaklarımı da televizyon sehbasının çekmecesine yerleştireceim.Canım bence artık yavaştan tamamla bence.çünkü biz annemle hafta sonu sırf yıkama ütüleme yerleştirme hastane çantasıyla uğraştık..çok yorucu oluyor.bide bissürü şey ortaya çıkıyor ya hepsi yıkanınca insanın kafası karışıyor.dolabında neresine neleri koyayım diye on saat düşündüm durdum..biz boya işinide geçen hafta bitirdik.bütün perdeler halılarda yıkandı tabi.üstüne bide kadın tutup temizlettim evi..yanii tüm bunlar olurken sen bişey yapmasan bile inan çok yorucu ve zor oluyor.ben izlerken ortalıkta dolanırken yoruldum çok fena..Tavsiyem artık tamamlamaya bak herşeyini..senin haftanda 34 lerde yani..
Eksik bişi yok gibi.Emzik biberon felan??.Gerçi ben ne emzik alıcam ne biberon.battaniye verilir heralde çünkü battaniyeye sarıp o tekerlekli şeylerde etiriyolar...
Bu arada bebiş ihtiyaç listesinden bakabilirsin hastane çantası bölümünden.ben ona bakıpta kendime göre hazırlıyorum...
Zaten bende o listelere göre hazırladım cnm..Emzikle biberonu unutmuşum :)) evet birer tanede onlardan var..ama inşallah özellikle biberona ihtiyaç olmaz..
cnm takımı dayım yapıyo, bitsin odası çekicem tabi ama daha 3 hafta var,
çok teşekkür ederim hepinize, sizde kendinize dikkat edin, salgın var çok fena, faranjit çok duydum...
öpüşmeyin kimseyle
bizin 4 hafta üst üste düğünler vardı ben orada kaptım,
Geçmiş olsun cnm..evet dikkat etmek gerekiyor dediğin gibi..son haftalarda bide başımıza hastalık filan çıkmasın ..
evet siercim aynen sana katılıyorum çok yorucu oluyor hiçbirşey yapmasan bile...
Ay valla ben izlerken yoruldum yaa..belim sırtım koptu..otur diyolar ama benimde yerleştirme ayarlama işlerini yapmam lazım sonuçta ben kullanıcam herşeyi..beynim sulandı valla..neyseki bitti gibi..
Buarada bide doğumdan sonra eve gelince kullanıcağım takımları ayarladık yıkandı ütülendi..ben annemin bana yaptığı çeyizimden dantelli takımlarımı kullanıcam çok hoşlar..normalde hayatta sevmem kullanmam öle şeyleri ama böle özel zamanlarda yakışıyor geleneksel şeyler diye düşünüyorum..
Ne alıcaktın ki?.Ben park yatak içine viskolex yatak alacaktım oradan ama küflü yataklar yollamışlar vazgeçtim.İstanbul a gittiğimde bir yerden aldık görmedim yataı ama adam buraya kargoyla yolladı sevibebenin geldi ve çook beğendimm...bende onları gordum sımdı canım kafam karıstı....
Ne alıcaktın ki?.Ben park yatak içine viskolex yatak alacaktım oradan ama küflü yataklar yollamışlar vazgeçtim.İstanbul a gittiğimde bir yerden aldık görmedim yataı ama adam buraya kargoyla yolladı sevibebenin geldi ve çook beğendimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?