2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bence artık yavaştan tamamla bence.çünkü biz annemle hafta sonu sırf yıkama ütüleme yerleştirme hastane çantasıyla uğraştık..çok yorucu oluyor.bide bissürü şey ortaya çıkıyor ya hepsi yıkanınca insanın kafası karışıyor.dolabında neresine neleri koyayım diye on saat düşündüm durdum..biz boya işinide geçen hafta bitirdik.bütün perdeler halılarda yıkandı tabi.üstüne bide kadın tutup temizlettim evi..yanii tüm bunlar olurken sen bişey yapmasan bile inan çok yorucu ve zor oluyor.ben izlerken ortalıkta dolanırken yoruldum çok fena..Tavsiyem artık tamamlamaya bak herşeyini..senin haftanda 34 lerde yani..

Canım çok geçmiş olsunn..bu hastalığında maalesef işte pek şifası yok..allah kendisinin ve ailesinin yardımcısı olsun..

Cnm biz ihtiyaçların hemen hemen hepsini ulus taki özelcan dan aldık..pompayıda ordan aldık..orası çok uygun ve ayrıca toplu ve peşin alışverişlerde çok güzel indirim yapıyolar..ama inan kaça aldık hatırlamıyorum..k.validem aldığı için bunları ben sadece orda listemi çıkarıp ihtiyaçları söledim ve aldık..ama orayı tavsiye ederim..

serpil hoşgeldin cnm...
duvar kağıdı mı yapıcaksın odaya canımcım?fotoğrafını çekersin demi?
takımı daha almadınız sanırım...
neyse canım tekrar geçmiş olsun öpüyorum seni...

cnm takımı dayım yapıyo, bitsin odası çekicem tabi ama daha 3 hafta var,

çok teşekkür ederim hepinize, sizde kendinize dikkat edin, salgın var çok fena, faranjit çok duydum...
öpüşmeyin kimseyle
bizin 4 hafta üst üste düğünler vardı ben orada kaptım,

ınek saldırılarının sırrı çözüldü
Meğer insanlar inekleri çıldırtmış! :1shok:

Geçmiş olsun canım.Franjit çok kötü bişi annem ve teyzemde var,çok dikkat etmek gerekiyor yemek içmeye.
Hastane çantamı hazırladım kıyafet yönünden katladım koydum sadece çıkarıp ütülemek kaldı,şimdi ütülemedim çünkü kırışıcaklar ne de olsa daha 1 ay gibi bi zaman var tabi zamanında gelirse.Ana kucağı,battaniyelerini felanda yıkadım sadece geri kalan evde normal kullanacaımız eşyalar var her taraf toz toprak olacak diye yıkamıyordum ama dediğin gibi yıkayayım omladı bi battaniyeye sararım kaldırırıım en son ütülemek kalsın.Zaten oğluşumun gardolabı vs olmayacaı için 5 çekmeceli şifonyerine koyucam sadece eşyalarını günlük kullanacaklarımı da televizyon sehbasının çekmecesine yerleştireceim.
Ve çantama şey koydum 2 tane hasta bezi 5 tane gece ped,5 tane normal ped yeter heralde.6 tane de gögüs pedi.Minik makyaj çantama da diş fırçası,macun,lohusa tacımı makyaj malzemesi,toka tarak,göğüs kremi.Milupadan gelen numune pişik kremi,ıslak mendil ve bez.Şuan 4 bezimiz var huggies numune gelen onlar yeter heralde ilk etapta doğduğu gibi 10 tane daha koyarım hastane çantasına yeter.

Son düzenleme:

bende onları gordum sımdı canım kafam karıstı....
Ne alıcaktın ki?.Ben park yatak içine viskolex yatak alacaktım oradan ama küflü yataklar yollamışlar vazgeçtim.İstanbul a gittiğimde bir yerden aldık görmedim yataı ama adam buraya kargoyla yolladı sevibebenin geldi ve çook beğendimm...

Küflü mü, yuh artık klava:

:çok üzgünüm: Ya benim nette bir problem var galiba. Sayfayı yeniliyorum, hiçbir şey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…