:roflol::roflol::roflol: .
Benim k.validemlerde muh. kuşumuz var, maviş adı da. Benim de kendime ait kapluşum var. 3 aylık hamileydim, nat geo'da belgesel izliyorduk kapluşlarla ilgili. Kocama "kapluş alamaz mıyız?" demiştim. 2 saat sonra kapluşla döndüm eve. İyi ki aslan belgeseli izlemiyormuşuz...
Kapluşum da obez oldu galiba, beni görünce aklına sadece yemek geliyor, kabuğunun altından taşıyor poposu filan.
Ben pazardan aldım kırmızı saten sarılıydı fiyonklu bijüteride 5 e satıyolardı ben 2 tl ye aldım kendim yapıcaktım ama ne de olsa moda tac bu sene tüylü müylü heryerde var...cahilliğime verin ama lohusa tacını adını söyleyerek mi alıyosunuz yoksa kendiniz mi beğeniyosunuz.
Bizim seneler önce vardı akvaryumda teyzem eğilip bakayım derken zıplayıp burnunu ısırmıştı,bi günde akvaryumdan atlayıp kaloriferin arasında sıkışmıştı kaydirigubbakcemile3.evet evet minik değil mi bide küçücük oluyolar yanlış bilmiyorsam suyu var bi de
onların dimi amadışarı çıkıptada geziolar anlatmıştm ya bigün bizim üst komşumuzun
kapluşu kaybolmuşta günler sonra herkes kahvaltı ederken koltuğun altından çıkıvermiş
ağırdan ağırdan yürüyormuşşş:roflol:ayyy ben çok seviyorum hayvanları yaa.
çok çok dokunamam ama hepsini çok seviyorumm çok masumlar insanlardan çok
daha masumlar...
ahh pisicim ahhh erkekler daha anlayamadı evlat ne demek.
elbette kötü bir durumda ana-baba sağolsun denir ama insanın
içi sızlar biz içimizde olduğundan canımızdan 1 parça olduğundan
daha bağlıyız bebişlerimize onlar ne zmaan bağlanacaklar bilio musun?
bebişler dünyaya geldikten sonra çarpılacaklar resmen..ama işte annelik
bu biz daha görmeden yavrumuza bağlandık fiziksel olarakta duygusal olarakta.
İş işten geçmiş bana "ben ikinizi de seviyorum" diyor. Ohooooo, ben duyacağımı duymuşum, anlayacağımı anlamışım. Bir de yengeç burcu olacak. Anaçlığı bir tek bana.
Şundan umutluyum, bebeği baba kucağına aldığında ilk kez, refleks olarak bebeklerin çoğu babanın gözüne bakıp baş parmağını sıkarmış. O an babalık duyguları pörtlermiş adamların. Ay öyle muhtaç muhtaç bakıyorlar ki, insanın oturup ağlayası geliyor.
canım ben balık yiyemediğim için ceviz yiyorum balıktada cevizde de omega3
bulunduğundan balık yiyemezsen ceviz ye demişti.sen ikisinide mi tüketiyorsun ben hala
cevize devam gerçi hergün iki avuç yerdim ama artık biraz seyrekleştirdim.10 gündür falan.
Benim kociş de yengeç ama seninkinin yükseleni farklı herhalde, bizimki daha şimdiden elleri hep karnımda , kızım kızım diye öpüyor konuşuyor işten gelir gelmez. Geçen sene doğum yapmış arkadaşlarımın eşleri de anlatırlarken çoğunlukla bebek tepki vermeye başladıktan sonra bağlandık v.s. diyorlar herkeste farklı oluyor. Sıkma canını
güle güle pisicim ben de biraz daha işlere bakayım..başbaşşş...
bi de kızlar ceviz ve balığa devam eden var mı bana artık sıcaktan biraz ağır geliyor da siz ne yapıyorsunuz bu konuda
Akrep akannehir benimki halis mulis akrep ben ne yapayım
Gitmeden söyleyeyim, yükseleni akrep. Ebced hesabına göre de akrep burcu çıkıyor. Benim ebced burcum da aslan, oradan çıkıyor kesin kavgalarımız.
Akrep akannehir benimki halis mulis akrep ben ne yapayım
Bizde kaçar kızlar küçük adamımın eşyaları yıkanıyor.Ben de hastane çantamızdakileri çıkarıp ütüleyip bari byyy :teytey: kendinize ve bebişlerinize çok çok iyi bakın
Hoşgeldinn :) Kamera olayı iyiymiş ya bizim hiç aklımıza gelmedi iyi oldu söylediğin..
Ağda konusunda bende kararsızım sanırım uzatcam son haftalara yakın bi zaman yaptırcam..benimde tam uzamadı çünküü..nedense çıkmıyolar bi türlü..
Cnm bende yıkama ütüleme işlerini hallettim toz olcağını zannetmiyorum zaten artık herşeyi dolabına filan konduğu için.kapalı yerde pek bişey olmaz.için rahat etmiyosa üzerlerini bi bezle örtebilirsin..
Aaa kamera super oldu , bizim ultrason görüntülerini duvardaki tv'ye yansıtıyor orayı kameraya tam oturtunca super görüntü oldu akşam büyük ekranda zevkle seyrediliyor hem de hatıra oluyor bir foto ile yetinmemiş oluyoruz.
Son haftaya kadar da sık sık dr kontrolu var, bugün de dr'a gidecem mesela biraz akıntım var onun için pıtıya bakarsa diye endişeliyim tam da uzamadı üfff... Bu hafta bir gideyim sonra da son hafta giderim diye düşünüyorum , alıcağı kadarını alır artık böyle de kaymak gibi olmayınca huzursuz oluyorum(
Canım çok sıkkın. buraya yazmazsam çatlıycam. birileriyle paylaşmam lazım. Hafta sonu eşim memleketindeydi. kayınvalidemin eski komşusunun yeğeninin ankarada mülakatı varmış. (burada bir yuh rica ediyorum yakınlık derecemize bakın) eşimden rica etmişler giderken götürür müsün diye. o da kıramamış tamam demiş. tabi gece 1.30'da geldiler ve kız bizde kaldı. ne ben kızı tanıyorum ne eşim. gece gece yatak açtık hanıma. sabah eşim akşam yemeğini de bizimle yiycek sonra ben terminale bırakıcam dedi. sinir oldum. ya sen benim hamile olduğumu görüyosun, bi de çocuk var evde. ne işin var. gti dolaş ye yemeğini bin otobüsüne git.
tabi bununla da kalmadı. eşimi aramış az önce benim mülakat uzadı. bu gecede kalıcam diye. ya ben mi çok ince düşünüyorum, insanlar mı yüzsüz. ben hayatta gitmem ya. kalırım bi otelde öğretmen evinde falan. hiç tanımadığım insanlara rahatsızlık vermem.akrabam değil arkadaşım değil. varlığından bile haberdar olmadığım o kadar alakasız bi insan ya. çok sinir oldum.
pat diye daldım foruma ama paylaşmam lazımdı acaip gerildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?