2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar, biz de şimdi dr'dan döndük herşey normal çıktı allaha şükür. 2.100 gr olmuş bebiş ölçüleri v.s. de normal . 3 hafta sonra gelmemizi söyledi sonra 2 hafta sonra da 1 hafta demek ki ağustos'un ortasını bulacak kısmetse. Biraz akıntı oluyordu kaşınıyordu kontrol etti mantar yokmuş ama bir krem verdi kaşıntı olursa kullanmam için . Bebek dönmüş kamera ile gitmiştik ama artık yüzünü göremiyoruz o yüzden pek anlamlı olmadı bu sefer çekimler. Bizden haberler böyle herkese iyi akşamlar & Sevgiler

maşallah bebişine cnm Allah hayırlısınla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı

heralde bi tek bnm doktorum hala 1 ay sonraya randevu veriyor bana nst ye flnda sokmadı hiç sezeryan olucaz zaten normal dogum günümüzün dolmasına da 40 gün var zaten anlamadım şaştım Allah kazasız belasız kurtarsın bizi inş.

Amin canım inşallah, beni de hiç nst'ye bağlamadı gerek yok dedi.

canım bende oldum o iğneden 31. haftamda 12saatara ile 2 şer doz oluyosun celestondu benimkinin adı.. bebeğin erken doğuma karşı ciğer gelişimlerini tamamlamaları için gereklimucize iğne die bilinir:)

off benimde yarın kayananam görümcem kocası ve çocukları sabah kahvaltısı itibari ile bize geliyolaar.. çok yorucu bir gün beni bekliyor.. şimdiden stres bastı.. halimde yok hiç. allahım güç versin bana...

dikkat et sen kendine sana stres yorgunluk yok biliyosun dinlenmene bak gelen kendi işini görsün artık yerimseniben

geçmiş olsun,erken doğuma karşı yapılıyor o iğneden..hiç ağrın falan olmuyor muydu?

dikkat et sen kendine sana stres yorgunluk yok biliyosun dinlenmene bak gelen kendi işini görsün artık yerimseniben

valla hiç öle olmuyo canım karşıda oturdukları için kendilerini ağır misafir sanıyolar... insan ister istemezayakda kalıyoki şuan beni görsen ayakda kalmamı bırak oturmasen hep yat dersin...

ee canım zaten 1 ay sonra doğurcaksın nerdeyse,doktorun doğumun olduğu gün kontrol edecek herhaldekaydirigubbakcemile3ben 33 artıdayım 2 haftaya düştü kontrollerim ama nst ye beni de sokmadı

ee canım zaten 1 ay sonra doğurcaksın nerdeyse,doktorun doğumun olduğu gün kontrol edecek herhaldekaydirigubbakcemile3ben 33 artıdayım 2 haftaya düştü kontrollerim ama nst ye beni de sokmadı

ayy bilmiyorum zaten bu doktorada yeni başladım 2 kere gittim ne bilim anlamadım

dr dan gelen tüm annişlerede bebişlerede maşallah.....

Sağol canım bütün bebişlerimize maşallahhh, sen de elinden geldikçe kendini yormamaya çalış herhalde onlar da biraz bilinçlidirler. Benim de haftasonu yoğundu arkadaşlar geldi v.s. allah razı olsun yardımcı oldular ama yine de insan yoruluyor. Hiçbirşey yapmasak otursak bile yoruluyoruz zaten.

Amin..inşallah. Geçen hafta gittiğimde benim doktorum da tekrar 1 ay sonrasına gelin dedi; ama ben dışarı çıktığımda sekreterinden 3 hafta sonrasına aldım randevuyu. Beni nst ye bağladılar, herhangi normal dışı bir durum çıkmadı çok şükür.

Kızlar gunaydın, cuma dr a gittim dr baktı bebek iri 2 hafta onden gidiyor dedi seker olcumu yapıldı aclık 93 tokluk 173 cıktı doktorun hosuna gitmedi, diyet verdi ve 10 gun sonra 100 gr yukleme yapılacak moralim bozudu..

canim sekerin biraz yuksek cikmis dikkat et kendine
benim de ilki de sonra yapilan 100 luk de yuksek cikti 10 gundur diyet yapiyorum,diyetisyene gittim

walla dengeli beslenme icin super oldu

merhaba kızlar oku oku oku anca bitirebildim:)))) umarım herkesler iyidir
doktordan gelen annişlere maşallah diyorum herkesin keyfi allaha şükür yerinde ağrılar sancılar var ama normal sanırım benimde oluyor ara ara belde kasıklarda ağrı sıklaşmaya başladı hatta ama son dönemde kalçalarımda çok ağrı var gece uyumak çok zor ne tarafa yatsam o tarafım ve bacağım uyuşuyor ağrıdan allah yardımcımız olsun ne diyelim uyku haram oldu iyice :1shok:
bugün bende bebek şekeri sepeti aldım çok eğlenceli öyle şeyler almak etmek kapı süsü aldım birde annem küçük hırkalar örmüştü onların içine lavanta aldım doldurucam bakalım lavanta keselerimiz olucak son halini aldığında koyarım buraya
kocama evi temizlettim yarın hastane valizini açıcam burdan sizin yazdıklarınızdan fikir aldım iyi oldu kim ne dedi ama hatırlamıyorum onları uyguluycam bakalım şimdilik bu kadar :icecream:

slm kızlar ıyı aksamlar....karnınızda kasıntı oluyormu benım super kasıntım ve catlaklarım var.kasıntıdan duramıyorum sızlerınde oluyormu? bır cozum yolu varmı bıldıgınız,ben arada kolanya dokuyorum bıraz ıyı gelıyor ama sonrası yıne aynı..benım gbı olan varmı arnızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…