merhabalar, biz de şimdi dr'dan döndük herşey normal çıktı allaha şükür. 2.100 gr olmuş bebiş ölçüleri v.s. de normal . 3 hafta sonra gelmemizi söyledi sonra 2 hafta sonra da 1 hafta demek ki ağustos'un ortasını bulacak kısmetse. Biraz akıntı oluyordu kaşınıyordu kontrol etti mantar yokmuş ama bir krem verdi kaşıntı olursa kullanmam için . Bebek dönmüş kamera ile gitmiştik ama artık yüzünü göremiyoruz o yüzden pek anlamlı olmadı bu sefer çekimler. Bizden haberler böyle herkese iyi akşamlar & Sevgiler
heralde bi tek bnm doktorum hala 1 ay sonraya randevu veriyor bana nst ye flnda sokmadı hiç sezeryan olucaz zaten normal dogum günümüzün dolmasına da 40 gün var zaten anlamadım şaştım Allah kazasız belasız kurtarsın bizi inş.
arkadaşlar herkese merhaba.bugün doktordan geldim bebiş gayet sağlıklı 2600 gr olmuş.ama bende nst de sancım çıktı hemde oldukça fazla doktor bile şaşırdı bu sancıyla nasıl ayaktasın sen diye.
hemen ciğer geliştirici iğne yaptırmam gerektiğini söledi çok panik oldum ben bu iğneden bizim aramızda yaptıranlar vardı yanlış hatırlamıyosam.bilenler beni bilgilendirir misiniz yaarddıımkafamçokkarıştı
merhabalar, biz de şimdi dr'dan döndük herşey normal çıktı allaha şükür. 2.100 gr olmuş bebiş ölçüleri v.s. de normal . 3 hafta sonra gelmemizi söyledi sonra 2 hafta sonra da 1 hafta demek ki ağustos'un ortasını bulacak kısmetse. Biraz akıntı oluyordu kaşınıyordu kontrol etti mantar yokmuş ama bir krem verdi kaşıntı olursa kullanmam için . Bebek dönmüş kamera ile gitmiştik ama artık yüzünü göremiyoruz o yüzden pek anlamlı olmadı bu sefer çekimler. Bizden haberle
gözün aydın,bebişine de maşallahh cnmkaydirigubbakcemile3
off benimde yarın kayananam görümcem kocası ve çocukları sabah kahvaltısı itibari ile bize geliyolaar.. çok yorucu bir gün beni bekliyor.. şimdiden stres bastı.. halimde yok hiç. allahım güç versin bana...
arkadaşlar herkese merhaba.bugün doktordan geldim bebiş gayet sağlıklı 2600 gr olmuş.ama bende nst de sancım çıktı hemde oldukça fazla doktor bile şaşırdı bu sancıyla nasıl ayaktasın sen diye.
hemen ciğer geliştirici iğne yaptırmam gerektiğini söledi çok panik oldum ben bu iğneden bizim aramızda yaptıranlar vardı yanlış hatırlamıyosam.bilenler beni bilgilendirir misiniz yaarddıımkafamçokkarıştı
dikkat et sen kendine sana stres yorgunluk yok biliyosun dinlenmene bak gelen kendi işini görsün artık yerimseniben
heralde bi tek bnm doktorum hala 1 ay sonraya randevu veriyor bana nst ye flnda sokmadı hiç sezeryan olucaz zaten normal dogum günümüzün dolmasına da 40 gün var zaten anlamadım şaştım Allah kazasız belasız kurtarsın bizi inş.
ee canım zaten 1 ay sonra doğurcaksın nerdeyse,doktorun doğumun olduğu gün kontrol edecek herhaldekaydirigubbakcemile3ben 33 artıdayım 2 haftaya düştü kontrollerim ama nst ye beni de sokmadı
dr dan gelen tüm annişlerede bebişlerede maşallah.....
hiç kaşınmadığım kadar çok kaşınıyorum özelliklede akşamları..
Kızlar gunaydın, cuma dr a gittim dr baktı bebek iri 2 hafta onden gidiyor dedi seker olcumu yapıldı aclık 93 tokluk 173 cıktı doktorun hosuna gitmedi, diyet verdi ve 10 gun sonra 100 gr yukleme yapılacak moralim bozudu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?