ee hakikaten yuh yani,nasıl rahat eder insan tanımadığı birinin evinde hayret bişiy...
hahaha kaydirigubbakcemile3gülay inanmıyorum ayyy koptummBen de direk kopyalıyorum bazı mesajları hahahakaydirigubbakcemile3
bi de de ki annene uçlarına fisto falan da dikiliyormuş de hayy allahım yaakaydirigubbakcemile3
aaaa bak bak bunlardan işte grisini yapmıştı annem bana.resmi kopyala annene gösterirsin canım...
[ımg]http://4.bp.blogspot.com/_shf9yucsgtı/sbrpgwıgkdı/aaaaaaaafvk/_qf_ıalukno/s400/%c5%[/ımg]
kızlar buarada ben dün bebeğim için hastane çantasını hazırladım..bi bakın bakayım eksik gedik filan varmı?
Ben 3 takım 5 li hastane çıkışlarından koydum.yani zıbın takımı.doğum sonrası bebeğe ilk giydirilecek olan takımı şöyle ; alt zıbın patikli,üst zıbın,iç zıbın,şapka,eldiven şeklinde..bi de 1 tane bez koydum..bununla birlikte battaniye vermek gerekirmi sizce?yani doğum sonrası hemen battaniyeye sararlarmı yoksa bezini takıp,takımlarını mı giydirip getirirler?gerçi battaniyeleride hazır çantada..
Buarada ben her takımı kilitli buzdolabı poşetleri oluyo ya onlara koydum..hem şeffaf olup görme açısından kolay olur hemde ayrı poşetlerde dağınıklık olmaz diye..
Bezlerinide yine aynı poşetlere ayrı koydum..15 tane koydum..
Ayrıca; pişik kremini, çay bardağı ve çay kaşığı, 1 tane canbebenin hazır olan alt açmalarından, kirli torbası, 2 adet yedek çorap (gerçi zıbın takımları hep patikli ama ben yinede koydum), 3 adet askılı çıtçıtlı badi (ama hastaneler göbek bağı olduğu için çıtçıtlı badi yerine iç zıbını kullanıyolarmış.ben yinede ne olur ne olmaz diye 3 tane koydum), 5 tane ağız bezi, 3 tane minik ter havlusu, 2 tane önlük, 2 tane penye battaniye, 1 paket uni baby nin ıslak pamuğu.
Sizce herşey tamammıdır yoksa eksik fazla olan bişey ler varmı? Ne diyosunuz?
hehehe evde artık konuşacak kimse yok demeyeceğim.
Muhabbet kuşumuz var bizim sarı böle minnacık çok tatlı 1
yaşına geliyor artık hiç öyle kendikendine konuşmazdı hani
böyle cugur cugur yapıolar yaa.şimdi son zamanlarda iyice
konuşmaya başladı üstelik ben cicikuş diyorum aynını benzetmeye
çalışıyor ne tatlı bir kuş yaa tam yapamıyor daha ama ben söylüyorm
arkadan o benzetmeye çalışıor..hayvan besleyen var mı???
[ı]çok sevdiğim kocacım beni nasıl üzdü anlatamam. Cuma bebeğim malum çok az kıpraşıyor, canım sıkkın. Ben bekliyorum adam beni hastaneye götürsün, bana demez mi "ne yapayım, olacak şey olacaktır" diye. Yuh ölecekse ölecek, bırak ölsün gibi bir şey dedi. O kadar kızdım ki, hırsımdan oturdum ağladım. Kafamdan da geçiyor "bu adam, kanamam olunca bilmem kaç km'den son hız gelip beni hastaneye götürmüş adam, nasıl böyle der". Sonra sabah çektim kenara " dün gece düşündüm taşındım, sen beni böyle panik içinde hastaneye götürürken, bebeğe değil bana birşey olmasın diye götürüyorsun, ona karar verdim" dedim. Bana ne dese beğenirsiniz; "herhalde sana birşey olmasın, bebeğe olsun olacaksa" demez mi? O kadar üzüldüm ki, utanmasam ağlardım. Adamdaki zihniyete bak ya.[/ı]
merhaba güzel anneler bizde eminönüne gittik bebek şekeri siparişi verdim 2 gün sonra gidip alacağım bakın bakalım beğenecekmisiniz
[ımg]http://www.ressim.net/e/upload/5a0e5b13.jpg[/ımg]
canım çok sıkkın. Buraya yazmazsam çatlıycam. Birileriyle paylaşmam lazım. Hafta sonu eşim memleketindeydi. Kayınvalidemin eski komşusunun yeğeninin ankarada mülakatı varmış. (burada bir yuh rica ediyorum yakınlık derecemize bakın) eşimden rica etmişler giderken götürür müsün diye. O da kıramamış tamam demiş. Tabi gece 1.30'da geldiler ve kız bizde kaldı. Ne ben kızı tanıyorum ne eşim. Gece gece yatak açtık hanıma. Sabah eşim akşam yemeğini de bizimle yiycek sonra ben terminale bırakıcam dedi. Sinir oldum. Ya sen benim hamile olduğumu görüyosun, bi de çocuk var evde. Ne işin var. Gti dolaş ye yemeğini bin otobüsüne git.
Tabi bununla da kalmadı. Eşimi aramış az önce benim mülakat uzadı. Bu gecede kalıcam diye. Ya ben mi çok ince düşünüyorum, insanlar mı yüzsüz. Ben hayatta gitmem ya. Kalırım bi otelde öğretmen evinde falan. Hiç tanımadığım insanlara rahatsızlık vermem.akrabam değil arkadaşım değil. Varlığından bile haberdar olmadığım o kadar alakasız bi insan ya. çok sinir oldum.
Pat diye daldım foruma ama paylaşmam lazımdı acaip gerildim.
ee sende surat as canım ya alla alla..dediğin gibi küçük bi çocuğun var,hamilesin,çalışıyorsun ve bir de tanımıyorsun..gitsin nerde kalırsa kalsın.koca ankara'da otel de çok,misafirhanede
Under Constructionkızlar slm..
ya geçenlerde epey oluyor aslında burdan bir arkadaş bir link vermişti bebeğin ismine göre özel ninni söylüyordu..onu favorilerimden silmişim..eğer birinizde varsa gönderebilirmisiniz linki?
cnm o hengamede diş fırçası ve macunu kullanacağını sanmıyorum hiç ama sen bilirsin yine de bi de kolonya da al yanınaValla cnm zaten yıkamada bi iş yok esas iş ütülemekte :)) ama evet etraf acayip toz oluyo bunlarla uğraşırken..
Ben kendimede hastane çantası yapmaya başladım..Bende;
Gecelik-sabahlık (henüz almadım ama alıcam),pijama takımı (emzirmeli),atlet,emzirme sütyeni,3 tane kilot (ben bide tek kullanımlık kilotlardan alıp koyucam..kullananlar çok tavsiye ediyolar.5 li paketlerde satılıyor ), çorap,terlik,2 tane yastık kılıfı süslülerden, el-yüz havlusu,ıslak mendil,kağıt havlu,sıvı sabun,tarak,toka,makyaj malzemesi,diş fırça-macun,lohusa tacı,ped (hasta bezi alıcam ve gece pedi koyucam),süt pompam,göğüs ucu kremim,tahlil dosyam,sağlık karnem,kimlik,küçük bir not defteri ve kalem,fotoğraf makinesi,kamera,kapı süsümüz,bebek çikolataları. sanırım bu kadardı listem unuttuğum bişey yoksa..
Kızlar buarada ben dün bebeğim için hastane çantasını hazırladım..Bi bakın bakayım eksik gedik filan varmı?
Ben 3 Takım 5 li hastane çıkışlarından koydum.yani zıbın takımı.doğum sonrası bebeğe ilk giydirilecek olan takımı şöyle ; alt zıbın patikli,üst zıbın,iç zıbın,şapka,eldiven şeklinde..bi de 1 tane bez koydum..Bununla birlikte battaniye vermek gerekirmi sizce?yani doğum sonrası hemen battaniyeye sararlarmı yoksa bezini takıp,takımlarını mı giydirip getirirler?gerçi battaniyeleride hazır çantada..
Buarada ben her takımı kilitli buzdolabı poşetleri oluyo ya onlara koydum..hem şeffaf olup görme açısından kolay olur hemde ayrı poşetlerde dağınıklık olmaz diye..
Bezlerinide yine aynı poşetlere ayrı koydum..15 tane koydum..
Ayrıca; pişik kremini, çay bardağı ve çay kaşığı, 1 tane canbebenin hazır olan alt açmalarından, kirli torbası, 2 adet yedek çorap (gerçi zıbın takımları hep patikli ama ben yinede koydum), 3 adet askılı çıtçıtlı badi (ama hastaneler göbek bağı olduğu için çıtçıtlı badi yerine iç zıbını kullanıyolarmış.ben yinede ne olur ne olmaz diye 3 tane koydum), 5 tane ağız bezi, 3 tane minik ter havlusu, 2 tane önlük, 2 tane penye battaniye, 1 paket uni baby nin ıslak pamuğu.
Sizce herşey tamammıdır yoksa eksik fazla olan bişey ler varmı? ne diyosunuz?
selam kızlar, ben ani bi kararla evden çıktım, annemlere geldim şimdi. Ben yokken bol bol kaynatmışsınız, şimdi geçmişi okuycam.opuyorumnanaktan
akşam oldu herkescikler gitti bizde de hem iş hem gelen giden anca bakabildim buraya
sabah hep diyodum acaba bizden birinin dogum haberini alıcaz mı die doruk tan bekliyordum ama oda burdaymıs bugün... ne kadar daha dururlarsa okadar iyi kuzucuklar için sabretsinler azcık daha...
merhaba arkadaşlar...bugün 31+0 haftalık oldum...yazdıklarınızı zevkle okuyorum ve bilmediklerimi sizlerden öğreniyorum....
bilmediğim bir durum var...onu da size danışayım bakayım....göğüs uçlarımda uzun zamandan bu yana aralarında koyu kahverengi minik parçalar var...ne olduğunu anlayamıyorum.....bu minik parçalar bazen kopuyor ve atletimde görüyorum...nedir bu durum?...
hayrola canım bir sorun yoktur inş. Ama annenin yanında olmana sevindim bol bol gez ama kızıma da kendine de dikkat et :))
amanın durrr deme öle bak gene stres yaptım... zaten korkuyorum.... allahım hayırlı vakdi tayin etsin inşallah hepimiz için ama korkum kendimden değil bebişlerim küveze girmesin die onlar erken doğmasın die canım....
merhaba güzel anneler bizde eminönüne gittik bebek şekeri siparişi verdim 2 gün sonra gidip alacağım bakın bakalım beğenecekmisiniz
kızlar slm..
ya geçenlerde epey oluyor aslında burdan bir arkadaş bir link vermişti bebeğin ismine göre özel ninni söylüyordu..onu favorilerimden silmişim..eğer birinizde varsa gönderebilirmisiniz linki?
arkadaşlar herkese merhaba.bugün doktordan geldim bebiş gayet sağlıklı 2600 gr olmuş.ama bende nst de sancım çıktı hemde oldukça fazla doktor bile şaşırdı bu sancıyla nasıl ayaktasın sen diye.
hemen ciğer geliştirici iğne yaptırmam gerektiğini söledi çok panik oldum ben bu iğneden bizim aramızda yaptıranlar vardı yanlış hatırlamıyosam.bilenler beni bilgilendirir misiniz yaarddıımkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?