2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ee sende surat as canım ya alla alla..dediğin gibi küçük bi çocuğun var,hamilesin,çalışıyorsun ve bir de tanımıyorsun..gitsin nerde kalırsa kalsın.koca ankara'da otel de çok,misafirhanede

bende yaptırdım kumaşın ismi kapitone :)))

çay kaşığı ile bardağı ne yapacaksın
:)))

olmazmı evde balıklarımız var birde kuşumuz var birde köpeğimiz vardı amaöldü (

seni düşünmüş ama oda sizin bebğiniz nerden tutacaksın erkekleri anlamak güç

merhaba güzel anneler bizde eminönüne gittik bebek şekeri siparişi verdim 2 gün sonra gidip alacağım bakın bakalım beğenecekmisiniz
[ımg]http://www.ressim.net/e/upload/5a0e5b13.jpg[/ımg]

benim şekerime benziyo bence cok güzel o mavi önlüğün pembelisi bendeki :)))

hemde kocaman yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben teyzemdebile kalmıyorum sınawa gittiğimde kimseye rahatsız etmiyim diye birde yakınlık derecesi süper yani

ee sende surat as canım ya alla alla..dediğin gibi küçük bi çocuğun var,hamilesin,çalışıyorsun ve bir de tanımıyorsun..gitsin nerde kalırsa kalsın.koca ankara'da otel de çok,misafirhanede

otel yok galiba

kızlar slm..
ya geçenlerde epey oluyor aslında burdan bir arkadaş bir link vermişti bebeğin ismine göre özel ninni söylüyordu..onu favorilerimden silmişim..eğer birinizde varsa gönderebilirmisiniz linki?

Selam kızlar, ben ani bi kararla evden çıktım, annemlere geldim şimdi. Ben yokken bol bol kaynatmışsınız, şimdi geçmişi okuycam.opuyorumnanaktan

kızlar selam ara ara girip geçmişi okuyorum , uzun zamandır giremedim , aramızda allah korusun erken doğuran yok değil mi?

merhaba arkadaşlar...bugün 31+0 haftalık oldum...yazdıklarınızı zevkle okuyorum ve bilmediklerimi sizlerden öğreniyorum....

bilmediğim bir durum var...onu da size danışayım bakayım....göğüs uçlarımda uzun zamandan bu yana aralarında koyu kahverengi minik parçalar var...ne olduğunu anlayamıyorum.....bu minik parçalar bazen kopuyor ve atletimde görüyorum...nedir bu durum?...

cnm o hengamede diş fırçası ve macunu kullanacağını sanmıyorum hiç ama sen bilirsin yine de bi de kolonya da al yanına

battaniye istiyorlar cnm ebeler aklında olsun bulunsun mutlaka
bibeonda sterilize et çantanda olsun
ne olur ne olmaz
bende almıştım kızımda kaynatmayacaktım bi gün aklıma geldi ben sterilize edeyim dedim
öyle pakete koydum tekrar
kızım 5 gün yoğun bakımda kaldı kucağıma alamadım hiç
sütümü saıp verdim,biberonlar evde hazır olunca eşimden istedim getirdi
bi de süt saklama poşetleri oluyor onlardan da koy istersen
bu söylediklerim extradan şeyler ama ne olur ne olmaz gerçi hepsi eczaneden alınıyor sonra ama bulunsa da zararı olmaz yani
eşlerde telaş oluyo çünkü
eşimden mam istemişler adam markete değil eczaneye gitmiş pazar pazar düşün bulamamış tabi

selam kızlar, ben ani bi kararla evden çıktım, annemlere geldim şimdi. Ben yokken bol bol kaynatmışsınız, şimdi geçmişi okuycam.opuyorumnanaktan

hayrola canım bir sorun yoktur inş. Ama annenin yanında olmana sevindim bol bol gez ama kızıma da kendine de dikkat et :))

akşam oldu herkescikler gitti bizde de hem iş hem gelen giden anca bakabildim buraya
sabah hep diyodum acaba bizden birinin dogum haberini alıcaz mı die doruk tan bekliyordum ama oda burdaymıs bugün... ne kadar daha dururlarsa okadar iyi kuzucuklar için sabretsinler azcık daha...

amanın durrr deme öle bak gene stres yaptım... zaten korkuyorum.... allahım hayırlı vakdi tayin etsin inşallah hepimiz için ama korkum kendimden değil bebişlerim küveze girmesin die onlar erken doğmasın die canım....

O göğsünden gelen süt işte,kuruyunca minik parça oluyo göğsünün ucunda. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayrola canım bir sorun yoktur inş. Ama annenin yanında olmana sevindim bol bol gez ama kızıma da kendine de dikkat et :))

Bişey yok canım, bu silivri birlik otobüslerinden bi şoför var tanıdık(eşimin arkadaşı) , o saatte servisi varmış.Kocişte aradı gider misiniz onunla dedi, ben de akşam gelirim dedi işten sonra. (İkiz kardeşimle nişanlısı gelmişti ya dün) sempatiksalakcinni O yüzden aniden çıktım netten, eşyaları hazırladım.Kocişin bi kaç parça eşyasını ütüledim, o yarın dönücek, ütüsüz giymesin ben yokken diye. Burda da hava çok sıcak, yağmur yağmıyo.Avcılara kadar yağmur vardı .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hİç korkma canım, girmezler küveze Allah'ın izniyle. Bak ben de ikiz olarak doğmuşum 2300 gram. (tabi seneler oldu kaydirigubbakcemile3 ) Ertesi gün çıkarmışlar hastaneden üçümüzü de. opuyorumnanaktan (Annem ben ve ikizim sempatiksalakcinni ) Seninkilerde gayet sağlıklı zaten. Doğsunlarda kuzuşların resimlerine bakalım.Merakla bekliyorum herkesin bebeğini. kaydirigubbakcemile3

merhaba güzel anneler bizde eminönüne gittik bebek şekeri siparişi verdim 2 gün sonra gidip alacağım bakın bakalım beğenecekmisiniz

Harika canım, çok beğendimmmm. Güle güle dağıt inşallah. Ben de isterim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlar slm..
ya geçenlerde epey oluyor aslında burdan bir arkadaş bir link vermişti bebeğin ismine göre özel ninni söylüyordu..onu favorilerimden silmişim..eğer birinizde varsa gönderebilirmisiniz linki?

Selam canım, evdeki bilgisayarda olsam bulurdum siteyi, ama evde değilim , o yüzden hatırlamıyorum .bilmiyorumkismile

Neyse kızlar , ben çıkıyorum,yarında pek gelemem sanırım.Daha sonra görüşürüz.Öptük hepiniziiii.

arkadaşlar herkese merhaba.bugün doktordan geldim bebiş gayet sağlıklı 2600 gr olmuş.ama bende nst de sancım çıktı hemde oldukça fazla doktor bile şaşırdı bu sancıyla nasıl ayaktasın sen diye.
hemen ciğer geliştirici iğne yaptırmam gerektiğini söledi çok panik oldum ben bu iğneden bizim aramızda yaptıranlar vardı yanlış hatırlamıyosam.bilenler beni bilgilendirir misiniz yaarddıımkafamçokkarıştı

geçmiş olsun cnm o iğneyi duydum ama tam neden yapıldığını bilmiyorum tahminimce erken doğum olursa bebeklerimizin ciğerleri ve beyinleri tam gelişmesini tamamlamamış oluyorlar bu yüzden o iğne yapılıyor olabilir bol ceviz yemeye gayret gösterelim bu son zamanlarda beyin gelişimleri için tekrar geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…