2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gideyim makinayı çalıştırayım.Offff doymadım ben yaa daha çok yemek istiyorum yaaaa (.

Dün akşam duştan çıktıktan sonra eşim gördü beni daha doğrusu yakaladı arkadan baktı başladı gülmeye sonra giyindim gittim yanına sölemiyo neden güldüünü.Neyse sıkıştırdım felan dediki "kızma ama aşkım arkadan aynı sumo güreşçilerine benziyorsun" klava: çok kızdırdı beni.
Off çok kötü adet sancısı gibi bişi var ya belim kasıklarım ölüyorum.ınşallah düzenli olmaz.

Benim k.validemlerde muh. kuşumuz var, maviş adı da. Benim de kendime ait kapluşum var. 3 aylık hamileydim, nat geo'da belgesel izliyorduk kapluşlarla ilgili. Kocama "kapluş alamaz mıyız?" demiştim. 2 saat sonra kapluşla döndüm eve. İyi ki aslan belgeseli izlemiyormuşuz...
Kapluşum da obez oldu galiba, beni görünce aklına sadece yemek geliyor, kabuğunun altından taşıyor poposu filan.

bizim bebek de fringe ve lostu çok seviyor :)) Sesini mi çok açtığımızdan mı ne anlayamadık deli gibi tekme tokat girişiyordu resmen :)) Bütün diziler bitti hem türk hem yabancı, yakında bizim dizimiz başlayacak kısmetse :))

hahaha pisim koptummmm:roflol:yaparsın kıs sen valla bunun mantıksız olduğunu
anlatmaya çalışacaklardır eminim sana ama dinleme bağır çağır veryansın et kuşum:roflol:

aaaa aynen o dediğin işte denize düşer de çrpınır ya öyle pisim aynennn..
tam anlamıyla çırpınma olarak telaffuz edilebilir...

Son düzenleme:

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile Benim kocam öyle birşey diyecek... AAaaa kocam beni çok üzdü biliyor musunuz bebeğin kıpraşmadığı gün mafoldumben Hem de düzelteyim derken daha da battı derine.

Suçlanan bütün kadınların adınaaaa, kampanya başlatalım... Erkekleri zan altında bırakalım. Zavallı kadıncıklar, alakasız şeylerle suçlanıyorlar. Şu bebek bana bir benzemesin, hastaneyi ayağa kaldıracağım :roflol:

Hoşgeldinn :) Kamera olayı iyiymiş ya bizim hiç aklımıza gelmedi iyi oldu söylediğin..
Ağda konusunda bende kararsızım sanırım uzatcam son haftalara yakın bi zaman yaptırcam..benimde tam uzamadı çünküü..nedense çıkmıyolar bi türlü..
Cnm bende yıkama ütüleme işlerini hallettim toz olcağını zannetmiyorum zaten artık herşeyi dolabına filan konduğu için.kapalı yerde pek bişey olmaz.için rahat etmiyosa üzerlerini bi bezle örtebilirsin..

lohusa tacı diyince bazı satıcılar anlamıyorlar pazarda da vardır muhtemelen...
gerçi ben bulamamıştım ama...
en kötü ihtimalle siyah tel bir taç alıp üzerine kırmızı kurdale sarın güzel olur.
ben öyle yapacaktım ama didoba didem hediye gönderirken bana da taç koymuş
canım benim...

pisim çok tatlı oluyolar onlar yaaa...

Obez kapluşumdan mı bahsediyorsun? Tazı gibi, eve salıyoruz geziniyor, inatçı bir de. Gideceği yere gitmek için elinden geleni yapıyor. Bir koşuyor sorma. Bir de yavaş hayvan derler kapluşlar için akannehir .

ebru hoşgeldin ben de çok acıyorum cam kapı ama bir tek mis.
odamın kapıları kapalı ne yıkadıysam oraya attım gırtlağa kadar dolu
şimdi orası odanın kokusu bi çıksın yerleştiricem hepsini...

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile Benim kocam öyle birşey diyecek... AAaaa kocam beni çok üzdü biliyor musunuz bebeğin kıpraşmadığı gün mafoldumben Hem de düzelteyim derken daha da battı derine.

Ne oldu ne dedi de üzdü seni..

cahilliğime verin ama lohusa tacını adını söyleyerek mi alıyosunuz yoksa kendiniz mi beğeniyosunuz.

Cnm ben normal toka satan bi dükkandan aldım.kırmızı renkli ve üzerinde minik bi fiyonk var yandan..yani öle özel bi isimle alınmıyo.kendin istediğin tazr bişey alıyosun.ama taç daha rahat ve kafada daha iyi durduğu için tercih ediliyo..e tabi kırmızıda olması gerek..

Ayy ne güzel.Biz çook baktım muhabbet kuşu ama kendim cesaret edemiyorum.Çünkü yem yerken çooook batırıyorlar etrafı yerler yem içinde ve salınca da malum bulduu heryere çatur çutur yapıveriolar kaydirigubbakcemile3.Köpeklerimiz vardı bahçede evde çok isterdim bebişin hayvanlarla büyümesini.
:roflol::roflol::roflol: iyi fikir .Ben de 11-12 gidiyordum ama bebiş biraz ufak olunca koyverdim yeterki bebişim kilo alsın ha 15 almışım ha 20 napayım.
Ayy daha yataı silinecek uyku seti yıkanacak.Çoook iş var çooook.Gerçi birkaç ay yorgan felan kullanılmayacak acaab uyku setinin yorganını yıkamasammı hemen :uhm:

Obez kapluşumdan mı bahsediyorsun? Tazı gibi, eve salıyoruz geziniyor, inatçı bir de. Gideceği yere gitmek için elinden geleni yapıyor. Bir koşuyor sorma. Bir de yavaş hayvan derler kapluşlar için akannehir .

evet evet minik değil mi bide küçücük oluyolar yanlış bilmiyorsam suyu var bi de
onların dimi amadışarı çıkıptada geziolar anlatmıştm ya bigün bizim üst komşumuzun
kapluşu kaybolmuşta günler sonra herkes kahvaltı ederken koltuğun altından çıkıvermiş
ağırdan ağırdan yürüyormuşşş:roflol:ayyy ben çok seviyorum hayvanları yaa.
çok çok dokunamam ama hepsini çok seviyorumm çok masumlar insanlardan çok
daha masumlar...

Çok sevdiğim kocacım beni nasıl üzdü anlatamam. Cuma bebeğim malum çok az kıpraşıyor, canım sıkkın. Ben bekliyorum adam beni hastaneye götürsün, bana demez mi "ne yapayım, olacak şey olacaktır" diye. Yuh ölecekse ölecek, bırak ölsün gibi bir şey dedi. O kadar kızdım ki, hırsımdan oturdum ağladım. Kafamdan da geçiyor "bu adam, kanamam olunca bilmem kaç km'den son hız gelip beni hastaneye götürmüş adam, nasıl böyle der". Sonra sabah çektim kenara " dün gece düşündüm taşındım, sen beni böyle panik içinde hastaneye götürürken, bebeğe değil bana birşey olmasın diye götürüyorsun, ona karar verdim" dedim. Bana ne dese beğenirsiniz; "herhalde sana birşey olmasın, bebeğe olsun olacaksa" demez mi? O kadar üzüldüm ki, utanmasam ağlardım. Adamdaki zihniyete bak ya.

pelincim bizim kuşumuzun gittiği yerler bellidir avizenin üstüne bir kurulur ki sorma..
bir de çanı var kafasını sokuyor içine öööyle knuşuyor çok komik oluyo şapka gibi kafasında..
bi de elimden bişileri alıp kaçırıyor çok çok alışık değil daha bize ama çilek falan görmesin
bayılıyor çileğe.bi de ben leblebi veriyorum ona ozaman ele geliyor leblebiyi alıp uçuyor...
heryeri batırıyor evet ama çok tatlı valla ben ayrılamam kuşumdan dorukta onunla buyuyecek
zaten k.validemlere vermeyi düşünüyorduk 1kaçgün bıraktık hayvanın gıkı çıkmıyor.bir huzursuz
kapısını açıolar çıkmıyor yerinde huzurlu hayvancık...

bi de kızlar ceviz ve balığa devam eden var mı bana artık sıcaktan biraz ağır geliyor da siz ne yapıyorsunuz bu konuda

canım ben balık yiyemediğim için ceviz yiyorum balıktada cevizde de omega3
bulunduğundan balık yiyemezsen ceviz ye demişti.sen ikisinide mi tüketiyorsun ben hala
cevize devam gerçi hergün iki avuç yerdim ama artık biraz seyrekleştirdim.10 gündür falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…