hehehe evde artık konuşacak kimse yok demeyeceğim.
muhabbet kuşumuz var bizim sarı böle minnacık çok tatlı 1
yaşına geliyor artık hiç öyle kendikendine konuşmazdı hani
böyle cugur cugur yapıolar yaa.şimdi son zamanlarda iyice
konuşmaya başladı üstelik ben cicikuş diyorum aynını benzetmeye
çalışıyor ne tatlı bir kuş yaa tam yapamıyor daha ama ben söylüyorm
arkadan o benzetmeye çalışıor..hayvan besleyen var mı???
Ben gideyim makinayı çalıştırayım.Offff doymadım ben yaa daha çok yemek istiyorum yaaaa(.
Dün akşam duştan çıktıktan sonra eşim gördü beni daha doğrusu yakaladıarkadan baktı başladı gülmeye sonra giyindim gittim yanına sölemiyo neden güldüünü.Neyse sıkıştırdım felan dediki "kızma ama aşkım arkadan aynı sumo güreşçilerine benziyorsun" klava: çok kızdırdı beni.
Off çok kötü adet sancısı gibi bişi var ya belim kasıklarım ölüyorum.İnşallah düzenli olmaz.
cahilliğime verin ama lohusa tacını adını söyleyerek mi alıyosunuz yoksa kendiniz mi beğeniyosunuz.
hahaha pisim koptummmm:roflol:yaparsın kıs sen valla bunun mantıksız olduğunu
anlatmaya çalışacaklardır eminim sana ama dinle bağır çağır veryansın et kuşum:roflol:
aaaa aynen o dediğin işte denize düşer de çrpınır ya öyle pisim aynennn..
tam anlamıyla çırpınma olarak telaffuz edilebilir...
merhaba arkadaşlar, Bizim de haftasonu bayaa yoğundu cumartesi mutfak alışverişi , pazar arkadaşlar geldi 2 posta sağolsunlar yardım ediyorlar ama yine de yorulmuşum herhalde bugün 12'de uyarndık kuzuşumla :)) Akşam 7'de dr randevumuz var 1 ay oldu bakalım kuzuş kaç kilo olmuş tipi değişmiş mi çok merak ediyorum. Geçen randevuya kamerayı da götürmüştük çok iyi oldu doya doya seyrediyoruz sonrasında da ... Ağda konusunda kararsız kaldım daha tam uzamadı haftaya gitsem tahmini doğum 15 ağustos gözüküyor o zamana kadar idare eder mi etmez mi ne yapacam karar veremedim.... Bebeğin park yatağına ait nevresim , yorgan yastığını yıkadım, daha esas yatağına ait malzemeleri kıyafetlerini yıkamaya başlamadım, temmuz ortası gibi başlayayım diyorum kirlenmesin bütün gün cam çerçeve açık bizim ev bahçeli olduğundan toz oluyor. Zaten artık yemek hariç ev işi yapamıyorum kadını herhaftaya çevirdim . Bizim bebiş de yumrular yapıyor ama anlayamıyorum kafası mı bacağımı bazen akşamları çok canım yanıyor, bir de gerilmeler var Dr. rahimi tutan bağlar olduğunu söylemişti ağarlaştıkçe iyice geriliyor o da acıtıyor sakat gibi yürüyorum, yatağa yatıp kalkarken zorlanıyorum. Bizde durumlar böyle işte...
pisim çok tatlı oluyolar onlar yaaa...
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile Benim kocam öyle birşey diyecek... AAaaa kocam beni çok üzdü biliyor musunuz bebeğin kıpraşmadığı gün mafoldumben Hem de düzelteyim derken daha da battı derine.
cahilliğime verin ama lohusa tacını adını söyleyerek mi alıyosunuz yoksa kendiniz mi beğeniyosunuz.
Ayy ne güzel.Biz çook baktım muhabbet kuşu ama kendim cesaret edemiyorum.Çünkü yem yerken çooook batırıyorlar etrafı yerler yem içinde ve salınca da malum bulduu heryere çatur çutur yapıveriolar kaydirigubbakcemile3.Köpeklerimiz vardı bahçede evde çok isterdim bebişin hayvanlarla büyümesini.hehehe evde artık konuşacak kimse yok demeyeceğim.
muhabbet kuşumuz var bizim sarı böle minnacık çok tatlı 1
yaşına geliyor artık hiç öyle kendikendine konuşmazdı hani
böyle cugur cugur yapıolar yaa.şimdi son zamanlarda iyice
konuşmaya başladı üstelik ben cicikuş diyorum aynını benzetmeye
çalışıyor ne tatlı bir kuş yaa tam yapamıyor daha ama ben söylüyorm
arkadan o benzetmeye çalışıor..hayvan besleyen var mı???
:roflol::roflol::roflol: iyi fikir .Ben de 11-12 gidiyordum ama bebiş biraz ufak olunca koyverdim yeterki bebişim kilo alsın ha 15 almışım ha 20 napayım.
Bir de aklıma geldi: Geçen cumartesi rüyamda oğluşumu gördüm, babasına benziyordu aynı. Yuvarlak yüzlü, esmer, dolgun dudaklı, simsiyah saçlı bir de kıvırcıktı. Çok güzeldi. Sabah şeytan dürtükledi beni. Şimdi bebek doğacak ya hayırlısı ile. Bebek aynı rüyamdaki gibi babasının tıpkısının aynısı doğarsa, çıngar çıkaracağım: "Bu bebek bana hiç benzemiyor, kimden yaptın bunu?" diye kaydirigubbakcemile3 Kocamı şoka sokacağım akannehir . Eee hep erkekler mi yapacak, biraz da kadınlar yapsın.
Ohhh demek o kadar yemeyle 12 kilo almışım...
Ayy daha yataı silinecek uyku seti yıkanacak.Çoook iş var çooook.Gerçi birkaç ay yorgan felan kullanılmayacak acaab uyku setinin yorganını yıkamasammı hemen :uhm:merhaba arkadaşlar, Bizim de haftasonu bayaa yoğundu cumartesi mutfak alışverişi , pazar arkadaşlar geldi 2 posta sağolsunlar yardım ediyorlar ama yine de yorulmuşum herhalde bugün 12'de uyarndık kuzuşumla :)) Akşam 7'de dr randevumuz var 1 ay oldu bakalım kuzuş kaç kilo olmuş tipi değişmiş mi çok merak ediyorum. Geçen randevuya kamerayı da götürmüştük çok iyi oldu doya doya seyrediyoruz sonrasında da ... Ağda konusunda kararsız kaldım daha tam uzamadı haftaya gitsem tahmini doğum 15 ağustos gözüküyor o zamana kadar idare eder mi etmez mi ne yapacam karar veremedim.... Bebeğin park yatağına ait nevresim , yorgan yastığını yıkadım, daha esas yatağına ait malzemeleri kıyafetlerini yıkamaya başlamadım, temmuz ortası gibi başlayayım diyorum kirlenmesin bütün gün cam çerçeve açık bizim ev bahçeli olduğundan toz oluyor. Zaten artık yemek hariç ev işi yapamıyorum kadını herhaftaya çevirdim . Bizim bebiş de yumrular yapıyor ama anlayamıyorum kafası mı bacağımı bazen akşamları çok canım yanıyor, bir de gerilmeler var Dr. rahimi tutan bağlar olduğunu söylemişti ağarlaştıkçe iyice geriliyor o da acıtıyor sakat gibi yürüyorum, yatağa yatıp kalkarken zorlanıyorum. Bizde durumlar böyle işte...
Obez kapluşumdan mı bahsediyorsun? Tazı gibi, eve salıyoruz geziniyor, inatçı bir de. Gideceği yere gitmek için elinden geleni yapıyor. Bir koşuyor sorma. Bir de yavaş hayvan derler kapluşlar için akannehir .
bi de kızlar ceviz ve balığa devam eden var mı bana artık sıcaktan biraz ağır geliyor da siz ne yapıyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?