büyük çıktı derken ne kadar büyük bende dr ölçerken gördüm 33+2 çıktı 30+2 ken
Dün gittim 33+1 idim kafası 35 çıktı ? karnı ve bacakları tam 33 çıktı , kilosu da 700 gr almış 2.100 gr olmuş ... ortalaması alındı 33 hafta 5 gün gibi birşey çıktı oda kafası büyük olduğundan ileri gözükmüş oldu, kilosu tam haftasında kafası büyük , ne bileyim herzaman ultrasona girdiğimiz oda dolu idi biraz dandik ultrasonda baktı çeperi de tam oturtmayınca büyük çıkıyor , inşallah birşey yoktur.... 3 hafta sonra gideceğiz daha geçe randevu alacam büyük ultrasonda baksın zaten elden birşey gelmez artık allaha emanet
bu gelen kız akraba mı arkadaş mı kayınvalideyle alakası nedir ama gıcık biri belli
umarım bir an önce gider
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı Nasıl bulamamışşş..bahane yapmasın bu kız kalmak içinn..ne de olsa rahatı yerindee..klava:
Yuhh çüşş ohaaa bu ne yaa uyuz oldum dedim gider bide bilet bulamamışmış.yalan biraz daha ekmek elden su gölden ne koparsam kardır havasında yüzsüz görgüsüz şey terbiyesiz.Off çok kızdım yaaYaa ben deliricem kesin. vallahi çok sinirliyim. eşimi arayıp getirme dedim. akşam bi yere davetliyiz de dedim. kıza demiş işimiz var diye. ee ben ne yapcam demiş. hayret bişey yaa...
Yaa nedense öyle oluyor yaa benimde bikaç arkadaşta dikkatimi çekti farklı sitelerden olduu için sanırım ama hangisi yanlış çözemedim :)benim de benim deeeee tamamen katılıyorum canım sana... bir de siercim sen 32+6 dasın kalan gün sayısı 41 yazıyor :))) beim bugün 34+2 kalan gün sayım 40nasıl oluyor bu iş :))))
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır giremiyorum yazılarıda okuyamıyorum
hamileliğim cok ağır geciyor...baş ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı yorgunluk halsizlik herseyy...
elim kolum kalkmıyor tabi 18 aylık bir oğlumun beni gün boyu yorması ayrıca tabi
cumartesi dr gittik kontrol için sat 23 ekim benim doğum için 1 ay kalmış dedi
36 haftalık olmuşum ama takvim geriden gösteriyor
ugs doğru mu diyor acaba?
kızım 2650 gr olmuş...kendim zaten kilo almadım hala 7 kilo almışım...
hazırlıklarımı yapmaya calışıyorum normal doğum olcak ne olur bilinmez
hepinizi öpüyorum hoşcakalın
selam herkese
ayyy yaşasın ben de yapabilmişim tıcker
ayyy yaşasın ben de yapabilmişim tıcker
eveeeet yaşasın benimki de oldu.çok çok teşekkür ederim soho.
Merhaba kızlar bizz geldik...
Yuhh çüşş ohaaa bu ne yaa uyuz oldum dedim gider bide bilet bulamamışmış.yalan biraz daha ekmek elden su gölden ne koparsam kardır havasında yüzsüz görgüsüz şey terbiyesiz.Off çok kızdım yaa
Yaa nedense öyle oluyor yaa benimde bikaç arkadaşta dikkatimi çekti farklı sitelerden olduu için sanırım ama hangisi yanlış çözemedim :)
herkese merhaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?