2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

büyük çıktı derken ne kadar büyük bende dr ölçerken gördüm 33+2 çıktı 30+2 ken

Dün gittim 33+1 idim kafası 35 çıktı ? karnı ve bacakları tam 33 çıktı , kilosu da 700 gr almış 2.100 gr olmuş ... ortalaması alındı 33 hafta 5 gün gibi birşey çıktı oda kafası büyük olduğundan ileri gözükmüş oldu, kilosu tam haftasında kafası büyük , ne bileyim herzaman ultrasona girdiğimiz oda dolu idi biraz dandik ultrasonda baktı çeperi de tam oturtmayınca büyük çıkıyor , inşallah birşey yoktur.... 3 hafta sonra gideceğiz daha geçe randevu alacam büyük ultrasonda baksın zaten elden birşey gelmez artık allaha emanet

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır giremiyorum yazılarıda okuyamıyorum
hamileliğim cok ağır geciyor...baş ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı yorgunluk halsizlik herseyy...
elim kolum kalkmıyor tabi 18 aylık bir oğlumun beni gün boyu yorması ayrıca tabi

cumartesi dr gittik kontrol için sat 23 ekim benim doğum için 1 ay kalmış dedi
36 haftalık olmuşum ama takvim geriden gösteriyor
ugs doğru mu diyor acaba?
kızım 2650 gr olmuş...kendim zaten kilo almadım hala 7 kilo almışım...
hazırlıklarımı yapmaya calışıyorum normal doğum olcak ne olur bilinmez
hepinizi öpüyorum hoşcakalın

hım hemen hemen aynı ama bence telaşlanıcak bi şey yoktur bizim dr da sadece pozisyonuna bakıcaktı kafasınıda ölçtü ama aceleyle oldu biraz rahatsız etmek istemiyorum bu hafta çok usgye girdin diyip bıraktı

bu gelen kız akraba mı arkadaş mı kayınvalideyle alakası nedir ama gıcık biri belli
umarım bir an önce gider

ne akraba ne arkadaş. k.validenin eski komşusunun yeğeniymiş. kızı ne ben ne eşim tanıyor. hatta k.valide bile sadece adını biliyor. hiiiiiç bi alakamız yok.

Merhaba kızlar bizz geldik...
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı Nasıl bulamamışşş..bahane yapmasın bu kız kalmak içinn..ne de olsa rahatı yerindee..klava:

Yaa ben deliricem kesin. vallahi çok sinirliyim. eşimi arayıp getirme dedim. akşam bi yere davetliyiz de dedim. kıza demiş işimiz var diye. ee ben ne yapcam demiş. hayret bişey yaa...
Yuhh çüşş ohaaa bu ne yaa uyuz oldum dedim gider bide bilet bulamamışmış.yalan biraz daha ekmek elden su gölden ne koparsam kardır havasında yüzsüz görgüsüz şey terbiyesiz.Off çok kızdım yaa
benim de benim deeeee tamamen katılıyorum canım sana... bir de siercim sen 32+6 dasın kalan gün sayısı 41 yazıyor :))) beim bugün 34+2 kalan gün sayım 40 nasıl oluyor bu iş :))))
Yaa nedense öyle oluyor yaa benimde bikaç arkadaşta dikkatimi çekti farklı sitelerden olduu için sanırım ama hangisi yanlış çözemedim :)

Merhaba canım, bizler de aynı dertten müzdaripiz merak etme hepimizin kıçı başı ağrıyor , uyuyamıyoruz v.s. Allah hepimizin yardımıcısı olsun , az kaldı allahtan havalar kapalı falan yine şanslıyız hiç böyle haziran olmamıştır herhalde

Kendine ve yavruna iyi bak

Hoşgeldin Peliiiinnn :)))

günlerdir seni bekliom bir türlü denk gelemedim... Pelin ya senin şu lohusa tacının resmini bi rdaha koysana buraya... bir de nerden almıştın havuzlu handan mıydı?

Yaa soluma yattığımda bebişim hemen tepikleniyooo..akşamları ve gece deliriyo resmennn...solda ne var acaba anlamadım gitti :))))))))

ben bi konuda sizin yardımınızı almak istiyorum. Geçmişe şöle bi göz attım ve herkese sabır diliyorum özellikle yaşlı kadınlara karşı... biz içimizde kendimizden bi parça bi can taşıdığımız için çok şanslıyız bunu düşünerek kulak ardı edin söylenenleri... benm kendi ablalarım bana çok kilo aldığımı falan söylüyorlar, kırıcı olmamak kaydı ile ben de cevabımı veriyorum:)

ben de çantamı hazırlamaya başlıcam bi kaç gün içinde bi iki makina kaldı yıkanıp ütülenecek olan. sizler biberon ve emzik aldınız mı?
biberon için bpa sız olanları, polikarbon olanları almayın diorlar, cam alın şeklinde yorumlar var, bu sitede de diğer sitelerde de. hatta bi kaç yazı da okudum, polikarbonun zararlı olduğu ile ilgili.
siz aldınız mı aldıysanız ne aldınız?

emzik için de silikon ve kauçuk olan damaklı ve damaksız olan diye çeşitli, bu konuda ne düşünüyorsunuz, emzik kullanmayı düşünmüyorum ama okuduğum bi kaç yazıya göre de çocukların emme duygusu karşılanmalı imiş ve kendini daha güvende hissediyorlarmış. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

bunu konuşmuş olabilirsiniz, geçmişi okurken çok fazla zaman kaybediyorum o kadar çok şey var ki!!! alıanacaklar, çanta hazırlığı, dekorasyon...

solunda bacakları falan vardır muhtemelen o yüzden öyle yapıyordur ama sen tekmelesede soluna yat. benim kızım hiç sol tarafa almaz ayaklarını hep sağdadır ayakları bende sağa yattığımda rahat vermiyor ama ben sola yattığım için sorun yok bide elleri hiç durmuyor ayaklardan çok elleri sürekli bi şeler yapıyor ha bide sizde nasıl bilmiyorum ama eskisi gibi deli divane hareketlert yapmıyor sakin sakin tekme tokat girişiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…