ben de ne olursa olsun emzirmek istiyroum ben 3 yaşıma kadar emmişim, inşallah kızm da bana çeker:) bir yıla bile razıyım... inşallah hepimiz gönlümüzce istedğimiz gibi emzirebiliriz.
ay inşallah lazım olmaz ne biberon ne emzik, off ne zor bi karar... almasam ihtiyaç olduğunda kim nasıl alcak, kocam pek anlamaz yalnızım burda.
Özel msj atacaktım ama atamıyorum link vereyim şarkıyı söyleyen kişinin funclub burdan link atamam yasak...bu isme göre ninni olayı çok güzeldi ama ninniyi indiremeden kapandı site keşke açılsa tekrar.Bu şekilde başka ninni sitesi var mı...
Ben biberon konusunda eşime derim drbrown un şu kadar cc alacaksın ama dar ağızlı mı geniş ağızlımı olması gerek o kısmını öğrenemedim o da gider alır eczaneden o kadarınıda becereblir heralde.Emzik te lazım olursa ben alamassam nuk un yenidoğan için silikonlu damaklı 1 no al dicem.Umarım becerebilir olmadı kendim gider alırım :)ben de ne olursa olsun emzirmek istiyroum ben 3 yaşıma kadar emmişim, inşallah kızm da bana çeker:) bir yıla bile razıyım... inşallah hepimiz gönlümüzce istedğimiz gibi emzirebiliriz.
ay inşallah lazım olmaz ne biberon ne emzik, off ne zor bi karar... almasam ihtiyaç olduğunda kim nasıl alcak, kocam pek anlamaz yalnızım burda.
ben de bi tane emzik alayım ne olur ne olmaz... inşallah ihtiyacımız kalmaz. ne aldın peki canım sen emzik olarak?
selamlar kızlar nasılsınız? Biz çok iyiyizz :)
Kontrol günümüzdü bugün herşey yolunda çok şükür.
32+2 1900-2200 arası dedi dr ve 1 hafta önden ilerlemeye devam edio..
Elleri yine yüzündeydi
Güldü bi ara :) gözünü pynattığını bile gördük
Kocaman olmş oğlum :) kan ve idrar tahlili yapalım dedi kontrol amaçlı
Bu arada başı hala aşağıda ısrarla normal gelcm dio galiba:)
Bide dr ultrason aletini karnımda gezdirikçe bizimkide sevildiğini sanıp tekmelio :) çok seviorm alıştı tabi tepki verio :) babasına benzetti bide dr :)
Ayrıca nasıl yaptıysam sadece 800 gr almışım :))) rekor kırdım :)
Nst ye girmedm 3 hafta sonra tekrar görüşcez
Ben oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim. inşallah kızmı da emzirmek istiyorum. oğlum işe döndüğüm için 35 günlükten itibaren biberon aldı. ve emmeyi bırakmadan 2 yaşına kadar emdi. emzik çok istediğim halde kullanmadı. ben diş yapısından çok psikolojimi düşünmüştüm emzik vermek istediğimde. 4 saat kalkmadan emiyodu çünkü. dr.umuz bu dönem oral dönem sadece emmek onu rahatlatır. emzik veririsen sen de biraz rahat edersin demişti. ben de alsın istedim çünkü artık hem ruhen hem bedenen çökmüştüm. ama almadı oğlum ve 3 ay boyunca ya emerken ya da ayakta sallarken sustu. ki ikisi de insanı aynı koltuğa saatlerce bağlıyordu.
evde bir tane emzik olmasının ne size ne de bütçenize bir zararı olur. ama kriz anında evde kimse olmazsa o emziği nasıl bulacaksınız.
benim oğlum tuvalete bile gitmeme izin vermiyordu. emzik tutsaydı en azından rahat rahat tuvaletimi yapar, duşa falan girerdim.
şimdi kızıma emziği flasterle yapıştırcam diyorum.
selamlar kızlar nasılsınız? Biz çok iyiyizz :)
Kontrol günümüzdü bugün herşey yolunda çok şükür.
32+2 1900-2200 arası dedi dr ve 1 hafta önden ilerlemeye devam edio..
Elleri yine yüzündeydi
Güldü bi ara :) gözünü pynattığını bile gördük
Kocaman olmş oğlum :) kan ve idrar tahlili yapalım dedi kontrol amaçlı
Bu arada başı hala aşağıda ısrarla normal gelcm dio galiba:)
Bide dr ultrason aletini karnımda gezdirikçe bizimkide sevildiğini sanıp tekmelio :) çok seviorm alıştı tabi tepki verio :) babasına benzetti bide dr :)
Ayrıca nasıl yaptıysam sadece 800 gr almışım :))) rekor kırdım :)
Nst ye girmedm 3 hafta sonra tekrar görüşcez
Aaaaa canım aynıı beni ve bebişimi anlatmışsın bu kadar olur..benimde haftam kilosu önden gitmesi diğer bahsettiklerin aynısı...bu kadar olurrrrrr :))
Canım ben bikaç yazıda okudum ama hatırlayamıyorum eger bulursam sana link atarım.Hatta bi ark. bi haber linki paylaşmıştı bu konuyla ilgili...Bende senin gibi düşünüyorum.anne sütünün cam biberonda verilmemesini ilk defa duydum lşimdi..ben işe gidince mecbur biberonla sütüm sağılıp verilecek.cam düşünüyordum ama demekki önerilmiyooo..
Aynen öyle,madem dünyaya geldiler bebekte olsa armut piş ağzıma düş olmaz.Ne demişler ağlamayan bebeğe meme verilmez diye.Biraz savaşması gerek emecek ki süt gelecek aa süt gelimiyor bebiş aç kalıcak diye mama dayamamak lazım.Emmez ise gelmez tabi ayrıyetten 1 gün tam doyacak kadar emmese bile ölmez bebek.bebişler tenbellik yapmayı çok seviyorlar biliyor musun şekerim. biberona alışınca emmeye üşeniyorlar, bırakmaya çalışıyorlar...
Benimde öyle bebeğim olursa bende kullanırım hatta flaster değil japonla tuttururumBen oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim. inşallah kızmı da emzirmek istiyorum. oğlum işe döndüğüm için 35 günlükten itibaren biberon aldı. ve emmeyi bırakmadan 2 yaşına kadar emdi. emzik çok istediğim halde kullanmadı. ben diş yapısından çok psikolojimi düşünmüştüm emzik vermek istediğimde. 4 saat kalkmadan emiyodu çünkü. dr.umuz bu dönem oral dönem sadece emmek onu rahatlatır. emzik veririsen sen de biraz rahat edersin demişti. ben de alsın istedim çünkü artık hem ruhen hem bedenen çökmüştüm. ama almadı oğlum ve 3 ay boyunca ya emerken ya da ayakta sallarken sustu. ki ikisi de insanı aynı koltuğa saatlerce bağlıyordu.
evde bir tane emzik olmasının ne size ne de bütçenize bir zararı olur. ama kriz anında evde kimse olmazsa o emziği nasıl bulacaksınız.
benim oğlum tuvalete bile gitmeme izin vermiyordu. emzik tutsaydı en azından rahat rahat tuvaletimi yapar, duşa falan girerdim.
şimdi kızıma emziği flasterle yapıştırcam diyorum.
kızlar hepinize yorumlarınız için çok teşekür ederim. kullanmasam bile ben bir tane emzik almya karar verdim. biberona gelince aslında ona çok acil ihtiyaç yok, en azından emdiği sürece...
didoba bence sen kızında çok rahat ediceksin oğlun yaramazmış gerçi erkek bebek hep yaramaz oluyor ama bu sefer senin için herşey daha rahat olucak inşallah tavsiyelerinlede bizim için inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?