2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben pompamı aldım korkudan..hastane çantamada koycam bi sorun olursa sağarım artıkın..gerçi hastaneler veriyomuş ama olsun ben kendi pompamı kullanmak isterim..ben medela nın pilli+elektrikli olanından aldım..manuel olanları pek tavsiye etmiyolar..acı veriyomuş ve süt az geliyomuş onlarda..hatta dün sterilize ettim parçalarını..çantama koymaya başladım artık ihtiyaçları.

Haklısın alcam inş alamadım hala
Tek olcam kimse olmıcak yanımda eşimde 11de gelio işten tek başıma çok zorlancam
40ıma kadar tek kalmam ama sonrası
Allah hepimizin yardımcısı olsn..

bu arada çalışabilir raporu neye göre veriliyor yani nst falan mı oluyor devlet hastanesinden alıcam mecburen yani başka dra gidicem

ben ilk önce avebt manuel aldım. hem canım acıdı hem de tek başına zor. oldu. hatta bir anımız var. kocam ben göğsümü tutyodum kocam sağıyordu. küt diye annem içeri girdi çok komik oldu. :kedi:
sonra medela pilli elektrikli aldık. aynı paraydı zaten.

Bende lansinohun kremini aldım.onuda çantama koydum :))

Göğüs yaraları için tek dostum göğüs kalkanları oldu. ama bu silikon uç değil. bildiğin sert kapak olanlardan.canım kalkanlarım benim.opuyorumnanaktan

Evet sölemiştin kalkanları.ben silikon uçları kalkan sanıp almıştım hatırlarsan :)) napayım dursun artık belki lazım olur..kalklanlardan da alcam tabii.kaçmazzz :jeyyar:

ben de lansinoh kremle aventin göğüs kalkanını aldım . bu kalkanın üstünden mi emdiriliyor ? bu kremi temizlemek gerekiyor mu emdirmeden ? pompa da mendela iyi diyorsunuz öyle mi ?

ben de lansinoh kremle aventin göğüs kalkanını aldım . bu kalkanın üstünden mi emdiriliyor ? bu kremi temizlemek gerekiyor mu emdirmeden ? pompa da mendela iyi diyorsunuz öyle mi ?

kalkan dediğin şey yarım portakal büyüklüğünde sert bişeyse onu emzirdikten sonra kremi sürüp takıyorsun. ama yumuşak silikonsa o emzirirken kullanıyor. benim dediğim sert olan.

pompa için elektrikli pilli medelayı duydum çok ii die, manuel olanlar işe yaramıyormuş. kremimi ben de aldım ama kalkanı ilk defa duydum, onları da almak lazım o zaman... ooo al da al valla bitmiyor:))

Ay bende çok mana buluyodum yaramaz çocuklara..inşallah oğlum babasına çeker.bizimki usluymuş çünkü bebekken çocukken filan..ben çok ağlarmışım mızmız mışımm(
Off o çok mana bulanlardan biride benim bebiklere deil daha çok annelerine mana bulurdum şımartam bi yere gidince çocuklarına bakamdıkları konusunda inşallah çok çok yaraz olmaz da bizde eve tıkılıp kalmayız yoksa kimsenin huzrunu kaçıramam ya da arkamdan konuşulup istenmemek istemem...
Yaa benim görümcemde ne emzik kullandı (oğlu tiksindi almadı zaten şuan bile çok huyludur :))ne biberon ne de pompa.Daha yeni öğrendim annem ablamda tek gögsünden süt gelmedii için pompa kullanmış.öyle bi sorunum olursa eczaneden süt gelsin felan die manuel basit bişi alıcam...
Bu konuyu bende çok düşündüm sonuçta nerede dougurursan doğur kim doğurtursa dogurtsun normal doğumda SEN DOĞURUYORSUN.Kendi dr un olması güven açısından ve rahat olmasn açısından iyi hastaneninde özel olması sadece ve sadece doumdan sonra konfor ki devlette özel odada para karşılıı kalabiliyorsun.
En önemlisi kader ve şansın.Özelde doum yapıp yapri dikenlerde var orasını.Yani kısaca herkese Allah çirkin şansı bahtı versin derler yaa aynen öyle Allah bizi işini iyi yapan dr ve ebelerle karşılaştırsın.
Göğüs yaraları için tek dostum göğüs kalkanları oldu. ama bu silikon uç değil. bildiğin sert kapak olanlardan.canım kalkanlarım benim.opuyorumnanaktan
ben aldım ama delikli kısmı ne zaman deliksizi ne zaman kullanacaımı bilmiyorum bilmiyorumkismile

ben hava alsın diye hep delikliyi kullandım.

Kremi sürünce temizlemeye gerek yokmuş cnm..evet pompa için nerdeyse herkes medela elektrikli pilli olanı söylüyor..Kalkanı bende görmedim..

cnm benim özel hastane ve ssk anlaşması yok yani iş yeri kabul etmiyor o yüzden devletten almam lazım

Hımm anladım cnm ok..

kalkan dediğin şey yarım portakal büyüklüğünde sert bişeyse onu emzirdikten sonra kremi sürüp takıyorsun. ama yumuşak silikonsa o emzirirken kullanıyor. benim dediğim sert olan.

benimki aventin kelebek şeklinde yumuşaklardan hatırladığım kadarıyla (üst katta bebeğin odasında üşendim şimdi çıkmaya :)) bu krem koyun yağından yapılıyormuş galiba , yine de temizlemek gerekiyor mu emdirmeden önce ? Geçenlerde anneme birisi söylemiş; memeler çatlamasın diye kına yakıyorlarmış hiç çatlamıyormuş , askere gidenlerin de ayaklarına yakalarlarış botlar vurmasın diye .... Hiç duydunuz mu ? Dr. a sorduk onlar da duymamış eşim de bebek korkar emmez diyor....

kelebek şekinde olan silikon uç. kalkan değil.
kremi ben hiç silemdim. doğal diye biliyorum.kınayı hiç duymadım canım. soğan suyu duydum.

servis kaçacak çımam lazım. görüşürüzzzz

kelebek şekinde olan silikon uç. kalkan değil.
kremi ben hiç silemdim. doğal diye biliyorum.kınayı hiç duymadım canım. soğan suyu duydum.

servis kaçacak çımam lazım. görüşürüzzzz

ok canım ben de çıkıyorum eşim geldi yemeği hazırlayayım acıkmış kocişşşş

herkese iyi akşamlarrrrr

Ancak gelebildim kızlar ark. doğurdu 4200 doğdu bebişi 54 cm çok şirindi sonra da anneme gittik oradan da migrosa vakumlu poşet aldım bir de kızıma nevresim çok beğendim hem de 15tlye inmiş ne görsem alır oldum masal hanıma hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…