ben de cumartesi gittim en son ama, benim henüz belli değil, doktorum eşi vefat etmiş de onun yerine başka bi doktor bakıodu ona gittik, o da hiç bişi demedi doktorum gelir gelmez gitcem ben de...
sorma hepimiz bi an bile olsa iç geçiriyoruz şu ultrason cihazını alma işini zemuszemus
sen hangi haftada başladın canım 15 günde bir gitmeye?
cnm dr detaylı diye 3d veya 4d deden bahsettiyse muhteşem bişey.ben 22. ve 25. hftalarımda girdim.müthiş bişey sanki gerçekten görüyosun sadece dokunamıyorsun.yerim ben oğlumuuuuuuu:asigim:bizden de herkeslere günaydın...
sona yaklaştıkça sabırsızlanıyor insan değil mi:)
ben de bu hafta eski doktorumu aradım, doğum için sizinle görüşmek istiyorum dedim. c.tesi gel, hem detaylıda bakalım, hem konuşuruz dedi. sürekli gittiğim doktorum ihtiyaç duymayınca detaylıya girmemiştik biz, heyecanlanmaya başladım detaylıyı düşününce:
günaydın hanımlar nasılsınızz
meryemcim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım doktordan
göğüs ucu kalkanları emzikler biberonlar konuşulmuş sanırım dün öğleden sonra
bende bir tane emzik aldım kauçuk yenidoğan chicconun birde nuk tan hediye set geldi onda var yeni doğan emziği fazla fazla oldu elbette bende kullanmak istemem ama gerekirse kullanıcam tabiki takıntım yok illa şöle yapacam edecem diye çünkü huyları suyları nasıl olacak bilemiyoruz sıpaların gazlı olurlarsa fena yani elimize ne geçerse verebiliriz gibime geliyorr :))) biberonda cihcconun özel bi biberonu vardı hatırlmaıyorum adını ama gazı engelleyen bişey ondna almıştım hediye gelen setin içinde de nukun yine biberonu vardı yeterde aretar bile şimdilik
hatta dün bunları kaynattım bi güzel steril ettim
ben steril etmek için makina almadım gerekirse alırım dedim kaynatma yöntemiylen ilerliycem ilersi için bilemiyorum tabi çok şart olursa alırım ama şimdilik gereksiz geldi
göğüs pompası alsammı almasammı çok kararsız kaldım almadım daha gerekirse alırım doğumdan sonra dedim ama alsammı ki acep ihtiyaç olursa gecenin bir körü didoba yazmış sıtma tuttu diye oof çok kararsızım bu konuda
dün valizimizde son eksikleri gözden geçirdim bir benim emzirme sütyenim yok sütyen o sıcakta takılır mı ki emzirme atleti alsak sadece yetmezmi kızlar ya ???
bebişin kıyafetlerini giymelik duruma göre poşetledim burdan bir arkadaş demişti kim hatırlamıyom çok iyi fikir olarak gördüm bende hemen yaptım:)))
hemşireye vericek kıyafteleri bir poşete koydum dondurucu poşetleri var ya üstten kedinden kilitli poşetler süper oldu valla daha temiz düşen eden parçalar kirlenmez en azından o telaşta
ya başka şeyler vardı aklımda da gelmedi sabah sabah
iyice kendime gelim sorarım:))
özleniyor demi yaaa özlenmezmi onlar ama az kaldı elimizlen tutup görmemizee :ecrin_bebek:ii cnm sen nasılsın.inş oğlum iidir çok özlüyorum onu.ii ki hareket ediyolarda hissettiriyolar kendilerini.
bende emzirme sütyeni almadım.bakıyorum ama hiç tarzım değil.nasıl kullanırım bilmem.ama bi tanede olsa alıcam.
bende dün çok hastaydım.midem nasıl ağrıyodu bulantıda vardı.sonra belim ağrımaya başladı offf.neyse sonra geçti ama çok korktum nerdeyse dr a gidicektim.neyse bugün gidicem zaten.
bende dün çok hastaydım.midem nasıl ağrıyodu bulantıda vardı.sonra belim ağrımaya başladı offf.neyse sonra geçti ama çok korktum nerdeyse dr a gidicektim.neyse bugün gidicem zaten.
günaydın şekerlerzemuszemus
bugün çook çabuk ve güzel geçsin inşalllahhh:Saruboceq:
bakiim ben yokken neler kaynatmışsınızkaydirigubbakcemile3
Kızlar günaydın ya evde olmak iyi de sizi eskisi kadar göremiyorum özlüyorum valla ugün de dolpalarımı düzenliycez annemle ama o gelene kadar buralardayım...
Yaaa şimdi annem aradı dedem rahatsızlanmış oraya gidicez
cnm dr detaylı diye 3d veya 4d deden bahsettiyse muhteşem bişey.ben 22. ve 25. hftalarımda girdim.müthiş bişey sanki gerçekten görüyosun sadece dokunamıyorsun.yerim ben oğlumuuuuuuu:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?