Ancak gelebildim kızlar ark. doğurdu 4200 doğdu bebişi 54 cm çok şirindi sonra da anneme gittik oradan da migrosa vakumlu poşet aldım bir de kızıma nevresim çok beğendim hem de 15tlye inmiş ne görsem alır oldum masal hanıma hadi hayırlısı
maşallahhh erkek mi ? erkekler biraz daha kilolu oluyormuş diyorlar. Nevresimini de güle güle kullansın masal hanımcıkkkkk
Ancak gelebildim kızlar ark. doğurdu 4200 doğdu bebişi 54 cm çok şirindi sonra da anneme gittik oradan da migrosa vakumlu poşet aldım bir de kızıma nevresim çok beğendim hem de 15tlye inmiş ne görsem alır oldum masal hanıma hadi hayırlısı
mşL.canım bebişe kilosu epey yerinde ne tatlıdır kimbilir ALLAH bağışlasın..
kaydirigubbakcemile3:hulya:merhaba bi örgü öreyim dedim bebişime yelek başladım ama kayınvalidem öreme iyi değildir bebeğin kordonu boynuna dolanırmış allah korusun böyle şeylere inanmam amaişte bıraktım hiç örmek gelmiyor içimden...
ılk zaman dimi bide şey dar ağızlı mı yoksa geniş ağızlımı sanırım geniş ağızlı hani annememesi gibi ama pek emin değilim eğer acil lazım olurda emmez süt gelmez vs olursa en küçük 60 cc felan almak lazım dimi.Galiba daha büyükleri aylara göre büyüdükçe alınıyormuş ilk zaman mamada az veriliyo ya...dr. browns kullandık biz. hem zor akıyordu hem de gaz yapmayan sistem var içinde
Iyyy bebek korkudan emmez değil bence kokudan emmez.Tamam ben severim kına kokusunuda emerken burnunun dibinde buram buram hiç çekilmez.Çatladıktan sonra sağlık açısından iyi gelebilir belki.Çünkü babam düztabandı hep ayakları rahatsızdı yara felan olurdu ve kına çok iyi gelirdi askerde bile yakmışlar...benimki aventin kelebek şeklinde yumuşaklardan hatırladığım kadarıyla (üst katta bebeğin odasında üşendim şimdi çıkmaya :)) bu krem koyun yağından yapılıyormuş galiba , yine de temizlemek gerekiyor mu emdirmeden önce ? Geçenlerde anneme birisi söylemiş; memeler çatlamasın diye kına yakıyorlarmış hiç çatlamıyormuş , askere gidenlerin de ayaklarına yakalarlarış botlar vurmasın diye .... Hiç duydunuz mu ? Dr. a sorduk onlar da duymamış eşim de bebek korkar emmez diyor....
Öfff hep aynı şeyler.Arkadaşta bana durmadan diyodu ilk başlarda örme iyi değil geçen yine iyi değil sonunda dedim "ilk 5-6 ay örmek iyi değil son 2-3 ay örmek iyi değil ee ne zaman yapıcaz 1-2 gün mü alla alla".kaydirigubbakcemile3:hulya:merhaba bi örgü öreyim dedim bebişime yelek başladım ama kayınvalidem öreme iyi değildir bebeğin kordonu boynuna dolanırmış allah korusun böyle şeylere inanmam amaişte bıraktım hiç örmek gelmiyor içimden...
Ayy kıyafet neysede teknede sallana sallana nasıl dayanıcaksın kolay gelsin walla :)selammmmm kisme yok mu:)
C.tesi teknede düğün var 5 saat sürcek bn nasıl dayancam ne giycem
Nerden alsam kıyafet puffff
bugün öğlen randevum var oğlumu görmeye gidicem.her defasında çok heyecanlanıyorum bi doğsa allaaahhhh zemuszemus
günaydın, ay hayırlı haberlerini bekliyoruz canım... ya ben de özledim kızımı
inş cnm.insanın elinde olsa ultrason makinası alır kaydirigubbakcemile3 durmadan izlerdik bebiklerimizi.ama olsun heyecanlı oluyo bölede.sen kaç haftada gidiyosun dr a.ben 15 de gidiyorum.bakalım bu kez ne zamana çağırcak.artık zaman kalmadı.
bizden de herkeslere günaydın...
sona yaklaştıkça sabırsızlanıyor insan değil mi:)
ben de bu hafta eski doktorumu aradım, doğum için sizinle görüşmek istiyorum dedim. c.tesi gel, hem detaylıda bakalım, hem konuşuruz dedi. sürekli gittiğim doktorum ihtiyaç duymayınca detaylıya girmemiştik biz, heyecanlanmaya başladım detaylıyı düşününce:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?