Yaaa şimdi annem aradı dedem rahatsızlanmış oraya gidicez
ya midem yine ağrıyo.noldu bana yaa.başlarda çeker hamileler ben sonunda çekmeye başladım.resmen bulanıyor.üüüfff ne iğrenç bişeymiş.allah kusan bulantı çeken hamişlere yardım etsin zormuş ya.
ıyyy hiç sevmem.zaten önceden mide rahatsızlığım vardı o zaman neler neler içtim.napim geçer inş dua ediyorumgaviskon şurup içtin mi ben arada rahatsızlanınca içiyorum su ile birlikte çünkü tadını hiç sevmedim , ama allah razı olsun anında kesiyor rahatlıyorum....
günaydın cnm.bende 2 de gidicem dr a.bende her seferinde çok heyecanlanıyorum.allah ım yüzlerini görüp kucağımızada almayı nasip etsin.günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün 4 de dr randevmuz var her gitmemde dahada bir heycanlı oluyorum,büyük bir ihtimal izinede çıkıcam.artık evd oturup dinlenmek istiyorum.
gaviskon şurup içtin mi ben arada rahatsızlanınca içiyorum su ile birlikte çünkü tadını hiç sevmedim , ama allah razı olsun anında kesiyor rahatlıyorum....
ya midem yine ağrıyo.noldu bana yaa.başlarda çeker hamileler ben sonunda çekmeye başladım.resmen bulanıyor.üüüfff ne iğrenç bişeymiş.allah kusan bulantı çeken hamişlere yardım etsin zormuş ya.
geçmiş olsun canım yaaYaaa şimdi annem aradı dedem rahatsızlanmış oraya gidicez
herkese günaydın, Dün akşam bir önceki geceye göre gayet iyiydi yanlızca 2 defa wc'ye gittim , ağrım da çok olmadı, saat 7'de kalktım kocişle kahvaltı yaptık, sabah haberleri bitti şimdi kanaltürkte dedikodu programına bakıyorum. Haftasonu medela'nın söylediğiniz pilli elektrikli süt makinasını alacam yanında lazım olur diye saklama kaplarından da almayı düşünüyorum , streril edip tekrar tekrar kullanabiliyormuşuz , fazla sütü buzdolabında saklayabiliyormuşuz da. Bu süt özelliğini gerçekten kaybetmiyor mu acaba ? Herkese çok güzel , ağrısız sızısız keyifli bir gün diliyorummmmmmmm
günaydın hanımlar nasılsınızz
meryemcim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım doktordan
göğüs ucu kalkanları emzikler biberonlar konuşulmuş sanırım dün öğleden sonra
bende bir tane emzik aldım kauçuk yenidoğan chicconun birde nuk tan hediye set geldi onda var yeni doğan emziği fazla fazla oldu elbette bende kullanmak istemem ama gerekirse kullanıcam tabiki takıntım yok illa şöle yapacam edecem diye çünkü huyları suyları nasıl olacak bilemiyoruz sıpaların gazlı olurlarsa fena yani elimize ne geçerse verebiliriz gibime geliyorr :))) biberonda cihcconun özel bi biberonu vardı hatırlmaıyorum adını ama gazı engelleyen bişey ondna almıştım hediye gelen setin içinde de nukun yine biberonu vardı yeterde aretar bile şimdilik
hatta dün bunları kaynattım bi güzel steril ettim
ben steril etmek için makina almadım gerekirse alırım dedim kaynatma yöntemiylen ilerliycem ilersi için bilemiyorum tabi çok şart olursa alırım ama şimdilik gereksiz geldi
göğüs pompası alsammı almasammı çok kararsız kaldım almadım daha gerekirse alırım doğumdan sonra dedim ama alsammı ki acep ihtiyaç olursa gecenin bir körü didoba yazmış sıtma tuttu diye oof çok kararsızım bu konuda
dün valizimizde son eksikleri gözden geçirdim bir benim emzirme sütyenim yok sütyen o sıcakta takılır mı ki emzirme atleti alsak sadece yetmezmi kızlar ya ???
bebişin kıyafetlerini giymelik duruma göre poşetledim burdan bir arkadaş demişti kim hatırlamıyom çok iyi fikir olarak gördüm bende hemen yaptım:)))
hemşireye vericek kıyafteleri bir poşete koydum dondurucu poşetleri var ya üstten kedinden kilitli poşetler süper oldu valla daha temiz düşen eden parçalar kirlenmez en azından o telaşta
ya başka şeyler vardı aklımda da gelmedi sabah sabah
iyice kendime gelim sorarım:))
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün 4 de dr randevmuz var her gitmemde dahada bir heycanlı oluyorum,büyük bir ihtimal izinede çıkıcam.artık evd oturup dinlenmek istiyorum.
KIZLAR SİZE VE BAL BEBELERİNİZE GÜNAYDIN..opuyorumnanaktan
ÇOK MUTLUYUM, BUGÜN İTİBARİYLE HAZİRAN AYINI BİTİRMİŞ OLUYORUZ. NEDENSE TEMMUZ AYINI SAYMIYORUM,KUZUM TEMMUZ SONU DA GELEBİLİR, İZNE ÇIKACAĞIM HAFTADAN SONRA BEKLİCEM ARTIK. 16 TEMMUZ (37 HAFTA) DAN SONRA HERAN GELEBİLİR ÇÜNKÜ...
ÇOK KIYMETLİ VE ÇOK ÖNEMLİ MİSAFİRİMİZ GELİYO SONUÇTA, İYİ AĞIRLAMAK GEREK KUZULARIMIZI.. DOĞUM ANINI DÜŞÜNMÜYORUM BİLE,ÖNCELERİ RÜYAMDA BEBEĞİMİ GÖRDÜĞÜMDE YÜZÜ TAM NET GÖRÜNMÜYODU, SADECE SARIŞIN OLDUĞUNU GÖRÜYODUM, AMA SON ZAMANLARDA ÖZELLİKLE DÜN GECE BARİZ YÜZÜNÜ GÖRDÜM YAAA.. AYY GÖZLERİNİ BAL GİBİ KIRPIŞTIRIYODU,EMZİRDİM BİLE...EVET EVET BEN KESİNLİKLE TAM ANLAMIYLA HAZIRIM.. BİZ KUZUM EKSİK.. SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALSAK Bİ HAYIRLISIYLA :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?