Bu arada açık görüşe 5 günüm kaldı:) sonra zaten haftadfa 1 gidicez
KIZLAR SİZE VE BAL BEBELERİNİZE GÜNAYDIN..opuyorumnanaktan
ÇOK MUTLUYUM, BUGÜN İTİBARİYLE HAZİRAN AYINI BİTİRMİŞ OLUYORUZ. NEDENSE TEMMUZ AYINI SAYMIYORUM,KUZUM TEMMUZ SONU DA GELEBİLİR, İZNE ÇIKACAĞIM HAFTADAN SONRA BEKLİCEM ARTIK. 16 TEMMUZ (37 HAFTA) DAN SONRA HERAN GELEBİLİR ÇÜNKÜ...
ÇOK KIYMETLİ VE ÇOK ÖNEMLİ MİSAFİRİMİZ GELİYO SONUÇTA, İYİ AĞIRLAMAK GEREK KUZULARIMIZI.. DOĞUM ANINI DÜŞÜNMÜYORUM BİLE,ÖNCELERİ RÜYAMDA BEBEĞİMİ GÖRDÜĞÜMDE YÜZÜ TAM NET GÖRÜNMÜYODU, SADECE SARIŞIN OLDUĞUNU GÖRÜYODUM, AMA SON ZAMANLARDA ÖZELLİKLE DÜN GECE BARİZ YÜZÜNÜ GÖRDÜM YAAA.. AYY GÖZLERİNİ BAL GİBİ KIRPIŞTIRIYODU,EMZİRDİM BİLE...EVET EVET BEN KESİNLİKLE TAM ANLAMIYLA HAZIRIM.. BİZ KUZUM EKSİK.. SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALSAK Bİ HAYIRLISIYLA :dance:
biz kızımla çok şükür iyiyiz. maşallah çok hareketli gece pek uyutmasa da hiç ama hiç şikayetçi değilim.
ben dün akşam biberon için araştırma yapmaya devam ettim ve bi kaç şeyi de sizinle paylaşmak isterim kızlar.
Biberonlarda dikkat edilmesi gereken, BPAsız (aynı zamanda PVC ve Phtalate olmayan) üstünde PC yazan ürünler Polikarbonatlı ürünlerdir ve ürünler BPA içermektedir. İçeriğinde Polipropilen, silikon ve cam olan biberonları tercih etmeliyiz.
marka bazında araştırmaya da başladım şimdi.
emzikde de silikon ve kauçuk, kauçuk özellikle anne memesi gibi yumuşak olduğu için tercih sebebi olmalı imiş.
dün de diboda'nın dediği gibi bunlardan elimzide birer tane bulunması bütçemizi sarsmaz, hem ne olacağını da bilmiyoruz ben de kesin vermem emzik falan diordum ama bebeklerimiz bizi yönlendirecek, o yüzden hazırlıklarıma ekliyorum...
ben de en kısa zamanda kilitli poşetlerden alayım bari, çok fazla kullanıyorum ben de mutfakta kalmamıştı. çok ama çok faydasını görücez, fikri veren arkadaşa tekrar teşekkürler:)
biz kızımla çok şükür iyiyiz. maşallah çok hareketli gece pek uyutmasa da hiç ama hiç şikayetçi değilim.
ben dün akşam biberon için araştırma yapmaya devam ettim ve bi kaç şeyi de sizinle paylaşmak isterim kızlar.
Biberonlarda dikkat edilmesi gereken, BPA’sız (aynı zamanda PVC ve Phtalate olmayan) üstünde PC yazan ürünler Polikarbonatlı ürünlerdir ve ürünler BPA içermektedir. İçeriğinde Polipropilen, silikon ve cam olan biberonları tercih etmeliyiz.
marka bazında araştırmaya da başladım şimdi.
emzikde de silikon ve kauçuk, kauçuk özellikle anne memesi gibi yumuşak olduğu için tercih sebebi olmalı imiş.
dün de diboda'nın dediği gibi bunlardan elimzide birer tane bulunması bütçemizi sarsmaz, hem ne olacağını da bilmiyoruz ben de kesin vermem emzik falan diordum ama bebeklerimiz bizi yönlendirecek, o yüzden hazırlıklarıma ekliyorum...
ben de en kısa zamanda kilitli poşetlerden alayım bari, çok fazla kullanıyorum ben de mutfakta kalmamıştı. çok ama çok faydasını görücez, fikri veren arkadaşa tekrar teşekkürler:)
BU arada haziran bitiyor kimse Allah a şükür çok erken doğum yapmadı aramızda artık hangi bebiş doğsa çok büyük sıkıntı yaşamaz hayırlı olusn kuzular benim zaten 10 gün daha geçse doktor hiç 1 sorun olmaz demişti zaten en fazla 21 günüm var sanırım
GÜNAYDIINNN annecikleeeerrrhihoyyyt
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım???
Malum dün doktor amcamızı ziyarete gittik. Şükürler olsun 2,5 kiloyu geçmiş bebeğim. Boyu da 47,5cm olmuş. Sonra da k.validemle gezdik akşama kadar. İzmir'in yeni modası olan bardaklardan aldık kaydirigubbakcemile3 Siz neler yaptınız??
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım???
Malum dün doktor amcamızı ziyarete gittik. Şükürler olsun 2,5 kiloyu geçmiş bebeğim. Boyu da 47,5cm olmuş. Sonra da k.validemle gezdik akşama kadar. İzmir'in yeni modası olan bardaklardan aldık kaydirigubbakcemile3 Siz neler yaptınız??
Ben Chicco Evolution %0 BPA Açılı Kauçuk Emzikli Biberon 250ml ve su için indirim var diye küçük boyundan da aldım , %0 bpa sız olduğu için bu iyi biberonlar hem de şık....
günaydınlar herkese
nasılsınız canlarr
Ben Chicco Evolution %0 BPA Açılı Kauçuk Emzikli Biberon 250ml ve su için indirim var diye küçük boyundan da aldım , %0 bpa sız olduğu için bu iyi biberonlar hem de şık....
heh işte bende ondan aldım da uzunca olduğundan hatırlamadım kaydirigubbakcemile3
günaydın şekercim iyiyiz biz sen nasılsınnnn opuyorumnanaktan
çiçekçik benim selamımı birtek sen almışsın:çok üzgünüm:teşekkürler...
pisicik hoşgeldin....
ben de iyiyim canım
sabah sabah geldim şu yakıcı yere:)
tam 3 hafta sonra artık bugün gelmicem evde olucam:))) inşallah hayırlısıyla tabi:))
Günaydın, maşallah bebişe. Neymiş o moda bardaklar ben bilmiyorum ??
çiçekçik benim selamımı birtek sen almışsın:çok üzgünüm:teşekkürler...
pisicik hoşgeldin....
günaydın şekerler :))oğluşumla geldik bizde...benimki büyüdükçe resmen sersem ediyo beni gerilmeleri,dönmeleri sayesinde kıvrım kıvrım kıvranıyorum...yolda yürüken durup itttiriyorum bazen o kadar yani :)))
bu hafta kontrolumuz vardı bi türlü gidemiyoz babamızın işleri çok yoğun son kontrollerimizde de gelememişti,bu durum beni çok üzüyo yaa akşam yine gelemeyeceğini söyeleyince bende bi güzel ağladım tabi...sonra randevuyu biraz kaydırdık,yarın saat 11 de oğlumuzu görmeye gidicez inş. :)))
işte böyle ben azcık geçmişe bi bakim geliyorum yine opuyorumnanaktan
Merhabaaa..günaydın desem geç kalmış sayılmam di mii? Aslında kalkalı 1 saati geçti de, kahvaltımızı yaptık, mutfağı filan toparladım..ve geldimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?