2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkese ii günler ben çıkıyorum.uyku bastırdı.uyumadan annemlere gideyim.öğlende dr a gidicem zaten.kendinize ve bebişlerinize ii bakın.

Bu arada açık görüşe 5 günüm kaldı:) sonra zaten haftadfa 1 gidicez

ay evet az kalmış benim daha bir hafta var tam haftaya bugün kontorlum
doktorumda zaten tatilde şimdi allahtan erken kullanmış iznini :)))

hoşgeldin cancan ne güzel mutlu mesutsun maşallah diyim şekerim
evet cidden az kaldı banada temmuz ayı sanki yalandan bir aymış gibi geliyor hadi hepimizin kazası mubarek olsun kaydirigubbakcemile3

evet bende kauçuk uçlu emzik ve biberon aldım kauçuk hem doğal oluyormuş ama hediye geldi demiştim ya onlar silikon artık napalım deş deş deş sonu yok artık ya bununda sinir basıyor artık öylemi böylemi derkene eskiden ne yapıyomuş annelerimiz bizleri nasıl büyütmüş
annemler diyorki ben yıkadım ütüledim bizde yeni alınanı direk giydiriyoduk falan filan yani yıkıycanda ütülüycende tabi su yok çamaşır makinesi yok her şey elde belzeir bile elde yıkayıp kaynatıp yapıyorlarmış bizler cidden şanslıyız teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz ama teknoloji ilerledikçe de mikrop hijyene daha çok dikkat etmek gerekiyor eskilerde olmayan türlü hastalıklar var şimdide işte amann iştee

ama kilitli poşet olayı süper tvasiye veren arkideşten allah razı olsun yanii süper kıyafetler açısından

Ben Chicco Evolution %0 BPA Açılı Kauçuk Emzikli Biberon 250ml ve su için indirim var diye küçük boyundan da aldım , %0 bpa sız olduğu için bu iyi biberonlar hem de şık....

ay evet yaaa doğru diyorsun ama yinede zamanında gelsin sıpalarrrr kaydirigubbakcemile2

GÜNAYDIINNN annecikleeeerrrhihoyyyt

günaydın canım

günaydın canımcım
ooh ohhh maşallah kuzunaaaaa yesinler onun kilosunuuuu

Günaydın, maşallah bebişe. Neymiş o moda bardaklar ben bilmiyorum ??

Ben Chicco Evolution %0 BPA Açılı Kauçuk Emzikli Biberon 250ml ve su için indirim var diye küçük boyundan da aldım , %0 bpa sız olduğu için bu iyi biberonlar hem de şık....

heh işte bende ondan aldım da uzunca olduğundan hatırlamadım kaydirigubbakcemile3

günaydınlar herkese
nasılsınız canlarr

günaydın şekercim iyiyiz biz sen nasılsınnnn opuyorumnanaktan

ben de muhtemelen chicco alıcam ama bi tane de yurt dışında satılan bi marka var "adiri" die görünüşü, yapısı tamamı ile anne memesine benziyor. netten de bakabilirsiniz onu araştırıyorum.

kızlar çıktım ben görüşmek üzere...

Yesinler tabi. :asigim: Haftaya perşembe attaaaa yine doktor amcamıza gideceğiz.
Geçen hafta canım sıkılmıştı, neden haftası haftasına gidiyor diye. Alışmışım 1,5-2 hafta ileri gitmesine, 4-5 gün ileride olunca sıkılmıştım. Tabi bu durumu kendi kendime çözdüm =) , haftada bir gidince doğal olarak yavaş büyüyormuş gibi geliyor. E tabi eskiden 4 haftada bir gidiyordum, her hafta için 4 gün ileride olsa 12 eder. Benim gibi olanlar varsa takmayın diye söylüyorum...

heh işte bende ondan aldım da uzunca olduğundan hatırlamadım kaydirigubbakcemile3

günaydın şekercim iyiyiz biz sen nasılsınnnn opuyorumnanaktan

ben de iyiyim canım
sabah sabah geldim şu yakıcı yere:)
tam 3 hafta sonra artık bugün gelmicem evde olucam:))) inşallah hayırlısıyla tabi:))

günaydın şekerler :))oğluşumla geldik bizde...benimki büyüdükçe resmen sersem ediyo beni gerilmeleri,dönmeleri sayesinde kıvrım kıvrım kıvranıyorum...yolda yürüken durup itttiriyorum bazen o kadar yani :)))

bu hafta kontrolumuz vardı bi türlü gidemiyoz babamızın işleri çok yoğun son kontrollerimizde de gelememişti,bu durum beni çok üzüyo yaa akşam yine gelemeyeceğini söyeleyince bende bi güzel ağladım tabi...sonra randevuyu biraz kaydırdık,yarın saat 11 de oğlumuzu görmeye gidicez inş. :)))

işte böyle ben azcık geçmişe bi bakim geliyorum yine opuyorumnanaktan

çiçekçik benim selamımı birtek sen almışsın:çok üzgünüm:teşekkürler...
pisicik hoşgeldin....

gel bakem sen yamacıma yamacımaaa cokacimcoook

ben de iyiyim canım
sabah sabah geldim şu yakıcı yere:)
tam 3 hafta sonra artık bugün gelmicem evde olucam:))) inşallah hayırlısıyla tabi:))

az kalmış hadi canım sık dişini biraz daha

Merhabaaa..günaydın desem geç kalmış sayılmam di mii? Aslında kalkalı 1 saati geçti de, kahvaltımızı yaptık, mutfağı filan toparladım..ve geldimm.

Günaydın, maşallah bebişe. Neymiş o moda bardaklar ben bilmiyorum ??

Paşabahçe'nin workshop bardak ürünlerinden birini aldık, böyle simetrik desenli; altın yaldızlı, su bardağı... Acayip moda oldu izmir'de. İnternette aradım ama resmi yok, fotosunu çekerim yarın koyarım. O kadar çok istiyordum ki, en sonunda gözümüzü karartıp gittik kemeraltı'na. 6 tane aldık. Dün de hevesimi alayım diye süt içtim.

çiçekçik benim selamımı birtek sen almışsın:çok üzgünüm:teşekkürler...
pisicik hoşgeldin....

Sen de hoşgeldin pisicimmm....

günaydın canım sorma bebişler kıvrandırıyor artıkın aynen öyleyim bende şekilden şekile giriyorum kaydirigubbakcemile3

olsun tatlım eşin eminim işleri olmasa gelirdi allah başka dert vermesin
inşallah yarın güzel haberlerlee gelirsin alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…