dolap içi örtüsü yapan var mı????
bendede sadece dolabında var dur bakım resimlerde gözüküyormu ???
büyümüştür kesin annesi üzme kendini
serpil napıosun canım?
didem okumaz senin yazdığını canım ben de o yüzden yazmadım geçmişe
pek bakmıyor çünkü...
Ay cok kÖtÜ oldum ya yerİme kız geldİ gÖrÜŞmek İÇİn kıskandım mı ne sankİ moralİm bozuldu tamam ben İŞten cıkmıyorum ama ne bİlİm deĞİŞİk oldu((
ben aldım..inşallah kullanışlı bişeydir bakıcaz...
yok canım ben sütyeni aldım iki tane
atletlileri gördümde çok kalın geldi ben pek atlet giyemem zaten:kedi:
hele de evde hiç giyemem yani :kedi:
inşallah cnm ya çok merak ediyorumm
herkese merhaba bugün burası serin bizde kızımla uyumuşuz yarım saat önce kalktık
yani bayağı bi tembellik yaptık kızımla şimdide kahvaltımızı yapıyoruz
biraz geçmişe bakalım neler kaynatmışsınız
Günaydın kızlar, ben de kalktım,kahvaltı edicem birazdan.Beyoğlunda yağmur var çooook. Silivrideki yağmuru buraya getirdim .kaydirigubbakcemile3 Gök gürlüyo simdi.kaydirigubbakcemile3 Dün az yağmur vardı, park yatak ve anakucağımızı aldık.Az bi eksiğimiz kaldı. Siz nasılsınız kızlarrr ? BEn kahvaltımı yapıp gelicem. Öptük hepinizi.
dolap içi örtüsü yapan var mı????
kızlarrrr bana biraz müsade ütü yapayım biraz altaçmaları felan yıkadım dün ütüliyimde çıksın aradan....öptüm hepinizi....
Herkese gunaydın arkadaslar
cine5'de anne olunca anladım diye bebek programı var müsait olan varsa baksın uyku düzeni ile ilgili konuşuyorlar. Bu arada gök gürültüsü var ama halen yağmadı maltepe tarafında.
Benim yerime de biri geldi, hem de ortaklardan birinin kızı! İnsan bi tuhaf oluyo,sanki bi daha çalışmicak gibi dimi? Neyse rahatla kuzu, bebelerimize kavuşucaz hayırlısıyla!! :Saruboceq:ben cıkıyorum yerime biri geldi( üzüldüm şimdiş
merhaba canım ooh maşallah güzel uyumuşunuzzz
ay eyi oldu şekerim sağol bişey yoktu açtım bende şimdi bu kadın bu programı dijitürkün bi kanalında yapıyordu buraya geçmiş demekki
evet bende ataşehir üstündeyim ordada gök gürlüyor lakin yağış yok gelicek gibi ama
evet cnm çok güzel geldi bu uyku bize zemuszemus
Yani evde oturmak istiyorum bebeğimi büyütmke istiyorum ama bende evde oturmak için okadar okumadım ki annem babam beni boşuna okutmadı yani
Aman bu spikeri hiç sevmedim ne itici bir ses çıkışlar falan faydalı diye seyrediyorum ama soluk bir program çekiciliği yok değil mi ?
Ben atlet almadım 2 tane biri beyaz biri ten rengi emzirme sütyeni aldım , haftasonu göğüs kalkanı da alacam dün konuşmuştuk gerçekten faydalı gözüküyor, sürtünme tahriş çatlaklarda çok faydalı gerçekten.
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebişinin park yatakı. Güle güle yatsın içinde. Ayrıca da afiyet olsun...
damla hoşgeldinn...
biz de bu hafta sonu parkyatak işini hallediyoruz ay yarın annem
geliyor...yarından itibaren çok sık giremem sanırım...
offf midem bulanıyor bu aralar yaaa...
beğendiğin gibi birşey bulkdun mu hadigülegüle kulansın bebişin
hoşgeldin canım
burdada gök gürlüyor ben anadolu yakasındayım yağacak birazdan sanırsam
park yatak ne aldınız güle güle kullansın meleğin şekercim bende alıcam da daha ne alsam karar veremedim
[/B]
Günaydın canım, keşke burda da yağsa ya! Evim pendikte ama işyeri gebzede.. En azından serin oluyo.Bende dünden beri bi tuhafım, sabah tansiyonum yükseldi, işten eve gidince eczaneden ölçtürdüm, düşük çıktı 7'ye 4... Anam noluyo yauww... Onun dışında kuzum da baya hareketli, biz iyiyiz. Sana afiyet olsun,öptük seni
:
al bakalım çiğdemcim bende alıcam sanırsam
iyi bari bende akşam eşim gelince ebebeğe gideriz ordan beyendim netten ama yakından görmem lazım bakalım alıcamda südyenden daha kullanışlı olurmuş gibim geliyor bilemiyorum denemek lazım
hımm evet kalın olabilir ama ben atlet kullanırım normalde de o açıdan dedim sütyen takıcama atletini alsam daha iyi olurmuş gibim geliyor iştee
dün kayınvalidemler sağolsun meyve falan almışlar bir sürü bıraktılar yemeğe kalın diye ısrar ettim kalmadılar öyle nadir gelirler ayda yılda bir iyi insanlar allah için yemeğe ısrar edince yok kızım doğumdan sonra zaten hep burda olucaz dedi sabah akşam şimdiden durmayalım dedi ben tabiii şokk eyvahedigeldismile ne edecem bennnnnnn akannehir
iyi insanlarda kayınvalidem aşırı pimpirikli bir kadın vede çok ama çok ama çok konuşuyor benimde migrenim var onlarla ne zaman bir araya gelsem başım mutlaka tutar o kadar yani yoksa kötülüğünden değilde iştee eşime dedim ama artık deliliğe verip bi yolunu bulucam yoksa kafayı yerim ben yaa
herkese merhaba bugün burası serin bizde kızımla uyumuşuz yarım saat önce kalktık
yani bayağı bi tembellik yaptık kızımla şimdide kahvaltımızı yapıyoruz
biraz geçmişe bakalım neler kaynatmışsınız
Hosbulduk kızlarrr.PArk yatak sundan aldım ; (Sİlivride beğenmistim bunu 200'e veriyodu,Hasim İScan geçitinde 150 ye aldım.) YEsil olanı aldım.
OYUN PARKI LUX | Oyun Park | Papetto ocuk Gereleri
kadın gerçekten itici öncedende sevmezdimde faydalı konukları oluyor diye yakalarsam izlerdim
göğüs kalkanı bende alcam aventin e-bebeğe gidebilirsem şayet çamlıca da varmış yakın sayılır bize emzirme atletlerinede yakından bakıcam bakalım ama alırım muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?