ben de sayayım mı?kaydirigubbakcemile3
doruğun odasını yerleştirdik önce dolabı filan başka yere çektik yeni dizaynı süper oldu.
dolap içlerini ben sildim...sonra örtü diktirmiştik dolap içi örtüsü onları yıkayıp ütüledim
yerleştirdik sonra tek tek eşyalarını koyduk uyku setlerini ütüledim onları yerleştirdik..
oda bitti bir tek halısı kaldı tabii.
sonra geçen hafta zaten mutfak dolaplarının içindeki herşeyi yıkadım dolaplar silindi..
kurulandı.fayanslarını sildi annem kalebodurları sildi..
bütün perdelerim tüllerim ve güneşliklerim yıkanıp ütülendi.1 günümüzü aldı zaten sadece
perdeler...
misafir odasının koltukları çekildi valla kütük gibi koltukları...vitrinin içindekileri indirdik.
yıkadık kuruladık yerleştirdik..dolapların içlerindekileri dağıtıp tekrar topladık..
banyo fayansları dolapları camlar kapılar silindi.silinecek heryer işte anlat anlat bitmez ama çok
şükür bitti:dance:
bnen oğlumda 3 tulum takımı koymuştum. alt üstleri pek sevmiyorum. kızıma da tulum aldım hep. ince gömlek zıbınlardan koymuştum. benim hastane body istemiyordu. göbek mandalını sürttüğü için. 3 yada 4 emin değilim iç zıbın koymuştum. bunlardan birer tanesini pnye battaniyesinin içine bohça yapıp vermiştim (tabi bez, çorap, patikli alt da vardı )
Gerçekten soruyor musun? Yanına yaklaşmazdım. Aramazdım, nasılsa işi düşünce arayacak kendisi. Ayrıca kocan haklı, kardeşinin seni sömürdüğünü düşünüyor.
canım benim hayatta bir kızkardeşim var birde erkek bıktım bu kızkardeşimden atsan atılmaz satsan satılmaz kendini hiç yormak istemiyo birde sıkışınca ağlıyo numaradan:1no2: artık alıştım
At demiyorum, kayıtsız kal diyorum. Ağırdan sat azcık kendini. O da birazcık kardeşliğini, senin kıymetini bilsin. Ben mi kalpsizim, sen mi yumuşaksın anlamadım :S
ne kadar çok kullanıcı gözüküyor ama konuşan bir kaç kişi var bende çıkacağım birazdan sepet yapımına başlayacağım oğluşumun şekerleri geldi sepetide kendim süsleyeceğim inşallah başarırım yaparsam resmini koyacağım kızlar buraya haberiniz olsun
At demiyorum, kayıtsız kal diyorum. Ağırdan sat azcık kendini. O da birazcık kardeşliğini, senin kıymetini bilsin. Ben mi kalpsizim, sen mi yumuşaksın anlamadım :S
kızlar benim 8 aydır bir kızkardeşim var gelmedi kendisi istanbulda hiç bir sıkıntısı yok maddi manevi borcu harcı yok kendi evinde oturuyo kira vermiyo annemle kayınvalide rahmetli oldu ben o 7 aylık hamileyken gittim istanbula tüm evini elden geçirdim a dan z ye 15 gün kaldım yemek yaptım düzenledim tekrar evi bebek gelmeden
sonra doğumda gittim 16 gün kaldım tekrar adan zye herşeyi yaptım
eşim çok kızdı kardeşime ben seni gönderdim kaç kere oniye gelmiyo diyo hep sitem ediyo söyleniyo
kızkardeşime sorunca şimdi bir sürü masraf diyo
birde benim 1düşükten sonra 7 yıl olmadı bu hamileliğimde riskliydi
siz olsanız nasıl bir tutum sergilerdiniz kardeşinize
angelnurcan bırak artık kız kardeşini yani takma kaç aydır söylüyorsun bak boşver bebeğini düşün gelmezse gelmesin
angelnurcan bırak artık kız kardeşini yani takma kaç aydır söylüyorsun bak boşver bebeğini düşün gelmezse gelmesin
yoo haklısın sonuna kadar eşim diyoki sen çok taviz verdiğin için öyle hep affedeceyini düşünüyor haklıda şimdi aradı açmadım telefonu
Kaynanam beni aramıyor bile kırgınlığımız vs. yok ama ne eşim ne ben onun büyük oğlundan değerli değil. Cuma günü eşimin doğumgünüydü , doğurduğunu aramadı benimi arayacak enteresan. Valla ben diyorum ki arayan da sağolsun aramayan da , gelen de gelmeyen de.... Biz artık bir aileyiz , bebeğimiz herşeyden önemli , herkes ektiğini biçer....
bana düşmez ama ciddi tepki vermelisin.yaptığı bencillik.
bazen takıyorum böyle şeyleri bazende aman boşver diyorum kim nasıl isterse öyle yapsın insan sadece içinde kalmasını hazmedemiyor gerçi ben kimsenin yüzüne sen böyle yaptın beni üzdün diyemem ama.
benimde kayınvalidem usgye giriceksek koşa koşa geliyor hastaneye ama girmeyeceksen umursamıyor ve bu durum resmen sinirlerimi bozuyor bilmiyorum neden ama kızıyorum bide ilgileniyormuş gibi duruyor asıl o sıkıyor canımı bugün rapor için gittik gelmedi ben zannetim ki rapor için usgde bakıcaklar işte nts falan olucak meğer drum geçen gittiğimizde demiş bakmazlar diye ben kaçırmışım tabi kayınvalidem gelmedi sonra aradı rapor aldın mı diye aldım ama hiç bakmadılar dedim ne dese beğenirsiniz zaten drun bakmazlar demişti ben ondan gelmedim yuh dedim ama içimde kaldı eşime söyliyicem
bazen takıyorum böyle şeyleri bazende aman boşver diyorum kim nasıl isterse öyle yapsın insan sadece içinde kalmasını hazmedemiyor gerçi ben kimsenin yüzüne sen böyle yaptın beni üzdün diyemem ama.
benimde kayınvalidem usgye giriceksek koşa koşa geliyor hastaneye ama girmeyeceksen umursamıyor ve bu durum resmen sinirlerimi bozuyor bilmiyorum neden ama kızıyorum bide ilgileniyormuş gibi duruyor asıl o sıkıyor canımı bugün rapor için gittik gelmedi ben zannetim ki rapor için usgde bakıcaklar işte nts falan olucak meğer drum geçen gittiğimizde demiş bakmazlar diye ben kaçırmışım tabi kayınvalidem gelmedi sonra aradı rapor aldın mı diye aldım ama hiç bakmadılar dedim ne dese beğenirsiniz zaten drun bakmazlar demişti ben ondan gelmedim yuh dedim ama içimde kaldı eşime söyliyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?