2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kirletin canım bebeğin dolabının içine örtü nasıl acaba güzel fikir bende yaptırsammı acaba

alt üst takımları sadece sevmediğinden mi koymamıştın yoksa daha mı rahat oluyor acaba.çünkü hastane çıkışlarında daha çok alt üst takım oluyor.
bir de şu battaniyesinin içine koyduğun şeyleri doğum olup bebeği yıkadıklarında kıyafet istiyorlarmış onun için mi verdin.

Gerçekten soruyor musun? Yanına yaklaşmazdım. Aramazdım, nasılsa işi düşünce arayacak kendisi. Ayrıca kocan haklı, kardeşinin seni sömürdüğünü düşünüyor.

canım benim hayatta bir kızkardeşim var birde erkek bıktım bu kızkardeşimden atsan atılmaz satsan satılmaz kendini hiç yormak istemiyo birde sıkışınca ağlıyo numaradan:1no2: artık alıştım

ne kadar çok kullanıcı gözüküyor ama konuşan bir kaç kişi var bende çıkacağım birazdan sepet yapımına başlayacağım oğluşumun şekerleri geldi sepetide kendim süsleyeceğim inşallah başarırım yaparsam resmini koyacağım kızlar buraya haberiniz olsun

canım benim hayatta bir kızkardeşim var birde erkek bıktım bu kızkardeşimden atsan atılmaz satsan satılmaz kendini hiç yormak istemiyo birde sıkışınca ağlıyo numaradan:1no2: artık alıştım

At demiyorum, kayıtsız kal diyorum. Ağırdan sat azcık kendini. O da birazcık kardeşliğini, senin kıymetini bilsin. Ben mi kalpsizim, sen mi yumuşaksın anlamadım :S

At demiyorum, kayıtsız kal diyorum. Ağırdan sat azcık kendini. O da birazcık kardeşliğini, senin kıymetini bilsin. Ben mi kalpsizim, sen mi yumuşaksın anlamadım :S

yoo haklısın sonuna kadar eşim diyoki sen çok taviz verdiğin için öyle hep affedeceyini düşünüyor haklıda şimdi aradı açmadım telefonu

Tamam şekercim, nurcancım... Kolay gelsin sana...
:hulya:

angelnurcan bırak artık kız kardeşini yani takma kaç aydır söylüyorsun bak boşver bebeğini düşün gelmezse gelmesin

sen hiç kocasının canı karnı yarık istedi diye kavga eden insan gördünmü benim kızkardeşim neymiş yapması zormuş kavga etmiş kocasıyla birdaha istemesin diye

Ben 2 tane hastane çıkışı aldım chiccodan onları koyacağım. Görmüşsünüzdür çapraz bağlamalı zıbın tulum gibi birşey şapkası ve eldivenleri. Çorap , bez , penye bahtaniyesini ve pusetini alacam yanıma. Zaten hastanede , hastanenin kıyafetlerini giydiriyorlar , onları bize vereceklermi acaba ? hatıra olarak saklarım belki.

bana düşmez ama ciddi tepki vermelisin.yaptığı bencillik.

Slm kızlar ben geldim herkes iyidir umarım...
Bizde kızımla geri sayıma girdik son 27 günümüz kaldı benim gibi az günü kalan arkadaşlar var mı?
Normal doğuma sürekli kendimi hazırlıyorum arkadaşlar korkmuycaz hiçbirşeyden,eskiden 5-10 tane doğuruyorlardı onlarda kadın değil mi acılar unutulmasa yaparlar mı hiç, çocuk doğduğu zaman sanki sen hiç çekmemişsin gibi oluyormuş...

angelnurcan bırak artık kız kardeşini yani takma kaç aydır söylüyorsun bak boşver bebeğini düşün gelmezse gelmesin

aspirincim eşimle ben tüm evi derledik toparladık bebek gelmeden şimdi kızkardeşim doğumda gelmek ister oh hazır temiz eve gel merak ediyo tabi bebeğinde tüm herşeyi hazırlandı yıkadık ütüledik yerleştirdik
şimdi ben ona kızıyorum hazır hiç uğaşmadan bebek görmeye gelicek diye

Kaynanam beni aramıyor bile kırgınlığımız vs. yok ama ne eşim ne ben onun büyük oğlundan değerli değil. Cuma günü eşimin doğumgünüydü , doğurduğunu aramadı benimi arayacak enteresan. Valla ben diyorum ki arayan da sağolsun aramayan da , gelen de gelmeyen de.... Biz artık bir aileyiz , bebeğimiz herşeyden önemli , herkes ektiğini biçer....

yoo haklısın sonuna kadar eşim diyoki sen çok taviz verdiğin için öyle hep affedeceyini düşünüyor haklıda şimdi aradı açmadım telefonu

Et tırnaktan ayrılmaz, iyi bilirim. Ne kadar kızsan da canından can o senin. En zor günlerinde yanında sen vardın ve hep olacaksın. Azıcık kıymet bilsin, derdini açık açık söyle. Ama onu sevdiğini de bilsin. Bir söz vardır "kardeşim olsun, kanlım olsun" diye. Bu da öyle bir durum. Sadece ağırlığını koy derim.

33 yaşındayım kızlar artık hayatımda önemli kararlar aldım eşim ve bebeğimden başka kimseye verici davranmıycam fedakar olmıycam
herkez ektiğini biçer canım haklısın

bazen takıyorum böyle şeyleri bazende aman boşver diyorum kim nasıl isterse öyle yapsın insan sadece içinde kalmasını hazmedemiyor gerçi ben kimsenin yüzüne sen böyle yaptın beni üzdün diyemem ama.
benimde kayınvalidem usgye giriceksek koşa koşa geliyor hastaneye ama girmeyeceksen umursamıyor ve bu durum resmen sinirlerimi bozuyor bilmiyorum neden ama kızıyorum bide ilgileniyormuş gibi duruyor asıl o sıkıyor canımı bugün rapor için gittik gelmedi ben zannetim ki rapor için usgde bakıcaklar işte nts falan olucak meğer drum geçen gittiğimizde demiş bakmazlar diye ben kaçırmışım tabi kayınvalidem gelmedi sonra aradı rapor aldın mı diye aldım ama hiç bakmadılar dedim ne dese beğenirsiniz zaten drun bakmazlar demişti ben ondan gelmedim yuh dedim ama içimde kaldı eşime söyliyicem

bana düşmez ama ciddi tepki vermelisin.yaptığı bencillik.

bende doğumda gelmesini istemiyorum aslında çünki eşimle tüm hazırlığı yaptık doğumdan sonra bir hafta sıkıntı olur yalnız oda bir şey değil
ama bu zamk gibi yapışıcak biliyorum

bazen yazılanları okuyunca iyiki kayınvalidem yok diyorum bencilce amasempatiksalakcinni

oooo Benim uğradığım haksızlıkları ucuca eklesem buradan köye yol olur... Hiç takmıyorum. Bebeğimi düşünüyorum hep. Karnımda o üzülmesin yeter. Acayip kinciyim normalde. İntikamımı erteledim. Şarap gibi oldu vakit geçtikçe üzerinden daha da keyif verecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…